Huonetuoksut & tuoksukynttilät

 • Smudge Spray Set – 6 makua

  21,90

  Uudista ja puhdista kotiasi valkoiseen salviaan perustuvilla smudge-sumutteilla. Tämä käytännöllinen ratkaisu tarjoaa kaikki perinteisen smudgauksen edut ilman savua. Suihkuta tilaan luodaksesi rauhallisuuden ja raikkauden tunteen, joka sopii täydellisesti pysähtyneiden energioiden poistamiseen ja positiivisten vibojen vastaanottamiseen.- Luonnollinen ratkaisu kodin tai toimiston puhdistamiseen ja virkistämiseen.- Ympäristöystävällinen ja turvallinen käyttää, ei sisällä haitallisia kemikaaleja.- Valikoima kuutta tuoksua, joissa…

 • Irish leather & oud luxury -diffuuseri 150 ml

  35,00

  Max benjaminin ylelliset diffuuserit ovat vaivaton tapa kääriä kotisi tunnelmaa luovaan tuoksuun. Tuoksu kestää vähintään 4 kuukautta. Käännä tikut kerran viikossa, jotta ne eivät kuivu. Tämä myös tehostaa tuoksun välittymistä.

 • Icon orange tea -täyttöpakkaus ilmanraikastimeen

  6,50

  Millefiorin orange tea -tuoksu tuo autoosi appelsiinilla maustetun mustan teen kevyen aromin.täyttöpakkauksessa on tuoksukapseli ja kiinnitysklipsi auton millefiori icon -ilmanraikastimeen.

 • Acqua viva- auton hajusteannostelija + 4 tuoksutäyttöä

  20,00

  Ainutlaatuinen tuoksu, joka on saanut inspiraationsa välimerellisistä lomista italian amalfin rannikolla. Mandariinin, appelsiinin, sitruunan ja cassisin päätuoksut johtavat syvempään kardemumman ja pippurin sydämeen ja pohjatuoksuihin myskiä, meripihkaa ja setripuuta. Saat autoosi mieluisan tuoksun, kun auton tuulettimen ilmavirta aktivoi tämän autotuoksun.muotoilu on saanut inspiraation vintage auton ohjauspyörästä ja intohimosta klassisia autoja kohtaan, jotka eivät vaan näytä…

 • Bring me the sunshine -tuoksukynttilä 24 h, 300 g

  42,00

  Luin living bring me the sunshine -kynttilän tuoksu on aurinkoisen raikas yhdistelmä herkullista vesimelonia ja pirteää omenaa. Valoisan tunnelman tuova tuoksu sopii jokaiseen tilaan. Tyylikäs astia on läpikuultavaa lasia. Luonnon mineraalikasvivahasta käsin valetun kynttilän kaksi sydäntä valaisevat kauniisti. Paloaika on jopa 45 tuntia.

 • Wax candle beautyful life -tuoksukynttilä 150 g

  19,90

  Kiehtova ja koukuttavan naisellinen tuoksu yhdistää kirkkaat kukkaiset nuotit hedelmiin ja hienovaraisiin mausteisiin. Kaunis värillinen lasikynttilä lisää kirkkautta ja kiiltoa mihin tahansa sisustukseen.tämä kynttilä on valmistettu rypsivahasta. Rypsivahan edut:käytämme eurooppalaista rypsivahaa, joka varmistaa pienemmän ekologisen jalanjäljen lyhyemmän kuljetusreitin ansiosta.rypsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Itse asiassa sitä käytetään viljelykiertoon ja kylvetään yleensä ennen viljaa.rypsivahamme…

 • 34 blvd st. germain -tuoksukynttilä 600 g

  190,00

  34 blvd st. Germain -tuoksukynttilän raikkaat, vihreät ja erottuvaiset sammaleen ja murskattujen mustaherukanlehtien aromit sekoittuvat kukkaisiin vivahteisiin, joita korostavat mausteet sekä puun ja balsamin lämpö. Paloaika 90 tuntia.

 • Ocean breeze -tuoksu 500 ml

  18,50

  Maison berger -ilmanpuhdistinlyhtyyn tarkoitettu ocean breeze -tuoksu.

 • Grapefruit-tuoksukynttilä 200 g

  62,00

  Yltäkylläinen espanjan rannikoilla kasvavien mehukkaiden greippien tuoksu. Rosmariini, piparminttu ja maustepippuri tuovat sopivaa mausteisuutta greipin aurinkoiseen tuoksuun. Vaihtele kotisi tunnelmaa fiiliksen mukaan ja luo ylellinen ilmapiiri tuoksukynttilöiden avulla. Kynttilän paloaika 45 tuntia, sisältää kannen.kuinka pitää huolta kynttilöistämme? saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, polta kynttilää joka kerta niin kauan, että kynttilävaha on sulanut kynttilän reunoihin saakka. Käytä kynttilän…

 • Forest-tuoksutyyny

  22,00

  Ylellinen ja suosittu gauhar helsinki -tuoksutyyny sisältää tuoksuvia pieniä mineraalikiviä, jotka säilyttävät tuoksunsa hyvin pitkään. Sijoita tuoksutyyny vaatekaappiin, kylpyhuoneeseen tai vaikka eteiseen. Sopii hyvin myös autoon. Myskinen metsä tuoksu.ripustuslenkki valmiina.mitat 7,5 x 10 cm.

 • Huonetuoksu – linari luce 500 ml

  79,95

  Huonetuoksu luce – valoisa ja puhdas kuin keväinen vesi, yhdistäen bergamotin ja jasmiinin pehmeät vihreät nuotit sensuellin eloisassa raikkaudessa, joka on loistavasti ympäröity hienostuneilla myskin ja setripuun pohjatuoksuilla.

 • Roses -vaatekaapin raikastin

  55,00

  Vaatekaappituoksu diptyque roses huolehtii siitä, että vaatteesi tuoksuvat vielä pitkään pesun jälkeen. Sijoita ihana ja raikas kukkatuoksu vaatteiden sekaan ja nauti miellyttävästä tuoksusta aina kaapin oven avatessasi.

 • The ritual of sakura scented candle -tuoksukynttilä 290 g

  27,90

  Valaise tiesi uuteen alkuun tämän ylellisen tuoksukynttilän saattelemana. Kynttilän pohjana ovat kirsikankukan ja luomuriisimaidon uudistavat tuoksut. Se on valmistettu 70-prosenttisesti luonnollisesta vahasta ja se kestää jopa 50 tuntia.

 • Naturally european classique ginger & lime luxury -tuoksukynttilä

  29,90

  Ylellinen inkiväärin ja limetin tuoksuinen kynttilä palaa noin 40 tuntia. Luomukasvisvahasta valmistettu kynttilä on ympäristöystävällinen valinta.

 • Honeysuckle & davana home candle -tuoksukynttilä 200 g

  62,00

  Villinä kasvavan kuusaman aromit kerättynä ja talletettuna mystisen metsäiseen tuoksuun. Raikas mutta aromaatinen, hedelmäinen mutta sammaleinen. Auringonsäteiden lämmittämä. Vaihtele kotisi tunnelmaa fiiliksen mukaan ja luo ylellinen ilmapiiri tuoksukynttilöiden avulla. Kynttilän paloaika 45 tuntia, sisältää kannen. Paloaika 45 tuntia.kuinka pitää huolta kynttilöistämme? saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, polta kynttilää joka kerta niin kauan, että kynttilävaha on sulanut kynttilän…

 • Øy-diffuuserin täyttöpakkaus 200 ml

  39,00

  Rauhoittava skandinavisk øy -huonetuoksu tuo mieleen tyynet järvet, syrjäiset saaret ja hiljaiset sammalmetsät. Siinä on puutarhan omenoiden, koiranruusun, vesisammalen ja vihreiden lehtien nuotteja. Kaada tuoksuöljy lasiseen skandinavisk-diffuuseriin, vaihda tikut, huuhtele muovipullo ja kierrätä se – näin säästät luontoa. Kasviöljy on peräisin ympäristön huomioivilta viljelmiltätuoksu kestää 3 kuukautta, minkä jälkeen on mahdollista ostaa täyttöpakkausalkoholitonvegaaninenrpet-pullo on kierrätysmuovia…

 • Ambre -tuoksukynttilä 190 g

  58,00

  Huumaava tuoksu, jossa yhdistyvät mausteiden ja hentoisen vaniljan vivahteet. Luo mukava tunnelma huoneeseen tuoksukynttilällä, joka antaa kauniin valon. Kun kynttilää ei käytetä, siitä tulee kaunis sisustusyksityiskohta. Paloaika 60 h.

 • Linari fenice scented candle 190 g

  55,00

  The linari scented candles combine puristic design with unique fragrance. The very long-lasting exclusive scents contain a large percentage of perfume, comparable to eau de parfum. The puristic lid is used practically as the functional base for the scented candles. The combination of fine french candle wax with the wonderful linari scent-creations leads to an…

 • Campagne-kynttilä 165 g

  88,50

  Eau de campagne-tuoksun inspiroima campagne-kynttilä on luonnon keskittymä elegantilla ja rohkealla tuoksupolulla. Tuoksu on raikas, vihreä ja rennon tyylikäs tuoksu.metsänvihreässä lakatussa lasikotelossaan campagne-kynttilä paljastaa intensiivisen mustan vahan.

 • Jasmin -tuoksukynttilä 190 g

  58,00

  Keväisen raikas ja hieman makea jasmiinin tuoksu on tuo viihtyisyyttä ja lämpöä kotiinherkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.paloaika 60 h.

 • Replica by the fireplace -diffuuseri 185 ml

  95,00

  Maison margielan replica-sarja vie sinut takaisin nostalgisiin aikakausiin ja hetkiin, tuoden markkinoille uudistettuja arkistotuoksuja.tämä huonetuoksu perustuu 1970-luvun henkiseen by the fireplace -tuoksuun, joka vie sinut mukavaan hetkeen talvisessa ranskalaiskylässä takan palaessa. Tuoksussa on aistittavina kastanjoita, jotka ovat paahdettuina olennainen osa ranskalaista talvea ja joulua. Ensinuotit: vaaleanpunainen pippuri, appelsiininkukka ja neilikkasydännuotit: kastanja, guajakkipuu ja katajapohjanuotit: vanilja,…

 • Linari oceano scented candle 190 g

  47,00

  The linari scented candles combine puristic design with unique fragrance. The very long-lasting exclusive scents contain a large percentage of perfume, comparable to eau de parfum. The puristic lid is used practically as the functional base for the scented candles. The combination of fine french candle wax with the wonderful linari scent-creations leads to an…

 • Fresh linen -tuoksu 500 ml

  18,50

  Maison berger -ilmanpuhdistinlyhtyyn tarkoitettu tuoksu. Puhdas ja herkkä tuoksu. Alkutuoksussa on eukalyptystä. Sydäntuoksussa laventelia, mäntyä ja orvokkia. Pohjatuoksussa omenaa, valkoista myskiä ja santelipuuta.

 • White clover -tuoksukynttilä

  45,00

  Ihana suomessa valmistettu kynttilä lasipurkissa puukannella. Paloaika noin 26 h.

 • Air design oxygen -diffuuserin täyttöpakkaus 100 ml

  10,90

  Kätevä täyttöpullo millefiori-diffuuseriin. Air design oxygen -huonetuoksu levittää ympärilleen kuulasta ja raikasta tuoksua, jossa on mukana muun muassa mäntyä, sitruunaa ja elegantteja kukkaisaromeita.

 • Italian apothecary -luksuskynttilä kannella 210 g

  30,00

  Kannellinen tuoksukynttilä 100 % luonnollisesta vahasta. Sydän on puuvillaa, eikä nokea muodostu sen palaessa. Jokainen kynttilä on käsin valettu, ja paloaika on 50 tuntia.

 • True lavender -diffuuseri 150 ml

  35,00

  Ylellinen diffuuseri levollisella laventelin tuoksulla kotiisi. Tuoksu kestää vähintään 4 kuukautta. Käännä kerran viikossa tikut ylösalaisin – näin estät niiden kuivumista ja tehostat tuoksun välittymistä.

 • Warm cotton linen & room spray -huonetuoksu 148 ml

  35,00

  Vastapestyn pyykin raikas tuoksu luo huoneeseen kutsuvan ja viihtyisän tunnelman. Täysin vegaaninen koostumus ei sisällä eläinperäisiä sivutuotteita, parabeenia, parafiinia, väriaineita ja ftalaatteja. Raikasta lakanat, vaatteet ja paljon muuta kevyellä suihkauksella hellävaraista vegaanista tuoksua. Pakattu tyylikkääseen uudelleenkäytettävään lasipulloon – kierrä pumppu irti, niin saat maljakon suosikkikukallesi tai telineen meikkisiveltimelle.

 • Puttipaja läpivärjätty tuoksukynttilä 10 cm uuniomena

  8,95

  Puttipajan kotimainen läpivärjätty tuoksukynttilä. Tuoksuna uuniomena, joka tuo mieleen makean, kanelisen uunissa paahtuneen omenan hedelmäisillä aromeillaan. Materiaali 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. Paloaika noin 45 tuntia. Muuta huomioitavaa: Älä jätä palavaa kynttilää koskaan ilman valvontaa. huolehdi, ettei kynttilän läheisyydessä ole palavaa materiaalia. Pidä kynttilän sydännauha riittävän lyhyenä, liian pitkä liekki savuttaa.Polttaessa kynttilöitä…

 • Lahjasetti, jossa 12 tuoksukynttilää

  30,90

  Kukapa ei rakastaisi tuoksukynttilät? Tämä ylellinen lahjasetti sisältää jopa 12 pientä kynttilää eri tuoksuissa. Täydellinen lahja jollekulle, josta pidät – tai miksi ei itsellesi!Sytytetyt tuoksukynttilät ovat sekä viihtyisiä että tunnelmallisia. Tämä ylellinen lahjapakkaus sisältää jopa 12 pientä tuoksukynttilää erilaisissa raikkaissa ja kukkaisissa tuoksuissa. Täydellinen lahjaksi jollekin erityiselle tai löytää oma suosikkisi! Jokainen tuoksukynttilä painaa 30…

 • Burning rose -tuoksukynttilä 240 g

  70,00

  Kaunis tuoksukynttilä luo kaunista valoa sekä rauhallista tunnelmaa.käyttöohjeet:sijoita kynttilä riittävän lämmönkestävälle alustalle. älä anna sen palaa enemmän kuin 4 tuntia. älä koskaan anna kynttilän palaa täysin loppuun. älä koskaan jätä palavaa kynttilää ilman valvontaa tai helposti syttyvien esineiden lähelle. Pidä poissa lasten ja kotieläinten ulottuvilta.

 • Burning rose -tuoksukynttilä 70 g

  37,00

  Byredo-kynttilät ovat ainutlaatuisia tuoksuja, jotka on luotu huoneen ja kodin tuoksuttamiseen. Kynttilät on valmistettu käsityönä ranskassa suupuhallettua lasia ja puuvillaisia sydänlankoja käyttäen. Tuoksussa on ruusua, nahkaa ja metsäisiä tuoksuja.

 • Textile geometric 46 icon oxygen -ilmanraikastin autoon

  12,90

  Tyylikkäästi muotoiltu millefiori-ilmanraikastin kiinnitetään auton tuulettimen ritilään, ja sitruunankuoren ja männynneulasten raikas tuoksu leviää auton sisätiloihin. Ilmanraikastin antaa miellyttävää tuoksua jopa kahden kuukauden ajan. Ilmanraikastimen tuoksun voi uusia vaihdettavilla icon-tuoksukapseleilla.

 • Baies -tuoksukynttilä 70 g

  38,00

  Mehukkaan mustaherukantuoksuinen diptyque baies -tuoksukynttilä avaa oven tuoksujen mielenkiintoiseen maailmaan. Herkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.paloaika 20 h.

 • Pomander -tuoksukynttilä 190 g

  58,00

  Taivaallinen tuoksu, jossa herkulliset mausteet hedelmäisillä vivahteilla. Herkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.paloaika 60 h.

 • Grapefruit shores -autotuoksu

  10,00

  Elävöittävät puhtaat nuotit, jotka ovat saaneet vaikutteita kamala bayn auringonpaisteesta aamiaisesta ja tuoreiden sitrushedelmien syömisestä surin beachillä. Ainutlaatuinen sekoitus subtrooppisia tuoksuja greippien, pomeloöljyjen ja appelsiinin kukkien infuusioilla.saat autoosi mieluisan tuoksun, kun auton tuulettimen ilmavirta aktivoi tämän autotuoksun.muotoilu on saanut inspiraation vintage auton ohjauspyörästä ja intohimosta klassisia autoja kohtaan, jotka eivät vaan näytä kauniilta, vaan tuoksuvat…

 • Moments -tuoksukynttilä 75 g

  18,90

  Klassinen, moniulotteinen malia-tuoksu – tuoksu, joka löytyy uudelleen ja uudelleen ihmisten kodeista. Pehmeän vaniljan syleily, rohkea nahka ja raikas persikka luovat täydellisen taustan muistojen luomiselle; hetkille, jotka haluat muistaa. Käsintehty ranskassa käyttäen luonnollisia myrkyttömiä vahoja ja ranskalaisia parfyymejä.

 • Baies -tuoksukynttilä 190 g

  58,00

  Diptyquen baies -tuoksukynttilä antaa kotiin ihanan tuoksun, jossa on mustaherukan ja ruusun vivahteita. Paloaika jopa 60 tuntia.

 • True lavender -luksuskynttilä kannella 210 g

  30,00

  Kannellinen tuoksukynttilä 100 % luonnollisesta vahasta. Sydän on puuvillaa, eikä nokea muodostu sen palaessa. Jokainen kynttilä on käsin valettu, ja paloaika on 50 tuntia.

 • Lempi-diffuuseri 200 ml

  59,00

  Skandinavisk lempi-diffuuseri levittää huoneilmaan ihastuttavia pionin, ruusun, mansikoiden ja sammalen nuotteja. Tuloksena on rakkaudesta inspiroitunut kukkainen tuoksu, joka on luonnollinen ja hellä. Diffuuseri on maalattua lasia, ja sen rengas on fsc-sertifioitua pyökkiämukana tulee 8 tuoksutikkuakasviöljy on peräisin ympäristön huomioivilta viljelmiltätuoksu kestää 3 kuukautta, minkä jälkeen on mahdollista ostaa täyttöpakkausalkoholitonvegaaninenfsc-sertifioitu pakkaus on printattu luonnonvärein ja se…

 • Water-soluble fragrance nero -huonetuoksu 15 ml

  11,90

  Vesiliukoinen nero-huonetuoksu on tarkoitettu käytettäväksi millefiorin ultraääniteknologiaa hyödyntävässä hydro-diffuuserissa, joka levittää ympärilleen miellyttävästi tuoksuvaa höyryä. Pullossa on pieni pipetti, jonka avulla tuoksua on helppo annostella vain muutama tippa veteen laimennettavaksi. Nero-tuoksu on aromaattinen sekoitus timjamia ja patsulia.

 • Wax candel strawberry and rhubarb -tuoksukynttilä 150 g

  19,90

  Mansikka ja raparperi – erilainen ja yllättävä yhdistelmä avaa oven tuoksujen mielenkiintoiseen maailmaan.herkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.tämä kynttilä on valmistettu rypsivahasta. Rypsivahan edut:käytämme eurooppalaista rypsivahaa, joka varmistaa pienemmän ekologisen jalanjäljen lyhyemmän kuljetusreitin ansiosta.rypsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Itse asiassa sitä käytetään viljelykiertoon ja kylvetään yleensä ennen viljaa.rypsivahamme on…

 • Freesia & pear room diffuser -huonetuoksu 100 ml

  34,90

  Aseta tuoksutikut pulloon ja anna ihanan tuoksun valloittaa kotisi. Elegantti pullo on myös tyylikäs sisustuselementti. Freesia & pear -tuoksussa freesia yhdistyy päärynään luoden raikkaan hedelmäisen ja makean kukkaisen tuoksun.

 • Italian apotechary- auton hajusteannostelija + 4 tuoksutäyttöä

  20,00

  Tämä tuoksu on saanut inspiraationsa menneen aikakauden firenzeläisen apteekin mieleenpainuvista sekoitettuista resepteistä ja tuoksusta. Mausteiset ylätuoksut johtavat myskiiseen patsuliin ja neilikkaan, jonka pohjana on meripihkaa ja santelipuu. Saat autoosi mieluisan tuoksun, kun auton tuulettimen ilmavirta aktivoi tämän autotuoksun.muotoilu on saanut inspiraation vintage auton ohjauspyörästä ja intohimosta klassisia autoja kohtaan, jotka eivät vaan näytä kauniilta, vaan…

 • Feu de bois -tuoksukynttilä 600 g

  180,00

  Feu de bois -tuoksukynttilä luo huoneeseen rennon puisen tuoksun. Kynttilä tulee kauniissa emaloidussa posliiniastiassa. Paloaika 90 tuntia.

 • Soft cotton -kynttilä 75 g

  18,90

  Soft cotton -kynttilän pehmeä puuvillainen tuoksu muodostuu luumun ja päärynän liitosta, puuvillan ja romanttisen myskin kanssa yhdistyen. Puhtaan kodin unelma, vastapesty pyykki tai puhtaat lakanat – ohikiitävä unelmainen hetki, joka vie sinut uuden alun ääreen. Täydellinen tuoksujen liitto luomaan puhtaan kodin illuusion, ilman pyykkitalkoita.käsintehty ranskassa.valmistuksessa käytetty luonnollisia myrkyttömiä vahoja ja ranskalaisia parfyymejä.

 • Dodici- autonraikastin lahjapakkauksessa

  20,00

  Lahjapakkauksessa on suosikkituoksusi annostelijalla sekä 4 täyttökapselia. Jokainen kapseli kestää 4-5 viikkoa.

 • Pink pepper -tuoksukortti

  5,00

  Kaunis kortti täynnä vaaleanpunaisen pippurin tuoksua. Sujauta kortti esimerkiksi laukkuun, matkalaukkuun, vaatekaappiin tai piironkiin!

 • Huonetuoksu – linari riva 500 ml

  89,00

  Huonetuoksu riva – raikkaus ja kirkkaus – magnolian kukkien, punaisten maustepippurien ja vaaleanpunaisen greipin, mandariinin ja bergamotin sitruksisten tuoksujen kimppu säteilee merellistä hienostuneisuutta. Sydäntuoksu on aurinkoisen raikas sekoitus kassisin hedelmäisiä sävyjä, jotka sulautuvat appelsiininkukkien, ylang-ylangin ja ruusuöljyn kukkaisiin piirteisiin. Aistillinen viehätys heijastuu hattaroiden pehmeissä tuoksuissa ja lämpimissä myskin, santelipuun ja patchoulin nuoteissa.

 • Wick trimmer -kynttiläsakset 17 cm

  15,00

  Byredo wick trimmer -kynttiläsaksien avulla saat kynttilän palamaan tasaisemmin ja pidempään.

 • Re-charge black pepper luxury -tuoksukynttilä

  99,00

  Kolmisydäminen re-charge black pepper -kynttilä ihastuttaa ikonisella lämpimäntulisen mustapippurin, korianterin ja vetiverin muodostamalla tuoksullaan. Täydellinen valinta, kun haluat saada karismaattisen säväyksen olohuoneeseesi tai makuuhuoneeseesi.

 • Lemon flower -tuoksu 500 ml

  18,50

  Maison berger -ilmanpuhdistinlyhtyyn tarkoitettu lemon flower -tuoksu.

 • Rain linen & room spray -tuoksusuihke 148 ml

  35,00

  Huonetuoksu tuo mieleen kesäisen sateen ja luo huoneeseen levollisen ja kotoisan tunnelman. Täysin vegaaninen ja gluteeniton koostumus ei sisällä eläinperäisiä sivutuotteita, parabeenia, parafiinia, väriaineita ja ftalaatteja. Raikasta lakanat, vaatteet ja paljon muuta kevyellä suihkauksella hellävaraista vegaanista tuoksua. Kestävistä ainesosista valmistettu suihke, pakattu tyylikkääseen uudelleenkäytettävään lasipulloon – kierrä pumppu irti, niin saat maljakon suosikkikukallesi tai telineen…

 • Naturally european classique milk cotton luxury -tuoksukynttilä

  29,90

  Ylellinen puhtaiden lakanoiden tuoksuinen kynttilä palaa noin 40 tuntia. Luomukasvisvahasta valmistettu kynttilä on ympäristöystävällinen valinta.

 • Raspberry bon bon -tuoksukynttilä 150 g

  19,90

  Lumoava tuoksu yhdistää karamellin, vaniljan, tonkapavun ja valkoisen myskin tuoksunuotit vadelman, eksoottisten kukkien ja kermaisen kookoksen kanssa. Manteli ja calisson antavat viimeisen silauksen. Joik home & spa -tuoksut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä hienoimpien ranskalaisten tuoksutalojen kanssa grassessa, ranskassa, jota pidetään maailman hajuvesipääkaupunkina.alkutuoksu: manteli, calissonkeskituoksu: vadelma, valkoiset kukat, kookosmaitopohjatuoksu: karamelli, tonkapavut, vanilja, valkoinen myskipaloaika: 30 htämä…

 • Tubéreuse -tuoksukynttilä 300 g

  85,00

  Diptyque tubéreuse -tuoksukynttilä avaa oven tuoksujen mielenkiintoiseen maailmaan. Herkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.paloaika 75 h.

 • Roses -autodiffuuseri

  95,00

  Autodiffuuserin laitat helposti tuuletusritilään. Nauti ajaessa elegantista tuoksusta, jossa erilaisten ruusukukkien tuoksunuotteja.

 • Huonetuoksu – linari kyara 500 ml

  89,00

  Huonetuoksu kyaran tuoksu on säteilevä luomus punaisista marjoista, fenkolista ja bergamotista, joka on täydellisessä tasapainossa aromillisen guaiac-puuhartsin, muskotin, stephanotiksen ja amyriksen kukkaisbuketin kanssa. Pohjatuoksua hallitsevat puumaiset-mausteiset nuotit meripihkasta, labdanumista, setripuusta, gurjunbalsamista ja patchoulista, ja niitä täydentää jauhoinen-suloinen myskin vivahte.

 • Classic black icon oxygen -ilmanraikastin autoon

  12,90

  Tyylikkäästi muotoiltu millefiori-ilmanraikastin kiinnitetään auton tuulettimen ritilään, ja sitruunankuoren ja männynneulasten raikas tuoksu leviää auton sisätiloihin. Ilmanraikastin antaa miellyttävää tuoksua jopa kahden kuukauden ajan. Ilmanraikastimen tuoksun voi uusia vaihdettavilla icon-tuoksukapseleilla.

 • Rape seed wax candle sweet dreams -tuoksukynttilä 150 g

  19,90

  Seesteinen yhdistelmä ranskalaista laventelia, samettista vaniljaa, täyteläistä kookosta ja myskin vivahteita rentouttaa rauhoittavalla tuoksullaan. Kauniita unia! kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. Rapsivaha on vegaaninen. Kynttilöiden tuoksut ovat synteettisiä. Joik…

 • Zona aria mediterranea -huonetuoksu

  44,90

  Italiassa valmistetussa huonetuoksussa neilikan ja sitruksen raikkaat aromit kohtaavat lämpimät ja hienostuneet puun sävyt.tuoksun voimakkuuden voi sopeuttaa huoneeseen diffuuseriin asetettavien puutikkujen määrää muuttamalla. Pakkauksessa on elegantti lasipullo sekä puiset tuoksutikut.

 • Pink pepper -diffuuseri 150 ml

  35,00

  Ylellinen diffuuseri vaaleanpunaisen pippurin tuoksulla kotiisi. Tuoksu kestää vähintään 4 kuukautta. Käännä kerran viikossa tikut ylösalaisin – näin estät niiden kuivumista ja tehostat tuoksun välittymistä.

 • Paris chic -tuoksu 500 ml

  18,50

  Lampe berger -ilmanpuhdistinlyhtyyn tarkoitettu paris chic -tuoksu.

 • Basil & neroli -tuoksukynttilä 200 g

  62,00

  Kuin lontoo parhaimmillaan ja innostavimmillaan! flirttaile nerolin ja basilikan kanssa. Leikkisä, raikas, hauska ja täynnä seikkailuja! vaihtele kotisi tunnelmaa fiiliksen mukaan ja luo ylellinen ilmapiiri tuoksukynttilöiden avulla. Kynttilän paloaika 45 tuntia, sisältää kannen. Paloaika 45 tuntia.kuinka pitää huolta kynttilöistämme? saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, polta kynttilää joka kerta niin kauan, että kynttilävaha on sulanut kynttilän reunoihin saakka….

 • Patsuli ja myski -huonetuoksu 250 ml

  50,00

  Helppokäyttöinen huonetuoksu, joka levittää tasaisesti huoneistoon miellyttävän tuoksun. Pullon mukana tulee puutikkuja, jotka laitetaan tuoksupulloon. Kostuttuaan tikut levittävät tuoksua, jonka voimakkuutta voi säätää tikkujen määrällä. Pakkaus sisältää 250 ml huonetuoksun ja kahdeksan puutikkua. Kirkas lasipullo on myös tyylikäs sisustuselementti. Pullossa on balmuir-teksti ja musta yläsosa.

 • Oud -tuoksukynttilä 190 g

  58,00

  Oud -tuoksukynttilässä on miellyttävän puinen aromi. Tuoksun tummia, erottuvia aksentteja korostavat savuiset, hieman eläimelliset nuotit. Tuoksu, joka on yhtä tiheä kuin kiehtovakin. Paloaika 60 tuntia.

 • Roses -tuoksukynttilä 70 g

  38,00

  Luo mukava tunnelma huoneeseen tuoksukynttilällä, joka antaa kauniin valon ja levittää hienovaraisen tuoksun huoneeseen. Kun kynttilää ei käytetä, siitä tulee kaunis sisustusyksityiskohta.

 • White pomegranate -luksuskynttilä kannella 210 g

  30,00

  Kannellinen tuoksukynttilä 100 % luonnollisesta vahasta. Sydän on puuvillaa, eikä nokea muodostu sen palaessa. Jokainen kynttilä on käsin valettu, ja paloaika on 50 tuntia.

 • Huonetuoksu – linari calla 500 ml

  79,95

  Raikas ja kirkas kuin aamukaste. Huonetuoksu calla yhdistää mustan teen lehtien aromaattisen lämmön tuoreen greipin ja appelsiinin säteilevään eloisuuteen ripauksella persikkaa. Hienovarainen vivahde santelipuuta ja jasmiinia viimeistelee elegantin harmonian.

 • Jasmin -tuoksukynttilä 70g

  38,00

  Keväisen raikas ja hieman makea jasmiinin tuoksu. Luo mukava tunnelma huoneeseen tuoksukynttilällä, joka antaa kauniin valon ja levittää hienovaraisen tuoksun huoneeseen. Kun kynttilää ei käytetä, siitä tulee kaunis sisustusyksityiskohta.

 • Temple des mousses -tuoksukynttilä 270 g

  220,00

  Uudelleentäytettävä diptyque temple des mousses premium tuoksukynttilä levittää rentouttavan aromin, joka sopii täydellisesti kodin kaikkiin huoneisiin. Herkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.

 • Selected velvet lavender -diffuuseri 350 ml

  42,90

  Selected on millefiorin trendikäs tuoksusarja, jonka avulla voit ilmentää persoonallisuuttasi yllättävien huonetuoksujen kautta. Kapea maitolasinen pullo on myös tyylikäs sisustuselementti. Velvet lavender -tuoksu kuljettaa välimeren aurinkoisille rannoille, missä ilmassa sekoittuvat laventelin aromaattisuus, bergamotin sitruksinen raikkaus ja jasmiinin viehättävät kukkaisnuotit. Tuoksun voimakkuuden voi sopeuttaa huoneeseen diffuuseriin asetettavien puutikkujen määrää muuttamalla. Pakkauksessa on elegantti lasipullo sekä puiset…

 • Duo mini bouquet & candle joy -huonetuoksu 80 ml + tuoksukynttilä 80 g

  34,90

  Kaksi vastustamatonta aksenttia huoneeseesi! duo mini bouquet & candle joy on 2-in-1-lahjapakkaus, joka sisältää pienikokoisen huonetuoksun 80 ml + tuoksukynttilän 80 g. Pullon mukana tulee puutikkuja, jotka laitetaan tuoksupulloon. Kostuttuaan tikut levittävät tuoksua, jonka voimakkuutta voi säätää tikkujen määrällä. Tämän duo mini bouquet & candle joy -lahjapakkauksen avulla sinut kutsutaan tutustumaan agaves gardenin tuoksuun, jossa…

 • Sopu-tuoksukynttilä

  29,95

  Pohjoismaiseen tyyliin suunniteltu luhta homen sopu-tuoksukynttilä henkii kodikasta kanelipullan tuoksua. Kynttilä on pakattu ajattomaan ruskeaan mattapintaiseen lasiin, jossa on puinen kansi. Paloaika n. 30 h. Kynttilä on mitä mainion lahjatuote.

 • Hygge-diffuuseri

  59,00

  Skandinavisk:in hygge-diffuuseri levittää huoneilmaan mintunlehtien, kuivatettujen omenoiden ja uunissa paistetun kanelin nuotteja. Diffuuserin sisällä on ympäristöystävällisesti viljeltyä kasviöljyädiffuuseri on maalattua lasia ja sen rengas fsc-sertifioitua pyökkiämukana tulee 8 tikkua, jotka välittävät tuoksua 3 kuukauden ajan, minkä jälkeen on mahdollista ostaa täyttöpakkausalkoholitonvegaaninenpakkaus on printattu luonnonväreillä ja sen voi kierrättää

 • Grapefruit shores- auton hajusteannostelija + 4 tuoksutäyttöä

  20,00

  Elävöittävät puhtaat nuotit, jotka ovat saaneet vaikutteita kamala bayn auringonpaisteesta aamiaisesta ja tuoreiden sitrushedelmien syömisestä surin beachillä. Ainutlaatuinen sekoitus subtrooppisia tuoksuja greippien, pomeloöljyjen ja appelsiinin kukkien infuusioilla. Saat autoosi mieluisan tuoksun, kun auton tuulettimen ilmavirta aktivoi tämän autotuoksun.muotoilu on saanut inspiraation vintage auton ohjauspyörästä ja intohimosta klassisia autoja kohtaan, jotka eivät vaan näytä kauniilta, vaan…

 • Irish leather & oud- auton hajusteannostelija + 4 tuoksutäyttöä

  20,00

  Ainutlaatuinen maanläheinen yhdistelmä nahkaa ja puisia sävyjä, jotka ovat saaneet vaikutteita irlannin maaseudulta peräisin olevista vanhoista nahkatehtaista sekoitettuna dubain soukin oud-akordeihin. Saat autoosi mieluisan tuoksun, kun auton tuulettimen ilmavirta aktivoi tämän autotuoksun.muotoilu on saanut inspiraation vintage auton ohjauspyörästä ja intohimosta klassisia autoja kohtaan, jotka eivät vaan näytä kauniilta, vaan tuoksuvat myös upeilta.sisältää:auton hajusteannostelija.neljä (4) tuoksutäyttöä.kestää…

 • Zona legni e spezie -huonetuoksu 250 ml

  44,90

  Helppokäyttöinen ja ylellisen tuoksuinen diffuuseri levittää tasaisesti huoneistoon miellyttävän tuoksun. Pullon mukana tulee puutikkuja, jotka laitetaan tuoksupulloon. Kostuttuaan tikut levittävät tuoksua, jonka voimakkuutta voi säätää tikkujen määrällä. Pakkaus sisältää 250 ml huonetuoksun ja seitsemän puutikkua.

 • White pomegranete -autotuoksu

  10,00

  Viettelevä ja eksoottinen tuoksu, joka on saanut inspiraationsa italian romanttisimman kaupungin veronan ulkotoreista. Tuore granaattiomena, joka on täynnä eksoottisia ruusunpuja, paljastaa liljan ja gardenian sydämen. Cassis ja vanilja lisäävät lämpöä ja aistillisuutta.saat autoosi mieluisan tuoksun, kun auton tuulettimen ilmavirta aktivoi tämän autotuoksun.muotoilu on saanut inspiraation vintage auton ohjauspyörästä ja intohimosta klassisia autoja kohtaan, jotka eivät…

 • No 153 tabac -tuoksukynttilä

  60,00

  Tyylikkääseen puukorkkiseen lasipurkkiin pakattu tuoksukynttilä on valmistettu ekologisesta soijavahasta. Sen tuoksu on täynnä vivahteita tupakan lehdistä, setripuusta ja erilaisista mausteista. Kynttilän paloaika on n. 45 tuntia ja korkeus 12 cm.

 • Zona fior di muschio -huonetuoksu 250 ml

  44,90

  Italiassa valmistetussa huonetuoksussa yhdistyvät ruusu, vihreä mahdariini ja meripihka.tuoksun voimakkuuden voi sopeuttaa huoneeseen diffuuseriin asetettavien puutikkujen määrää muuttamalla. Pakkauksessa on elegantti lasipullo sekä puiset tuoksutikut.

 • Geode paprika -ilmanpuhdistin

  52,90

  Geode paprika -ilmanpuhdistin sisältää ilmaa puhdistavan maison berger -lyhdyn, joka puhdistaa ilmaa sydänlangassa olevan katalysaattorin avulla. Oletko koskaan tuntenut geodin sydämessä olevien hämmästyttävän kimaltelevien kiteiden lumoamista? viimeisimmässä yhteistyössä maison bergerin kanssa taitava ranskalainen suunnittelija armand delsol on valjastanut näiden harvinaisten kivien kauneuden geode paprika home fragrance -lyhdyssä. Läpinäkyvällä rungolla on geodin pallomainen muoto, ja siinä…

 • Love affair -tuoksukynttilä

  37,90

  Täydellinen pakomatka romanssin maailmaan – tuoreiden kukkien aromit, vaniljan ja ruusun tuoksut korostettuna makeilla jasmiinilla, mimosalla ja tulppaanilla, kerrostetttu kukkakedon tuoksu hurmaa makeiden tuoksujen rakastajan romanssin unelmaan. Käsintehty ranskassa käyttäen luonnollisia myrkyttömiä vahoja ja ranskalaisia parfyymejä.

 • Lemon grass -tuoksukynttilä

  45,00

  Ihana suomessa valmistettu kynttilä lasipurkissa puukannella. Paloaika noin 26 h.

 • Air pur 3p -poltin

  16,90

  Poltin ilmaa puhdistaviin maison berger -lyhtyihin.

 • Huonetuoksu – linari siena 250 ml

  56,00

  Seos eloisan virkistävistä hedelmäisistä nuoteista, joita potkaisevat sitruunan ja appelsiinin ylänuotit. Sydämen pehmeä kukkaisuus rakentuu ikivihreiden klassikoiden, kuten ruusun, jasmiinin ja tuberosan ympärille ja johtaa lämpimään puu- ja myski-pohjatuoksuun.päätuoksu: sitruuna, appelsiini, hedelmäinen vihreys, karhunvatukkasydäntuoksu: jasmiini, ruusu, tuberoosapohjatuoksu: puu, myski

 • Dodici -tuoksukortti

  5,00

  Kaunis kortti mielialaa nostattavalla sitruunan, meiramin, toscanan laventelin ja rosmariinin tuoksulla. Sujauta kortti esimerkiksi laukkuun, matkalaukkuun, vaatekaappiin tai piironkiin!

 • Hinoki-tuoksukynttilä 50 g

  26,00

  Uudelleen täytettävä tuoksukynttilä, joka on valmistettu luomusoijavahasta ja jossa on puumainen raikas sekä mausteinen muskottipähkinän ja setripuun tuoksu. Paloaika 15 tuntia (50 g).

 • Irish leather & oud -autotuoksu

  10,00

  Ainutlaatuinen maanläheinen yhdistelmä nahkaa ja puisia sävyjä, jotka ovat saaneet vaikutteita irlannin maaseudulta peräisin olevista vanhoista nahkatehtaista sekoitettuna dubain soukin oud-akordeihin.saat autoosi mieluisan tuoksun, kun auton tuulettimen ilmavirta aktivoi tämän autotuoksun.muotoilu on saanut inspiraation vintage auton ohjauspyörästä ja intohimosta klassisia autoja kohtaan, jotka eivät vaan näytä kauniilta, vaan tuoksuvat myös upeilta.sisältää:auton hajusteannostelija ja yksi tuoksutäyttö.kestää…

 • Pomegranate noir deluxe candle -tuoksukynttilä 600 g

  174,00

  Sensuelli kuin täydellinen punainen juhlamekko. Rubiininpunainen, mehukas granaattiomena sekä makeat vadelma ja luumu saavat tehosteensa ja mausteisuutensa roseepippurista, itämaisista liljoista ja metsästä. Tumma ja mystinen tuoksu. Vaihtele kotisi tunnelmaa fiiliksen mukaan ja luo ylellinen ilmapiiri tuoksukynttilöiden avulla. Kynttilän paloaika 90 tuntia, sisältää kannen.kuinka pitää huolta kynttilöistämme? saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, polta kynttilää joka kerta niin kauan,…

 • Soft cotton -tuoksukynttilä

  37,90

  Puhtaan kodin unelma, vastapesty pyykki tai puhtaat lakanat – ohikiitävä unelmainen hetki, joka vie sinut uuden alun ääreen. Soft cottonin pehmeä puuvillainen tuoksu muodostuu luumun ja päärynän liitosta, puuvillan ja romanttisen myskin kanssa yhdistyen. Täydellinen tuoksujen liitto luomaan puhtaan kodin illuusion, ilman pyykkitalkoita. Käsintehty ranskassa käyttäen luonnollisia myrkyttömiä vahoja ja ranskalaisia parfyymejä.

 • Absinthe sucrée -diffuuseri 250 ml

  50,00

  Ihastuttavassa huonetuoksussa hurmaavat raikas kasviperäinen alkutuoksu, makean kirsikankukan keskituoksu sekä pehmeän meripihkan lopputuoksu. Pakkaus sisältää myös tikut.

 • Paikanvaraus

  Puttipaja läpivärjätty tuoksukynttilä 10 cm Lapintaika

  8,95

  Kotiisi tunnelman tuojaksi tuoksuva tuoksukynttilä. Kotimainen, käsityönä valmistettu kynttilä. Paloaika noin 45 tuntia. Materiaali 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. Muuta huomioitavaa: Älä jätä palavaa kynttilää koskaan ilman valvontaa. huolehdi, ettei kynttilän läheisyydessä ole palavaa materiaalia. Pidä kynttilän sydännauha riittävän lyhyenä, liian pitkä liekki savuttaa.Polttaessa kynttilöitä ryhmänä, liekkien välin tulee olla 15-20cm….

 • Refill for diffuser citrange -täyttöpullo 200 ml

  45,00

  Iloisia uutisia kaikille huonetuoksujen ystäville! kaupungissa on vihdoin täyttöpullo suosikki tuoksullesi. Valmistettu ranskassa.

 • Huonetuoksu – linari icona 500 ml

  89,00

  Huonetuoksu iconassa värähtelevät kiehtovasti calabrian bergamotin, mustapippurin ja herkullisen komorilaisen ylang-ylangin päänuotit sulautuvat mystiseen kukkaisbukettiin, johon kuuluu kihelmöivää mustaherukkaa, intialaista jasmiinia, neilikkaa ja kiehtovaa orkideaa. Vertaansa vailla olevan ylelliset pohjatuoksut saavat säteilyä aromaattisesta patchoulista, lumoavista santelipuun vivahteista ja mausteisesta tahitin vaniljasta.

 • Ro-diffuuseri 200 ml

  59,00

  Skandinavisk ro -diffuuseri levittää huoneilmaan suloisen rauhoittavaa tuoksua, jossa on mukana vastaleikattua ruohoa, maahan varisseita lehtiä, kurkkua ja villiorvokkia. Tuoksun voimakkuutta voi säädellä pulloon laitettavien tikkujen määrällä. Diffuuseri on valmistettu kierrätyslasista ja sen rengas on fsc-sertifioitua pyökkipuutatuoksun kasviöljy on peräisin ympäristön huomioivilta viljelmiltäpakkaus sisältää lisäksi kahdeksan tehokasta tuoksutikkua.tuoksu kestää 3 kuukautta, minkä jälkeen on mahdollista…

 • Frankincense & winter sage mini set -huonetuoksu 45 ml ja tuoksukynttilä 55 g

  24,90

  Naturally european frankincense & winter sage -kynttilä ja huonetuoksu täyttävät kodin viehättävällä talvituoksulla, jossa kohtaavat suitsuke ja salvia. Lahjapakkaus sisältää yhden huonetuoksun ja yhden tuoksukynttilän. Naturally european kynttilät on valmistettu luonnonmukaisesti kasvivahasta. Ne palavat puhtaasti, ja ne ovat ympäristölle ystävällisiä, kestävän kehityksen mukaisia tuoksukynttilöitä.

 • Tubéreuse giant -tuoksukynttilä 1500 g

  315,00

  Tubéreuse -tuoksukynttilä avaa oven aistillisuuden maailmaan. Luo mukava tunnelma huoneeseen tuoksukynttilällä, joka antaa kauniin valon. Kynttilä sopii sisä- ja ulkokäyttöön.paloaika noin 120 h.mitat: korkeus 18 cm, halkaisija 16 cmpaino: 1500 g

 • Gingembre -huonetuoksu 150 ml

  58,00

  Gingembre hurmaa vastaleikatun inkiväärin ja sen kuoren mausteisella tuoksulla. Lasipullon tilavuus 150 ml.

 • Red roses -tuoksukynttilä 200 g

  62,00

  Modernin rakkaustarinan tuoksu. Seitsemän ainutlaatuisen ja hienon ruusulajikkeen tuoksu pullotettuna sinua varten. Mukana ripaus orvokkia ja sitruunaa. Raikas ja romanttinen. Vaihtele kotisi tunnelmaa fiiliksen mukaan ja luo ylellinen ilmapiiri tuoksukynttilöiden avulla. Kynttilän paloaika 45 tuntia, sisältää kannen.kuinka pitää huolta kynttilöistämme? saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, polta kynttilää joka kerta niin kauan, että kynttilävaha on sulanut kynttilän reunoihin…

 • Mimosa & cardamon home candle -tuoksukynttilä 200 g

  62,00

  Herkkä, kultainen mimosa yhdistyy vastajauhetun kardemumman mausteiseen tuoksuun. Täyteläinen tonkapapu ja pehmeä santelipuu täydentyvät puuterisen damaskonruusun tuoksulla. Lämmin, eteerinen ja lumoava tuoksu. Vaihtele kotisi tunnelmaa fiiliksen mukaan ja luo ylellinen ilmapiiri tuoksukynttilöiden avulla. Kynttilän paloaika 45 tuntia, sisältää kannen.kuinka pitää huolta kynttilöistämme? saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, polta kynttilää joka kerta niin kauan, että kynttilävaha on sulanut…

 • Selected silver spirit -diffuuseri

  26,90

  Selected on millefiorin trendikäs tuoksusarja, jonka avulla voit ilmentää persoonallisuuttasi yllättävien huonetuoksujen kautta. Kapea maitolasinen pullo on myös tyylikäs sisustuselementti. Silver spirit -tuoksussa yhdistyvät pirskahteleva sitruuna, jasmiini ja kielo juurituoksun lämpimiin nuotteihin.

 • Taking my moment to daydream -huonetuoksun täyttöpakkaus 200 ml

  32,00

  Luin living taking my moment to daydream -huonetuoksu on nimensä mukaisesti sekä miellyttävän pehmeä että kevyen raikas. Tuoksussa luovat pohjan lämminhenkinen hattara, vanilja ja myski, jotka on yhdistetty passionhedelmän ja punaisten kukkien raikkauteen. Täyttöpakkaus on valmistettu kierrätysmuovista ja sisältää myös seitsemän tuoksutikkua.

 • Rape seed wax candle lumiere du soleil -tuoksukynttilä 150 g

  19,90

  Lumoavan itämainen ja aistillinen tuoksu yhdistää rosépippurin, nerolin, bergamotin, liljojen, jasmiinin tuoksunuotit hurmaavaksi kokonaisuudeksi, josta erottuu häivähdys hienovaraisia tummien puiden, patsulin ja vaniljan vivahteita.kynttilä valmistetaan ruotsalaisesta rapsivahavasta, jolla on pienempi ekologinen jalanjälki sen lyhyen kuljetusreitin ansiosta. Rapsi ei aiheuta monokulttuuria eikä vahingoita ympäristöä. Rapsivaha on biohajoavaa ja se palaa pidempään ja puhtaammin kuin parafiini. Rapsivaha…

 • Verveine -tuoksukynttilä 70 g

  38,00

  Tuoksukynttilä levittää rauhoittavan ja rentouttavan aromin, joka sopii täydellisesti kodin kaikkiin huoneisiin. Herkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.

 • Koto-diffuuseri 200 ml

  59,00

  Kotoista tunnelmaa luova diffuuseri, jonka tuoksussa on vaniljapapujen, kuivatetun appelsiininkuoren, itämeren meripihkan ja vintage-nahkakalusteiden vivahteita. Tuloksena on levollinen ja uudistava tuoksu, joka nimensä mukaisesti sopii erinomaisesti suomalaiseen kotiin.diffuuserin sisällä on ympäristöystävällisesti viljeltyä kasviöljyädiffuuseri on maalattua lasia ja sen rengas fsc-sertifioitua pyökkiämukana tulee 8 tikkua, jotka välittävät tuoksua 3 kuukauden ajan, minkä jälkeen on mahdollista ostaa…

 • Vedetön Tuoksuhajotin Valaistuksella – Vaaleanpunainen Ruusu

  24,90

  Lisää eteeristä öljyä tähän tuoksuhajottimeen levittääksesi ihanan tuoksun kotiin. Tuoksuhajotin koostuu säilyneestä ruususta läpinäkyvän kupolin sisällä, ja sitä voidaan käyttää myös tunnelmavalaistuksena.Levitä ihana tuoksu kotiin tällä tuoksuhajottimella säilyneen ruusun muodossa läpinäkyvän kupolin sisällä. Jos haluat käyttää tuoksuhajotinta, kierrä kupu irti pohjasta ja lisää muutama tippa eteeristä öljyä suodattimeen. Sisäänrakennetun valaistuksen ansiosta tuoksuhajotinta voidaan käyttää myös…

 • Irish leather & oud 150 ml -huonetuoksun täyttöpakkaus 150 ml

  20,00

  Täytä diffuuserisi tällä ylellisellä ja klassisella huonetuoksulla! tuotteen mukana tulee 12 tikkua, jotka voit asettaa vanhojen tikkujen tilalle. Asetettuasi uudet tikut, anna tuoksun imeytyä niihin 24 tunnin ajan. Tuoksu kestää noin 4-5 kuukautta.

 • Figuier -huonetuoksu 150 ml

  58,00

  Välimeri, aurinko ja viikunapuun hedelmien ihana tuoksu. Diptyque figuier -huonetuoksu levittää rauhoittavan ja rentouttavan aromin, joka sopii täydellisesti kodin kaikkiin huoneisiin.

 • Sense Celebrate tuoksukynttilä samppanja

  11,97

  Sense Celebrate -tuoksukynttilä on valmistettu parafiinista ja vahasta. Kynttilän sisältö 210 grammaa tuoksulla Party champagne. Paloaika noin 30 tuntia. Kynttilä on pakattu kauniiseen pakkaukseen ja sopii siten hyvin myös lahjaksi. Lue tuotteen käyttöohjeet ennen käyttöä.

 • Still soijavahakynttilä

  24,90

  Kaunis soijavahakynttilä valkoisessa mattalasipurkissa, tuoksuna pehmeä santelipuu eteerinen öljy.

 • Puttipaja läpivärjätty tuoksukynttilä 10 cm kuusipuu

  8,95

  Kotiisi tunnelman tuojaksi vienosti tuoksuva tuoksukynttilä. Ihastuttava klassikkotuoksu kuusipuu. Maanläheinen kuusentuoksu tuo mieleen vastakaadetun havupuun, pihkan ja neulaset. Kotimainen, käsityönä valmistettu kynttilä. Paloaika noin 45 tuntia. Materiaali 95 % parafiini, 5 % steariini, 0,5 % tuoksuöljy. Muuta huomioitavaa: Älä jätä palavaa kynttilää koskaan ilman valvontaa. huolehdi, ettei kynttilän läheisyydessä ole palavaa materiaalia. Pidä kynttilän sydännauha riittävän…

 • Orient candle -tuoksukynttilä 165 g

  88,50

  Soir d’orient -tuoksun innoittama orient candle -kynttilä tuoksuu lämpimän salaperäisille mausteille ja kukille luoden itämaisen palatsin kutsuvan tunnelman.

 • Summer rain -tuoksukynttilä 240 g

  70,00

  Hajutulkinta sateisesta sulkumerkistä kuumana kesäpäivänä. Tuoksu ilmaisee virkistävän ja rauhoittavan kontrastia. Latvatuoksu: basilika, viherminttusydäntuoksu: vihreä viikuna, inkiväärijuurituoksu: tonkapavut, santelipuu

 • Vanille -tuoksukynttilä 190 g

  58,00

  Vanille -tuoksukynttilän miellyttävä aromi paljastaa mausteen nahkaiset, lähes savuiset aksenttinsa. Paloaika 60 tuntia.

 • Selected orange tea -diffuuserin täyttöpullo 250 ml

  18,90

  Täyttöpullo millefiori selected -huonetuoksuun. Orange tea -tuoksu yhdistää teenlehtien tuoksun kukkaiseen sydäntuoksuun, joka kehittyy lämpimään vetiver-ruohon juurituoksuun.

 • Fleur d’oranger refill – diffuuserin ja autodiffuuserin täyttöpakkaus

  42,00

  Diffuuserin täyttöpakkaus sisältää miellyttävän kukkaistuoksun, jossa sitrushedelmien, kuorien sekä lehtien vivahteita. Toimii diptyque un air -diffuusorin ja autodiffuuserin kanssa.

 • Lemongrass and ginger -tuoksukortti

  5,00

  Kaunis kortti täynnä raikasta sitruunaruohon ja inkiväärin tuoksua. Sujauta kortti esimerkiksi laukkuun, matkalaukkuun, vaatekaappiin tai piironkiin!

 • Frankincense & winter sage festive mini -huonetuoksu 40 ml

  14,90

  Naturally european frankincense & winter sage festive -huonetuoksu täyttää kodin viehättävällä talvituoksulla, jossa kohtaavat suitsuke ja salvia. Aseta tuoksutikut pulloon ja anna ihanan tuoksun valloittaa kotisi. Elegantti pullo on myös tyylikäs sisustuselementti.

 • Cotton poplin -tuoksukynttilä 240 g

  70,00

  Byredo-kynttilät ovat ainutlaatuisia tuoksuja, jotka on luotu huoneen ja kodin tuoksuttamiseen. Kynttilät on valmistettu käsityönä ranskassa suupuhallettua lasia ja puuvillaisia sydänlankoja käyttäen. Puuvillapopliinisen paidan tärkätystä kauluksesta pellavaisen tyynyliinan hentoon taitokseen. Valkoinen kangas on punottu yhteen kamomillan, kirkkaan setripuun ja herkän myskin nuottien kanssa. Rauhoittavan, miltei untuvaisen, tuoksun takana on raudan metallinen ja näkymätön kirpaisu. Latvatuoksu:…

 • Selected cedar -diffuuseri

  42,90

  Selected on millefiorin trendikäs tuoksusarja, jonka avulla voit ilmentää persoonallisuuttasi yllättävien huonetuoksujen kautta. Kapea maitolasinen pullo on myös tyylikäs sisustuselementti. Cedar-tuoksu käärii sinut pehmeän setripuun nuotteihin.

 • Spectre 925 – 069 blossom of blanche -tuoksukynttilä 230 g

  70,00

  Kokonaan luonnonvahasta valmistettu myrkytön tuoksukynttilä. Kynttilän poikkeuksellinen kyky hajottaa ja kiteyttää aromeja tekee puhtaasta ja syleilevästä tuoksusta osan huonetta.tämä tuoksukynttilä luo piristävän ilmapiirin, joka kestää jopa viisikymmentä tuntia. Kynttilä on valmistettu vegaanisista, biohajoavista ja gmo-vapaista ainesosista.valmistettu 100 % luonnollisesta ja biohajoavasta vahasta.vegaaninen, gmo-vapaa ja myrkytön.poikkeuksellisen puhdas palaminen erinomaisella tuoksu diffuusiolla.

 • Freesia -tuoksukynttilä 190 g

  58,00

  Tuoksukynttilä hurmaa freesioiden aromilla, jossa jokainen kukka paljastaa herkän, huumaavan tuoksunsa, jonka kruunaa ripaus pippuria. Paloaika 60 tuntia.

 • Exquisite sparkle -tuoksu 500 ml

  18,50

  Lampe berger -ilmanpuhdistinlyhtyyn tarkoitettu exquisite sparkle -tuoksu.

 • Baies black -tuoksukynttilä 300 g

  85,00

  Mehukkaan mustaherukantuoksuinen diptyque baies -tuoksukynttilä avaa oven tuoksujen mielenkiintoiseen maailmaan. Herkkä ja kaunis kynttilä luo valloittavaa tunnelmaa tilaan kuin tilaan.paloaika noin 75 h.

 • Coriander- tuoksukynttilä 50 g, 15 h

  26,00

  Tuoksukynttilä, joka on valmistettu luonnonmukaisesta soijavahasta. Aromaattisten ominaisuuksien uskotaan perinteisesti helpottavan tunnetta, vahvistavan keskittymiskykyä ja lievittävän ahdistusta. Korianterin ja mintun tuoksussa on lämmittävä vaikutus, joka täyttää huoneen henkisellä ja tunne-inspiraatiolla, joka viipyy.

 • Zona oxygen -täyttöpakkaus 250 ml

  21,90

  Helppokäyttöinen ja ylellisen tuoksuinen täyttöpakkaus kuuluu millefiori zona oxygen -diffuuseriin, joka levittää tasaisesti huoneistoon miellyttävän tuoksun. Pakkauskoko 250 ml.

 • Mimosa -huonetuoksu 150 ml

  58,00

  Mimosa -huonetuoksu hurmaa samettisilla, herkästi hunajaisilla nuoteilla. Pullon tilavuus 150 ml.

 • Ilmanraikastinsuihke-sarja – 5 makua

  14,90

  Uudista kotisi Aromafumen 5-pakkauksen ilmanraikastussuihkeilla. Täydellinen raikkaan ja viihtyisän ilmapiirin luomiseen mihin tahansa huoneeseen, toimistoon tai autoon. Jokainen suihke on huolella valmistettu ainutlaatuisilla tuoksuyhdistelmillä, ja se toimitetaan houkuttelevassa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä loistavan lahjaidean.- Ainutlaatuiset tuoksuyhdistelmät: Viisi erilaista tuoksua jokaiseen tilaisuuteen.- Luonnonmukaiset ainesosat: Valmistettu puhtaista ja luonnollisista öljyistä.- Ympäristöystävällinen pakkaus: Uudelleenkäytettävät ja kierrätettävät pullot.Tämä ilmanraikastinsarja…

 • Aroma energy sparkling zest -täyttöpakkaus 475 ml

  10,90

  Maison berger electric aroma -diffuuseriin tarkoitettu aroma energy sparkling zest -tuoksu. Virkistävä energy-tuoksu on raikas sekoitus sitruksia, ja sen juurituoksussa on sensuellia myskiä ja persikkaa.

 • Under the olive tree -tuoksu 500 ml

  18,50

  Maison berger -ilmanpuhdistinlyhtyyn tarkoitettu under the olive tree -tuoksu.

 • Cloudlet-tuoksutyyny

  22,00

  Ylellinen ja suosittu gauhar helsinki -tuoksutyyny sisältää tuoksuvia pieniä mineraalikiviä, jotka säilyttävät tuoksunsa hyvin pitkään. Sijoita tuoksutyyny vaatekaappiin, kylpyhuoneeseen tai vaikka eteiseen. Sopii hyvin myös autoon.raikas puuvilla tuoksu.valmistettu ranskassa.ripustuslenkki valmiina.mitat 7,5 x 10 cm.

 • Notes of fig -tuoksukynttilä 75 g

  18,90

  Notes of fig on kesäpäivän viimeinen lämmin säde ihollasi, trooppinen viikunan, kookoksen ja vaalean setripuun liitto. Tuoksu, joka muistuttaa menneestä kesästä ja luo toiveita uusista ikimuistoisista kesähetkistä. Käsintehty ranskassa käyttäen luonnollisia myrkyttömiä vahoja ja ranskalaisia parfyymejä.

 • White pomegranate -lahjapakkaus

  60,00

  Latvatuoksussa tuore granaattiomena on yhdistetty eksoottisiin ruusunnuppuihin, josta tuoksu aukeaa paljastamaan liljojen ja gardenioiden muodostaman sydäntuoksun. Mustaherukka ja vanilja tuovat lämpöä rentouttavaan ja romanttiseen tuoksuun.pakkaus sisältää diffuuserin ja tuoksukynttilän.

 • Feuille de lavande -tuoksukynttilä 70 g

  38,00

  Feuille de lavande -tuoksukynttilä hurmaa kesäisellä kukkaisella laventelin tuoksulla. Paloaika 20 tuntia.

 • Jouluinen tuoksukynttilä ’almond biscuit’ – mantelipipari 75 g

  12,00

  Collines de provence tuo ihastuttavia tuotteita joululahjaksi ja pikkujoulupöytään luomaan tunnelmaa. Kynttilä on kauniisti koristeltu jouluisin yksityiskohdin. Ylellinen, luonnollinen ja huippulaadukas collines de provence kynttilä on käsintehty ranskan provencessa. Kaunis tuoksukynttilä on upea sisustuselementti ja taatusti toivottu lahja. Collines de provence mantelipipari tuoksukynttilä on kuin herkullinen jälkiruoka. Paahteisen mantelin, makean keksin ja lempeän vaniljan tuoksu…

 • Como-tuoksukynttilä matta

  45,00

  Luo kotiin harmoninen tuoksumaailma mineraali- ja kasvivahoista valmistetulla como-tuoksukynttilällä. Upea tuoksukynttilä on valettu käsin huurrettuun lasipurkkiin, jota koristaa balmuir-logo. Herkät, monisävyiset tuoksut on valmistettu ranskassa ja italiassa. Kynttilä on pakattu yhteensopivaan pahvirasiaan. Balmuir-kynttilät ovat 100 % parafiinia ja valmistettu euroopassa. Kynttilän sydänlanka tulee suoristaa ja lyhentää mahdollisimman lyhyeksi (noin 0,5 cm) ennen sytyttämistä. Huomioi kynttilää…

 • Selected sweet narcissus -diffuuseri

  26,90

  Selected on millefiorin trendikäs tuoksusarja, jonka avulla voit ilmentää persoonallisuuttasi yllättävien huonetuoksujen kautta. Kapea maitolasinen pullo on myös tyylikäs sisustuselementti. Sweet narcissus -tuoksussa vihreät ja hedelmäiset nuotit avautuvat kukkaiseksi sydäntuoksuksi. Narsissi, ruusu ja jasmiini yhdistyvät juurituoksussa santelipuun pehmeään tuoksuun ja mausteisiin nuotteihin.

 • Pink pepper -autonraikastin lahjapakkauksessa

  20,00

  Lahjapakkauksessa on suosikkituoksusi annostelijalla sekä 4 täyttökapselia. Jokainen kapseli kestää 4-5 viikkoa.

 • Hav-diffuuserin täyttöpakkaus 200 ml

  39,00

  Skandinavisk lempi-diffuuseri levittää huoneilmaan suolasuihkeen, merilevän, orapihlajan ja rantaruusun nuotteja. Tuloksena on raikas merellinen tuoksu, joka on luonnollinen ja hellä. Kaada pullon sisältö lasiseen skandinavisk-difuuseriisi, vaihda tikut, huuhtele pullo ja kierrätä se – näin säästät luontoa. Kasviöljy on peräisin ympäristön huomioivilta viljelmiltätuoksu kestää 3 kuukauttaalkoholitonvegaaninenpullo on kierrätysmuovia (rpet)fsc-sertifioitu pakkaus on printattu luonnonvärein ja se on…

 • Italian apothecary -huonetuoksun täyttöpakkaus 150 ml

  20,00

  Täytä diffuuserisi tällä italialaistyylisellä huonetuoksulla! tuotteen mukana tulee 12 tikkua, jotka voit asettaa vanhojen tikkujen tilalle. Asetettuasi uudet tikut, anna tuoksun imeytyä niihin 24 tunnin ajan. Tuoksu kestää noin 4-5 kuukautta.

 • Essentielle ronde -pakkaus

  45,90

  Essentielle ronde -pakkaus sisältää ilmaa puhdistavan maison berger -lyhdyn, joka puhdistaa ilmaa sydänlangassa olevan katalysaattorin avulla.pakkauksen mukana tulee tuoksuton neutraalineste ja pehmeä caresse de coton -tuoksu. Nestepakkaukset ovat kooltaan 250 ml.voit käyttää lyhtyä pelkällä neutraalinesteellä huoneilman puhdistamiseen, tai voit lisätä siihen tuoksunestettä ja käyttää lyhtyä siten myös huonetuoksuna. Neutraalinesteen määrällä voit säätää tuoksun voimakkuutta.

 • Zona legni e spezie -täyttöpakkaus 250 ml

  21,90

  Helppokäyttöinen ja ylellisen tuoksuinen täyttöpakkaus kuuluu millefiori zona legni e spezie -diffuuseriin, joka levittää tasaisesti huoneistoon miellyttävän tuoksun. Pakkauskoko 250 ml.

 • London peony & blush suede -tuoksukynttilä 200 g

  62,00

  Pionien runsaus, omenoiden mehukkuus ja mokkanahan puuterisen pehmeä tuoksu. Vaihtele kotisi tunnelmaa fiiliksen mukaan ja luo ylellinen ilmapiiri tuoksukynttilöiden avulla. Kynttilän paloaika 45 tuntia, sisältää kannen.kuinka pitää huolta kynttilöistämme? saavuttaaksesi optimaalisen lopputuloksen, polta kynttilää joka kerta niin kauan, että kynttilävaha on sulanut kynttilän reunoihin saakka. Käytä kynttilän sammuttamiseen kynttiläsammutinta, älä puhalla liekkiä sammuksiin. älä sytytä…

 • Huonetuoksu – linari ambra 500 ml

  89,00

  Huonetuoksu ambraa kuvaa itämainen koostumus, jossa on erottuva meripihkan tuoksu ja mausteiset hesperidiset nuotit – ympäröity loisteliaalla kukkaiskeskituoksulla, joka koostuu ruususta, heliotroopista ja jasmiinista. Valkoisen setrin ja aistillisen santelipuun täydellinen yhteistoiminta. Hieno vaniljatuoksu pyöristää intohimoisen luonteen.

 • Ilo luomu soijavaha tuoksukynttilä ranskalainen vanilja

  19,90

  Ilo luomu soijavaha tuoksukynttilä ranskalainen vanilja on 100% luomu soijavahasta käsinvalmistettu astiakynttilä. Kynttilä antaa hurmaavan lempeän, täyteläisen aidon vaniljan tuoksun. Tuoksukynttilä sisältää aitoa luomu vaniljaa. Kynttilän paloaika on oikein poltettuna n.25 tuntia.

 • Myrrh & tonka -tuoksukynttilä

  37,00

  Tuoksukynttilä

 • I’m ready for some bubbles – huonetuoksun täyttöpakkaus 200 ml

  32,00

  Luin living i’m ready for some bubbles -huonetuoksu on sinulle, joka rakastat samppanjaa, säihkettä ja haluat kotiisi eloisan sekä kuplivan tunnelman. Hurmaava tuoksu on sekoitus kuplivaa samppanjaa, sitrushedelmiä ja vesimelonia. Täyttöpakkaus on valmistettu kierrätysmuovista ja sisältää tuoksun ohella seitsemän tuoksutikkua.

 • Refill for diffuser iris -täyttöpullo 200 ml

  45,00

  Iloisia uutisia kaikille huonetuoksujen ystäville! kaupungissa on vihdoin täyttöpullo suosikki tuoksullesi. Valmistettu ranskassa.

 • Aroma happy aquatic freshness -täyttöpakkaus 475 ml

  10,90

  Maison berger electric aroma -diffuuseriin tarkoitettu aroma happy aquatic freshness -tuoksu. Mielihyvää tuottava happy-tuoksu on iloinen ja raikas. Latvatuoksussa on melonia ja vihreää omenaa, sydäntuoksussa monoi-öljyä ja kieloa. Juurituoksussa voi aistia meripihkan ja tuberosan nuotteja.