Kaupunkiviljely

 • Design House Stockholm Open Flower Pot ruukku, musta

  53,90

  Pelkistetyn kaunis, mutta innovatiivinen saviruukku kotiin, parvekkeelle tai terassille.Lasittamattomasta savesta valmistettu, kaksiosainen ruukku pitää kasvin kosteana pidempään. Ruukun alempaan osaan mahtuu reilusti vettä, ja tämän saviruukun tyylikkään pelkistetty ulkomuotou sopii erinomaisesti laatutietoisten kaupunkiviljelijöiden asuinympäristöön.

 • OBH Nordica Langaton sääasema

  59,90

  Sääasema näyttää tämän hetkisen sään, sekä ennustaa tulevaa säätilaa. Tämä sääasema osaa ennustaa tulevaa säätä 12-24 tunnin ajaksi. Langaton sisä-ja ulkolämpömittari kertoo sinulle lämpötilat kaikkialta. Näytöltä näät lisäksi kellon ja päivämäärän. Kellonajan laite hakee itsestään radio-ohjauksella. Laitteeseen on mahdollista asettaa myöskin herätys. Langattoman sisä- ja ulkolämpömittarin ja vastaanottimen etäisyys esteettömissä ulkotiloissa tulisi olla enintään 30…

 • Design House Stockholm Open Flower Pot ruukku, valkoinen

  53,90

  Reilun kokoinen, kaksiosainen saviruukku kasvien kasvattamiseen.Lasittamattomasta savesta valmistettu, kaksiosainen ruukku pitää kasvin kosteana pidempään. Ruukun alempaan osaan mahtuu reilusti vettä, ja tämän saviruukun tyylikkään pelkistetty ulkomuotou sopii erinomaisesti laatutietoisten kaupunkiviljelijöiden asuinympäristöön.

 • Muurla Kasteluvahti 2 kpl

  24,90

  Kasteluvahti on loistava apu kodin huonekasvien kastelussa.Lisää palloon vesi, tee multaan pieni, kasteluvahdin mentävä kolo ja työnnä se varovasti multaan. Kosteuttaa kasveja jopa viikon. Pienille huonekasveille riittää yksi kasteluvahti, isoimmat tarvitsevat kaksi.

 • Design House Stockholm Botanic Kukkaruukku

  74,90

  Design House Stockholmilta näyttävä puuruukku kasveille.Kaunis Design House Stockholm -tuotemerkin Botanic-ruukku on moderni ja sopivan yksinkertainen, täydellinen skandinaaviseen sisustustyyliin. Tyylikäs musta ruukku vaaleilla puujaloilla on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Suunniteltu Atelier 2+ Worapong Manupipatpong ja Ada Chirakranont kanssa.