Kokeile onneasi voittaa Samsungin 65″ UHD 4K (2020) Smart TV:n jättämällä yhteystietosi

Yhteystiedot jättämällä saat parhaan ja juuri sinun perheellesi sopivan tarjouksen myyjältämme. Samalla osallistut arvontaan, josta voit voittaa Samsungin upouuden telkkarin (arvo 999 €)!

Ei muuta kuin kokeilemaan onnea kisasivulla!

Osallistu arvontaan tästä

Keskittämällä perheesi palvelut Telialle säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Jätä soittopyyntö ja osallistut arvontaan, josta voit voittaa Samsungin 65″ UHD 4K (2020) Smart TV:n (arvo 999 €)! Arvomme yhden palkinnon.

– Keskittäminen kannattaa. Kilpailuttamalla kaikki liittymäpalvelut Telialle voit saada tuntuvaa säästöä koko perheelle.
– Hintatakuu: koko paketin hinta on voimassa 2 vuotta, jonka jälkeen teemme jatkotarjouksen.
– Ei enää säätöä! Kaikki perheesi liittymät kätevästi yhdellä laskulla
– Saat alennuksen kolmelle perheesi uudelle laiteostokselle
– Yhteys Perheelle kokonaisuuteen voi kilpailuttaa mukaan puhelinliittymät, laajakaistan, liikkuvan laajakaistan, nettikortit sekä tietoturvan kaikille laitteille.
– Jätä yhteystietosi, niin teemme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen!
 

PALKINTO: SAMSUNG UE65TU7005KXXC

Samsungin älykäs Crystal UHD -televisio. Varustettu upealla 4K-resoluutiolla, HDR-toistolla sekä edistyksellisellä ja käyttäjäystävällisellä älytelevisioratkaisulla. UHD Dimming hienosäätää kontrastin, terävyyden ja värit kuvassa alueittain. Tämä helppokäyttöinen älytelevisio on vaivattomasti yhdistettävissä muihin laitteisiin Bluetoothin ja Wi-Fi:n avulla ja se sisältää myös Airplay 2 -tuen. Remote Workspacella käytät tietokonettasi etänä television ruudulta; tarvitset vain verkkoyhteyden ja televisioon liitetyn näppäimistön ja hiiren.


HDMI Auto Detect & IR One Remote Function – tunnistaa ja ohjaa useimpia yhdistettävissä olevia laitteita TV:n omalla kaukosäätimellä.


SmartThingsilla hallitset kotisi älylaitteita suoraan televisiosta helppokäyttöisellä SmartThings-sovelluksella.