Vuodevaatteet – Pussilakanat ja tyynyliinat

Vuodevaatteet netistä omaan kotiin kuin lahjaksi muille. Finlaysonin, Marimekon, Vallilan sekä monien muiden valmistamat pussilakanat, tyynyliinat, lakanat ja päiväpeitteet. 

 

vuodevaatteet-netistä

Poimintoja verkkokauppojen valikoimista *

 

Vuodevaatteet netistä

Yllä on vain murto-osa  sisustuskauppojen vuodevaatteista, verkossa valittavana on satoja erilaisia pussilakanoja, aluslakanoja ja tyynyliinoja. Lisäksi löytyy laaja valikoima päiväpeitteitä ja kankaita, joista itse valmistaa. 

Vuodevaatteiden osto netistä on helppoa ja turvallista. Verkkokaupoista ostetuilla tuotteilla on yleensä ilmainen palautus  tai vaihto mahdollisuus, jos tuote ei vastaa sitä mitä olit etsinyt. Tämä kannattaa kuitenkin varmistaa ennen tilaamista, koska jokaisella kaupalla on omat käytännöt. Kuitenkin jokaista kauppaa sitoo verkosta ostaessa 14vrk palautusoikeus.

Vallilan ja Finlaysonin omista verkkokaupoista voi ostaa suoraan heidän tuotteet, niin uutuudet kuin poistuvat, joista yleensä isot alennukset.

 

Vuodevaatteiden pesu

Vuodevaatteiden pesu suositellaan tehtävän kerran tai kahdesti kuussa. Tämän yleissuosituksen lisäksi tyynyliina suositellaan pestäväksi ja vaihdettavaksi vielä tätäkin useammin. Tarkemmat pesuohjeet saat pakkauksen mukana, koska eri materiaalien pesu tapahtuu erilailla. 

*Varmista saatavuus ja tämän hetken hinta verkkokaupasta. Pahoittelemme jos osa tuotteista on ehtinyt poistua myynnistä, toki aina voi kysyä kyseisestä verkkokaupasta löytyykö vielä. Kuitenkin vastaavia kuin tällä sivulla esitelty, löytyy niistä ja uusia heille tulee kokoajan. (Linkit ovat kumppanuuslinkkejä tuotteita myyviin verkkokauppoihin)