Clark – Talous taskussasi

CLARK – taloutesi tukena

TONNI -kilpailu 20.5.-20.8.2019

Nyt Clark helpottaa yhden onnekkaan arkea maksamalla 1000 euron edestä laskuja! Voit koittaa onneasi rekisteröitymällä palveluun koodilla TONNI. Voit ladata sovelluksen AppStoresta tai Google Play-kaupasta tai rekisteröityä Clarkin verkkosivuilla.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa ja kannattavaa, sillä mikäli Lady Fortuna ei suosisikaan sinua tällä kertaa, helpotat joka tapauksessa arkeasi ja teet laskujen maksamisesta itsellesi palkitsevaa.

Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin palveluun!


Puhelimesta katsotaan nykyään sähköposti, kalenteri ja uutiset – miksi et hoitaisi puhelimella myös laskujen maksamista? Muissa Pohjoismaissa digitaaliset postilaatikot ovat jo yleistyneet: laskut ja dokumentit vastaanotetaan keskitetysti yhteen sähköiseen kanavaan.

CLARK on kuluttajille luotu ilmainen palvelu, joka mahdollistaa laskujen ja oman talouden helpon hallinnoinnin mobiililaitteella. Sitä voidaan käyttää sekä mobiilisovelluksen että verkkosivuston kautta. Kuluttaja voi vastaanottaa laskunsa keskitetysti yhteen väylään ja hyötyä monipuolisista talouden hallintaa helpottavista työkaluista sekä muista lisäpalveluista. Clark mullistaa markkinaa tarjoamalla maksutapaetua laskujen maksamisesta 0,3 % bonuksen jokaisen laskun loppusummasta. Clarkista saa myös markkinoiden parhaat bonukset shoppailemalla yhteistyökumppaneiden verkkokaupoissa!

Helpompaa talouden hallintaa Clarkin avulla:

• Ilmainen, turvallinen ja suomalainen

• Kaikki laskut yhteen väylään, jossa niitä voi hallinnoida ajasta ja paikasta riippumatta

• Seuraa talouttasi helppolukuisilla tilastoilla ja löydä maksetut laskut arkistosta

• Maksutapaetua 0,3 % jokaisen laskun loppusummasta ja bonusta suosittelusta

• Automaattiset eräpäivämuistutukset: käyttämällä palveluamme et joudu enää maksamaan kalliista paperilaskuista tai maksumuistutuksista ja kerrytät jopa bonusta palvelun käytöstä

• Laskun maksaminen onnistuu helposti palvelun kautta pankkikortilla

• Tilaa ja tallenna sinulle tärkeimmät dokumentit yhteen paikkaan, jolloin ne kulkevat aina mukanasi, eikä muste haalistu ajan myötä

• Me emme ole pankkisidonnaisia, joten ei väliä, vaikka vaihtaisit pankkia laskusi tulevat aina palveluumme

Laskujen tilaaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa. Clark tarjoaa yli 80 000 laskuttajan laskut yhdellä klikkauksella.