Superviikko nettishoppailuun – Tarjouksia ja alennuskoodeja

Nyt superviikko nettishopppailuun, tässä kokoelma yhteistyökumppaniemme tarjouksia ja alennuskoodeja. Klikkaa siis tämän blogin kautta verkkokauppoihin ja hyödynnä kampanjat viikon ajan 8.4.2019 – 14.4.2019 välillä.

 

Bette Box

Tilaa Bette Box itsellesi tai lahjaksi, saat maaliskuun Betten kaupan päälle! Koodi: SUPERVIIKKO Ehdot: Tarjous on voimassa 8.-14.4.2019 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Koodia voi käyttää kaikkiin tilausmalleihimme (3kk määräaikainen tilaus, 6kk määräaikainen tilaus, jatkuva tilauus). 1 koodi / asiakas. Siirry tilaussivulle tästä.

 

Kekäle

Tarjous:15% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista Koodi:SUPERVIIKKO2019 Ehdot:Ei koske Canada Goosen tuotteita tai alennettuja tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tästä Kekäleen verkkokauppaan.

 

KitchenTime

Tarjous: 10€ Alennusta yli 80€ ostoksesta. Alennuskoodi käy myös aletuotteisiin. Koodi: superweek15 Ehdot: Ei koske elektroniikkaa ja ulkoilmakokkailun välineisiin. Koodia ei voi yhdistää cashbackiin. KitchenTime verkkokauppaan.

 

Lindex 

Tarjous: 15% Alennus yhdestä tuotteesta verkkokaupassa. Alennuksen saa myös alennetuista tuotteista, mutta sitä ei voi yhdistää muihin promootioihin tai alennuskoodeihin Koodi: SUPERWEEK1915 Lindexin verkkokauppaan tästä.

 

Makujakauppa

Tarjous: 15 € alennusta kun ostoskorisi arvo on yli 99€ Koodi: SUPERMAKU Ehdot: Koskee koko Makujakaupan valikoimaa. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin koodeihin. Makujakauppaan tästä.

 

Matsmart

Tarjous: 10% alennusta yhdestä ostosta. Koodi: SUPERWEEKFI Ehdot: Tarjouksen voi käyttää kerran per asiakas. Matsmart kauppaan.

 

Timarco

Tarjous: 15% Alennusta kun ostat vähintään 79,90€ Koodi: TIMARCOSUPERWEEK19 Ehdot: Tarjous koskee vain normaalihintaisia tuotteita ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai tarjouksiin. Ei koske Calvin Kleinin tai Spanxin tuotteita. Timarcon verkkokauppaan tästä.

 

Polkupyörät kampanjahintaan!