Juhlamitali suomalaisilla kultahipuilla

Lapin kultaryntäyksestä 150 vuotta

Ivalojoen kultalöydöstä on jo tullut kuluneeksi 150 vuotta. Tsaarinajan Suomessa uutinen käynnisti valtaisan ryntäyksen pohjoisen kultamaille. Kullankaivusta tuli monelle paitsi ikuinen unelma, myös perinteitä vaaliva elinkeino.

Kultaa etsitään Lapissa edelleen ja suomalaista kultaa arvostetaan suuresti myös kansainvälisillä markkinoilla. Suomen Moneta käynnisti juhlavuoden merkeissä yhteistyön suomalaisten kullankaivajien kanssa, jotta poikkeuksellisen puhdas kultamme säilyisi kotimaassa sellaisenaan, sekoittumatta maailmalla muuhun kultaan.

Kullankaivuun juhlavuotta ja Tunturikulta-yhteistyötä kunnioittava juhlamitali suo jokaiselle mahdollisuuden hankkia itselleen aitoa Lemmenjoen kultaa. Juhlamitalin valmistajaksi valittiin arvostettu suomalainen Kultakeskus Oy.

Vaskoolia muistuttavassa, koverassa messinkimitalissa on karttakuva, johon on merkitty Lemmenjoen alue kynäkultauksella. Kultauksen keskiosaan on istutettu aitoa Lemmenjoen kultaa.

Syystarjouksena Suomen Moneta tarjoaa loput mitalit varastostaan etuhintaan 5,95 euroa (toimituskuluja ei lisätä)!

Tutustu ja tilaa heti 

Juhlamitaleiden enimmäislyöntimäärä on 30 000 kappaletta. Mitalin normaalihinta on 9,95 euroa + toimituskulut 4,95 euroa.