Lehtitarjouksia syksyyn.

Syksyn ja talven iltoihin erilaiset painetut lehdet tuovat vaihtelua. Vaikka painettujen lehtien määrä ehkä onkin vähentynyt, silti niistä löytyy sisältöä erilaisiin tarpeisiin ja ajanvietteeksi. Myös nuorille ja lapsille lehtien lukeminen on hyvä tapa harjoitella ja ylläpitää lukutaitoa,

Tässä muutamia lehtitarjouksia syksyyn, niin itselle kuin lahjaksi tilattuna muille, Allaolevien lehtien lisäksi tarjolla myös monia muita lehtiä, joita löytyy täältä!

Nappaa nyt Kodin Kuvalehti 3kk + digipalvelu tarjoushintaan 29€

Kodin Kuvalehden jokainen numero rakentuu vahvoista tarinoista ja kauniista kuvista. Lehden henkilöhaastattelut ja reportaasit imaisevat lukijan mukaansa ensimmäisestä lauseesta lähtien. Jokaisesta lehdestä löydät helppoja reseptejä arkiruokaan ja leivontaan sekä ihania menyy-ehdotuksia vuoden juhliin, saat vinkkejä kotiin ja sisustukseen sekä tee se itse -ideoita, tutustut uusiin ja mielenkiintoisiin ihmisiin henkilöhaastatteluiden kautta ja pääset nojatuolimatkoille ympäri maailmaa upeiden matkareportaasien avulla.

Tilaa nyt Gloria tarjouksella! 5kk lehdet vain 29€ + 1kk kaupan päälle

Gloria on Suomen suosituin ja palvelevin muotilehti sekä luotettavin kauneuden asiantuntija. Glorian avulla pysyt ajan tasalla muodissa, kauneudessa ja kulttuuritapahtumissa.

Jos rakastat muotia, rakastat uudistunutta Gloriaa. Sen upeista muotijutuista ammennat ideoita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseesi. Houkuttelevat uutuuspalstat kertovat, miten päivität vaatekaappisi ja missä teet parhaat ostokset. Gloriasta löydät pukeutumisen parhaat ideat juhlaan, vapaa-aikaan ja työhön.

Löydä vuoden 2019 sisustusvinkit nyt Koti ja Keittiö -lehdestä tarjoushintaan

Koti ja keittiö esittelee kauniita suomalaisia koteja. Kaikki sisustusjuttumme ovat varta vasten lukijoillemme tehtyjä. Koti ja keittiö on puhtaasti suomalainen sisustuslehti. Sisustuksen lisäksi tarjoamme elämyksiä ruoan, viinien, matkailun ja antiikin parissa. Jokaisessa numerossa on nyt myös puutarha- tai vihersisustusjuttu.