Ruohonleikkurit 

Ruohonleikkurit netistä edullisesti ja vaivattomasti pienen ja ison pihan hoitoon. Tutustu erilaisiin ruohonleikkureihin verkkokaupoissa ja osta tarpeisiinne sopiva leikkuri jopa ilman toimituskuluja.

Ruohonleikkurit

Ruohonleikkurin valinnassa tärkeää on huomioida pihan koko sekä kuinka paljon kestää fyysistä rasitusta. Valittavana on kelaleikkurit, akkukäyttöiset, bensiinikäyttöiset, työnnettävät, itsevetävät, keräävät, ajoleikkurit, robottileikkurit. Eli valinnan varaa on, pienen rivitalon pihan leikkaa kelaleikkurilla tai vaikka trimmerillä. Ison pihan sitten joko ajoleikkurilla tai työnnettävällä saaden samalla hyötyliikuntaa. Ostipa ruohonleikkurit netistä tai kivijalkakaupasta, niin etukäteen on mietittävä mikä omiin tarpeisiin on sopiva.

 

Päältäajettavat ruohonleikkurit ja puutarhatraktorit

Ajettavia ruohonleikkureista on valittavana etuleikkuri tai puutarhatraktori. Päältäajettava ruohonleikkuri on omiaan suurempien pihojen hoitamisessa. Jotkut puutarhatraktorit muuntuvat myös talvella lumityökoneeksi. Lisävarusteena voit tilata lumiketjut ja lumilevyn, joiden avulla lumityöt hoituvat hetkessä.

Työnnettävä vai itsevetävä ruohonleikkuri

Jos pihamaa on suhteellisen tasainen, luultavasti pärjää perinteisellä työnnettävällä mallilla. Fyysisyyttä helpottaa itsevetävä leikkuri, jota ei tarvitse erikseen työntää. Lisäksi voi valita  bioruohonleikkurin, joka silppuaa leikkuujätteen pieneksi ruohon sekaan lannoittaen samalla vai haluaako ruohonleikkurin keräävän leikkuujätteen.

Robottiruohonleikkuri

Robottiruohonleikkurit ovat kehittyneet huimasti takavuosista ja niiden teho ja leikkuujälki on parantunut. Robottiruohonleikkurin voi ohjelmoida leikkaamaan juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii, kuten yöllä, jolloin voit rauhassa nauttia siististä nurmikostasi päiväsaikaan.

 

 

 

 

 

 

ruohonleikkurit