Ruokailuryhmät

 • Skovby, Sm118 Pöytä Saksanpähkinä Lakattu

  1425,00

  Skovbyn ruokapöytä SM118 on jatkettava pöytä klassisilla puujaloilla. Pöytälevyn alta löytyvässä lokerossa voidaan säilyttää jopa kahta jatkolevyä. Jatkolevyt ostetaan erikseen.

 • X-metallijalat musta (sis. 2 jalkaa)

  168,75

  Tukevat ja laadukkaat pulverimaalatut metallijalat tee se itse -projektiin. X:n muotoiset jalat sopivat niin moderniin kuin klassisempaan sisustukseen. Valmista itse esimerkiksi työpöytä tai ruokapöytä näiden jalkojen avulla. Tee itse tai osta valmis kansilevy jalkojen lisäksi ja luo uniikki, juuri sinun sisustukseen sopiva pöytä. Sisältää kaksi metallista jalkaa, ei sisällä ruuveja.

 • Made By Choice Kastu-tuoli

  689,00

  Kastu-tuoli Kastu-tuoli syntyi Salossa sijaitsevaan Kastu-ravintolaan, jossa on mukana myös Made By Choicen takana olevia henkilöitä. Oli siis luonnollista, että oma ravintola saa myös oman tuolin ja näin syntyi Kastu-tuoli. Tuolissa yhdistyy moderni muotoilu ja rehellinen sekä aito materiaali. Kastu-tuoli on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista, joka luo tuolille sen uniikin ulkonäön. Tuolia voi käyttää niin ruokapöydän…

 • vidaXL Baaripöytä säilytystelineellä ruskea tammi 100x50x101,5 cm levy

  112,99

  Tässä modernissa baaripöydässä, joka on varustettu säilytystelineellä, on todella yksinkertaisen tyylikäs muotoilu. Se sopii täydellisesti juomien nauttimiseen perheesi tai ystäviesi kanssa.

 • Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Kromi ja kangas kategoriassa 2

  555,00

  Skovby, Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Kromi ja kangas kategoriassa 2. . mitään ei ole valittu. . .

 • Rowico Sierra tuoli, tummanharmaa tekstiilinahka

  119,20

  Näyttävä ja mukava Rowico Sierra tuoli tekstiilinahka varhoilulla. Sierra tuoli on mukava istua ja kestää hyvin kulutusta. Saatavilla ruskeana ja tummanharmaana. Jalat valmistettu kestävästä metallisti, maalattu musta. Hankauksenkesto: 45.000

 • House Nordic jatkopalat 2 kpl Toulon/Montpellier/Orvo pöytään öljytty savutammi

  316,50

  Jatkopalat 2kpl House Nordic Toulon pöytään, yksi kumpaankin päähän. Asennus tapahtuu kiinnittämällä metalliset tuet pöydän alle ja sen jälkeen kiinnitetään jatkopala tukiin. Kiinnityksessä käytetään tukevia sormi-ruuveja, eli irroitus ja uudelleen kiinnitys voidaan suorittaa ilman työkaluja. Tukevan kiinnitysmekanismin ansiosta jatkopala on erittäin tukeva. Pöytälevyn materiaali on samaa tammea kuin Toulon pöytien kannet.

 • Artwood, Ruokapöytä Paris 100X240 Cm Us Brown

  3021,00

  Artwood, Artwood, Ruokapöytä Paris 100X240 Cm Us Brown. . Tammi. . .

 • Kielo ruokapöytä 140×80 cm tammi/valkoinen

  328,00

  Tyylikäs ja suoralinjainen Kielo ruokapöytä. Kielo-ruokapöydän kansi muodostuu kahdesta pinnoitetusta tammenvärisestä mdf-levystä ja näyttävästä metallijalasta. Pulverimaalattu metallijalka joko mustan tai valkoisen värissä. Luo kodillesi elegantti ja houkutteleva ilme tällä laadukkaalla ruokapöydällä.

 • Skovby, Sm802 Tuoli Kromi ja kangas kategoriassa 1

  530,00

  Skovbyn ruokapöydän tuoli SM802 on minimalistinen ja luonteenomainen malli, jossa on erottuva vanerikerros yhdistettynä tyylikkäisiin teräsjalustoihin ja käsinojiin joko mustasta teräksestä tai kromista. Vanerikerroksen ainutlaatuinen muoto antaa istuimelle lisää joustavuutta ja mukavuutta. Tuolia on saatavilla verhoiltuna tai ilman verhoilua. Tässä näytämme SM802:n kankaalla kategoriassa 1.

 • Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Kromi ja nahka

  625,00

  Skovby, Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Kromi ja nahka. . mitään ei ole valittu. . .

 • Korpi pyöreä ruokapöytä 130 cm musta petsattu viilu

  846,75

  Korpi on yksinkertaisen kaunis ja todella tukeva tammiviilutettu ruokapöytä. Pyöreä pöytä on täydellinen valinta pienempäänkin tilaan ja sen ympärille mahtuu helposti useita tuoleja aina tarpeen mukaan. Keskellä oleva jalka helpottaa tuolien asettelua, kenenkään ei tarvitse istua kiinni pöydänjalassa. Pöydän kansi on tammiviilutettua mdf-levyä ja kaunis jalkaosa on puuta. Pöydän halkaisija on 130 cm. Upea, yksityiskohtainen…

 • Skovby, Ruokapöytä Sm105 95X190 Cm valkolakattua massiivitammea

  3185,00

  Skovbyn SM105 on lyhyempi versio SM106-pöydästä. Pöytä koostuu kahdesta massiivisesta lankusta ja peruspituisena se tarjoaa istumapaikat 6–10 henkilölle. SM10-mallin tavoin SM105-pöytää voidaan pidentää 12 henkilölle lisäämällä yksi jatkolevy pöydän kumpaankin päähän.

 • Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Kromi

  395,00

  Skovby, Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Kromi. . mitään ei ole valittu. . .

 • Tuohi-Bergen 6-hengen ruokailuryhmä musta/lakattu tammi

  1095,00

  Tämä Skandinaavisen tyylikäs ruokailuryhmä koostuu tukevasta Tuohi-lankkupöydästä ja kuudesta miellyttävästä Bergen-tuolista. Pöydän massiivitammisen lakatun kannen vahvuus on 3 cm, runko maalattua puuta ja mdf-levyä. Bergen tuolit ovat kauniisti kuppimuotoillut. Istuinpehmuste on verhoiltu keinonahalla ja se on ruuveilla kiinni tuolissa. Tuolin jalkojen materiaali on kumipuuta. 

 • Torkelson, Fishbone Ruokapöytä 190×95 cm

  956,00

  Fishbone Ruokapöytä 190×95 cm

 • Taimi pyöreä ruokapöytä Ø100 cm hiekka/hiili 2-LAATU

  483,00

  Taimi on täysin kotimainen, Suomessa suunniteltu ja valmistettu ruokapöytä. Ajattoman ja raikkaan ruokapöydän skandinaavinen tyyli sopii moneen tilaan ja tyyliin. Ruokapöydän näyttävänä yksityiskohtana toimii kauniisti muotoiltu jalkaosa. Taimi-tuotesarja syntyi sisustusharrastaja Linda Viipurin ja Veken yhteistyönä, joka sai alkunsa, kun Linda julkaisi paljon huomiota herättäneen kuvan upeasta DIY-senkistään sosiaalisen median sisustusryhmässä. Kaikki Taimi-tuoteperheen tuotteet ovat Veken…

 • Brafab, Circus ruokapöytä 130 cm luonnonvärinen tiikki Brafab

  1513,00

  Brafab, Brafab, Circus ruokapöytä 130 cm luonnonvärinen tiikki Brafab. Teak. Teak. . .

 • Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Musta ja nahka

  625,00

  Skovby, Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Musta ja nahka. . mitään ei ole valittu. . .

 • Skargaarden, Kryss Ruokapöydän tuoli Navy Blue

  595,00

  Skargaarden, Skargaarden, Kryss Ruokapöydän tuoli Navy Blue. . Teak. . .

 • Malta pyöreä ruokapöytä Ø90 cm musta

  279,20

  Tyylikäs ja moderni ruokapöytä sopii pieneen keittiöön tai ruokailutilaan. Pöydän halkaisija on 90 cm, mutta pöydän ympärille mahtuu kuitenkin hyvin 4 tuolia. Keskelle sijoitettu metallinen trumpettijalka antaa hyvin tilaa tuolien sijoittelulle. Pöydän tyylikkäästi kuvioitu, keraaminen kansi on helppo pitää puhtaana eikä se naarmuunnu herkästi.

 • Rowico Sierra vakosametti tuoli beige

  93,00

  Näyttävä ja mukava Rowico Sierra vakosametti tuoli ihanan pehmeällä verhoilulla. Tuoli on verhoiltu vakosamettikankaalla, jossa näkyy kauniit kankaan urat. Kangas on 100 % polyesteria. Sierra tuoli on mukava istua ja kestää hyvin kulutusta. Jalat valmistettu kestävästä metallisti, maalattu musta. 

 • Milli ruokapöytä 180×90 cm valkoinen metalli/karkaistu lasi

  249,00

  Tyylikäs metallirunkoinen Milli ruokapöytä 180×90 cm. Pöydän kansi on lasia, joka on värjätty. Milli ruokapöytä on siro ja näyttävä, joka sopii erinomaisesti moderniin sisustukseen. Yhdistä pöydän kanssa tyylikkäät ruokapöydän tuolit ja luo upea ruokailuryhmä kokonaisuus.

 • Rowico Kato tuoli musta tammi/tummanharmaa

  143,20

  Rowicon valmistama tyylikäs ja ajaton Kato tuoli. Tuolin kestävä puurunko on valmistettu tammesta ja istuinosa on verhoiltu kulutusta kestävällä huonekalukankaalla. Sopii hyvin keittiöön tai työhuoneeseen. Tuoli on helppo yhdistää eri tyylisten ruokapöytien kanssa. 

 • House Nordic Vojens-Bergen pyöreä 4-hengen ruokailuryhmä valkoinen/luonnonväri

  389,60

  Tyylikäs House Nordic Bergen-Vojens pyöreä ruokailuryhmä 4-hengelle. Tämä ruokailuryhmä sopii hyvin myös pieneen tilaan. Pöydän kansi on valmistettu valkoiseksi maalatusta mdf-levystä. Tuolin ja pöydän jalat ovat kumipuuta. Puunväriset jalat ovat lakatut, mustat maalatut. Tuolin istuinosa on valmistettu tukevasta ja kestävästä ABS-muovista. Istuinpehmuste on verhoiltu keinonahalla ja se on ruuveilla kiinni tuolissa. Tuolin paino on noin…

 • House Nordic Porto tuoli samettinen musta

  72,75

  House Nordicin Porto tuoli on tarkoitettu ruokapöydän ympärille, yhteisiä hetkiä varten. Tuolissa on kauniit tikatut yksityiskohdat takaosassa, joten ryhmää on mukava katsella myös muista suunnista. Istuinmukavuutta tuo lisää alaspäin laskeutuvat käsinojat. Tuolin istuinosassa on käytetty ihanan tuntuista samettikangasverhoilua ja tuolin jalat ovat metallia. Porto tuoleilla saat kauniin kokonaisuuden keittiöön tai ruokailutilaan. Tuolit sopivat myös hyvin…

 • Kielo ruokapöytä 180×90 cm tammi/valkoinen

  379,00

  Kielo ruokapöytä on tyylikäs ja moderni pöytä ruokailutilaan. Kielo pöydän kanssa on helppo yhdistää erilaisia tuolivaihtoehtoja. Kielo-ruokapöydän kansi muodostuu kahdesta pinnoitetusta tammenvärisestä mdf-levystä ja näyttävästä metallijalasta. Pulverimaalattu metallijalka joko mustan tai valkoisen värissä. Luo kodillesi elegantti ja houkutteleva ilme tällä laadukkaalla ruokapöydällä.

 • Skargaarden, Kryss Ruokapöydän tuoli Dark Grey Slate

  595,00

  Skargaarden, Skargaarden, Kryss Ruokapöydän tuoli Dark Grey Slate. . Teak. . .

 • Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Musta ja kangas kategoriassa 2

  595,00

  Skovby, Skovby, Sm802 Käsinojatuoli Musta ja kangas kategoriassa 2. . mitään ei ole valittu. . .

 • Torkelson, Nova Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl

  374,00

  Torkelson, Torkelson, Nova Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl. . Metalli. . .

 • Skovby, Sm55 Pyörivä nojatuoli kankaalla kategoriassa 1

  680,00

  Skovbyn ruokapöydän tuoli SM55 on vaihtoehto suositulle ruokapöydän tuolille SM65. Tähän Skovby-klassikkoon on nyt lisätty uusi pyörivä pohja. Tässä näytämme SM55 kankaalla kategoriassa 1.

 • Paikanvaraus

  Moona ruokapöytä 80×80 cm musta/koivu

  209,00

  Tukeva koivusta valmistettu Moona 2-4-hengen ruokapöytä. Pöydän kansi on valmistettu massiivikoivusta, maalatut jalat ovat MDF:ää, sarjapuu koivuvaneria. Poikkeuksena kokonaan valkoinen pöytä, jonka jalat ja kansi on mdf:ää. Sarjapuun korkeus 7 cm. Puupinnat käsitelty petsilakalla. 

 • Triangel tammi lankkupöytä 195×90 cm lakattu tammi/valkoinen

  651,75

  Trianegel tammi ruokapöytä pulverimaalatuilla metallijaloilla on näyttävä kokonaisuus. Pöydän kansi on 3,6 cm vahvaa massiivitammea ja tukevat jalat pulverimaalattua metallia. Kansilevyt valmistetaan liimapuulevystä, joihin pyritään valitsemaan aina mahdollisimman toisiaan lähellä olevat sävyt, mutta luonnonpuulle ominaiseen tyyliin sävyeroja voi esiintyä puukappaleiden välillä. Jokainen pöytä onkin uniikki eikä kahta täysin samanlaista ole, sillä puun sävy ja syykuvionti…

 • Skovby, Sm119 Pöytä Massiivitammi Valkoiljy 192X102X74Cm

  2130,00

  Skovbyn pöytä SM119 on jatkettava ruokapöytä klassisilla puujaloilla. Pöytälevyn alta löytyvässä lokerossa voidaan säilyttää jopa kahta jatkolevyä. Jatkolevyt ovat ostettavissa erikseen. Tätä ruokapöytää on saatavana myös lyhyempänä versiona, SM118.

 • Skovby, Sm27 Pöytä Tammesta Massiivisaippua

  3870,00

  Skovbyn ruokapöydässä SM27 on istumapaikat 8–20 henkilölle. Kolmea jatkolevyä säilytetään pöytälevyn alla. Kolme lisäjatkolevyä on ostettavissa erikseen. Ruokapöytää on saatavana myös pienemmässä, Skovbyn SM26-mallissa.

 • Artwood, Monsoon Ruokailutuoli Vaaleanruskea/Valkoinen

  477,00

  Artwood, Artwood, Monsoon Ruokailutuoli Vaaleanruskea/Valkoinen. Monivärinen. Polyesteri. . .

 • Rowico Skye-Brent 4-hengen pyöreä ruokailuryhmä musta

  1299,00

  Rowico Skye-Brent on ajaton, 4-hengen pyöreä ruokaryhmä, jossa on tyylikäs muotoilu. Pöytälevy on harjattua, mustaksi maalattua tammiviilua ja jalat jauhemaalattua metallia. Pöydän halkaisija 126 cm. Pöydän ympärille sopii tyylikäs Brent tuoli modernilla ja sirolla muotoilulla. Puinen selkänoja ja pehmustettu musta istuinosa. Tuolin selkänoja on tammiviilua ja jalat ovat metallia.  Lisätietoa materiaalista: Puu on kaunis luonnonmateriaali,…

 • Torkelson, Carro Ruokapöydän tuoli pyörivä ruskea 2 kpl

  362,00

  Torkelson, Torkelson, Carro Ruokapöydän tuoli pyörivä ruskea 2 kpl. . Metalli. . .

 • Rowico Filippa-Kato pyöreä 4-hengenruokailuryhmä valkoöljytty tammi/valkolakattu

  1532,00

  Rowico Filippa-Kato 4-hengen pyöreään ruokailuryhmään kuuluu jatkettava Rowico Filippa pyöreä ruokapöytä, jonka halkaisija on Ø120 cm. Pöytä on jatkettavissa mukana tulevalla jatkopalalla, jolloin pöydän kokonaispituus on 210 cm. Jatkopala on oivallinen juhlia ajatellen tai kun pöydän ympärille kokoontuu suurempi määrä ihmisiä. Pöydän muotoilu on ajaton ja selkeä, se soveltuu hyvin eri tyylisiin keittiöihin ja ruokailutiloihin….

 • Rowico Ami tuoli valkolakattu tammi/vaaleanharmaa kangas

  111,20

  Ami tuoli on tyylikäs, siro ja pelkistetty tuoli, jossa on mukava ja tukeva istua. Tämä tuoli on Rowicon laadukas tuote. Valmistettu kestävästä puusta ja istuinosaa saa verhoiltuna sekä PU-keinonahalla että huonekalukankaalla. Toimituksen mukana kasausohje. Kuvissa näkyvä Rowico Yumi pyöreä ruokapöytä on ostettavissa erikseen.INSTAGRAM: Tili: mmamabearmimi – Kuva – 28.9.2020

 • Torkelson, Allegro Ruokapöytä 100×186-286 cm viilutettua öljyttyä tammea

  1875,00

  Allegro Ruokapöytä 100×186-286 cm viilutettua öljyttyä tammea

 • Skovby, Sm117 Pöytä Luonnonöljytty saksanpähkinä 192-252X102X74Cm

  2660,00

  SM117 on Skovbyn jatkettava ruokapöytä pylväsrungolla. Ruokapöydän pöytälevy on suorakaiteen muotoinen ja kulmista pyöristetty. Pöytälevyn keskiosan alla on pehmeän geometrisen muotoinen pylväsrunko särmikkäillä, kiilamaisilla päätyosilla. Pöytä on varustettu patentoidulla, syknronoidulla jatkojärjestelmällä. Vedä pöytälevyt erilleen toisistaan saadaksesi esiin runkoon piilotetun jatkolevyn, joka kevyellä painalluksella nousee ja avautuu. Tätä mallia on saatavana myös lyhyempänä versiona – SM116

 • Honka lankkupöydän kansi 140×90 cm musta

  171,75

  Honka lankkupöydän kansi on tehty kestävästä 3 cm paksusta liimapuulankusta. Lankun pintaa on käsitelty koneellisesti harjaamalla, joka tekee pinnasta epätasainen ja kauniin rustiikkisen. Harjauksella puun pehmeämmät osat, kuten pihka ja puuytimen paikat, poistuvat lankun pinnasta. Kannnenn alapuolella on valmiit ruuvinreiät (16 kpl/puoli), jotka ovat suoraan yhteensopivat Honka lankkupöydän jalkojen kanssa. Keskellä on lisäksi kiinnitysreiät tukilaudalle….

 • Rowico Carmen pinnatuoli musta

  111,20

  Upea ja retrohenkinen Carmen pinnatuoli. Tuoli on valmistettu kumipuusta. Tuoli on simppelin ja ajattoman ulkonäkönsä ansiosta kodin käyttötuoli, useissa eri kodin tiloissa, eikä ainostaan ruokapöydän tuolina. Tuoli toimitetaan jalat irrallaan pahviin pakattuna, mukana kasausohje. MUUALLA KIRJOITETTUA TÄSTÄ TUOTTEESTA: Blogi: Oma koti onnenpesä – Työpiste sekä edullinen työpöytä diy – 7.5.2018

 • Torkelson, Ruth Ruokapöydän tuoli ruskea 4 kpl

  380,00

  Ruth Ruokapöydän tuoli ruskea 4 kpl

 • Artwood, Campos Delgado ruokapöytä 90 x 200 betoni 6 cm Artwood

  2111,00

  Artwood, Artwood, Campos Delgado ruokapöytä 90 x 200 betoni 6 cm Artwood. Harmaa. Betoni. . .

 • Torkelson, Stevie Ruokapöydän tuoli öljytty tammi/ruskea 2 kpl

  439,00

  Torkelson, Torkelson, Stevie Ruokapöydän tuoli öljytty tammi/ruskea 2 kpl. . Tammi. . .

 • Skovby, SM820 Ruokailutuoli nahalla

  709,00

  Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen Skovbyn SM820-nojatuolikokoelmaamme! Tämä tyylikäs huonekalu tarjoaa erinomaisen yhdistelmän mukavuutta ja toiminnallisuutta, soveltuen täydellisesti kotiisi tai toimistoosi. SM820-nojatuoli on huolellisesti ja tarkasti valmistettu arvostetun tanskalaisen huonekaluvalmistajan, Skovbyn, toimesta. Sen tyylikäs suunnittelu ja korkea laatu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat skandinaavista käsityötä ja ajatonta tyylikkyyttä. Tuolin erinomainen mukavuus erottuu erityisesti. Pehmeä ja…

 • Paikanvaraus

  Lana-Elea 6-hengen ruokailuryhmä antiikkipetsattu/musta

  699,75

  Lana-Elea ruokailuryhmä on tyylikäs kokonaisuus. Kaunis Lana pöytä on valmistettu kestävästä ja ekologisesta männystä. Kansi on tehty kahdesta liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Jalat ovat mäntyä. Kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole tasainen. Pinta valmistetaan erikoisharjaamalla, jonka tarkoituksena on korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia. Pöydän valmistusmaa on Viro. Lisätietoa…

 • Artwood, Hunter ruokapöytä 240 x 110 cm musta Artwood

  2357,00

  Artwood, Artwood, Hunter ruokapöytä 240 x 110 cm musta Artwood. Musta. Tammi. . .

 • Rowico Lotta pyöreä ruokapöytä Ø106cm valkoinen

  223,20

  Laadukas Rowico Lotta pyöreä ruokapöytä on ihastuttava, kevyt ja edullinen pieneen ruolakailutilaan. Pöydän jalat on valmistettu kumipuusta ja pöydän kansi MDF-levyä. Mustan pöydän kansi on lakkapintainen, helppo pitää puhtaana. Valkoinen pöydän kansi on maalattu. Lisätietoa materiaalista: Puu on luonnonmateriaali ja kaunis sellainen, joten siitä kannattaa piettää huolta. Elävät luonnonmateriaalit heijastuvat tuotteisiin niin, että ne muuttuvat…

 • Rowico Cirrus jatkettava ruokapöytä 190×90+45cm

  719,20

  Jatkettava Rowico Cirrus korkealaatuinen ruokapöytä on tukeva, mutta siroksi muotoiltu. Pöydän kansi on mdf-runkoinen lakatulla tammiviilulla, joten se on helppo hoitaa ja pitää puhtaana ja jalat ovat massiivitammea. Pöytä sopii suureen keittiöön tai ruokailutilaan tuomaan lämpöä tammisella sävyllään. Jatkopalan ansiosta tämän pöydän ääreen sopii suurempikin perhe tai vaikka juhlaväki. Pituus 190cm ja jatkopalalla 235cm.  Lisätietoa…

 • Triangel-Lana 6-hengen ruokailuryhmä, antiikkipetsattu/musta

  1170,40

  Kaunis ja näyttävä Triangel-Lana ruokailuryhmä 6-hengelle. Pöydän kansi on tehty kahdesta liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Jalat ovat metallia, terästä. Kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole tasainen. Kaunis pinta valmistetaan erikoisharjaamalla, jonka tarkoituksena on korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia. Lisätietoa materiaalista: Triangel-pöytä on rustiikki-tyyppinen ruokapöytä ja pöydässä käytettävä lankku…

 • Artwood, Axel ruokapöytä 106 x 213 cm Artwood

  2620,00

  Artwood, Artwood, Axel ruokapöytä 106 x 213 cm Artwood. Puu. Teräs. . .

 • Rowico Yumi ruokapöydän jatkopala 45×90 cm musta

  95,20

  Rowicon Yumi ruokapöytään tarkoitettu jatkopala 45×90 cm. Voit lisätä yhden tai kaksi jatkopalaa, tarpeesi mukaan. Ruokapöydän kokonaismitta kahdella jatkopalalla on 280 cm. Jatkopala kiinnitetään kuvan mukaisesti Yumi pöydän päätyihin. Tällöin voit kätevästi kasvattaa ruokapöytäsi kokoa suuremmallekin seurueelle sopivaksi! Saat helposti lisää pöytätilaa juhliin, tai jatkopalan ansiosta laadukas ruokapöytäsi voi kasvaa perheesi mukana. Rowico Yumi ruokapöydän…

 • Rowico Islay jatkopala 50 cm valkovahattu tammi

  83,60

  Rowico Islay ruokapöytään tarkoitettu jatkopala 50x95cm. Saat jatkopalalla lisää pöytätilaa juhliin tai suuremmalle seurueelle. Jatkopala on valmistettu tammesta ja viimeistelty lakkauksella. Lisäkuvissa on kuva pöydästä jatkopalat paikallaan. Lisätietoa materiaalista: Puu on luonnonmateriaali ja kaunis sellainen, joten siitä kannattaa piettää huolta. Elävät luonnonmateriaalit heijastuvat tuotteisiin niin, että ne muuttuvat ajansaatossa. Tuotteen ulkonäköön ja kokoon vaikuttaa valo,…

 • Vuono 6-hengen ruokailuryhmä, valkoinen

  1010,40

  Erittäin tukeva, koivusta valmistettu 6-hengen Vuono ruokailuryhmä tuoleilla, joilla on todella hyvä istua. Valmistettu tukevasta koivusta, poikkeuksena valkoinen kansi ja jalat sekä mustat kantikkaat jalat, jotka valmistettu MDF-levystä. Myös valkoinen/tummanharmaa ruokailuryhmän pöydän jalat MDF-levyä. Pintakäsitelty petsilakalla tai valkoisella maalilla riippuen väristä. Sarjapuun korkeus 7 cm. Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuina ja pöytä jalat irrallaan. Elegantti ja…

 • Skovby, Sm33 Pöytä Tammiviilu ja Musta Nanolaminaatti

  2999,00

  Sm33 Pöytä Tammiviilu ja Musta Nanolaminaatti

 • Vuono tuoli valkoinen

  89,25

  Mukavan klassinen Vuono tuoli on valmistettu tukevasta puusta. Valkoisessa tuolissa istuinkansi MDF-levyä. Tuolin etuosa 43 cm ja takaosa 35 cm leveä. Tuoliin saatavana meiltä esim. Svanefors tai Gof lampaantalja istuinpehmuste. Toimitus pahvilaatikkoon pakattuna.

 • Lana 4-hengen ruokailuryhmä, savunharmaa/valkoinen

  829,00

  Kestävä ja tyylikäs Lana ruokailuryhmä 4-hengelle. Ruokailuryhmä on valmistettu kestävästä ja ekologisesta männystä. Kansi on tehty kahdesta liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Jalat ovat mäntyä. Kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole tasainen. Pinta valmistetaan erikoisharjaamalla, jonka tarkoituksena on korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia.  Lisätietoa materiaalista: Lana-pöytä on rustiikki-tyyppinen ruokapöytä…

 • Skovby, Sm78 Pöytä Tammiviimeistely/Valkoinen Laminointi

  2365,00

  Ruokapöytä SM78 Skovbylta tarjoaa istumapaikkoja 6-14 henkilölle. Ruokapöytä toimitetaan kahden jatkolevyn kanssa, jotka säilytetään pöydän alla olevassa lokeroissa. Tarvittaessa voit ostaa erikseen vielä kaksi lisäjatkolevyä.

 • House Nordic Bolton pyöreä ruokapöytä Ø120 cm saarni

  479,00

  House Nordic Bolton pöyreässä ruokapöydässä yhdistyy tyylikäs muotoilu ja toiminnallisuus. Bolton ruokapöydän tärkein piirre on sen pyöreä muoto. Siinä on riittävästi tilaa istumiseen ja tarjoiluun, mikä tekee siitä täydellisen niin pienempiin kuin suurempiinkin ruokailutiloihin. Pöydän materiaalina käytetään kestävää MDF-levyä, joka on päällystetty kauniilla puuviilulla, jossa näkyy aidon puunkuviointi. Puunkuviointi ja värisävy vaihtelee hiukan tuotteittain, joten…

 • Paikanvaraus

  Louna tuoli kitti alaska 23, musta lakattu saarni jalat

  101,40

  Louna on tyylikäs tuoli yhdistettäväksi monen erilaisen pöydän kanssa. Kaunis verhoilu, puiset jalat ja vähäeleinen muotoilu tekevät kokonaisuudesta elegantin ja tyylikkään. Tuoliin voi valita öljytyt tammijalat tai mustaksi lakatut saarnijalat. Jalan vahvuus alhaalta 2 cm. Tuolissa on miellyttävä istua sen 5 cm vahvan istuinpehmusteen ansiosta. Verhoilu ja istuintyyny ovat kiinteät.

 • Skovby, Sm116 Pöytä lakattu saksanpähkinä 142-182X102X74Cm

  2240,00

  Sm116 Pöytä 142-182X102X74Cm – Skovby

 • Paikanvaraus

  Rowico Bayland tuoli tumman ruskea kangas/mustat metalli jalat

  183,20

  Bayland -tuoli on mukava ja pehmeä istua. Metallijalat tuovat tuolille ilmavuutta. Kangas on käytännöllistä mikrokuitua, jossa on viimeistellyt tikkaukset. 

 • Skovby, Sm118 Pöytä Musta Tammilakkaus

  1215,00

  Skovbyn ruokapöytä SM118 on jatkettava pöytä klassisilla puujaloilla. Pöytälevyn alta löytyvässä lokerossa voidaan säilyttää jopa kahta jatkolevyä. Jatkolevyt ostetaan erikseen.

 • Torkelson, Thea Ruokapöydän tuoli viininpunainen sametti 4 kpl

  264,00

  Torkelson, Torkelson, Thea Ruokapöydän tuoli viininpunainen sametti 4 kpl. . Sametti. . .

 • vidaXL Seinäkiinnitettävä baaripöytä tammi 102x45x103,5cm tekninen puu

  91,99

  Tämä moderni seinälle kiinnitettävä baaripöytä erottuu yksinkertaisella mutta tyylikkäällä ulkonäöllään. Se sopii täydellisesti drinkeistä nauttimiseen ystävien tai perheen kesken.

 • Cane-Line, Basket Kori Ruokapöydän tuoli Polyrottinki luonnollisen värinen

  557,00

  Cane-Line, Cane-Line, Basket Kori Ruokapöydän tuoli Polyrottinki luonnollisen värinen. . Taidetta. . .

 • Skovby, Sm116 Pöytä Lakattu tammi 142-182X102X74Cm

  2180,00

  Sm116 Pöytä 142-182X102X74Cm – Skovby

 • Tuohi-Bergen 4-hengen ruokailuryhmä musta/lakattu tammi

  859,00

  Tämä Skandinaavisen tyylikäs ruokailuryhmä koostuu tukevasta Tuohi-lankkupöydästä ja neljästä miellyttävästä Bergen-tuolista. Pöydän massiivitammisen lakatun kannen vahvuus on 3 cm, runko maalattua puuta ja mdf-levyä. Bergen tuolit ovat kauniisti kuppimuotoillut. Istuinpehmuste on verhoiltu keinonahalla ja se on ruuveilla kiinni tuolissa. Tuolin jalkojen materiaali on kumipuuta. 

 • vidaXL Baaripöytä säilytystelineellä ruskea tammi 102x50x103,5 cm levy

  107,99

  Tässä modernissa baaripöydässä, joka on varustettu säilytystelineellä, on todella yksinkertaisen tyylikäs muotoilu. Se sopii täydellisesti juomien nauttimiseen perheesi tai ystäviesi kanssa.

 • Triangel pöydän jalat valkoinen

  224,25

  Triangel pöydän jaloissa on tyylikäs muotoilu. Metalliset pöydän jalat ovat erittäin tukevat ja pulverimaalattu pinta kestää hyvin myös ulkokäytössä. Kiinnitetään ruuveilla (yhteensä 10 kpl/pääty) pöydän kanteen. Jalan leveys: yläosa 60 cm ja alaosa 77,5 cm.

 • Malika-Daniel 4-hengen pyöreä ruokailuryhmä öljytty tammi, beige tuoli

  748,00

  Tyylikäs 4-hengen pyöreä ruokailuryhmä, jossa on näyttävä Malika ruokapöytä ja neljä kangasverhoiltua Daniel tuolia. Pyöreän muotokielen ansiosta ruokailuryhmä sopii erinomaisesti pieneenkin ruokailutilaan. Pöydässä on tammiviilupinta, jonka kuviointi on luonnollisen eläväinen. Pöydän halkaisija on 120 cm ja sen ääreen mahtuu ruokailemaan hyvin 4 henkilöä.  Kauniisti muotoilllut kangasverhoillut tuolit ovat mukavat istua. Tuolien istuin- ja selkäosat on…

 • Honka lankkupöydän puujalat musta

  141,75

  Honka lankkupöydän männystä valmistetut puujalat ovat tyylikäs vaihtoehto pöydän jaloiksi. Tukevien jalkojen näyttävänä yksityiskohtana on pulverimaalattu metallinen pöydän kanteen ruuvattava tukitanko. Jalat kiinnitetään kahdeksalla pultilla sekä tukitanko neljällä ruuvilla. Jaloissa säätömahdollisuus. Kiinnitystarvikkeet sekä säätöjalat kuuluvat mukaan toimitukseen. Puuosat värjätään ensin vedenkestävällä vesiohenteisella petsillä. Tämän jälkeen pinta käsitellään kolmeen kertaan vesiohenteisella akryylipohjaisella lakalla. Molemmat käsittelyaineet on…

 • Rowico Alison tuoli käsinojilla tummanharmaa/musta

  191,20

  Tyylikäs ja moderni Rowico Alison tuoli käsinojilla on kangasverhoiltu, jossa on mustat pulverimaalatut metallijalat. Tuolin käyttömukavuutta lisää se, että istuinosa on pyörivä. Sopii yhtälailla ruokapöydän tuoliksi kuin oleskelutilaan. Pehmustettu istuin ja korkeat käsinojat tekevät tuolista mukavan istua. Istuimen sisällä oleva puu on 100% FSC sertifioitua. Verhoilutietoja: Harmaa/musta, beige/musta: Verhoilu on 100% polypropeenia. Martindale 25 000….

 • Palma ruokapöytä 200×90 cm antiikkipetsattu/musta

  249,00

  Sisäkäyttöön ja katettuun ulkotilaan tarkoitettu mäntyinen ruokapöytä. Pöydässä on pyöreät viistojalat, jotka tuovat keveyttä ja modernia ilmettä. Kansi on valmistettu kahdesta mäntylevystä, jotka muistuttavat lankkuja. Yhdistä pöydän kanssa mieluisat ruokapöydän tuolit ja luo omannäköinen ruokailuryhmä kokonaisuus.

 • Paikanvaraus

  Tammi lankkupöydän kansi 140x90x3,6 cm lakattu tammi

  352,50

  Laadukas, massiivipuinen tammi lankkupöydän kansi, joka koostuu kahdesta ”lankusta”, jotka on valmistettu 3,6 cm paksusta liimalevystä. Kanteen pyritään valitsemaan aina mahdollisimman toisiaan lähellä olevat sävyt, mutta luonnonpuulle ominaiseen tyyliin sävyeroja voi esiintyä puukappaleiden välillä. Jokainen kansi onkin ihanan uniikki eikä kahta täysin samanlaista ole, sillä puun sävy ja syykuvionti vaihtelee puun kasvupaikan olosuhteiden mukaan. Pinta…

 • Ruska pöydän kansi 100×200 cm savunharmaa, harjattu ja lakattu mänty

  224,25

  Rustiikkinen ja kestävä Ruska pöydän kansi on valmistettu kolmesta leveästä lankusta. Pinta ei ole tasainen, vaan siinä näkyvät kauniisti puun syyt ja kuviointi. Pintaa on käsitelty koneellisesti harjaamalla, mikä tekee pinnasta kauniin rustiikkiikkisen. Harjauksella puun pehmeämmät osat, kuten pihka ja puuytimen paikat, poistuvat lankun pinnasta. Kannen alapuolella on valmiit ruuvinreiät 12 kpl/pääty, jotka ovat yhteensopivat…

 • Affari Riviera tuoli käsinojilla

  236,25

  Näyttävä ja klassisen kaunis Affari Riviera tuoli käsinojilla. Materiaalina rottinki. Rottinki on ekologinen materiaalivalinta. Se patinoituu ajan saatossa. Tuolin voi sijoittaa myös ulos, lasitettuun tai katettuun tilaan. Rottinkikalustetta ei saa jättää sään armoille.

 • Paikanvaraus

  Honka lankkupöydän puujalat valkoinen

  141,75

  Honka lankkupöydän männystä valmistetut puujalat ovat tyylikäs vaihtoehto pöydän jaloiksi. Tukevien jalkojen näyttävänä yksityiskohtana on pulverimaalattu metallinen pöydän kanteen ruuvattava tukitanko. Jalat kiinnitetään kahdeksalla pultilla sekä tukitanko neljällä ruuvilla. Jaloissa säätömahdollisuus. Kiinnitystarvikkeet sekä säätöjalat kuuluvat mukaan toimitukseen. Puuosat värjätään ensin vedenkestävällä vesiohenteisella petsillä. Tämän jälkeen pinta käsitellään kolmeen kertaan vesiohenteisella akryylipohjaisella lakalla. Molemmat käsittelyaineet on…

 • Moona-Rana 2-hengen ruokailuryhmä, musta/luonnonväri

  312,75

  Moderni ja ajaton Rana-Moona ruokailuryhmä kuudelle hengelle. Moona pöytä on valmistettu tukevasta koivusta, poikkeuksena kokonaan valkoinen, jonka jalat ja kansi on mdf:ää ja sarjapuu koivuvaneria sekä musta, jonka pöydän sarjapuu/sokkelit ovat vaneria ja jalat mdf:ää. Pintakäsitelty petsilakalla tai valkoisella maalilla riippuen väristä. Rana tuoli on tukeva, mutta mukavan kevyt liikutella ja siinä on hyvä istua….

 • Paikanvaraus

  House Doctor Slated pöytä 70×70 cm musta

  479,00

  Moderni, rouhealla twistillä maustettu House Doctor Slated pöytä. Kansi on mango-puuta, jalat mustaksi maalattua metallia. Kantta on saatavana luonnonvärisen muun lisäksi mustana. Jalat ovat kapeat, joka tekee pöydästä ilmavan ja kepeän. Pöytä on monikäyttöinen, se toimii pienenä ruokapöytänä, työpöytänä tai vaikka laskutilana. Pöydän pinta on lakattu ohuesti vesipohjaisella lakalla.

 • Paikanvaraus

  Candis tuoli harmaa kangasverhoiltu Savana 5

  110,00

  Ruokapöydän äärellä vietetään yleensä aikaa myös ruokailun ulkopuolella, jolloin ruokapöydän tuoleihin kannattaa panostaa. Miellyttävän istuintuntuman tarjoaa Candis tuoli upotetuilla käsinojilla. Tuolin tummanharmaata verhoilua kehystää siksak-ommel, joka korostavat tuolin pehmeää linjakkuutta. Tukevat metallijalat ovat jauhemaalattua metallia.

 • Cliff ruokapöytä 200×95 cm musta

  419,40

  Tyylikäs suoralinjainen Cliff ruokapöytä 200×90 cm. Jalat maalattua terästä ja pöydän kansi mdf-levyä, jonka päällä on aito tammiviilu trendikkäällä kalanruotokuviolla. Pöydän molemmille sivuille mahtuu hyvin kolme tuolia, eli yhteensä kuusi tuolia mahtuu hyvin pöydän sivuille. Pöytä toimitetaan osina paketissa, jalkaosa on osina.

 • Skovby, Sm101 Pöytä Mustaksi lakattu tammi 80-109(178)X40X74Cm

  1720,00

  Monitoiminen ruokapöytä, jossa näkyy selkeästi Skovbyn sitoutuneisuus toimivaan muotoiluun. Pöydässä on kaksi piilotettua levyä, jotka on helppo nostaa esiin useamman istumapaikan saamiseksi kolmesta kuuteen henkilölle. Käännettävän ruokapöydän toinen sivu on päällystetty ruostumattomalla teräksellä, minkä ansiosta se kestää kuumia esineitä. Käännettävän pöytälevyn alta löytyy säilytystila. Ruokapöydän suuresta laatikosta löytyvät kaksi ritilähyllyä tarjoavat erinomaisen säilytystilan. Siirtämisen helpottamiseksi…

 • Rowico Filippa-Brent 6-hengen ruokailuryhmä valkoöljytty tammi/musta

  1899,00

  Ryhmään kuuluu laadukas Rowicon Filippa ruokapöytä, jonka skandinaavinen muotoilu on ollut todella suosittu. Pöytä on jatkettavissa erikseen ostettavalla jatkopaloilla, jolloin sen maksimipituudeksi tulee 280 cm. Pöytä on valmistettu aidosta ja kestävästä massiivitammesta. Kapeta jalat tuovat ryhmään siroa ilmettä. Ryhmän Rowico Brent tuoli on muotoilultaan siro ja moderni. Tuolin istuinosa on pehmustettu ja verhoiltu PU-nahalla. Selkänoja…

 • Vuono pöytä 100×220 musta/koivu

  509,25

  Erittäin tukeva ja modernin pelkistetty ruokapöytä. Valmistettu tukevasta koivusta, poikkeuksena kokonaan valkoisen tuotteen kansi ja jalat, joiden materiaali MDF-levyä, samoin kuin valkoinen/tummanharmaan ja valkoinen/harmaan pöydän jalat ovat myös MDF-levyä. Pöytä pintakäsitelty petsilakalla tai valkoisella maalilla riippuen väristä. Sarjapuun korkeus 7 cm. Koko valkoisen pöydän kansi on kuvasta poiketen 25 mm paksu. Muiden värien kansivahvuus on…

 • Artwood, Trent jatkettava ruokapöytä 130-250 x 130 cm Grey Oak

  2215,00

  Artwood, Artwood, Trent jatkettava ruokapöytä 130-250 x 130 cm Grey Oak. . Tammi. . .

 • Skovby, SM27 Pöytä massiivitammesta, luonnonöljy, 205-358/511x101x74 cm

  3965,00

  SM27 Pöytä massiivitammesta, luonnonöljy, 205-358/511x101x74 cm

 • Made By Choice Halikko-tuoli

  589,00

  Halikko-tuoli Halikko-tuoli on leikkisällä muotoilulla varusteltu ruokapöydän tuoli, jonka sopii yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta monen ruokapöydän kanssa. Tuoli on saanut nimensä Made By Choicen tehtaan sijainnista, Salon Halikko, jossa kaikki tuotteet valmistetaan. Halikko-tuolissa yhdistyy kaarevat sekä kulmikkaat muodot ja upea puumateriaali. Made By Choicen tuotteet valmistetaan tilauksesta. Näin saat laajan valikoiman Suomessa valmistettuja huonekaluja eivätkä varastoon…

 • vidaXL Baaripöytä seinälle savutammi 102x45x103,5 cm tekninen puu

  78,99

  Tämä moderni seinäkiinnitettävä baaripöytä erottuu yksinkertaisella mutta tyylikkäällä ulkonäöllään. Se sopii täydellisesti drinkeistä nauttimiseen ystävien tai perheen kesken.

 • Rowico Kato tuoli tammi/tummanharmaa

  143,20

  Rowicon valmistama tyylikäs ja ajaton Kato tuoli. Tuolin kestävä puurunko on valmistettu tammesta ja istuinosa on verhoiltu kulutusta kestävällä huonekalukankaalla. Sopii hyvin keittiöön tai työhuoneeseen. Tuoli on helppo yhdistää eri tyylisten ruokapöytien kanssa. 

 • vidaXL Baaripöytä harmaa 60x60x110 cm täysi mänty

  117,99

  Siemaile lasillinen lempiviiniäsi tai nauti mukavasta ateriasta perheesi tai ystäviesi kanssa tämän kauniin puisen baaripöydän äärellä!

 • Skovby, SM112 Ruokapöytä Tammi Valkoinen öljy/Musta Nanolaminaatti

  2805,00

  Skovbyn pöytä SM112 on ihanteellinen valinta yhteisiin tilaisuuksiin. Pyöreä pöytä on halkaisijaltaan 130 cm, ja siihen sisältyy kaksi vastaavaa jatkolevyä. Lisäksi voit hankkia kaksi ylimääräistä levyä. Kun käytät kaikkia neljää jatkolevyä, pöydän pituus on 330 cm.

 • Paikanvaraus

  Moona-Rana 2-hengen ruokailuryhmä, valkoinen/luonnonväri

  312,75

  Moderni ja ajaton Rana-Moona ruokailuryhmä kuudelle hengelle. Moona pöytä on valmistettu tukevasta koivusta, poikkeuksena kokonaan valkoinen, jonka jalat ja kansi on mdf:ää ja sarjapuu koivuvaneria sekä musta, jonka pöydän sarjapuu/sokkelit ovat vaneria ja jalat mdf:ää. Pintakäsitelty petsilakalla tai valkoisella maalilla riippuen väristä. Rana tuoli on tukeva, mutta mukavan kevyt liikutella ja siinä on hyvä istua….

 • Paikanvaraus

  Moona-Rana 4-hengen ruokailuryhmä, valkoinen/luonnonväri

  465,75

  Moderni ja ajaton Rana-Moona ruokailuryhmä neljälle hengelle. Moona pöytä on valmistettu tukevasta koivusta, poikkeuksena kokonaan valkoinen, jonka jalat ja kansi on MDF:ää ja sarjapuu koivuvaneria. Pintakäsitelty petsilakalla tai valkoisella maalilla riippuen väristä. Rana tuoli on tukeva, mutta mukavan kevyt liikutella ja siinä on hyvä istua. Istuin- ja selkäosa on laadukasta ja joustavaa ABS-muovia. Tuolin jalat…

 • Skovby, Sm120 Pöytä Saksanpähkinä Öljy/Musta nanolaminaatti 102X74Cm

  1545,00

  Skovbyn pöytä SM120 on pyöreä ruokapöytä klassisilla puujaloilla. Pöytää voidaan pidentää jopa kahdella jatkolevyllä. Jatkolevyt ovat ostettavissa erikseen.

 • Minea lux 4-hengen ruokailuryhmä, musta/koivu

  759,00

  Tukeva ja laadukas koivusta valmistettu 4-hengen ruokailuryhmä. Pöydän koko 85×140 cm, johon mahtuu hyvin 4 tuolia. Valmistettu tukevasta koivusta, poikkeuksena kokonaan valkoisen tuotteen kansi joka tehty mdf-levystä. Pintakäsitelty petsilakalla tai valkoisella maalilla. Pöydän sarjapuun korkeus 7 cm. Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuna, pöytä toimitetaan jalat irrallaan.

 • Lana 4-hengen ruokailuryhmä, antiikkipetsattu/valkoinen

  783,75

  Kestävä ja tyylikäs Lana ruokailuryhmä 4-hengelle. Ruokailuryhmä on valmistettu kestävästä ja ekologisesta männystä. Kansi on tehty kahdesta liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Jalat ovat mäntyä. Kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole tasainen. Pinta valmistetaan erikoisharjaamalla, jonka tarkoituksena on korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia.  Lisätietoa materiaalista: Lana-pöytä on rustiikki-tyyppinen ruokapöytä…

 • Skovby, Sm23 Pöytä Massiivitammi Lakattu 150-306(358)X90X73Cm

  3240,00

  Skovbyn ruokapöytä SM23 on pienempi versio SM24-pöydästä samalla muotoilulla ja toimivuudella. Pöytää voidaan helposti pidentää 6-paikkaisesta 14-paikkaiseksi kolmella jatkolevyllä, joita säilytetään pöytälevyn alla. Yksi lisäjatkolevy on ostettavissa erikseen.

 • Torkelson, Ruth Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl

  191,00

  Ruth Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl

 • House Nordic Monaco kääntyvä tuoli PU musta

  111,00

  Keinonahkaverhoiltu House Nordic Monaco kääntyvä tuoli antaa sisustukselle viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen. Tuolissa kaunis musta metallijalka.

 • Bari pyöreä ruokapöytä Ø100 cm ruskea/valkoinen

  224,25

  Selkeälinjainen ja ajaton Bari-ruokapöytä upeissa väreissä. Skandinaavisen muotokielen omaava pyöreä ruokapöytä sopii täydellisesti pieneen ruokailutilaan. Upea, yksityiskohtainen metallijalka viimeistelee pöydän ulkonäön. Pöydän halkaisija on 100 cm ja sen ääreen mahtuu ruokailemaan hyvin 4 henkilöä. Yhdistelemällä pöydän ympärille erilaisia tuoleja, saat kokonaisuudesta tyylikkään. Tammiviilutetussa pöydän kannessa näkyy kaunis kuviointi. Materiaalit väreittäin: Valkoinen: maalattu kansi (mdf levy),…

 • Paikanvaraus

  Pujo ruokapöytä 240×90 cm savunharmaa lakattu tammi A-laatu/valkoinen metallijal

  822,00

  Näyttävä, rustiikkinen mutta ennen kaikkea kestävä Pujo lankkupöytä pysyy paikoillaan isommankin kuorman alla. Kolmesta A-laatuisesta lakatusta tammilankusta koostuva kansi yhdistettynä kestävään mustaan metallijalkaan tekee pöydästä ihastuttavan. Pöytään on helppo yhdistää erilaiset tuolit ja kokonaisuus on valmis.  Lisätietoa materiaalista: Pujo-pöytä on rustiikki-tyyppinen ruokapöytä ja pöydän kansi on aitoa tammea, jossa näkyy puun eletty elämä ja oksat….

 • Paikanvaraus

  House Nordic Harbo tuoli vihreä sametti

  111,75

  Tyylikäs ja elegantti House Nordic Harbo tuoli samettiverhoilulla. Nojatuolin istuinosa on samettiverhoiltu, jalat mustaksi maalattua metallia. Istuinosan värivaihtoehtoina ruskea, vihreä ja punainen. Selkänojassa olevat kauniit tikkaukset luovat tuoliin viehättävän yksityiskohdan. Tuoli sopii ruokapöydän tuoliksi tai mainiosti myös kodin muihin tiloihin.

 • Kalho 6-hengen ruokailuryhmä penkeillä antiikki

  756,75

  Kalho on Juho Pasilan Vekelle suunnittelema ruokailuryhmä ulko- tai sisäkäyttöön. Tyylikäs muotokieli ja luonnonläheinen materiaali sopivat täydellisesti yhteen. Ryhmä sopii moderniin ja skandinaaviseen kotiin, johon halutaan selkeää muotoilua ja ajatonta tyylikkyyttä. Kalho-tuotesarjan tuotteet on valmistettu männystä. Juho Pasila on suomalainen suunnittelija, joka on tunnettu kekseliäistä ja kokeilevista töistään. Pasila on koulutukseltaan muotoilija ja hän on…

 • House Nordic Vojens ruokapöytä 210×90, valkoinen

  298,50

  Tyylikäs House Nordic Vojens ruokapöytä. Suoralinjainen ja pelkistetty muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen. Pöydän ympärillä voidaan käyttää monenlaisia ruokapöydän tuoleja. Pöydän jalat ovat valmistettu kestävästä kumipuusta, kansi MDF-levyä. Pöydän pitkän sivun jalkojen välinen mitta lattiatasosta mitattuna 200 cm, ylhäältä mitattuna 180 cm.

 • Paikanvaraus

  Vuono pöytä 100×220 valkoinen

  509,25

  Erittäin tukeva ja modernin pelkistetty ruokapöytä. Valmistettu tukevasta koivusta, poikkeuksena kokonaan valkoisen tuotteen kansi ja jalat, joiden materiaali MDF-levyä, samoin kuin valkoinen/tummanharmaan ja valkoinen/harmaan pöydän jalat ovat myös MDF-levyä. Pöytä pintakäsitelty petsilakalla tai valkoisella maalilla riippuen väristä. Sarjapuun korkeus 7 cm. Koko valkoisen pöydän kansi on kuvasta poiketen 25 mm paksu. Muiden värien kansivahvuus on…

 • Kiteen Huonekalutehdas Joki-tuoli käsinojilla

  299,00

  Joki-tuoli käsinojilla Kiteen Huonekalutehtaan valmistama Joki-tuoli käsinojilla on laadukas kotimainen tuoli. Joki-tuoli käsinojilla on tyylikäs, klassinen ja moderni tuoli sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Tuolin istuinkorkeus on hieman normaalia tuolia korkeampi. Se soveltuukin loistavasti ikäihmisille pöydän päähän tai sängyn viereen. Korkeampi istuinkorkeus ja käsinojat helpottavat tuoliin istumista ja siitä nousemista. Tuolin voi myös tarvittaessa pinota pienempään…

 • Paikanvaraus

  Cassandra tuoli valkoöljytty tammi

  239,00

  Kaunis, skandinaavinen Cassandra tuoli on valmistettu tammesta. Tyylikäs kaareva selkänoja ei vain tue selkää, vaan se antaa tuolille persoonallisen ilmeen. Istuinosa on luonnonvalkoista paperipunosta. Tyylikäs tuoli sopii kaikkion kodin huoneisiin, mutta ennenkaikkea ruokailutilaan.

 • Cafe tuoli valkoinen

  109,50

  Ajattoman kaunis ja pelkistetty Cafe tuoli. Tuoli on valmistettu kestävästä pyökkipuusta. Tuoli on tukevarakenteinen ja siinä on mukava istua. Ajaton malli sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

 • Minea lux ruokailuryhmä neliö 8-hengen, valkoinen

  1249,00

  Ajaton, perinteisin tuolein varustettu Minea lux 8-hengen ruokailuryhmä. Pöydän kansi on valmistettu kestävästä mdf-levystä. Tuolin ja pöydän runko on koivua. Väri valkoinen.  Pöytä on tukeva ja jämäkkä. Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuina, pöytä jalat irralaan.

 • Artwood, Chloe pöytä 70 cm Vintage Brass

  872,00

  Artwood, Artwood, Chloe pöytä 70 cm Vintage Brass. . Alumiini. . .

 • vidaXL Baaripöytä säilytystelineellä korkeakiilto valk 102x50x103,5 cm

  104,99

  Tässä modernissa baaripöydässä, joka on varustettu säilytystelineellä, on todella yksinkertaisen tyylikäs muotoilu. Se sopii täydellisesti juomien nauttimiseen perheesi tai ystäviesi kanssa.

 • Brafab, Nox ruokapöytä 90 x 240 cm antrasiitti/tiikki Brafab

  1856,00

  Brafab, Brafab, Nox ruokapöytä 90 x 240 cm antrasiitti/tiikki Brafab. . Teak. . .

 • Torkelson, Fly Ruokapöydän tuoli ruskea

  134,00

  Fly Ruokapöydän tuoli ruskea

 • House Nordic jatkopalat 2 kpl Toulon/Montpellier/Orvo pöytään öljytty tammi

  316,50

  Jatkopalat 2kpl House Nordic Toulon pöytään, yksi kumpaankin päähän. Asennus tapahtuu kiinnittämällä metalliset tuet pöydän alle ja sen jälkeen kiinnitetään jatkopala tukiin. Kiinnityksessä käytetään tukevia sormi-ruuveja, eli irroitus ja uudelleen kiinnitys voidaan suorittaa ilman työkaluja. Tukevan kiinnitysmekanismin ansiosta jatkopala on erittäin tukeva. Pöytälevyn materiaali on samaa tammea kuin Toulon pöytien kannet.

 • vidaXL Bistropöytä musta 60x60x75 cm lastulevy

  78,99

  Kauniin bistropöytämme äärellä voit nauttia drinkeistä tai ateriasta perheesi ja ystäviesi seurassa.

 • Skovby, Sm119 Pöytä Musta tammi Lakattu 192X102X74Cm

  1460,00

  Skovbyn pöytä SM119 on jatkettava ruokapöytä klassisilla puujaloilla. Pöytälevyn alta löytyvässä lokerossa voidaan säilyttää jopa kahta jatkolevyä. Jatkolevyt ovat ostettavissa erikseen. Tätä ruokapöytää on saatavana myös lyhyempänä versiona, SM118.

 • Puuteri tuoli musta, puunväriset jalat

  32,70

  Puuteri kuppituolin istuin- ja selkänoja on yhtenäinen kuppi, joka valmistettu muovista. Istuinpehmuste on verhoiltu keinonahalla ja se on kiinteä, ei irrotettavissa. Jalkojen materiaalina pyökki. Tuolin paino on 5,9 kg ja istujan suositeltu painoraja max. 100 kg

 • Torkelson, Ruth Ruokapöydän tuoli harmma 4 kpl

  380,00

  Ruth Ruokapöydän tuoli harmma 4 kpl

 • Rowico Kato tuoli valkolakattu tammi/vaaleanharmaa

  143,20

  Rowicon valmistama tyylikäs ja ajaton Kato tuoli. Tuolin kestävä puurunko on valmistettu tammesta ja istuinosa on verhoiltu kulutusta kestävällä huonekalukankaalla. Sopii hyvin keittiöön tai työhuoneeseen. Tuoli on helppo yhdistää eri tyylisten ruokapöytien kanssa. 

 • Skovby, Sm117 Pöytä Massiivitammi Valkoiljy/Musta laminaatti 192-252X102X74Cm

  2725,00

  SM117 on Skovbyn jatkettava ruokapöytä pylväsrungolla. Ruokapöydän pöytälevy on suorakaiteen muotoinen ja kulmista pyöristetty. Pöytälevyn keskiosan alla on pehmeän geometrisen muotoinen pylväsrunko särmikkäillä, kiilamaisilla päätyosilla. Pöytä on varustettu patentoidulla, syknronoidulla jatkojärjestelmällä. Vedä pöytälevyt erilleen toisistaan saadaksesi esiin runkoon piilotetun jatkolevyn, joka kevyellä painalluksella nousee ja avautuu. Tätä mallia on saatavana myös lyhyempänä versiona – SM116

 • Paikanvaraus

  Honka-Puuteri 6-hengen ruokailuryhmä antiikki/valkoinen valkoinen/puu tuoli

  839,00

  Moderni ja tyylikäs Honka-Puuteri 6-hengen ruokailuryhmä. Tyylikkään Honka ruokapöydän kansi on tehty kahdesta leveästä liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Kannen vahvuus on 3 cm. Pöydässä on tukevat puujalat sekä näyttävänä yksityiskohtana metallinen tukitanko. Tukitangot ruuvataan runkoon, mutta rungossa ei ole valmiina niille reikiä. Pöydän jalat voidaan asentaan kahteen eri kohtaan, joko päätyyn tai…

 • Sika Design, Melody Ruokapöydän tuoli Taupe

  246,00

  Klassinen Melody korituoli tanskalaiselta Sika Designilta. Tuolissa on hieman taivutettu selkänoja, mikä antaa syleilevän tunteen. Melody on saatavilla myös käsinojilla tai ilman. Original Kollektion on inspiraatio Sika Designin 50- ja 60-lukujen suunnitteluluonnoksista. Kaikki korituolit valmistetaan käsityönä taitavien käsityöläisten toimesta. Lisäksi sen uskomattomien kestävyysominaisuuksien lisäksi korista tulee erittäin kaunis luonnonvara. Suosittelemme, että korituoleja käytetään sisätiloissa, lasitetuissa…

 • Paikanvaraus

  Moona ruokapöytä 80×130 musta/koivu

  258,75

  Tukeva, koivusta valmistettu Moona 4-hengen ruokapöytä. Pöydän kansi on valmistettu massiivikoivusta, maalatut jalat ovat MDF:ää ja sarjapuu koivuvaneria. Valkoinen pöytä on muista väreistä poiketen kokonaan MDF:ää. Puupinnat on käsitelty petsilakalla.

 • vidaXL Ruokapöytä Sonoma-tammi 140×74,5×76 cm lastulevy

  98,99

  Nauti täydellinen ateria joka päivä perheesi tai ystäviesi kesken tämän ruokapöydän äärellä!

 • Skovby, SM820 Ruokailutuoli kankaalla kategoriassa 1

  619,00

  Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen Skovbyn SM820-nojatuolikokoelmaamme! Tämä tyylikäs huonekalu tarjoaa erinomaisen yhdistelmän mukavuutta ja toiminnallisuutta, soveltuen täydellisesti kotiisi tai toimistoosi. SM820-nojatuoli on huolellisesti ja tarkasti valmistettu arvostetun tanskalaisen huonekaluvalmistajan, Skovbyn, toimesta. Sen tyylikäs suunnittelu ja korkea laatu tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat skandinaavista käsityötä ja ajatonta tyylikkyyttä. Tuolin erinomainen mukavuus erottuu erityisesti. Pehmeä ja…

 • Rowico Rodham tuoli tammi/vaaleanharmaa

  135,20

  Tyylikäs ja laadukas Rowico Rodham ruokapöydän tuoli. Tuolin kestävä puurunko on valmistettu tammesta ja verhoiltu helppohoitoisella ja kestävällä polyester-kankaalla. Sopii hyvin keittiöön tai olohuoneeseen. Helppo yhdistää erilaisten ruokapöytien kanssa. Lisätietoa materiaalista: Puu on luonnonmateriaali ja kaunis sellainen, joten siitä kannattaa piettää huolta. Elävät luonnonmateriaalit heijastuvat tuotteisiin niin, että ne muuttuvat ajansaatossa. Tuotteen ulkonäköön ja kokoon…

 • Honka lankkupöydän kansi 220×90 cm musta

  246,75

  Honka lankkupöydän kansi on tehty kestävästä 3 cm paksusta liimapuulankusta. Lankun pintaa on käsitelty koneellisesti harjaamalla, joka tekee pinnasta epätasainen ja kauniin rustiikkisen. Harjauksella puun pehmeämmät osat, kuten pihka ja puuytimen paikat, poistuvat lankun pinnasta. Kannnenn alapuolella on valmiit ruuvinreiät (16 kpl/puoli), jotka ovat suoraan yhteensopivat Honka lankkupöydän jalkojen kanssa. Keskellä on lisäksi kiinnitysreiät tukilaudalle….

 • Batilda tuoli kerma Monza 90, öljytty tammi jalat

  119,00

  Kaunis Batilda tuoli on helppo yhdistää monipuolisesti eri tyylisten ruokapöytien kanssa. Tuolin kaunis pyöristetty muotoilu antaa sisustukseen pehmeää ilmettä. Istuonosan ja selkänojan pehmusteena on polyuretaani. Kauniit tammijalat yhdistyy istuinosaan mustalla metalliliitoksella antaen tuolille tyylikkään ilmeen.

 • Skovby, Sm27 Pöytä Musta Tammi Lakka/Valkoinen Laminaatti

  3265,00

  Skovbyn ruokapöydässä SM27 on istumapaikat 8–20 henkilölle. Kolmea jatkolevyä säilytetään pöytälevyn alla. Kolme lisäjatkolevyä on ostettavissa erikseen. Ruokapöytää on saatavana myös pienemmässä, Skovbyn SM26-mallissa.

 • Skovby, Sm55 Pyörivä nojatuoli kankaalla kategoriassa 2

  735,00

  Sm55 Pyörivä nojatuoli kankaalla kategoriassa 2.

 • Torkelson, Stevie Ruokapöydän tuoli öljytty tammi/harmaa 2 kpl

  439,00

  Torkelson, Torkelson, Stevie Ruokapöydän tuoli öljytty tammi/harmaa 2 kpl. . Tammi. . .

 • Torkelson, Ray Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl

  248,00

  Ray Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl

 • Torkelson, Navo Käsinojallinen tuoli vaaleanharmaa 2 kpl

  305,00

  Navo Käsinojallinen tuoli vaaleanharmaa

 • Rowico Paisley tuoli beige/musta

  127,20

  Rowico Paisley tuoli on FSC-sertifioitu ja siinä on kestävä vaalea beige kangas, joka on valmistettu kierrätetyistä PET-pulloista. Tämä tarkoittaa, että PET-pullot eivät päätyneet mereen, vaan neon prossesoitu laadukkaaksi pehmeäksi kankaaksi, joka sopii täydellisesti huonekaluihin. Pyöristetty selkänoja tekee tuolista erittäin mukavan istua. Trendikkäät mustaksi maalatut metallijalat antavat tuolille ainutlaatuisen ilmeen, joka sopii useimpiin ruokapöytiin.

 • Sika Design, Isabell käsinojatuoli Taupe

  278,00

  Sika Design, Sika Design, Isabell käsinojatuoli Taupe. Ruskea. Rottinki. . .

 • Skovby, Sm120 Pöytä Saksanpähkinä Lakattu 102X74Cm

  1375,00

  Skovbyn pöytä SM120 on pyöreä ruokapöytä klassisilla puujaloilla. Pöytää voidaan pidentää jopa kahdella jatkolevyllä. Jatkolevyt ovat ostettavissa erikseen.

 • Louna tuoli kitti alaska 23, öljytty tammi jalat

  101,40

  Louna on tyylikäs tuoli yhdistettäväksi monen erilaisen pöydän kanssa. Kaunis verhoilu, puiset jalat ja vähäeleinen muotoilu tekevät kokonaisuudesta elegantin ja tyylikkään. Tuoliin voi valita öljytyt tammijalat tai mustaksi lakatut saarnijalat. Jalan vahvuus alhaalta 2 cm. Tuolissa on miellyttävä istua sen 5 cm vahvan istuinpehmusteen ansiosta. Verhoilu ja istuintyyny ovat kiinteät.

 • Lana 4-hengen ruokailuryhmä, antiikkipetsattu/musta

  829,00

  Kestävä ja tyylikäs Lana ruokailuryhmä 4-hengelle. Ruokailuryhmä on valmistettu kestävästä ja ekologisesta männystä. Kansi on tehty kahdesta liimapuulankusta, jonka liimauksessa on käytetty vedenkestävää liimaa. Jalat ovat mäntyä. Kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole tasainen. Pinta valmistetaan erikoisharjaamalla, jonka tarkoituksena on korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia.  Lisätietoa materiaalista: Lana-pöytä on rustiikki-tyyppinen ruokapöytä…

 • House Nordic Memphis tuoli vihreä sametti

  83,25

  House Nordic Memphis tuolin upea ja kestävä samettiverhoilu antaa hohtavan vaikutelman. Samettinen pinta tuntuu pehmoiselta ja tuo kotiisi ylellisyyttä ja arvokkuutta. Tuolin kestävät metallijalat viimeistelee tyylikkään vaikutelman. Samettinen ruokapöydän tuoli sopii myös vaikka vaatehuoneeseen.

 • vidaXL Baaripöytä säilytystelineellä tammi 100x50x101,5 cm lastulevy

  112,99

  Tässä modernissa baaripöydässä, joka on varustettu säilytystelineellä, on todella yksinkertaisen tyylikäs muotoilu. Se sopii täydellisesti juomien nauttimiseen perheesi tai ystäviesi kanssa.

 • Torkelson, Flair Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl

  248,00

  Flair Ruokapöydän tuoli beige 2 kpl

 • House Nordic Bolzano-Geneve pyöreä 4-hengen ruokailuryhmä marmori/musta/roosa

  658,40

  Tyylikäs ruokailuryhmä neljällä samettituolilla ja upealla marmorikuvioidulla pöydällä. Tuolien selkänojissa on koristeelliset tikkaukset. Sametti tuo pehmeyttä ja ylellisyyttä sisustukseen. Pyöreä ruokailuryhmä on monikäyttöinen ja se sopii erinomaisesti pieneenkin tilaan. Pöydän jalka on keskellä pöytää, joka mahdollistaa tuolien liikuttamisen vapaasti pöydän ympärillä. Pöytä toimitetaan jalkaosa irrallaan ja tuolit valmiiksi kasattuina.

 • Skovby, SM128 ruokapöytä Tammi valkoöljytty valkoinen laminaatti

  1798,00

  Skovbyn ruokapöytä SM128: Luonnollista eleganssia kotiisi Etsitkö täydellistä ruokapöytää, joka yhdistää ajattoman kauneuden ja toiminnallisen suunnittelun? Silloin Skovbyn ruokapöytä SM128 on etsimäsi. Tämä pyöreä puinen ruokapöytä on kunnianosoitus tanskalaiselle käsityöperinteelle ja elegantti lisäys kotiisi. Erikoispiirteet: Pyöreä kauneus: SM128 on suunniteltu pyöreäksi, luoden kutsuvan ilmapiirin ruokailutilaasi. Olipa kyseessä intiimi illallinen kahdelle tai juhlava kokoontuminen ystävien ja…

 • House Nordic Monaco kääntyvä tuoli hiekka HN1230, mustat jalat

  111,75

  Kaunis kangasverhoiltu House Nordic Monaco kääntyvä tuoli sopii erinomaisesti niin toimistoon kuin ruokailutilaankin. Tuolissa on kääntymis ominaisuus, joka mahdollistaa tuolin istuinosan kääntämisen eri suuntaan ilman tuolin siirtelyä.  Tyylikäs ja siro jalkaosa tuo tuoliin modernia ja kevyttä ilmettä. Istuinosa on muotoiltu kuppimaiseksi, joten istuinmukavuus on hyvä. Tuoli on verhoiltu kestävällä polyesterkankaalla. Istuinosan etupuolella on koristeellinen tikkaus….

 • Rowico Fred ruokapöytä 240×100 cm tummanruskea tammi

  1279,20

  Rowico Fred on puusta käsin valmistettu näyttävä ja laadukas ruokapöytä. Rowico Fred pöydät ovat uniikkeja kun jokaiseen pöytään jää yksilölliset jäljet käsinvalmistuksesta. Puupöytä on klassinen ja kestävä valinta. Puu on kaunis ja elävä luonnonmateriaali, joka muuttuu ajan kuluessa. Kansi on lakattua massiivitammea, jalat maalattua metallia. Jalat on mahdollista asentaa kolmeen eri kohtaan pituussuunnassa, jolla voi…

 • Lana pöydän jalat puuvalmis

  109,00

  Lana pöydän jalat on valmistettu kestävästä ja ekologisesta männystä. Jalkapaketti sisältää 4 kpl jalkoja, 2 kpl kiinnityslautoja, joilla kansilankut saa tarvittaessa tukevasti yhteen sekä kiinnitystarvikkeet ja säätöjalat.  Värillinen tuote värjätään ensin vedenkestävällä vesiohenteisella petsillä. Tämän jälkeen pinta käsitellään kolmeen kertaan vesiohenteisella akryylipohjaisella lakalla. Molemmat käsittelyaineet on tarkoitettu erityisesti ulkokalusteille tehden kalusteista vedenkestäviä, mutta niitä voidaan…