Retkeilyvarusteet

Reput, puukot, teltat, asusteet, välineet ruuanlaittoon, retkiastiat sekä muut retkeilyvarusteet netistä.

Retkeilyvarusteet netistä

Retkeiluvarusteita löytyy useista erilaisista verkkokaupoista. On tuotemerkkien omia verkkokauppoja, pelkästään ulkoilu- ja retkeiluvälineisiin keskittyneitä ja lisäksi monista muista verkkokaupoista löytyy erilaisia tuotteita retkeilyyn.

Haltin verkkokauppa >>

Halti on suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka tekemisessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka.  Haltin  tuotteet on soveltuneet kaikkiin vuodenaikoihin ja kaikkiin olosuhteisiin yli neljänkymmenen vuoden ajan.
 

Partioaitta >>

Partioaitan monipuolisesta valikoimasta löytyy vastuullisesti tuotettuja vaatteita, laadukkaita retkeilyvarusteita ja pientä tarpeellista kaikille luonnonystäville. Tarkkaan rakennetun valikoiman tuotteissa korostuvat toiminnallisuus, pitkäikäisyys, ympäristöystävällisyys ja huollettavuus. Valikoimasta löytyvät maailman parhaat outdoor-brändit kuten Fjällräven, Marmot, Haglöfs, Hanwag, Arc’teryx, Osprey, Patagonia, Icebreaker ja Hilleberg sekä joukko pieniä ja suuria kotimaisia laatutuotteita. Partioaitalla on Suomen kattavin Fjällräven-valikoima sekä Suomen ainoat Fjällräven brand cornerit kuudessa myymälässä.