Solmi sähkösopimus ja voita festariliput

Vältä yllätykset taloudenpidossa ja hanki kiinteähintainen sähkösopimus. Kerrostalossa asuessasi voit tehdä Fortum Vakio -sopimuksen. Saat sillä 100 % uusiutuvaa energiaa etkä joudu arvuuttelemaan, paljonko sähkölaskusi kulloinkin on. Tarkan euron ihmiset voivat liittää Fortum Vakioon myös edullisen kotivakuutuksen. 

Toimi heti, sillä saat ensimmäisen kuukauden nyt maksutta.

Lisäksi kaikkien 11.7.-5.8.2019 sisällä Vakio-sähkösopimuksen tilanneiden kesken arvotaan kolme kappaletta kolmen päivän lippupaketteja kahdelle hengelle Flow-festivaaleille. Yhden lippupaketin arvo on 430€. Valitse asuntosi koon ja sähkönkulutuksesi mukaan Vakio S, M, L tai XL. Onnea arvontaan!

Tästä kuukausi maksutonta sähköä ja osallistu arvontaan

Fortum Vakio -asiakkaana saat aina puhdasta vesisähköä ja maksat joka kuukausi saman summan uusiutuvasta energiasta. Sopimus on toistaiseksi voimassa ja voit halutessasi liittää siihen myös edullisen kotivakuutuksen. 

Vakio-sopimuksen edut:

– Kiinteä kuukausihinnoittelu

– Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

– 4 (tai 6) laskua vuodessa

– 100% vesisähkö

Hinnoittelu:

S-paketti 14€ / kuukausi

M-paketti 19€ / kuukausi

L-paketti 28€/ kuukausi

Huomaathan, että hinnoittelu perustuu asunnon kokoon / kulutusmäärään.

Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavinasi on S, M ja L -sopimus. S-sopimus soveltuu kerrostaloasuntoihin 44 neliöön asti, M-sopimus taas asuntoihin joiden koko on 45-74 neliötä ja L-sopimus aina 80 neliöön asti.

Sähkönsiirtoyhtiö veloittaa sinua sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisesti.