PikkuAitan sivustosta!

Tietoa PikkuAitta verkkosivustosta

PikkuAitan sivuilta löytyy tuotteita useista eri verkkokaupoista ostettavaksi netistä. PikkuAitta on koti- ja puutarhatuotteiden virtuaalinen ostoskeskus verkossa. Olipa tarve sisustamiseen tai rakentamiseen, netistä löytyy kaikki tarvittavat.
Sivuston kautta on mahdollisuus ostaa tuotteita eri verkkokaupoista. Jokaisesta verkkokaupasta tehdään omatilaus haluttujen tuotteiden osalta. PikkuAitta ei vastaa tuotteiden myynnistä, hinnoista, saatavuudesta vaan on ainostaan tarjomassa tuotteita verkkokaupoista ostettavaksi vaivattomasti niin älypuhelimilla, tableteilla kuin tietokoneillakin. Vaikka sivustoa päivitetään jatkuvasti, hintojen ja saatavuuden osalta viimeisimmät tiedot saa linkitetystä verkkokaupasta. Osa linkeistä on affiliatelinkkejä (mahdollistavat sivustollemme tuloja tehdyistä ostoista), joista ei aiheudu käyttäjälle mitään, nämä ovat linkkejä kumppaneidemme sivuille.

Sivustollamme on sisustamisen verkkokaupoilla mahdollisuus mainostaa tuotteitaan alk. 10€/kk (hinta riippuu tuotteiden määrästä), lisätietoa kumppanuudesta voi kysyä sähköpostiosoitteesta info(at)pikkuaitta.fi