Päivitä puhelinliittymä ja voit säästää puhelinkuluissa.

Valitse itse mikä liittymä sinulle sopii ja tutustu operaattoreiden vaihtoehtoihin netissä. Säästöä voit saada vaihtamalla nykyisen operaattorin liittymistä toiseen.

DNA:lta saa puhelinliittymiä huikean edulliseen hintaan! DNA:n asiakkaat säästävät rahaa joka kuukausi, vaikka he puhuvat ja surffaavat rajattomasti. Tutustu liittymiin täällä.

5 hyvää syytä valita DNA:n puhelinliittymä:

 1. DNA:n puhelinliittymäasiakkaana saat monia etuja, kuten puhelimia edullisempaan DNA Asiakasetuhintaan.
 2. DNA:n nopean ja kattavan 4G-verkon alueella asuu jo yli 99 % suomalaisista ja huippunopea 5G-verkko laajenee koko ajan.
 3. Uusimmissa DNA-liittymissä on rajaton netti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä mahdollisuus WiFi-puheluihin.
 4. Kaikkiin nettiyhteyden sisältäviin liittymiin kuuluu myös EU-datapaketti.
 5. DNA:n kanssa asiointi on helppoa. Asioi missä ja milloin vain itsepalvelukanavissa, tai henkilökohtaisesti asiakaspalvelussa, DNA Kaupoissa ja myyntipalvelussa. Asiat hoidetaan kerralla kuntoon!

LIITTYMÄT HELPOSTI TELIAN VERKKOKAUPASTA

Ostaminen Telian verkkokaupasta on helppoa. Kehitämme verkkokauppaamme jatkuvasti ja panostamme vahvasti online-myyntiin niin kaupallisissa toimenpiteissä kuin myös markkinoinnissamme. Tuemme julkaisijoiden kampanjoita omalla markkinoinnilla ja olemme vahvasti esillä ja aktiivisia useissa markkinointikanavissa. Asiakkaalla on valittavana suosituimmat liittymämme huippuedullisesti. Tilauksen lähettämisen jälkeen lähetämme asiakkaalle SIM-kortin postitse 1–2 arkipäivässä. Puhelinliittymän vaihtaminen operaattorilta toiselle on vaivatonta. Hoidamme kaiken asiakkaan puolesta ja siirtoaika on noin 7 arkipäivää.

Tutustu liittymiin täällä!

TELIAN YHTEYS LIITTYMÄT – PARASTA VASTINETTA RAHALLE

 • Edulliset ja hintansa-arvoiset Telia-liittymät
 • Valitse itse mistä maksat. Netin käyttö aina rajattomana, puhelut ja viestit voit valita rajattomasti tai käytön mukaan. Meillä myös puhelut ja viestit Suomesta Pohjolan ja Baltian maihin kuuluvat pakettisi hintaan!
 • Pohjolan ja Baltian kattavin oma verkko
 • Meillä on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa sekä omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99,9 % suomalaisista. Parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaittemme tarpeiden mukaan.
 • Aina rajaton ja nopea 4G-netti ilman datakattoa
 • Kaikilla liittymillä voit käyttää nettiä rajattomasti kotimaassa ilman datakattoa. Lisäksi Rajaton-liittymillä voit surffata täysin rajattomasti myös Pohjolassa ja Baltiassa.
 • Huippunopea 5G laajenee vauhdilla
 • Keväällä 2022 voit surffata 5G-nopeuksilla jo 160 kaupungissa. Verkkomme alueella asuu noin 3,7 miljoonaa suomalaista. Voit käyttää 5G-verkkoa kotimaan lisäksi maailmalla jo yli 40 maassa.
 • EU-käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan – ei koskaan yllätyslaskuja
 • EU-käyttö sisältyy kaikkiin liittymiimme, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa.