Vertaa lainat

Tarvitko lainaa huonekalujen ja muiden sisustustuotteiden ostamiseen? Vertaa lainat netistä ja hae alustavia lainatarjouksia ennen hankintaa. Alustavat lainapäätökset ja tarjoukset eivät sido mihinkään, mutta mahdollistavat ostosten tekemisen tietäen rahoituksen mahdollistuvan.

Hae yhdistelylainaa ja maksa kalliit lainat ja osamaksut pois >>

Verkkokaupat tarjoavat myös osamaksu mahdollisuuden, mutta näissäkin on kulunsa. Voi olla että muualta hankittu laina tulee edullisemmaksi ja kivijalkaliikkeessä antaa mahdollisuuden ehkä tinkaamiseen.

Lainaa hakiessa kannattaa tutustua todellisiin korkokuluihin, jotka vaihtelevat suuresti eri lainaa tarjoavien palvelujen välillä. Pelkkä korko voi olla pieni, mutta kuukausittaiset käsittelykulut suuret, jolloin todellinen korko voi olla suurikin.

Mikäli on jo ennestään esim. osamaksuja tai lainaa, uutta lainaa hakiessa kannattaa ottaa nämä huomioon. Hakemalla kaikki lainat yhdistävän yhden lainan, luultavasti kokonaisuudessa korkokulut pienenevät ja maksettavana vain yksi laina.

Laina vertailu

Vertaa lainat myös perinteisten pankkien tarjoamista kulutusluotoista. Näissä yleensä joutuu jokaiseen pankkiin erikseen ottamaan yhteyttä ja lainapäätöksen saaminen ei yhtä nopeaa kuin netissä pelkästään toimivissa palveluissa.