Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme tuoda sinut, yrityksesi ja yhteisösi lähemmäs asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Telia Rajaton liittymätarjoukset

Rajaton 100M, klikkaa tästä

  • 4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit/s
  • Rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Puhelut ja viestit 1200 min & 1200 kpl
  • Netti EU/ETA-maissa 12 Gt/kk

12 kk ajan 19,90 EUR / kk (+ avausmaksu 3 EUR)

12kk jälkeen 29,90 EUR / kk tai paketin kulloinkin voimassaoleva hinta. EI määräaikaisuutta.

Rajaton 200M, klikkaa tästä

  • 4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit/s
  • Rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
  • Rajattomasti puheluita ja viestejä
  • Netti EU/ETA-maissa 15 Gt/kk

12kk ajan 21,90 EUR / kk (+ avausmaksu 3 EUR)

12kk jälkeen 32,90 EUR / kk. Ei määräaikaisuutta.

Pakettien sisältö ja tiedot kokonaisuudessaan: 

Yhteys Rajaton Puhe 100 M -paketti 19,90 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta on 29,90 €/kk tai paketin kulloinkin voimassaoleva hinta. Ei määräaikaisuutta. Liittymä toimii samoilla hinnoilla ollessasi missä tahansa EU/ETA-alueella. Paketti sisältää rajattomasti normaalihintaisia puheluita ja/tai videopuheluita sekä normaalihintaisia tekstiviestejä ja/tai multimediaviestejä. Lisäksi liittymällä voi soittaa Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin. Hinnoittelu ei koske puheluja ja viestejä palvelunumeroihin ja erityishinnoiteltuihin numeroihin. Netin arvioitu maksiminopeus on 100 Mbit/s. Nettimäärä on rajaton kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa, muualla EU/ETA-alueella 14 Gt/kk. Jos määrä EU/ETA-alueella täyttyy, surffaat hintaan 1 €/pvä. Hinta sisältää 500 Mt tiedonsiirtoa normaalilla nopeudella päivää kohden. Jos määrä täyttyy, käyttö jatkuu verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, kunnes nopeus palautuu. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–100 Mbit/s. Tiedonsiirron maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Uuden liittymän avausmaksu verkkokaupassa 3 €. Ks. suuntaa-antavat peittoalueet: www.telia.fi/kuuluvuus Hinnoittelu koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.

Yhteys Rajaton 200 M -paketti 21,90 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta on 32,90 €/kk tai paketin kulloinkin voimassaoleva hinta. Ei määräaikaisuutta. Liittymä toimii samoilla hinnoilla ollessasi missä tahansa EU/ETA-alueella. Paketti sisältää rajattomasti normaalihintaisia puheluita ja/tai videopuheluita sekä normaalihintaisia tekstiviestejä ja/tai multimediaviestejä. Lisäksi liittymällä voi soittaa Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin. Hinnoittelu ei koske puheluja ja viestejä palvelunumeroihin ja erityishinnoiteltuihin numeroihin. Netin arvioitu maksiminopeus on 200 Mbit/s. Nettimäärä on rajaton kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa, muualla EU/ETA-alueella 17 Gt/kk. Jos määrä EU/ETA-alueella täyttyy, surffaat hintaan 1 €/pvä. Hinta sisältää 500 Mt tiedonsiirtoa normaalilla nopeudella päivää kohden. Jos määrä täyttyy, käyttö jatkuu verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, kunnes nopeus palautuu. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–200 Mbit/s. Tiedonsiirron maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Uuden liittymän avausmaksu verkkokaupassa 3 €. Ks. suuntaa-antavat peittoalueet: www.telia.fi/kuuluvuus Hinnoittelu koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.