Kokeile ilmaiseksi Elisa Kirja kuukausitilausta – myös äänikirjoja!

Kokeile ilmaiseksi Elisa Kirja kuukausitilausta – myös äänikirjoja!

Uutta Elisa Kirjassa! Nyt myös kätevä ja huippuedullinen kuukausitilaus – kaksi ääni- tai e-kirjaa vain 8,90 €/kk. Tilaa heti ja saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi!

Elisa Kirjan kuukausitilaajana saat joka kuukausi kaksi krediittiä, joilla voit lunastaa kuukausitilauksen ääni- ja e-kirjavalikoimasta haluamasi kaksi kirjaa. Krediiteillä lunastamiasi kirjoja voit lukea ja kuunnella kuten muitakin Elisa Kirjan kirjoja missä, milloin ja millä laitteella haluat. Käyttö on myös joustavaa etkä maksa turhasta, sillä kaikkia kuukauden kirjoja ei tarvitse lunastaa heti – voit säästää jopa kymmenen krediittiä ja lunastaa kirjoja luettavaksi/kuunneltavaksi omaan tahtiin.

Ryhdy nyt kuukausitilaajaksi ja ota Elisa Kirja mukaan kuntosalille, lomareissulle tai vaikka automatkoille. Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen (iOS tai Android) ja maksuttomat Elisa Kirja -tunnukset, jotka teet käden käänteessä tilatessasi palvelun.

Kokeile ilmaiseksi kuukausitilausta ja sukella laajaan ääni- ja e-kirjavalikoimaan tästä 

Kuukausitilauksen voi lopettaa milloin tahansa, lunastamasi kirjat säilyvät käytössäsi myös tilauksen päätyttyä. Tilaaminen ei myöskään edellytä Elisan liittymäasiakkuutta.