Digi KUVA -lehti + Kuvaustoiminnolla varustettu monipuolinen älykello

Lue nyt itsesi ammattimaiseksi valokuvaajaaksi Digi KUVA -lehden avulla!

Digikuva -lehti on Pohjoismaiden suurin digitaalista valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti. Lehti opastaa kotikuvaajaa saamaan kaiken irti digikamerasta ja sen lisävarusteista. Toimituksen testit, vinkit ja ohjeet auttavat välttymään kalliilta virhehankinnoilta. Jokaisen lehden mukana tulee myös videokursseja sisältävä CD.

Tilaa nyt 3 numeroa Digi Kuva -lehteä vain hintaan 15,90€ ja saat samalla tilaajalahjaksi kuvaustoiminnolla varustetun monipuolisen älykellon (arvo 54,90€)!

Tilaa tästä ja nappaa omasi

Kuvaustoiminnolla varustettu monipuolinen älykello
Tämä kuvaustoiminnolla varustettu älykello auttaa seuraamaan liikkumistasi ja motivoi sinua viettämään aktiivista elämää. Kello mittaa askelmäärän, matkan ja kulutetut kalorit. Sen ja puhelimeen ladattavan Sports+-sovelluksen avulla on helppo seurata kunnon kehittymistä. Sovelluksessa voit seurata myös suorituksiasi ajan mittaan ja pysyä terveenä ja kunnossa.
Valokuvaustoiminnolla voit ottaa kuvia uudella tavalla.

Älykellolla voi esimerkiksi ohjata puhelimen kameraa. Voit asettaa puhelimen vaikkapa lintulaudalle, seisoa itse kauempana ja napsia kuvia Bluetooth-yhteyden välityksellä lintuja häiritsemättä.

Bluetooth-yhteyden avulla saat puhelimeen tulevat ilmoitukset ja puhelut näkymään myös kellossa. Näin tärkeät viestit eivät mene ohitse, jos puhelin on vaikkapa laukussa, taskussa tai toisessa huoneessa.
Kuvaustoiminnolla varustetussa älykellossa on myös kellonajan ja päivämäärän näyttö, herätystoiminto, valo sekä ajanottotoiminto.
• Seuraa askelten määrää, matkaa ja kalorinkulutusta.
• Etäohjaa puhelimesi kameraa.
• Saa ilmoitukset esimerkiksi puheluista, tekstiviesteistä ja sosiaalisesta mediasta.
• Kellonajan näyttö, herätys, valo ja ajanotto.
Tekniset tiedot:
• Bluetooth
• Askelmittari mittaa askelten määrän, kilometrit ja mailit.
• Vesitiivis – 5,0 ATM.