Korujen säilytys

 • Yamazaki Tower Korulipas, valkoinen

  28,90

  Nelikerroksinen Yamazaki Tower-korulipas valkoisen värisenä.Minimalistisessa Yamazaki Tower-korulippaassa on neljä kerrosta, joissa korut ja muut pikkutavarat on vaivaton pitää hyvässä järjestyksessa. Kannen ansiosta myös ylin kerros on suojassa pölyltä. Suunniteltu Japanissa.

 • Yamazaki Rin Pöytäpeili, ruskea

  38,90

  Kruunaa kotisi tyylikkyydellä Yamazakin upealla Rin-pöytäpeilillä.Tämä kaunis seisova peili yhdistää elegantin muotoilun ja lämpimän puun luoden ylellisen tunnelman jokaiseen huoneeseen. Yamazakin Rin-peilin minimalistinen ja tyylikäs design tekee siitä täydellisen lisän makuuhuoneeseen, eteiseen tai mihin tahansa tilaan, kaunistaen tilan ja toimien samalla kätevänä meikkauspeilinä.

 • Koziol PI:P korupuu M, musta ja harmaa

  27,90

  Puun alla on alusta, jossa voi säilyttää sellaisia koruja, jotka eivät tarvitse söpöjä oksia esilletuomiseen.Tyylikäs PI:P korupuu edustaa laadukasta ja kestävää designia Koziolilta. Korupuussa säilytät kätevästi niin riippuvat kuin roikkuvat korut ja ketjut. Voit laittaa korupuun oksiin myös sormuksia tai korvakoruja.

 • Menu Jewellery korupuu

  84,90

  Kestävä ja tyylikäs korupuu pitää upeimmat korusi kokoajan ylväästi esillä.Kaunis Menun Jewellery Tree -korupuu, jossa on omat paikat myös korvarenkaille. Ripusta korupuun oksille suosikkikorusi, korvarenkaasi, rannekorusi ja kauneimmat ketjusi. Korupuu jo yksinään on kuin kaunis veistos, jota voi pitää aina esillä, kunniapaikalla. Korupuun on suunnitellut Louise Christ.

 • Koziol PI:P korupuu L, musta ja harmaa

  27,90

  Koziolin PI:P korupuu, sen tahtovat kaikki!Huipputrendikäs PI:P korupuu edustaa laadukasta ja kestävää designia Koziolilta. Korupuussa säilytät kätevästi niin riippuvat kuin roikkuvat korut ja ketjut. Voit laittaa korupuun oksiin myös sormuksia tai korvakoruja. Puun alla on alusta, jossa voi säilytellä sellaisia helyjä, jotka eivät tarvitse söpöjä oksia esilletuomiseen.

 • Koziol PI:P korupuu M, valkoinen ja läpinäkyvä

  27,90

  Korupuussa säilytät kätevästi niin riippuvat kuin roikkuvat korut ja ketjut.Voit laittaa korupuun oksiin myös sormuksia tai korvakoruja. Puun alla on alusta, jossa voi säilytellä sellaisia helyjä, jotka eivät tarvitse söpöjä oksia esilletuomiseen.

 • Yamazaki Tosca säilytysjärjestelmä peilillä

  39,90

  Aivan ihana järjestelmä meikkaamiseen! Nyt voit säilyttää kompaktisti kauneudenhoitovälineesi yhdessä meikkipeilin kanssa. Kätevän hyllykön päällä on kaksipuolinen peili, jonka toinen puoli suurentaa 3x. Korut, meikit ja hiustenhoitovälineet säilyvät näppärästi hyllyillä, jossa ne ovat lähellä käytettäväksi. Roikkuvat korvakorut pysyvät hyvin esimerkiksi roikkumassa hyllyn reunalla!

 • Luiseva korukäsi

  51,90

  Tarvitsetko auttavaa kättä?Auttava käsi tulee luurankomaisessa muodossa. Luiseva korukäsi auttaa pitämään sormukset, käsikorut ja korvakorut järjestyksessä. Asettele koruvarastosi siististi näihin luisiin sormiin. Puinen alaosa pitää huolen koruista, jotka eivät sormiin mahdu. Voit myös halutessasi muuttaa käden asentoa.

 • Lintu koruteline, musta

  15,90

  Huolehdi koruistasi asianmukaisella tavalla.Jos ostat aina uuden parin korviksia siksi, että aina toinen puolisko on hukassa, on aika myöntää epäonnistumisesi ja hankkia apuväline järjestelyyn.Asettele kaula- ja käsikorut, korvikset ja muut rihkamat tähän Lintu korutelineeseen kauniisti näytille ja helposti löydettäväksi. Tyylikkään musta koruteline tuo arvokkuutta kotiin. Näin halpalaaristakin löydetyt killuttimet näyttävät vähintään viisi kertaa paremmilta.

 • Koziol Ringo korupuu, musta

  8,90

  Koziolin Ringo-hiiri nappaa korut talteen ja kiepauttaa ne häntäänsä.Tästä korulemmikistä tulee nopeasti jokaisen naisen suosikkieläin, sillä tässä korupuussa säilytät niin sormukset kuin lempikorviksetkin aina käden ulottuvilla. Sopii näppärän kokonsa ansiosta kylppäriin, makkariin tai vaikkapa eteisen hyllylle.

 • Koziol Ringo korupuu, pinkki

  8,90

  Sopii näppärän kokonsa ansiosta kylppäriin, makkariin tai vaikkapa eteisen hyllylle.Koziolin Ringo-hiiri nappaa korut talteen ja kiepauttaa ne häntäänsä. Tästä korulemmikistä tulee nopeasti jokaisen naisen suosikkieläin, sillä tässä korupuussa säilytät niin sormukset kuin lempikorviksetkin aina käden ulottuvilla.

 • Yamazaki Tower Korulipas, musta

  28,90

  Yamazakin korulipas on kaunis yksityiskohta peilipöydällesi.Minimalistisessa Yamazaki Tower-korulippaassa on neljä kerrosta, joissa korut ja muut pikkutavarat on vaivaton pitää hyvässä järjestyksessa. Kannen ansiosta myös ylin kerros on suojassa pölyltä. Suunniteltu Japanissa.

 • Menu Korupuu

  59,90

  Tyylikäs korupuu pitää korusi kauniisti esilläMenun kaunis korupuu pitää korut järjestyksessä ja kauniisti esillä. Korupuu on jo yksinään kuin kaunis veistos, jota voi pitää aina esillä, kunniapaikalla. Korupuun on suunnitellut Louise Christ.

 • Koziol PI:P korupuu M, pinkki

  25,90

  Korupuussa säilytät kätevästi niin riippuvat kuin roikkuvat korut ja ketjut.Huipputrendikäs PI:P korupuu edustaa laadukasta ja kestävää designia Koziolilta. Voit laittaa korupuun oksiin myös sormuksia tai korvakoruja. Puun alla on alusta, jossa voi säilytellä sellaisia helyjä, jotka eivät tarvitse söpöjä oksia esilletuomiseen.

 • Yamazaki Tosca korurasia

  29,90

  Säilytä kauneimmat korusi siististi. Tässä ihanassa säilytysjärjestelmässä yhdistyvät tyyli ja kätevyys. Kääntyvien tasojen ansiosta voit joko pitää halutessasi hyllyjä toistensa päällä, jolloin tavarat pysyvät siististi piilossa, tai sitten pitää näyttävät korusi esillä pitäen tasot auki. Hyllyjen sisältöjä on helppo tarkastella, sillä saat jokaisen tason avattua kokonaan kääntöominaisuuden avulla.