Viinitarvikkeet

 • Built-in Jääastia 60 cm – Myoutdoorkitchen

  8,19
 • Menu Cool coat, samppanjanjäähdytin

  39,90

  Siistin tyylikäs Menu Cool coat, samppanjanjäähdytin tyylikkäässä kuosissa ja tarjoiluliina.Tämä jäähdytin on kuin tehty juhlavan kuplajuoman kaveriksi. Jäähdytin palvelee tyylikkäänä samalla kun jäähdyttää nautinnon sopivan viileäksi. Setissä tulee mukana ylellinen tarjoiluliina.

 • Viininjäähdytin Kierrätetty ruskea/kromi – AG Home

  2,49
 • Leopold Vienna Samppanjajäähdytin

  49,90

  Klassisen tyylikäs samppanjajäähdytin ruostumattomasta teräksestä.Kiiltävästä teräksestä valmistettu klassinen viinijäähdytin kruunaa viinin tai kuohuviinin tarjoilun. Usein ravintolassa käytetty malli saa viinin tarjoilun näyttämään arvokkaalta myös kotona.

 • Rosendahl Grand Cru Dekantointisuppilo

  22,90

  Hanki Rosendahl Grand Cru Dekantointisuppilo, koska viini on hyvä dekantoida ennen nauttimista.Skandinaavisen designin puolesta liputtavan Rosendahlin Grand Cru -sarjaan kuuluva dekantointisuppilo. Suppilo on pestävä käsin.

 • Vinturi Red Wine Aerator Viininilmaaja

  49,90

  Vapauta Vinturi Red Wine Aerator Viininilmaajalla viinin aromit valloilleen.Nopeuta viinin ilmausta Vinturi Red Wine Aerator -viininilmaajalla. Palkittu Vinturin ilmaaja kehittää punaviinin maun juomavalmiiksi lasin kaatamiseen kuluvassa ajassa. Sinun ja vieraidesi ei tarvitse enää odotetella maun kehittymistä kuten perinteisisten dekanttereiden kohdalla. Punaviinin ilmaajassa on Vinturin on patentoitu tekniikka ja tyylikäs, mutta klassinen ilme.Kuinka Vinturi sitten toimii?…

 • Scandic Bar Tippa-alusta alkoholimitoille

  45,90

  Alkoholimitan paikka kotibaarissa on tippa-alustalla ja alassuin.Käytetäessä viinamittoja, on tärkeää drinkkien välissä kumota mitta alassuin teräksiselle mitta-alustalle, jotta mittaan tarttunut alkoholi valuu pois mitasta ja se pysyy paremmin puhtaana. Jokaisen baarimestarin perusväline ja tekee drinkkien teosta hauskempaa ja hygienisempää.

 • Riedel Extreme Pinot Noir Punaviinilasi, 3+1 lasin bonuspakkaus

  54,90

  Riedelin Extreme-punaviinilasista maistat viinin joka maun ja vivahteen.Riedel Extreme -sarjan Pinot Noir lasit on suunniteltu kevyille ja hapokkaille punaviineille. Viinilasit korostavat punaviinin täyteläisen hedelmällisiä ominaisuuksia ja hillitsee viinin korkeaa hapokkuutta. Tulppaanin muotoinen malja kahlitsee viinin rikkaat maut ja aromit, jotka odottavat juojaansa. Riedelin Extreme Pinot Noir viinilasit ovat hienostuneen kevyttä, mutta kestävää kristallilasia. Kauniin näköiset…

 • Pulltex PWC Pullparrot Chrome Viinipullonavaaja

  13,90

  Kromattu teräksinen viinipullonavaaja, joka tuo mieleen istuvan papukaijan profiilin. Kuten Pulltap’seissa myös Pullparrotissa on kaksivaiheinen nostotuki. Pullparrotin tuki ei ole nivelletty, vaan sen keskellä on jousitettu kynnys. Kun spiraali on kierretty korkkiin ja nostotuki käännetään pullon suulle, kämmen painaa jousitetun kynnyksen automaattisesti pullon suulle.Seuraavaksi vivutaan korkkia ylöspäin, jolloin se nousee puoliksi ylös. Sitten käytetään nostotuen…

 • Rosendahl Grand Cru viinisetti

  109,00

  Tyylikäs viisiosainen viinisetti kruunaa arominautinnon.Viisiosainen Rosendahlin Grand Cru -sarjan setti, jossa on kaikki tarvittava viinin nautiskelemiseen. Mukana teline, sinettileikkuri, korkkiruuvi, kaatonokka sekä viinipullon sulkija. Osta itsellesi tai näyttäväksi lahjaksi!

 • Paikanvaraus

  APS Teräksinen viininjäähdytin

  25,90

  Viininjäähdytin toimii supertehokkaasti, jos laitat karkeaa merisuolaa veden ja jään joukkoon, kokeile vaikka!Kiiltävästä teräksestä valmistettu viinijäähdytin kruunaa viinin tarjoilun. Usein ravintolassa käytetty malli saa viinin tarjoilun näyttämään arvokkaalta myös kotona.

 • Leopold Vienna Design Samppanjajäähdytin

  44,90

  Laadukkaan kuohuviinin tyylikkääseen esillepanoon ja jäähdytykseen.Leopoldin Bar Collection -sarjassa näkyy Leopold Viennan ainutlaatuinen muotokieli. Tämä samppanjajäähdytin on valmistettu yksiseinäisestä ruostumattomasta teräksestä, jossa on mattapinta. Jäähdyttimessä on kahvat kätevää käsittelyä varten.

 • Sagaform Pulloteline Double

  18,90

  Seinään kiinnitettävä Sagaform Double pulloteline.Musta, kätevä, seinään kiinnitettävä Sagaform Double pulloteline.

 • Yamazaki Tower Viinilasiteline

  17,90

  Yamazakin hyllyn alle kiinnitettävä viinilasiteline on nerokas ratkaisu rajalliseen kaappitilaan keittiössä. Tämän kekseliään tuotteen avulla saat hyödynnettyä hyllyn ja tason väliin jäävää hukkatilaa, jolloin arvokasta kaappitila vapautuu viinilaseilta muuhun käyttöön. Telinettä ei tarvitse kiinnittää hyllyyn, vaan se yksinkertaisesti pujotetaan paikalleen.  Pehmustetarrat ehkäisevät hyllyn naarmuuntumista ja toimivat myös liukuesteinä. Sopii enintään 2,2 cm paksuun hyllyyn. Tuote…

 • Alessi Anna G Korkkiruuvi, punainen

  44,90

  Klassikoksi noussut Anna G. korkkiruuvi Alessilta.Anna G. korkkiruuvi on nykyaikainen designklassikko! Se on suunniteltu vuonna 1994 ja siitä tuli nopeasti erittäin suosittu. Anna G. korkkiruuvin on suunnitellut muotoilija Alessandro Mendini. Tuote on humoristinen ja iloinen, mikä onkin tyypillistä Alessin tuotteille.

 • Alessi Noe Viinipulloteline, 6 pulloa

  84,90

  Uniikki, kevyt ja kompakti viiniteline.Kestomuovista tehtyyn uniikkin viinitelineeseen mahtuu kuusi pulloa viiniä tai kuohuvaa. Tämä tyylikäs teline on täydellinen lahja tai upea katseenkääntäjä omaan kotiin.

 • Paderno Lasikisko viinilaseille, seinäkiinnitys

  69,90

  Anna viini- ja samppanjalasiesi roikkua ylväästi esillä.Tyylikäs Padernon lasikisko yhdessä viinilasiesi kanssa tuo ilmettä kotiin tai ravintolaan. Seinäkiinnityksellinen lasikisko kiinnittyy ruuveilla. Sopii laseille joiden jalan halkaisija on enintään 8 cm.

 • Traditional Wine Rack Viinipulloteline, 30 pulloa

  94,90

  Traditional Wine Rack on maailman luotetuin tapa säilyttää viinipullot kellareissa, ravintoloissa ja kotioloissa. Telineet valmistetaan massiivimännystä ja galvanoiduista teräslistoista.

 • Alessi Parrot Korkkiruuvi

  54,90

  Jatkumoa Alessin suosituille korkkiruuveille.Alessin lanseerattua suositut korkkiruuvit Anna G. ja Alessandro M. ovat monet odottaneet jatkoa sarjaan. Tuloksena syntyi korkkiruuvi Parrot, jonka on suunnitellut Alessandro Mendini. Parrot on kätevä, taskukokoinen korkkiruuvi, joka on kiva lahja viinien ystävälle!

 • Ratia Saaristosarja Viinipullolaatikko, musta

  41,90

  Suositun Ratian Saaristosarjan tyylikäs pikkukirstu sopii viinilahjalle.Ristomatti Ratian suunnittelema hienosahatusta männystä valmistettu viinipullolaatikko elegantilla mustalla värityksellä.“Saaristokirstun idea sai alkunsa, kun tympäännyin oranssinkeltaiseen kaljakoriin. Saaristomeren karuilla kallioilla se huusi kuin merimerkki. Piilotin korin ajorimasta tehtyyn kirstuun, joka toimi myös istuimena. Ajoriman henki säilyi hienosahatussa mäntyrimassa, josta valmistettiin kokonainen sarja erilaisia kirstuja ja esineitä.”- Ristomatti Ratia

 • Italesse Pagoda bucket jäähdytysastia, musta

  49,90

  Täytä astia jäillä ja laita pullo jäähtymään.Avainsanoina laatu, rentous ja käytännöllisyys – Italesse tarjoaa nautiskelijoille juuri oikean määrän luksusta arkeen, välttäen kuitenkin turhaa tiukkapipoisuutta. Italessen tuotteissa yhdistyvät sulavasti kestävyys, moderni muotoilu ja innovatiivisten materiaalien käyttö. Pagoda Bucket tarjoaa hienostuneen ulkonäön ja monimuotoisen käytettävyyden pullon jäähdyttämiseen ja kantamiseen. Jäähdytysastia on pinottava.

 • Alessi Bolly Viininjäähdytin

  159,00

  Pidä viini viileänä tyylikkäällä viininjäähdyttimellä.Tällä italialaisen Jasper Morrisonin suunittelemalla tyylikkäällä viininjäähdyttimellä tarjoilet viinisi oikein temperoituna.

 • Eva Solo Nordic Kitchen Wine Cube Viiniteline

  99,90

  Eva Solon veistoksellinen viinikuutio näyttää parhaat pullosi.Tarkoin valitut viinit ansaitsevat arvoisensa säilytyksen. Eva Solon tukeva viinipulloteline toimii sekä säilytys- ja näyttelyalustana viinikokoelmasi valioyksilöille. Viinikuution yksinkertainen ja kevyt skandinaaviseen kotiin suunnattu design sopii hyvin yhteen viinipullojen pyöreiden ja pehmeiden muotojen kanssa. Eva Solo Nordic Kitchen Wine Cube Viinitelineen nokkelan ikään kuin ilmassa leijuvan säilytystavan ansiosta viinien…

 • Winebox-hanaviinikannu, musta

  47,90

  Hanaviinit tyylikkäästi esille.Kätevä 3 lirtan hanaviinikannu helpottaa viinin kaatamista. Hanan yläpuolella on pieni pidike, johon voit laittaa lapun kertoen, mitä viiniä hanaviinikannussa on. Kannun materiaali on metalli.

 • Orrefors Enjoy dekantteri

  74,90

  Orrefors Enjoy dekantteri on valmistettu konepestävästä kristallista.Muodokas Enjoy-dekanteri on suunniteltu parantamaan viinielämystäsi. Enjoyn skandinaavinen design sopii yhteen Orreforsin Pulse-lasisarjan kanssa, mutta se toimii myös yksittäin upeana sisustuselementtinä.

 • Riedel Ouverture lahjalasisetti 12 kpl

  149,00

  Samassa setissä kaikki tarvitsemasi viinilasit! Tässä Riedel viinilasitarjouspaketissa on kaikki mitä tarvitset! Saat yhdellä kertaa laadukkaat Riedelin punaviini-, valkoviini- ja kuohuviinilasit. Saman sarjan lasit kruunaavat kattauksen. Mahtava lahjaidea uuteen kotiin, mökille, valmistuvalle nuorelle tai hääparille. Ouverture lahjapakkaukseen kuuluvat:4 kpl Riedel Ouverture Magnum -punaviinilaseja4 kpl Riedel Ouverture white -valkoviinilaseja4 kpl Riedel Ouverture Champagne -kuohuviinilaseja

 • Paikanvaraus

  Sunnex Teräksinen viinijäähdyttimen jalka

  79,00

  Tarjoile viinisi jäähdyttimessä ja tämän jalan päältä niin keräät pisteet kotiin, takuulla!Tee vaikutus puolisoosi tai illallisvieraisiin asettamalla teräksinen viininjäähdyttimesi sille tarkoitettuun jalkaan. Olo on kuin hienossa ravintolassa konsanaan. Teräksinen viinijäähdyttimen jalka on luxus-tuote viinin tarjoiluun. Samalla pöydälle jää runsaammin tilaa eikä pöytäliinakaan kastu.

 • Magisso Black Terrakotta samppanjacooleri

  84,90

  Tyylikkäästi Magisso Black Terrakotta samppanjacooleri sopii myös magnum-pulloille.Mustaksi värjätystä terrakotasta valmistettu Magisso-samppanjacooleri on luonnonmukaisesti viilentyvä astia. Kun haluat tarjoilla samppanjan tai kuohuviinin täydellisessä lämpötilassa, kastele samppanja-coolerin ulkopinta kylmällä vedellä ja täytä jääpaloilla ja vedellä. Haihtuva vesi viilentää coolerin, pitäen samppanjan kylmänä tehokkaammin kuin tavallisessa coolerissa. Coolerin pohjan ulkopinta on lasitettu jolloin haihtuva vesi ei kastele…

 • Eva Solo Dekantoiva viinikarahvi 0,75 l

  72,90

  Eva Solo Dekantoiva viinikarahvi 0,75 l tuo esiin viinin parhaat aromit.Kun viini kaadetaan karahviin, se valuu dekantoivan osan rei’istä pohjalle karahvin reunoja pitkin ja dekantoituu näin hellästi. Karahvin laaja pinta-ala jatkaa dekantoimisprosessia edelleen. Karahviin mahtuu yksi 0,75 litran viinipullollinen. (Huom! Karahvin on tarkoitus täyttyä vain puolilleen juuri dekantoimisprosessin takia.) Tässäkin karahvissa on Eva Solon tuotteille…

 • Paikanvaraus

  Traditional Wine Rack Viinipulloteline, 15 pulloa

  48,90

  Koottavaan viinipullotelineeseen mahtuu 15 pulloa.Traditional Wine Rack on maailman luotetuin tapa säilyttää viinipullot kellareissa, ravintoloissa ja kotioloissa

 • Magisso Black Terrakotta cooleri

  49,90

  Mustaksi värjätystä terrekotasta valmistettu Magisso-viinicooleri on luonnonmukaisesti viilentyvä astia.Kun haluat tarjoilla viinin täydellisessä lämpötilassa, kastele Magisso-viinicoolerin ulkopinta kylmällä vedellä ja täytä jääpaloilla ja vedellä. Mikäli haluat jäähdyttää punaviiniä, punaviinille riittää pelkkä vesi. Haihtuva vesi viilentää coolerin, pitäen viinin kylmänä tehokkaammin kuin tavallisessa coolerissa. Coolerin pohjan ulkopinta on lasitettu jolloin haihtuva vesi ei kastele pöytäliinaa.

 • Leopold Vienna Samppanja-coolerin metallijalka

  57,90

  Kromattu viinijalka tyylikkääseen viinin tarjoiluun.Yllätä illallisvieraasi asettamalla valkoviinit tai kuohuviinit jäähtymään oman jalan päälle seisovaan viinicooleriin. Näky on kuin hienoimmassa ravintolassa konsanaan! Jalka on myös käytännöllinen kapistus, sillä ruokapöydälle jää enemmän tilaa eikä ruokapöytä kastu hikoilevan viinicoolerin takia.

 • Winebox-hanaviinikannu, valkoinen

  47,90

  Hanaviinit tyylikkäästi esille.Kätevä 3 lirtan hanaviinikannu helpottaa viinin kaatamista. Hanan yläpuolella on pieni pidike, johon voit laittaa lapun kertoen, mitä viiniä hanaviinikannussa on. Kannun materiaali on metalli.

 • Ratia Saaristosarja Viinipullolaatikko

  41,90

  Kätevä säilytyslaatikko kahdelle viinipullolle.Kaunis ja käytännöllinen laatikko kahdelle viinipullolle! Huom! Viinipullolaatikko kuvassa ylimpänä, muut kirstut eivät sisälly hintaan.

 • House Doctor Pulloteline 6 pullolle, musta

  34,90

  Tanskalaisen House Doctorin tyylikäs pulloteline kuudelle pullolle.Teline on tyylikäs sisustuselementti, mutta sen avulla pullojen siirtely onnistuu myös helposti.

 • Built-in Jääastia 70 cm – Myoutdoorkitchen

  8,19
 • Carlo Milano Lahjalaatikko viinipullolle, puinen

  37,90

  Haluaisitko antaa lahjaksi upean pullon viiniä, mutta et tiedä tarkalleen kuinka pakkaisit sen tyylikkäästi? Tässä oiva ratkaisu!Tämä kevyestä bambupuusta valmistettu lahjalaatikko on saajan upea avata ja mitä tärkeintä, pehmustettu laatikko pitää pullon kuljetettaessa ehjänä.Laatikon sisäkanteen on aseteltu myös 5-osainen sommelier-setti, joka avittaa lahjan saajaa avaamaan ja kaatamaan viinin ammattimaisesti. Setistä löytyy kolmiosainen korkkiruuvi, joka on…

 • Zilverstad Teräksinen Samppanjakulho jalustalla

  74,90

  Zilverstad Teräksinen Samppanjakulho jalustalla sopii hyvin syntymäpäiville, häihin tai puutarhajuhliinLaita juomat esille tässä klassisessa Zilverstadin samppanjakulhossa. Täytä kulho jäillä, lisää vettä ja hitunen merisuolaa ja upota pullot kulhoon. Tämä samppanjakulho pitää juomasi viileänä pidempään, koska siinä on tuplaseinämät, jossa välissä eristävää ilmaa. Samppanjakulho seisoo omalla jalallaan ja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Samppanjakulhon halkaisija on 32…

 • Paikanvaraus

  APS Viininjäähdytin, kirkas

  16,90

  Viininjäähdytin kannattaa aina tuoda pöytään, koska viini pysyy sopivan kylmänä pitkään.Viinin jäähdytys on osoitus siitä, että haluat tarjota vieraillesi vain parasta. Myös punaviini tulisi jäähdyttää suositeltuun lämpötilaan, sillä huoneenlämpö on lähes aina liian lämmin tarjoilulämpötila punaviinille. Jäähdytetty viini pysyy viininjäähdyttimessä kylmänä koko aterian ajan. Viininjäähdytin on valmistettu kirkkaasta polykarbonaatista. Jäähdytin on ilmaeristetty.

 • Viininjäähdytin Kolanda – Kulta

  1,79
 • Leopold Vienna Classic Samppanjamalja

  47,90

  Tästä Leopold Vienna Classic-samppanjamaljasta voi jäähdyttämisen lisäksi tarjota juhlaboolin.Pienempien juhlien tarjoiluun on Classic-samppanjakulho upea valinta. Kulho on valmistettu teräksestä ja siihen mahtuu 2-3 pulloa kylmään jäiden kanssa.

 • Leopold Vienna Viiniteline, musta

  26,90

  Tämä moderni viiniteline tuo pikantin lisän sisustukseesi.Leopold Viennan moderni viiniteline tuo hohtoa ja glamouria jokaiseen huoneeseen – olipa se sijoitettu keittiöön tai olohuoneeseen. Viinitelineeseen mahtuu jopa seitsemän pulloa.