Glossybox tilaus netistä

Glossybox on Pohjoismaiden johtava kauneuden tilauspalvelu. Joka kuukausi tavoitamme yli 55 000 tilaajaa viidellä kauneustuotteella pakattuna tyylikkääseen boksiin, joka toimitetaan suoraan kotiin. Boksilla on aina uusi ja ainutlaatuinen teema, joka antaa paremman kokemuksen ja on samalla ihana yllätys. Glossybox sopii täydellisesti sekä kauneuden faneille, jotka haluavat löytää uusia, hauskoja tuotemerkkejä ja trendejä, että aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla ja löytää suosikkituotteita. Tilauksen hinta on vain 17,99€ kuukaudessa ja saat tutustua klassisiin suosikkeihin sekä uusiin jännittäviin tuotemerkkeihin ja tuotteisiin.  

Tilaa Glossybox täältä!

Rekisteröidy, valitse sinulle sopiva tilaus ja luo oma kauneusprofiili. Kauneusprofiilin kautta muokataan boxin sisältöä tarpeitesi mukaan. 

Saat Glossyboxisi kotiin ja saat joka kuukausi 5 kauneustuotetta sekä isoilta että pieniltä brändeiltä – ihana yllätys arkipäivälle! 

Kokeile & löydä uusia suosikkeja. Meidän kautta voit löytää uusia suosikkituotteita! Kun olet kokeillut boksin tuotetta, voit kirjoittaa arvostelun ja saada GlossyCredits pisteitä.