Sisustuskauppoja

Sisustuskauppoja netissä on niin pieniin yksittäisiin tuotteisiin keskittyneitä kuin laajan valikoiman omaavia ”sisustustavarataloja”.  Tällä sivulla esiteltyjen verkkokauppojen valikoimiin kuuluu vähintään joitakin sisustustuotteita, vaikka heidän pääpaino olisi muissa tuotteissa. 

Cellbes.fi

Cellbes.fi myy vaatteita edullisesti naisille, miehille, lapsille ja nuorille. Valikoimasta löytyy myös kenkiä, asusteita sekä kodinsisustus tuotteita. Cellbes.fistä löytyy myös ale-kategoria, jossa tuotteita tuntuvilla alennuksilla.

Cervera.fi

Cervera on yksi Ruotsin suurimmista yrityksistä, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita keittiöön, kattaukseen ja sisustukseen. Meillä on huolella valikoitu valikoima, joka sisältää korkealaatuisia tuotteita tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Marimekko, Fiskars, Anders Petter, Table Top Stories, Eva Solo, Iittala ja monet muut.

Finlayson

Finlayson – aidosti kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä.

Jo vuodesta 1820 olemme olleet skandinaavisen ja pohjoismaisen tekstiilin edelläkävijä. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus on tehnyt Finlaysonista Suomen suosituimman tekstiilialan yrityksen. Valikoimasta löydät tänä päivänä kattavan valikoiman kodintekstiilejä: luomupussilakanoista arjen kestäviin vaatteisiin.
Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisempia tekstiilituotteita. Puuvilla kuituna soveltuu erinomaisesti kodintekstiileihin, mutta sen tuotantoon liittyy monia ympäristö- ja sosiaalisia riskejä. 

Finnish Art Shop

Finnish Art Shop tarjoaa laajan ja kiinnostavan kokoelman nykytaidetta. Taiteilijat ovat suomalaisia sekä kansainvälisiä, tasokkaita nimiä. Valikoimassa on myös tyylikästä sisustustaidetta. Canvas-taulut ovat galleria-tasoista, laadukasta sisustustaidetta.

Hemtex.fi

Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Ihania pussilakanasettejä, tyylikkäitä verhoja, mattoja joka sesongille ja näyttäviä yksityiskohtia sisustukseen, jotka viimeistelevät tyylin.

 

Hemtex on aina tarjonnut korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa Boråsin kehräämössä, jossa tänä päivänäkin tavoitteenamme on luoda ostokokemus yli odotusten.

Hobbybox.fi

Hobbybox.fi on tarjonnut ihmisille välineitä aktiivisempaan elämään jo vuodesta 1996. Löydät jatkuvasti kasvavista valikoimistamme tuotteita kuntoiluun, urheiluun, kotiin ja vapaa-aikaan.

 

Toimitamme suurimman osan tuotteistamme suoraan Vantaan keskusvarastoltamme 1-2 päivässä. Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin. 

Hobby Hall 

Hobby Hall on laajan valikoiman verkkokauppa, jonka yli 500 000 tuotteen valikoimasta löydät mitä ikinä tarvitsetkaan – ja enemmänkin. Valikoimaan kuuluu muun muassa vapaa-ajan tuotteita, kodinkoneita, kodin sisustustuotteita, huonekaluja, elektroniikkaa sekä laaja valikoima erilaisia työkaluja ja tuotteita puutarhaan. Hobby Hallin verkkokaupasta voit ostaa myös vaatteita naisille, miehille, lapsille ja vaikkapa koirille. Lisäksi valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia kosmetiikan tuotteita sekä tuotteita lapsille aina lastenrattaista sähköautoihin.

Homeroom.fi

Homeroom on Ellos Groupin  huonekalujen ja kodinsisustuksen verkkokauppa. Trendejä, perinteitä ja laatua – aina hyvään hintaan. Yhteistyö kanssamme pitää sisällään vahvasti kasvavan tuotemerkin, jonka ajatuksena on tehdä kodinsisustamisesta erittäin helppoa ja hauskaa. Pääset osaksi matkaamme kohti pohjoismaisten kodinsisustuksen verkkokauppojen kärkeä.

Meillä on sekä omia mallistoja että paljon tunnettuja ja erittäin tunnettuja tuotemerkkejä. Meiltä löydät kaikkea huonekaluista kodinsisustukseen sekä sisälle että ulos. Valikoimamme on laaja ja tuotteet hintansa arvoisia!

Inessa 

Inessa tarjoaa asiakkailleen suomalaiseen makuun sopivia laadukkaita sisustus- ja design-esineitä yli sadan tuotemerkin voimalla. Valikoimiin kuuluvat niin Iittalan, Arabian, Finlaysonin ja Hackmanin tuotteet kuin myös Harri Koskisen, Timo Sarpanevan, Eero Aarnion, Tapio Wirkkalan sekä Andy Warholin klassikot. Laajaan, yli tuhannen tuotteen valikoimaan kuuluu erilaisten sisustus- ja koriste-esineiden lisäksi kauniita tekstiilejä, raikkaasti väritettyjä valaisimia sekä hauskoja tuotteita kotiin, pihalle ja puutarhaan.

Jotex.fi

Jotex on Pohjoismaiden suurimpia sisustuksen verkkokauppoja ja kuuluu Ellos Groupiin. Jotex tarjoaa ainutlaatuista sisustusta ainutlaatuisiin koteihin. Meiltä löydät huomisen trendit tai luot omat trendisi. Haluamme, että kodin päivittäminen uudella maljakolla on yhtä helppoa kuin vaatekaapin päivittäminen uusimmilla trendeillä. Siksi meillä on laaja valikoima tuotteita, joita et löydä mistään muualta.

Kaurilan Sauna

Kaurilan Sauna Oy on naisyrittäjän omistama ja johtama kotimainen perheyritys. Ekologisuus ja eettisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja rakastamme perinteistä suomalaista saunakulttuuria.

 

Kaurilansauna.fi -verkkokaupasta löydät yli 100 brändiä ja yli 2000 tuotetta mm. luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodin puhdistusaineita, haman-pyyheitä sekä ihania saunatuotteita. 

Kitchentime.fi

Vuonna 2010 perustettu Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä. Nuoren ja kunnianhimoisen teamimme tavoitteena on luoda Pohjoismaiden paras keittötarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassamme on tällä hetkellä 15 000 erilaista tuotetta. Laaja tuotetarjonta ulottuu ruoanlaitosta ja leivonnasta kattaukseen sekä ulkoilmaruoanlaittoon.

Made in Finland Shop

Made in Finland Shop on olemassa, jotta sinä löydät parhaat ja laadukkaimmat aidosti kotimaiset tuotteet kotiisi ja jotta kotimaiset valmistajat saavat arvoisensa kumppanin ja oikean myyntikanavan tuotteilleen. Meitä ja meidän upeita valmistajiamme sekä heidän tuotteitansa tuomalla esiin tuet suomalaista käsityötä, valmistusta ja yrittäjyyttä. Haluatko sinä auttaa meitä unelmamme toteuttamisessa?

Lovi

Lovi syntyi halusta suunnitella ja valmistaa laadukkaita tuotteita kotimaisesta puusta sekä halusta näyttää, kuinka suuressa roolissa esteettinen muotoilu voi yrityksessä olla.

 

Lovilla kaikki tehdään itse omassa pienessä tehtaassa, Jäälissä Pohjois-Suomessa. Lovi myy ympäristöystävällisiä puukoristeita, joita voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi.

 

Tuotteet toimitetaan litteänä pakettina valmiiksi kootun sijaan ja ne sopivat hyvin esimerkiksi postitettavaksi lahjaksi.

Tuotteissa käytetään kotimaista koivuvaneria ja kuluttajapakkaukset ovat muovittomia

On24.fi

On24.fi on sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu mm. huonekalut, kodinkoneet ja muut sisutustuotteet.

 

Lisäksi On24.fi myy myös kauneustuotteita ja lemmikeille suunnattuja tuotteita.

Sannari.fi

Kotimaisia ja ekologisia tuotteita kotiin ja lahjaksi Sannari Verkkokaupasta.  Valikoimaan kuuluvat mm.  käsintehdyt kotimaiset tuotteet, asusteet, korut, luonnonkosmetiikka, puhdistustuotteet, sisustustuotteet. Tuotteet ovat suurimmaksi osaksi valmistettu Suomessa käsityönä niin pienten yritysten kuin yksityishenkilöiden toimesta.

Shopping4net.fi

Shopping4net.fi on suuri ja moderni E-tavaratalo joka tarjoaa tunnettuja merkkituotteita edullisilla hinnoilla. Valikoimista esim. muumiastiat, kynttilälyhdyt sekä kodintekstiilejä ilman toimituskuluja.

Taitaentehty

Taitaentehty.fi tarjoaa suomalaisia käsintehtyjä tuotteita villasukista ja perinteisistä puuleluista sisustustauluihin ja lasten vaatteisiin. Myymme muun muassa keramiikkaa, koruja, pöytäliinoja, jne. Valikoimista löytyy paljon lahjaksi sopivia tuotteita.

Vallila

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. 1930-luvulta peräisin olevissa tehdashalleissa toimivat  tänäkin päivänä Vallilan pääkonttori, showroom sekä design-studio. Talon pitkän historian perintö herää  eloon niin legendaaristen kuosien tuoreissa tulkinnoissa kuin mielikuvituksellisissa ja yllättävissä  yhteistyömallistoissakin. Siksi kaksi kertaa vuodessa uudistuva mallisto on aina sekä ajankohtainen että  leimallisesti vallilalainen: rohkea, värikäs ja eri tyyleillä leikittelevä. Mallisto kattaa astiat, tapetit sekä  sisustus- ja käyttötekstiilit aina metritavarasta suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin asti, sillä kodin jokainen nurkka on erinomaisen muotoilun arvoinen – tai kuten vallilalaisilla on tapana sanoa: Vallilaa vaille valmis.

Veke.fi

Kotimainen Veke palvelee rakkaudesta kotiin  – jaa sisustuksen iloa kanssamme 

Suomen Pohjoisesta ponnistanut huonekaluliike Veke on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia.

Me rakastamme kaikenlaisia värejä, tyylejä ja muotoja. Missiomme on saada suomalaiset kodit elämään. Valitsemme valikoimaamme huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka kestävät aikaa ja elämää, mutta sopivat kohtuuhintaisina monen kukkarolle. Laajasta yli 7000 tuotteen valikoimastamme löydät kotimaiset ja kansainväliset suosikkibrändit sekä omat ihanat Veke-tuotteemme, joita et saa mistään muualta. 

VidaXL –>

vidaXL on kansainvälisesti tunnettu verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuotteita kotiin, puutarhaan, autotalliin ja kaikenlaisiin tee-se-itse -projekteihin. Ideana on tarjota suuri valikoima kuitenkin laadukkaita tuotteita järkihintaan. Suurin osa työstä tuotekehityksestä logistiikkaan tuotetaan talon sisällä, mikä mahdollistaa alhaisemmat ulosmyyntihinnat.