Aurinkotuolit netistä

Aurinkotuolit netistä

Aurinkotuolit on paikka rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen ulkona. Valikoimista löytyy niin istuma-asennosta nauttiville kuin makuuasennossa olevia aurinkosänkyjä, joissa voi työpäivän jälkeen vaikka torkahtaa. 

Nauti kesäisestä auringosta pihalla tai rannalla  ja hanki aurinkotuoli vaivattomasti netistä.

Aurinkotuolit

Aurinkotuolit netistä

Aurinkotuoleissa on paljon vaihtoehtoja hinnan, ulkonäön ja ominaisuuksien mukaan, joten valinnan varaa on. On tukevia puurakenteisia, jotka yleensä raskaampia ja soveltuvat kun ei ole tarkoitus olla kokoajan siirtelemässä. Löytyy ns. vuodemalleja, jotka toimivat vaikka varavuoteina. Metallirunkoiset kevyet tuolit ovat helppo kasata ja kulkevat mukana, joten tällaiset soveltuvat rannoille ja puistoihin mukaan otettaviksi.

Aurinkotuolit soveltuvat siis moneen käyttöön ja ostaessa on siis hyvä tietää millainen on pääasiallinen käyttö. Toki myös hinta on usein vaikuttamassa millaisen ostaa, laadusta ja kestävästä joutuu ostohetkellä maksamaan enemmän, mutta voi pidemmällä aikavälillä tulla halvemmaksi.

Aurinkotuolit ja aurinkosängyt voivat vaihdella monin eri tavoin ulkonäöltään, materiaaleiltaan ja toiminnallisuuksiltaan. Tässä on muutamia erilaisia tyyppejä:

  1. Perinteiset aurinkotuolit: Yleensä valmistettu puusta, muovista tai metallista. Ne voivat olla taitettavia tai kiinteitä, ja niillä on usein säädettävä selkänoja ja/tai jalkatuki.

  2. Lepotuolit: Mukavat, usein pehmustetut aurinkotuolit, joissa on usein irrotettava tyyny tai pehmuste. Ne voivat olla osa ulkona käytettävää oleskeluryhmää.

  3. Rantatuolit: Kevyet ja helposti kuljetettavat tuolit, jotka on suunniteltu käytettäväksi rannalla. Ne voivat olla taitettavia ja valmistettu kestävästä muovista tai alumiinista.

  4. Riippumatot: Rentouttava vaihtoehto aurinkotuoleille, jotka voidaan ripustaa puuhun, telineeseen tai terassin kattoon. Ne voivat olla kankaisia tai verkkoisia.

  5. Aurinkosängyt: Suuremmat kuin perinteiset aurinkotuolit ja tarjoavat tilaa makuulle. Niissä voi olla integroitu aurinkosuoja tai katos.

  6. Modulaariset aurinkosohvat: Usein osa ulkona käytettäviä modulaarisia kalustesettejä. Ne voivat muuntautua erilaisiksi istuin- ja makuutiloiksi tarpeen mukaan.

  7. Korkealaatuiset lounge-tuolit: Nykyaikaiset aurinkotuolit, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja mukavuus. Ne voivat olla valmistettu kestävistä materiaaleista kuten rottingista tai alumiinista ja olla varustettu pehmusteilla.

  8. Innovaatioteknologialla varustetut aurinkotuolit: Jotkut aurinkotuolit voivat sisältää aurinkopaneelit, joilla voi esimerkiksi ladata älypuhelimen tai muita laitteita. Toiset voivat sisältää sisäänrakennetun äänentoiston tai jääkaapin.