Lastentarvikkeet

 • Kapteeni Amerikka, Metal Avaimenperä

  3,00

  Supermahtava avaimenperän merkin Kostajat Kapteeni Amerikka.Lapsesi unohda ottaa avaimet metallin kanssa avaimella aitoja Kapteeni Amerikka Shield 3D sen ominainen punainen, valkoinen ja sininen.täydellinen&hellip:&hellip:

 • Thule snack tray välipalataso

  54,95

  Thule snack tray välipalataso on yhteensopiva thule glide 1 ja urban glide 1 -juoksurattaiden kanssa. Thule välipalataso on suunniteltu lapsen eväitä ja juomia varten. Välipalatasossa on mukiteline ja pieni tasainen taso reunoilla, josta eväät ovat helposti saatavilla.snack tray välipalatasossa on saranat, jotka helpottavat lapsen pääsyä ja poistumista rattaista. Se on valmistettu myrkyttömästä ftalaatittomasta materiaalista. Välipalatason…

 • Transformers Bumblebee Vuodevaatteet Pussilakanasetti 150×210 CM

  19,00

  Transformers VuodevaatteetOsta vuodevaatteet, jotka koostuvat pussilakanoista ja tyynyliinoista Transformerin aiheista. Pussilakanan toisella puolella on Bumblebee -aihe ja toisella puolella Bumblebee&hellip:&hellip:

 • Odenwälder babynest untuvapussi dauni

  119,00

  Odenwälder babynest dauni untuvapussi on täydellinen lisävaruste turvakaukaloihin ja vaunukoppiin pitämään lapsi lämpimänä. Kaukalolämpöpussi sopii lapselle käyttöön noin 0-1 -vuotiaaksi.dauni untuvapussissa on erinomainen lämmöneristyskyky ja se mahtuu hyvin turvakaukaloihin rakenteensa ansiosta. Dauni lämpöpussin kanssa voidaan käyttää turvakaukaloita, joissa on joko kolmipistevaljaat tai viisipistevaljaat. Selkäosa avautuu tarralla. Dauni untuvapussi saadaan avattua kokonaan vetoketjulla sen keskeltä, jolloin…

 • Britax b-agile m jalkapeite

  45,00

  Britax b-agile m jalkapeite on lisävaruste b-agile m matkarattaaseen. Jalkapeite antaa tehokkaasti suojaa tuulta vastaan ja pitää lapsen lämpimämpänä rattaassa. Jalkapeite on helppo kiinnittää rattaaseen.yhdistä jalkapeitteen kanssa myös lämpöpussi talvikäytössä.

 • LED-valaisin, leikkeet. Täydellinen matka, juna tai ennen nukkumaan!

  7,00

  erittäin käytännöllinen käsittelyssä lamppu LED-valolla. Lukema valaisimessa on leikkeet, jotka yksinkertaisesti pitävät kirjaa ja toimii kirjanmerkin kun et ole lukenut sitä. Joustava ja taipuisa&hellip:&hellip:

 • 10 pack – Loom band aloituspakkauksen 4200 osat – Tee oma ranneke!

  149,00

  Ole luova menestys Yhdysvalloissa: Kangaspuut Bands. Voit luoda oman ranneketta eri värejä ja kuvioita. On niille, jotka huvitella käsityö. Voit tehdä oman rannerenkaita ja kaulakoruja on erilaisia&hellip:&hellip:

 • Folioilmapalloihin – Number kultaa

  3,00

  Ilmapallot numerot, joilla ilmapallot ilmapallo materiaalia folio. Voit yhdistää numeroita sopivaksi syntymäpäivä, häät, vuosipäivä tai muuta tapahtumaa. ilmapallo on itsesulkeutuva venttiili,&hellip:&hellip:

 • Bugaboo donkey5 sun canopy

  109,00

  Bugaboo donkey5 kuomu on yhteensopiva kaikkinen bugaboo donkey -ratasmallien kanssa. Erillisen kuomun avulla voit helposti muokata rattaidesi ulkonäköä! käytetään yhdessä istuimen tai vaunukopan kanssa.donkey5 kuomussa on mesh-kankainen tuuletusikkuna sekä kurkistusluukku, jotka parantavat ilmankiertoa istuimessa. Pidennettävä kuomu suojaa lasta auringolta (upf50+) sekä tuulelta.kuomunkiinnikkeet ja kaaret eivät kuulu pakkaukseen.lisätietoja:yhteensopivuus: donkey, donkey 2, donkey 3, donkey 5

 • Tack Pro Dart Refill 50 darts

  9,00

  Tack Pro Dart Refill -paketti tarjoaa riittävästi nuolia jatkaaksesi taistelua! Tack Pro Darts -nuolet toimivat kaikkien Tack Pro -dartblasterien kanssa sekä useimpien muiden merkkien dartblasterien&hellip:&hellip:

 • Foliopallon numerot 2 kultaa 102 cm

  4,00

  Helium-ilmapallot, joista sinun pitäisi todella nauttia!Juhlalliset kullanväriset numeroilmapallot, jotka myös kiiltävät. Täydellinen syntymäpäiville, uudenvuodenaattoon, vuosipäiviin ja moniin&hellip:&hellip:

 • Folioilmapalloihin kirjaimia kultaa 41 cm

  2,00

  heliumpalloa on kuuma koriste yksityiskohta juhlissa, puolueiden ja muiden juhlatilaisuuksia. Kohottaa mielialaa juhlissa jalon kiiltävä Letter ilmapalloja! Aiotteko juhlia syntymäpäivää, kaste,&hellip:&hellip:

 • Dinosaurusmuna – Squeezer Dinosaur

  3,00

  Muna, jossa on yllätys! Kun puristat munaa, sieltä ponnahtaa esiin pieni suloinen dinosaurus. Niin hauskaa ja jännittävää! Munia on useita eri variaatioita, joissa on erilaisia dinosauruksia. Kerää&hellip:&hellip:

 • Cybex priam 4 seat pack istuinkankaat

  439,95

  Cybex priam seat pack istuinkankailla rakennetaan ratasistuin yhdessä priam rungon kanssa vm. 2022 alkaen. Istuimen runko tulee cybex priam 4 rungon mukana, joka ostetaan erikseen. Istuinosaa käytetään lapsella noin 6 kuukaudesta eteenpäin 3 ikävuoteen asti. Seat pack kangaspaketti sisältää kuomun, istuinosan pehmusteet, jalkatuen kankaan ja pehmusteet valjaisiin. Priam seat packit ovat saatavilla myös useilla erilaisilla…

 • Eisbärchen lampaantalja lämpöpussi

  199,00

  Eisbärchen lampaantalja lämpöpussi on todella lämmin, tuulta- ja vettä hylkivä lämpöpussi talven pakkasiin!lampaantalja lämpöpussi voidaan avata joko kokonaan tai vain pohjasta, jolloin sitä voi käyttää pidempi lapsi tai, jos on tarvetta lisätilalle, talvikenkien kanssa. Selkäosasta saa läpi viisipistevaljaat, jotka auttavat lasta pysymään tukevasti kiinni rattaissa lampaantalja lämpöpussia käytettäessä. Lämpöpussin päänosassa on läppä ja narut, joista…

 • Swimpy flamingos kylpyvaippa

  8,00

  Uimapuvut vaippatoiminnolla vahvan tytömme Flamingo teemalla! Vaate istuu mukavasti ja on erittäin kevyt, vaikka se on märkä. Nauhoitusta on saatavana vyötäröllä ja sillä on hyvä istuvuus, joka&hellip:&hellip:

 • Axkid minikid 4 turvaistuin 61-125cm

  546,90

  Axkid minikid 4 turvaistuin on uudistettu versio minikid 3 istuimesta tarjoten entistä paremmat turvaominaisuudet, sekä matkustusmukavuutta jopa 7-vuotiaaksi asti. Plus-test hyväksytty pitkäikäinen selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin. Minikid turvaistuinta käytetään aina selkä menosuuntaan ja se asennetaan autoon auton kolmipisteturvavyöllä ja istuimen mukana tulevilla itsestään kiristyvillä alakiinnityshihnoilla. Tukijalka ja automaattiset alakiinnityshihnat tuovat lisävakautta istuimen kiinnitykseen ja 6-vaiheisen…

 • Munan ripustin

  2,00

  Jos haluat piristää pääsiäiskoristeitasi todella hyvin, muna-ripustimet sopivat sinulle täydellisesti. Käytä sitä koristamaan ikkunaseppele, ruukkukasvi tai oven seppele ja anna koristeellisten&hellip:&hellip:

 • Intex, Puhallettava Nyrkkeilysäkki – Tiikeri

  10,90

  Tämä puhallettava nyrkkeilysäkki, joka on tiikerin muotoinen, on yhtä hauska nyrkkeiltävä kuin sen kanssa leikkiminen uima-altaassa. Ota se rannalle tai anna sen säväyttää uima-allasjuhlia!Tämän tiikerin muotoisen puhallettavan nyrkkeilysäkin avulla lapset voivat harjoitella voimaa ja koordinaatiotaan. Koska tiikeri on puhallettava, sitä voidaan käyttää myös kylpyleluna uima-altaalla tai rannalla. Nyrkkeilysäkkiä voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä, ja…

 • Paperipalapeli – Leijona – 24 palaa

  2,00

  Hauska palapeli kätevässä koossa! Tämä minipalapeli sisältää 24 palaa ja esittää söpöä leijonaa. Se on valmistettu ympäristöystävällisestä paperimateriaalista, joka on erittäin kestävää.&hellip:&hellip:

 • Pysselset Maalaa hahmo koira teema

  16,00

  Pysselset Maalaa hahmo koira teema Maalaus viihtyisä koirat ja järjestää vuodepaikkaa heille. Lapsesi voivat käyttää suosikki värejä luoda oman ainutlaatuisen koiria. Koirat ovat erikokoisia,&hellip:&hellip:

 • Britax smile iii 2021 etupyörä

  40,00

  Britax smile 3 etupyörä on varaosa vuoden 2021 britax smile 3 -rattaaseen. Huomaa, että kyseinen pyörä on yhteensopiva ainoastaan tuon mallin ja vuosimallin smile -rattaan kanssa. Kiinnittyvä kohta on kulmikkaampi, ei pyöreä, kuten vanhemmassa mallissa. Ilmakumipyörä.

 • Sähköauto Lapset Land Rover Range Evoque musta 12V

  329,00

  Röyhkeä ja viileä sähköauto Range Rover Evoque, jossa on tyylikäs musta muotoilu! Ohjaa autoa kauko -ohjaimella, lapsi voi istua autossa, kun aikuinen ohjaa autoa. Lapset voivat ajaa autoa itse,&hellip:&hellip:

 • Atomic Power Popper pallopistoolipumppu ampumiseen

  19,00

  Atomic Power Popper -tuliase, joka ampuu vaahtokumipalloja vetämällä taaksepäin etukahvasta. Todella siisti leluase aseilla, jotka voivat ampua jopa 7 metriin. Mitä kovemmin vedät takaisin kahvoista,&hellip:&hellip:

 • Done by deer hoitolaukku

  99,95

  Done by deer hoitolaukku on tyylikäs ja käytännöllinen. Laukku on valmistettu käyttäen kierrätettyjä muovipulloja. Tilavassa laukussa on seitsemän sisätaskua, sekä vetoketjullinen tasku ulkopuolella. Säädettävien olkainten ansiosta laukkua on mukava kantaa. Hoitolaukkuun kuuluu taitettava ja vedenkestävä hoitoalusta. Lisätietoja:materiaali: kangas, vuori ja hoitoalusta: 100% kierräetty polyesterikoko: laukku 45 x 40 x 15 cm, hoitoalusta 55 x 35…

 • Numerovalo syntymäpäiville – Numero 7

  2,00

  Numerovalojen avulla juhlitaan syntymäpäivää parhaalla mahdollisella tavalla! Tämä valo on muotoiltu numeroksi seitsemän (7) ja siinä on tyylikäs muotoilu monilla mukavilla yksityiskohdilla. Valoissa&hellip:&hellip:

 • Folioilmapalloihin – Number kultaa

  3,00

  Ilmapallot numerot, joilla ilmapallot ilmapallo materiaalia folio. Voit yhdistää numeroita sopivaksi syntymäpäivä, häät, vuosipäivä tai muuta tapahtumaa. ilmapallo on itsesulkeutuva venttiili,&hellip:&hellip:

 • Easygrow nature lämpöpussi rattaaseen

  269,00

  Easygrow nature untuva rataslämpöpussi on iso, lämmin ja todella käytännöllinen lämpöpussi rattaisiin. Nature lämpöpussi on valmistettu untuvasta ja höyhenistä ja sen sisäosa on vuorattu pehmeällä luomupuuvillalla. Rataslämpöpussiin kuuluu mukana pidennyspala, jonka avulla pussia saadaan kasvatettua 130 cm pitkäksi! lämpöpussin pinta on käsitelty bionic-finish eco -aineella, joka on ekologisesti vettä- ja tuultahylkivää. Aine matkii luonnon tapaa…

 • Foliopallon numerot 7 hopeaa 75cm

  4,00

  Helium-ilmapallot, joista sinun pitäisi todella nauttia!Juhlalliset Hopeanväriset numeroilmapallot, jotka myös kiiltävät. Täydellinen syntymäpäiville, uudenvuodenaattoon, vuosipäiviin ja moniin&hellip:&hellip:

 • Cybex talos s lux sadesuoja

  54,95

  Cybex talos s lux sadesuoja on lisävaruste talos rattaaseen. Sadesuoja on malliltaan täydellinen talos s lux rattaaseen ja se on helppo asettaa paikoilleen.

 • Cybex cloud g i-size turvakaukalo (40-87cm)

  225,00

  Cybex cloud g i-size turvakaukalo tarjoaa turvallisuutta ja mukavuutta vastasyntyneestä jopa 2-vuotiaaksi asti, 45 – 87cm pituisille lapsille 13kg painoon asti. Cloud g turvakaukalossa on ergonominen lepoasento autossa ja sen ulkopuolella. Turvakaukalo voidaan kiinnittää autoon lisävarusteena ostettavan base g i-size isofix-telakan kanssa, jolloin turvakaukalo voidaan kääntää kohti auton ovea. Cybex cloud g turvakaukalossa on helposti…

 • Foliopallon numerot 4 kultaa 102 cm

  4,00

  Helium-ilmapallot, joista sinun pitäisi todella nauttia!Juhlalliset kullanväriset numeroilmapallot, jotka myös kiiltävät. Täydellinen syntymäpäiville, uudenvuodenaattoon, vuosipäiviin ja moniin&hellip:&hellip:

 • Lahjakortti

  200,00

  Lahjoita lelun iloa KidsDreamStoren digitaalisilla lahjakorteilla! Lahjakortilla on aina loputtomasti valinnanvaraa!Toimitus suoraan sähköpostiisi, täydellinen sinulle, joka on poissa viime hetkellä.&hellip:&hellip:

 • Cybex sirona z kesäpäällinen

  64,95

  Cybex kesäpäällinen on lisävaruste sirona z -sarjan turvaistuimeen. Kesäpäällinen on hengittävää materiaalia ja se imee itseensä lämpöä ja hikeä ja antaa suojaa istuimen omille kankaille. Suunniteltu erityisesti kuumia kesäpäiviä ajatellen. Päällinen on helppo puhdistaa ja sen voi pestä koneessa.lisätietoja:materiaali: 80% bambu, 20% polyesteriyhteensopivuus: sirona z i-size, sirona z2 i-size

 • Uppababy cruz v2 rattaat

  799,00

  Uppababy cruz v2 ovat ovat kompaktit, ketterät rattaat jotka sopivat käyttöön noin 6kk iästä alkaen tai yhdistelmävaununa vastasyntyneelle erikseen ostettavan vaunukopan kanssa. Cruz v2 rattaat ovat tyylikkäät, täynnä helppoja toimintoja ja ne toimivat moitteetta niin ostoskeskuksissa kuin mukulakivikaiduillakin.cruz v2 rattaassa on tilava, ergonominen istuinosa lapselle. Istuinta saa kallistettua yhdellä kädellä useaan eri asentoon selkä tai…

 • Barbie pyyhe 30x30cm

  3,00

  Tutustu taikaliinaamme, joka kasvaa täyteen kokoon veden vaikutuksesta. Upota tiivistetty liina veteen noin 15 sekunniksi, ja se alkaa hitaasti laajentua täyteen kokoonsa, joka on 30×30 cm.

 • Cybex coya matkarattaat (rosegold)

  589,95

  Cybex coya matkarattaat rosegold-rungolla ovat ultrakompaktit ja kevyet, pieneen kokoon taittuvat matkarattaat jotka voit ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana*. Coya sopii käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Coya matkaratas on varustettu ergonomisella makuuasentoon säätyvällä istuimella, säädettävällä jalkatuella, suojaavalla kuomulla ja pehmeällä etupyöräjousituksella. Coya on ihanteellinen ratas matkoille mukaan lentokoneeseen, autoon tai junaan. Coya matkarattaat ovat monipuoliset rattaat,…

 • Britax dualfix m plus turvaistuin (61-105cm)

  399,00

  Britax dualfix m plus turvaistuin sopii käyttöön lapselle noin 3kk iästä 4-vuotiaaksi asti. Istuin sopii 61-105cm pituisille lapsille max. 20kg painoon asti. Turvaistuin kiinnitetään auton isofix-kiinnikkeisiin ja sitä voi käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan: selkä menosuuntaan 61-105cm ja kasvot menosuuntaan 76-105cm pituisilla lapsilla. Turvaistuin kääntyy 360 astetta telakassaan, mikä tekee istuimesta miellyttävän käyttää niin…

 • Joie i-spin e 360 0-18kg turvaistuin

  319,00

  Joie i-spin e 360 turvaistuin on käännettävä isofix-kiinnitteinen turvaistuin, jota voidaan käyttää 61-105cm pituisella lapsella eli noin 6kk – 4-v. I-spin e 360 -turvaistuinta voidaan käyttää selkä menosuuntaan 0 – 19 kg ja kasvot menosuuntaan 9 – 19 kg. Turvaistuin kiertää omassa alustassaan 360 astetta, mikä helpottaa lapsen kiinnittämistä istuimeen. Joie i-spin on uuden i-size…

 • Joie i-gemm 2 turvakaukalo ja telakka

  244,00

  Joie i-gemm 2 turvakaukalo ja joie i-base advance isofix-kiinnitteinen telakka autoon. I-gemm 2 on helppokäyttöinen turvakaukalo 40-85 cm pituisille lapsille. Turvakaukaloa käytetään vastasyntyneestä noin 1-1,5 vuotiaaksi asti kunnes siirrytään isompaan turvaistuimeen. Turvakaukalo voidaan kiinnittää autoon auton omilla turvavöillä tai i-base advance isofix-telakan kanssa autoon. Turvakaukalossa on pehmustetut viisipistevaljaat lapsen kiinnittämiseksi istuimeen. Niskatuki ja valjaat ovat…

 • Halloween luuranko puku

  19,00

  Pimeässä loistava luurankoasu Glow in the dark -efektillä!Lapsi voi pukeutua luurangoksi, mutta ei tavalliseksi luurangoksi, luurankoksi, joka valaisee pimeässä! Tämä naamiaisasu sopii juhliin,&hellip:&hellip:

 • Uppababy vista v2 yhdistelmävaunut

  1349,00

  Uppababy vista v2 yhdistelmävaunut ovat joustavat, monipuoliset ja perheenne tarpeisiin mukautuvat lastenvaunut yhdelle, kahdelle tai jopa kolmelle lapselle erilaisten lisäosien avulla. Vista v2 yhdistelmävaunupaketti sisältää täydellisen vaunupaketin 0-4 -vuotiaalle: rungon renkaineen, vaunukopan, istuinosan, sade- ja hyönteissuojat istuinosaan ja vaunukoppaan sekä säilytyspussin vaunukopalle. Vista v2 vaunukoppaa käytetään lapsella noin 0-6kk ajan (painoraja 9kg). Vaunukopan mukana tulee…

 • Cybex snogga 2 lämpöpussi

  109,95

  Cybex snogga 2 lämpöpussi beach blue on kevyt ja helposti pakattava lämpöpussi, joka sopii kaikkiin rattaisiin ja vuodenaikoihin. Snogga-lämpöpussi taittuu pieneksi paketiksi omaan säilytyspussiinsa, jolloin se on kevyt kantaa mukana kun sitä ei käytetä. Lämpöpussin kierrätetty täyte on pehmeää ja hengittävää thinsulate-täytettä, joka toimii paremmin kuin höyhen: se kestää kosteutta ja on lämmintä märissäkin olosuhteissa.snogga…

 • Bugaboo donkey5 sun canopy

  109,00

  Bugaboo donkey5 kuomu on yhteensopiva kaikkinen bugaboo donkey -ratasmallien kanssa. Erillisen kuomun avulla voit helposti muokata rattaidesi ulkonäköä! käytetään yhdessä istuimen tai vaunukopan kanssa. Donkey5 kuomussa on mesh-kankainen tuuletusikkuna sekä kurkistusluukku, jotka parantavat ilmankiertoa istuimessa. Pidennettävä kuomu suojaa lasta auringolta (upf50+) sekä tuulelta.kuomunkiinnikkeet ja kaaret eivät kuulu pakkaukseen. Kuvissa näkyvät rattaat ja muut osat ostetaan…

 • Cybex priam lux vaunukoppa 2022

  386,96

  Cybex priam lux vaunukoppaa käytetään vastasyntyneestä noin puoleen vuoteen asti yhdessä priam tai epriam vaunurungon kanssa. Vaunukoppa on tilava, muhkeasti pehmustettu ja tyylikkäästi muotoiltu. Vaunukopan mukana tulee hengittävä patja. Lux vaunukopan sisäkankaat ovat 100% puuvillaa ja ne saadaan irrotettua helposti pesua varten. Vaunukoppa sijoittuu korkealle rattaan rungossa, mikä helpottaa lapsen kanssa toimimista.vaunukopassa on suojaava kuomu…

 • Renkaat – 24 kpl – Playgro

  10,00

  Hauskoja renkaita aivan pienimmille! Niitä on 24 kappaletta ja ne voidaan helposti yhdistää ja irrottaa. Renkaat kehittävät hienomotoriikkaa, tarjoavat aistinvaraista stimulaatiota ja ovat mukavia&hellip:&hellip:

 • Cybex coya turvakaari

  54,95

  Cybex coya turvakaari napsautetaan rattaaseen kiinni ja lapsi saa pidettyä siitä halutessaan kiinni. Musta turvakaari sopii coya matkarattaisiin matte black rungolla.lisätietoja:väri: black

 • Onnittelukortteja Student mini eri kohtauksissa

  2,00

  onnitella lahjakas opiskelija lahja fancy kortilla! Tämä kortti on hieno motiiveja tulossa alumni. Kortti soveltuu erityisen hyvin pieni lahja tai asetettu kukkakimpun.Lyhyt Opiskelija Pieni on korttiin&hellip:&hellip:

 • Bugaboo parasol+ (päivänvarjo)

  54,00

  Bugaboo parasol+ päivänvarjo on lisävaruste bugaboon rattaisiin. Päivänvarjo antaa tehokkaasti suojaa aurinkoa vastaan ja tekee lapselle miellyttävän varjon esimerkiksi päiväunien ajaksi. Varjo kiinnitetään runkoon erillisen kiinnikkeen avulla, joka tulee pakkauksen mukana. Varjon asentoa saa säädettyä useaan eri kohtaan.yhteensopiva bugaboo rattaiden kanssa: bee (2007, 2010 malli), bee 3, bee 5, bee 6, buffalo, cameleon (2007 malli),…

 • Kikid yhdistelmävaunut 3-in-1 Premium

  249,00

  Tyylikkäissä Kikid Premium-rattaissa on kevyt alumiinirunko ja ne saa helposti taitettua kokoon, mikä tekee niistä täydelliset myös mukaan matkalle otettaviksi. Pakettiin sisältyy vaunukoppa, turvakaukalo ja istuinosa, joiden ansiosta vaunut muuntuvat kätevästi rattaiksi lapsen kasvaessa, ja ne palvelevatkin käytössä lapsen syntymästä aina kolmeen ikävuoteen saakka. Kaikki mukana tulevat osat voi kiinnittää vaunuihin joko kasvot tai selkä…

 • Kikid Turvaistuin Premium 76-150cm i-Size ISOFIX R129, musta-harmaa

  229,00

  Tuotetiedot: Väri: musta-harmaa Materiaali: Neulottu kangas, HDPE Tärkeät ominaisuudet: Sopiva korkeus: 76-150cm, Kasvot menosuuntaan asennus, Isofix ja Top Tether -järjestelmä, Säädettävä niskatuki, mukana kupinpidike Paino: 8.5kg Pituus: 42cm Korkeus: 45cm Leveys: 66cm Pakkaustiedot: Pakkauksen paino: 9.5kg Pakkauksen pituus: 46cm Pakkauksen korkeus: 42cm Pakkauksen leveys: 66cm Kikid Turvaistuimet Premium 76-150cm i-Size ISOFIX R129, musta-harmaa: Sopiva korkeus:…

 • Easygrow air inlay istuinpehmuste

  39,95

  Easygrow air inlay istuinpehmuste on todella kevyt ja hengittävästä mesh-kankaasta valmistettu pehmuste rattaiden istuinosaan. Istuinpehmuste sopii pääpiirteissään suurimpaan osaan rattaita. Rattaiden valjaille on kolmet aukot hartiavöille, kaksi lantiovöille ja kaksi haaravyölle. Pehmusteen hengittävyys tekee matkanteosta miellyttävämpää kesähelteillä. Lisätietoja:materiaali: 100 % polyesterivoidaan pestä 40 asteessa

 • Folioilmapalloihin kirjaimia hopeaa 41 cm

  2,00

  folioilmapalloihin on kuuma koriste yksityiskohta juhlissa, puolueiden ja muiden juhlatilaisuuksia. Kohottaa mielialaa juhlissa jalon kiiltävä Letter ilmapalloja! Aiotteko juhlia syntymäpäivää, kaste,&hellip:&hellip:

 • Sonic the Hedgehog Plush 45 cm Jumbo Sonic

  39,00

  Sonic the Hedgehog™ on yksi maailman ikonisimmista videopelihahmoista. Yhdessä ystäviensä Tailsin, Knucklesin ja Amyn kanssa Sonic matkaa ympäri planeettaa taistellen epäoikeudenmukaisuuksia vastaan&hellip:&hellip:

 • Britax king pro turvaistuin (76-105cm)

  269,00

  Britax king pro turvaistuin on turvavyökiinnitteinen kasvot menosuuntaan asennettava turvaistuin 76-105cm pituiselle lapselle. Lapsi kiinnitetään king pro turvaistuimeen viisipistevaljailla sen koko käyttöiän ajan 15kk iästä 4-vuotiaaksi/max. 20kg painoon asti. Nopea asennus auton turvavyöllä ei vaadi isofix-kiinnikkeitä.britax king pro turvaistuimessa on v-muotoinen pääntuki, joka suojaa lapsen päätä ja niskaa ja tarjoaa lapselle tilaa kasvaa. Pehmustetut viisipistevaljaat…

 • Cybex orfeo matkarattaat

  339,95

  Cybex orfeo matkarattaat ovat helppokäyttöiset ja pieneen kokoon taittuvat matkarattaat. Ne sopivat erinomaisesti matkoille mukaan niin lentokoneeseen, autoon kuin junaankin. Orfeo rattaat sopivat käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi tai 22kg painoon asti. Orfeo matkarattaassa lapsi istuu aina kasvot kohti kulkusuuntaa. Istuimessa on helposti säädettävät vetovaljaat, jotka voidaan kiinnittää ja säätää yhdellä kädellä. Istuinasento on mahdollista säätää…

 • Pipsa Possu Bubbles

  1,00

  Saippuakuplat Pipsa Possu!Puhaltele paljon kuplia ympäriinsä Pipsa Possu -saippuakuplilla!Puhalla ja tee saippuakuplia. Sekä aikuiset että lapset voivat pitää hauskaa, tämä lelu sopii koko perheelle!TuotetiedotToimitetaan&hellip:&hellip:

 • Cybex orfeo sadesuoja

  54,95

  Cybex orfeo sadesuoja antaa tehokkaasti suojaa vettä ja tuulta vastaan. Sopii täydellisesti orfeo rattaaseen.

 • Värikkäät kynttilät lasissa – Hyvää syntymäpäivää

  14,00

  Anna juhlaan se pieni lisä! Nämä 13 kynttilää muodostavat yhdessä tekstin ”Hyvää syntymäpäivää” ja ovat varmasti arvostettu osa kaikkia syntymäpäiviä. Kynttilät seisovat kauniissa laseissa&hellip:&hellip:

 • Cybex coya matkarattaat ja sadesuoja (matte black)

  594,90

  Cybex coya matkarattaat matte black-rungolla ovat ultrakompaktit ja kevyet, pieneen kokoon taittuvat matkarattaat jotka voit ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana*. Rattaiden mukana tulee coya rattaisiin sopiva sadesuoja. Coya sopii käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Coya matkaratas on varustettu ergonomisella makuuasentoon säätyvällä istuimella, säädettävällä jalkatuella, suojaavalla kuomulla ja pehmeällä etupyöräjousituksella. Coya on ihanteellinen ratas matkoille mukaan lentokoneeseen,…

 • Nallekarhupelit 5kpl

  11,00

  Nyt voit leipoa kakkuja, jotka näyttävät Bamse, Lille Skutt, Skalman, Vargen ja purkki ukkosen hunajaa! Lasten suloiset suosikkihahmot! Hauskat leivinmuodot, jotka soveltuvat sekä piparkakkujen leivontaan&hellip:&hellip:

 • Spiderman Sateenvarjo

  11,00

  Sateenvarjo, jossa on Spiderman. Sateenvarjo on kätevä sateella ulkona liikkumiseen tai tyylikäs asuste ulos lähtiessä.Koko: 45 cm

 • Paavo Pesusieni Patrik Tähtönen -naamiaispuku Jumpsuit Hoodie

  32,00

  Lapsesi voi pukeutua suosikkisatuhahmokseen, nimittäin Paavo Pesusieni Patrik Stjärnaksi. Tämän siistin ja siistin asun avulla lapsesi voi säilyttää Paavo Pesusieni -hengen ja mennä naamiaisiin,&hellip:&hellip:

 • Eteerinen öljy tuoksu koko 24 eri tuoksuja!

  5,00

  Fragrance Öljy on ominaista aromaattinen tuoksu ja on usein arvostettu suhteessa aromaterapia. Öljy on täysin puhdas ja käytetty aromaterapiaa tai ainesosana ihonhoitotuotteet. Täysin puhdas eteerinen&hellip:&hellip:

 • Big Digit Light, 17cm

  2,00

  suuri syntymäpäivä kynttilöitä noin 17cm soveltuvat syntymäpäivä lapsi tahansa, nuoret ja vanhat! ilman valoa kakku on mitään todellista Syntymäpäiväjuhlat! Valot voidaan täydentää ja koristeltu&hellip:&hellip:

 • Britax smile 5z yhdistelmävaunut ja turvakaukalo

  1268,00

  Britax smile 5z yhdistelmävaunut ja turvakaukalo -paketti sisältää smile 5z yhdistelmävaunut, britax baby-safe core turvakaukalon ja adapterin, jolla turvakaukalo voidaan kiinnittää rattaan runkoon. Smile 5z yhdistelmävaunut ovat monipuoliset vaunut, jotka soveltuvat käyttöön kaikkiin maastoihin. Yhdistelmävaunut sopivat käyttöön vastasyntyneestä alkaen 4-vuotiaaksi asti. Turvakaukalo voidaan kiinnittää autoon turvavyöllä tai lisävarusteena ostettavan isofix-telakan kanssa.smile 5z vaunukoppaa käytetään vastasyntyneestä…

 • Disney Mikki Hiiri, 5-osainen suojapyörä

  39,00

  Upea pyöräilykypärä ja suojavarusteet Disney Mikki Hiiri-aiheilla!KTH on testannut vinoihin iskuihin ja noudattaa standardia EN 1078. (Tämä eurooppalainen standardi määrittää vaatimukset ja testausmenetelmät&hellip:&hellip:

 • Viidakkokirja palapelin palat 108

  5,00

  2 palapeli jengi Viidakkokirja! Toisaalta, osa vauvan yhdessä palapelin toisaalta on niitä hauskaa värikuvia! Tuotteen Disney, Viidakkokirja, Puzzle 108 bittiä Koko: 50×35 cm Bytes: 108st Rec. ikä&hellip:&hellip:

 • Britax kidfix m i-size turvavyöistuin (100-150cm)

  188,00

  Britax kidfix m i-size turvavyöistuin sopii 100 – 150 cm lapsille ja se on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa. I-size tarjoaa luotettavaa turvallisuutta ja maksimaalisen mukavuustason. Istuin kiinnitetään autoon kolmipistevyön ja isofix-kiinnikkeiden kanssa, joka takaa turvallisen ja lujan kytkennän turvaistuimen ja auton välille, vaikka lapsi ei istuisi istuimella. Turvavyöistuin on mahdollista kiinnittää myös pelkällä kolmipistevyöllä…

 • Britax dualfix pro m i-size turvaistuin (61-105cm)

  519,00

  Britax dualfix pro m i-size turvaistuin on isofix-kiinnitteinen turvaistuin, joka on tarkoitettu 61 – 105 cm lapsille eli noin 3kk aina 4 vuoteen asti. Dualfix pro m i-size kääntyy 360 astetta, minkä ansiosta se on äärimmäisen mukava sekä vanhemmille että lapsille. Istuinta voi käyttää joko selkä tai kasvot menosuuntaan: selkä menosuuntaan 61- 105 cm ja…

 • Nuna aace turvavyöistuin (15-36kg)

  229,00

  Nuna aace turvavyöistuin on tarkoitettu 15-36kg painoisille lapsille eli noin 4-12 -vuotiaalle (ryhmä 2/3).turvavyöistuimessa lapsi istuu aina kasvot menosuuntaan ja lapsi kiinnitetään auton kolmpipisteturvavyöllä turvaistuimeen.aace voidaan kiinnittää auton isofix-kiinnikkeisiin tai ilman isofix-kiinnitystä. Istuimen mukana tulee irrotettava mukiteline.aace turvavyöistumessa on monipuoliset säädöt ja istuin kasvaa lapsen koon ja pituuden mukaan. Memoryfoam-materiaalein pehmustettua niskatukea saa säädettyä useaan…

 • Kikid Turvaistuin Basic, 9-36 kg Black Edition

  119,00

  Kikid Turvaistuin Basic, 9-36 kg Black Edition Kikid Turvaistuin Basic tarjoaa lapsellesi mukavan ja turvallisen matkan. Istuin sopii perheen pienimmille sekä isommille lapsille. Pehmeä säädettävä niskatuki ja mukava istuintyyny tuovat lisämukavuutta matkaan. Istuimesta voidaan irrottaa selkänoja sekä niskatuki jolloin turvaistuinta voidaan käyttää istuinkorokkeena. Turvaistuin asennetaan auton kolmipistevyötä käyttäen.  Istuin sopii 9 kk – 12 vuotiaille…

 • Easygrow norse lämpöpussi

  259,00

  Easygrow norse lämpöpussi on laadukas ja käytännöllinen lämpöpussi rattaisiin suositulta norjalaiselta easygrow brändiltä. Norse lämpöpussin täytteenä on käytetty eristävää untuvaa ja höyhentä ja selkäosassa on lämmin villakerros. Sisäosa on vuorattu ihanan pehmeällä luomupuuvillalla. Rataslämpöpussia voidaan pidentää mukana tulevan jatkopalan avulla aina 130cm pituuteen asti!lämpöpussin vahva polyesteripinta on käsitelty bionic-finish eco -aineella, joka on ekologisesti vettä-…

 • Cybex gazelle s yhdistelmävaunut

  1059,90

  Cybex gazelle s yhdistelmävaunut mukautuvat perheesi kaikkiin tarpeisiin. Gazelle s sopii joko yhdistelmävaunuksi yhdelle lapselle tai sisarusrattaaksi vauvalle ja vanhemmalle lapselle. Gazelle s yhdistelmävaunut sisältää rungon, tilavan istuinosan, vaunukopan ja irrotettavan ostoskorin ja tavarakorin rungon alaosassa. Lisävarusteena voit ostaa gazelle s sisaristuimen, jolloin ratas toimii tuplarattaana kahdella istuvalla lapsella vauvan kasvaessa.gazelle s vaunukoppa soveltuu käyttöön…

 • Cybex coya matkarattaat (chrome brown)

  539,95

  Cybex coya matkarattaat chrome dark brown-rungolla ovat ultrakompaktit ja kevyet, pieneen kokoon taittuvat matkarattaat jotka voit ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana*. Coya sopii käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Coya matkaratas on varustettu ergonomisella makuuasentoon säätyvällä istuimella, säädettävällä jalkatuella, suojaavalla kuomulla ja pehmeällä etupyöräjousituksella. Coya on ihanteellinen ratas matkoille mukaan lentokoneeseen, autoon tai junaan. Coya matkarattaat ovat…

 • Thule spring rattaan kuomu (runko ostetaan erikseen)

  29,00

  Thule spring rattaan kuomu ostetaan yhdessä spring rattaan rungon kanssa. Kuomuja on usealla eri värillä sekä mattapintaisena että melange-väreillä. Kuomu on jatkettava, siinä on upf 50+ suojaus sekä mesh-kankainen osa, jotta ilma saadaan kiertämään paremmin.katso tästä spring rattaat aluminium rungolla (sis. Runko ja kuomu) >>katso tästä spring rattaat mustalla rungolla (sis. Runko ja kuomu) >>…

 • Britax smile 5z yhdistelmävaunut ja turvakaukalo

  1328,00

  Britax smile 5z yhdistelmävaunut ja turvakaukalo -paketti sisältää smile 5z yhdistelmävaunut, britax baby-safe core turvakaukalon ja adapterin, jolla turvakaukalo voidaan kiinnittää rattaan runkoon. Smile 5z yhdistelmävaunut ovat monipuoliset vaunut, jotka soveltuvat käyttöön kaikkiin maastoihin. Yhdistelmävaunut sopivat käyttöön vastasyntyneestä alkaen 4-vuotiaaksi asti. Turvakaukalo voidaan kiinnittää autoon turvavyöllä tai lisävarusteena ostettavan isofix-telakan kanssa. Lux-malliston väri soft taupe…

 • Puhallettava mukipidike – Flamingo

  4,90

  Pidä juomasi pinnalla puhallettavalla mukipidikkeellä. Tämä flamingon muotoinen mukipidike sopii täydellisesti altaalle, rannalle tai kylpyammeeseen.Pidä juomasi pinnalla puhallettavalla flamingomukipidikkeellä. Sopii upeasti allasbileisiin tai vain rentoon allaspäivään. Mukipidike näyttää flamingolta ja sopii täydellisesti altaalle, rannalle tai kylpyammeeseen. Flamingo on 15 cm korkea ja 18 cm leveä ja siihen mahtuu muki, joka on halkaisijaltaan n. 8,5 cm….

 • Joie i-prodigi turvaistuin (40-125cm)

  499,00

  Joie i-prodigi on pitkäikäinen turvaistuin, jossa lapsi matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan 40-125cm pituuteen tai max. 22.5kg painoon asti. Turvaistuin sopii jopa 6-7 -vuotiaaksi asti. I-prodigi on varustettu helpolla asennuksella isofix-kiinnikkeisiin, säädettävällä suurella jalkatilalla, tilavalla ja mukavasti pehmustetulla istuimella sekä useilla kallistusasennoilla. I-prodigi turvaistuimella on ruotsalaisen plus-testin hyväksyntä.joie i-prodigi on helppo asentaa auton isofix-kiinnikkeisiin ja laskemalla…

 • Cybex coya matkarattaat (matte black)

  539,95

  Cybex coya matkarattaat matte black-rungolla ovat ultrakompaktit ja kevyet, pieneen kokoon taittuvat matkarattaat jotka voit ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana*. Coya sopii käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Coya matkaratas on varustettu ergonomisella makuuasentoon säätyvällä istuimella, säädettävällä jalkatuella, suojaavalla kuomulla ja pehmeällä etupyöräjousituksella. Coya on ihanteellinen ratas matkoille mukaan lentokoneeseen, autoon tai junaan.coya matkarattaat ovat monipuoliset rattaat,…

 • Transformers, The Last Knight Series 2, Blind Bag 10-pack

  29,00

  Transformers Tiny Turbo Changers Series 2 on nyt täällä ja Transformers on valmis ostettavaksi!Jokaiselle lapselle tai keräilijälle löytyy Transformers -figuuri. Suurista muunneltavista toimintahahmoista&hellip:&hellip:

 • Cybex eos lux yhdistelmävaunut

  619,95

  Cybex eos lux 2in1 ratas / yhdistelmävaunu on monipuolinen ratas ja yhdistelmävaunu vastasyntyneestä 22kg eli noin 4-vuotiaaksi asti. Eos lux on 2in1 ratkaisu ja vaunupaketti sisältää sekä vaunukopan että istuinosan kankaat, jotka vaihdetaan rattaan istuinrunkoon joko vastasyntyneelle tai jo istuvalle lapselle sopivaksi. Yhdistelmävaunupaketissa on mukana tarvittavat osat vauvan kanssa liikkumiseen, lisäksi lisävarusteena myytävien turvakaukaloadapterien avulla…

 • Britax smile 5z rattaat

  799,00

  Lapsimessutarjous! ennakkotilaa uusi britax smile 5 ratas ja vaunukoppa, saat mainio-potkupuvun kaupan päälle! etu voimassa 16.4.2023 asti.britax smile 5z rattaat ovat monipuoliset, äärimmäistä joustavuutta tarjoavat rattaat, jotka sopivat käyttöön kaikkiin maastoihin. Smile 5z ratas sopii käyttöön noin 6kk iästä alkaen 4-vuotiaaksi asti. Lisävarusteena ostettavan smile 5z vaunukopan kanssa käyttö voidaan aloittaa jo vastasyntyneen kanssa. Rattaan…

 • Nuna mixx next ratas

  849,00

  Nuna mixx next ratas riveted on osa ylellistä mallistoa, jossa on käytetty metallisia yksityiskohtia. Mallisto tasapainottelee pehmeän ja kovan välimaastossa. Luonnolliset syvät sävyt yhdessä metallisien ja pronssisien yksityiskohtien kanssa luovat ajattoman ja ylellisen tyylin. Rattaassa on kiiltävä musta runko ja mustassa kankaassa on rakennetta. Yksityiskohdissa on yhtenevä pronssinen värimaailma. Vegaaniset nahka yksityiskohdat ovat kauniin ruskeat…

 • Cybex priam 4 rattaat (chrome/brown)

  1119,90

  Cybex priam 4 rattaat ovat helppokäyttöiset ja monipuoliset rattaat syntymästä lähtien jopa 4 -vuotiaaksi saakka. Tyylikkää rattaat kulkevat kevyesti eteenpäin. Rataspaketti sisältää priam rungon värissä chrome/brown ja seat pack istuinkankaat halutussa värissä, adapterin turvakaukalon kiinnitykseen ja sadesuojan istuinosalle. Lisävarusteena priamiin voidaan ostaa lux vaunukoppa vauvalle, lite cot pehmeä koppa tai cybex turvakaukalo.priam rattaassa lapsi voi…

 • Bugaboo istuinpehmuste rattaisiin

  70,00

  Bugaboo istuinpehmuste suojaa rattaan istuinosaa lialta ja kuralta ja helpottaa puhtaanapitoa. Lisäksi se tuo lisämukavuutta ja pehmeyttä lapselle. Istuinpehmuste on helppo ja nopea irrottaa pesuun. Bugaboo istuinpehmuste sopii ympärivuotiseen käyttöön.istuinpehmusteessa on paikat valjaille jotta sen saa tukevasti kiinnitettyä rattaaseen. Istuinpehmuste myös suojaa rattaan istuinosaa lialta. Pehmusteen voi pestä koneessa 30 asteessa. Sopii käyttöön kaikkiin bugaboo…

 • Lol Surprise pyyhe 70×140 cm

  19,00

  Lol surprise-pyyhe 70x140cm!Viileä pyyhe kuvioilla Lol surpriseOsta Lol surprise-pyyhe, jota voit käyttää rannalla tai muilla uimapaikoilla. Pyyhkeen koko on noin 70×140 cm.Tuotetiedot:Lol surprise-pyyhe&hellip:&hellip:

 • Britax smile stay cool kesäkuomu

  99,00

  Britax smile stay cool kesäkuomu on lisävaruste, joka on yhteensopiva britax smile 3 tai 4 rattaan istuinosan kanssa. Stay cool -kuomun ansiosta kesän lämmöstä voi nauttia sopivan viileänä pysyen. Suurikokoinen kuomu on vedettävissä esiin, jolloin se suojaa lasta tehokkaasti auringolta. Tarkasti mietittyihin paikkoihin sijoitetut tuuletusverkot takaavat optimaalisen ilmankierron ja viilentävän tuulahduksen kesän kuumuudessa. Lisäksi kiinteä…

 • Maxi-cosi coral 360 i-size turvakaukalo

  359,00

  Maxi-cosi coral 360 i-size turvakaukalo on yhteensopiva erikseen myytävän maxi-cosi familyfix 360 telakan kanssa. Turvakaukalo voidaan kiinnittää myös auton kolmipistevyön kanssa. Coral 360 turvakaukalo on varustettu kääntömekanismilla ja useilla muilla käytännöllisillä ja innovatiivisilla teknologioilla. Turvakaukalo pyörii jalustallaan, joten voit kääntää kaukalon oven suuntaan, kun asetat vauvaa turvakaukaloon. Vauvan ollessa turvallisesti kiinnitettynä, käännä kaukalo vauvan selkä…

 • Eteerinen öljy tuoksu koko 24 eri tuoksuja!

  5,00

  Fragrance Öljy on ominaista aromaattinen tuoksu ja on usein arvostettu suhteessa aromaterapia. Öljy on täysin puhdas ja käytetty aromaterapiaa tai ainesosana ihonhoitotuotteet. Täysin puhdas eteerinen&hellip:&hellip:

 • Paw Patrol Skye peitto 110×140 cm

  19,00

  Peitolla voi halailla elokuvailtoina, jolloin lapset voivat piiloutua peiton alle, jos elokuvassa tapahtuu jotain liian jännittävää.Tarvitsevatko lapset leikkipaikan? Aseta viltti lattialle ja lelut,&hellip:&hellip:

 • Cybex coya matkarattaat (matte black)

  539,95

  Cybex coya matkarattaat matte black-rungolla ovat ultrakompaktit ja kevyet, pieneen kokoon taittuvat matkarattaat jotka voit ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana*. Coya sopii käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Coya matkaratas on varustettu ergonomisella makuuasentoon säätyvällä istuimella, säädettävällä jalkatuella, suojaavalla kuomulla ja pehmeällä etupyöräjousituksella. Coya on ihanteellinen ratas matkoille mukaan lentokoneeseen, autoon tai junaan.coya matkarattaat ovat monipuoliset rattaat,…

 • Limaa – Neon – Sateenkaaren värit

  7,00

  Superhauskaa limaa upealla koostumuksella! Se on joustavaa, muovattavaa ja kannustaa paljon hauskaa leikkiä. Mukana tulee myös valkoisia pieniä palloja, jotka voi vaivata limaan ja luoda aivan uuden&hellip:&hellip:

 • Aave Masquerade puku lapset

  14,00

  Ghost naamioitu puku lapsetNaamiaispuku hupulla, jotta lapsesi voi piilottaa kasvonsa. Ghost-pukua voidaan käyttää pelottavissa tilanteissa, kuten Halloween. Lapsesi pelottaa tätä asua.Tuotetiedot:Ghost&hellip:&hellip:

 • Plus plus pimeässä hohtava 360 kappaletta

  15,00

  Plus Plus pimeässä hohtava 360 kappaletta Plus Plus riittävän kappalemäärä lapsesi luoda luomuksia, jotka sitten loistaa pimeässä. Jokainen pala on kooltaan 20 mm. Tämä sarja on täydellinen&hellip:&hellip:

 • Aeromoov istuinpehmuste turvavyöistuimeen

  26,36

  Aeromoov hengittävä istuinpehmuste turvavyöistuimeen on lisävaruste, joka on suunniteltu estämään lapsen hikoilua auton turvaistuimessa kesähelteillä. Laadukas istuinpehmuste on helposti kiinnitettävissä ja irrotettavissa. Aeromoov suojaa turvaistuinta kulumiselta ja se saadaan helposti pesuun.aeromoov istuinpehmusteen toisella puolella – lasta vasten – on froteinen pinta, joka imee itseensä lapsen hikoilusta aiheutuvaa kosteutta. Frotee kuivuu nopeasti, joten se on aina…

 • Poro sydämenmuotoisella nenällä – Nalle

  19,00

  Kodikas kaveri paljon rakkaudella! Tämä söpö peura on pehmeä ja halaileva, ja sillä on mukava design. Peuran kaunis hymy ja sydämenmuotoinen nenä levittävät lämpöä ja rakkautta kaikkiin tilaisuuksiin.&hellip:&hellip:

 • Easygrow hygge lämpöpussi

  169,00

  Easygrow hygge lämpöpussi on untuva- ja villatäytteinen lämpöpussi suositulta norjalaiselta easygrow brändiltä. Hygge lämpöpussin mukana tulee jatkopala, joka liitetään pussiin vetoketjulla. Jatkopalan kanssa lämpöpussin pituus on 115cm jolloin se soveltuu hieman vanhemmallekin lapselle käytettäväksi. Hygge lämpöpussi sopii hyvin käyttöön koonsa puolesta niin vaunukopassa kuin rattaassakin.hygge lämpöpussin selkäosassa on lämmin villakerros ja täytteenä eristävää untuvaa ja…

 • Cybex coya hyönteissuoja

  54,95

  Cybex coya hyönteissuoja suojaa lasta tehokkaasti hyönteisiltä rattaassa ollessa. Sopii coya matkarattaaseen.

 • Besafe izi modular x1 i-size turvaistuin

  329,00

  Besafe izi modular x1 i-size turvaistuin sopii 61-105cm / max. 18kg / 6kk – 4 -vuotiaille lapsille. Sitä voi käyttää niin selkä kuin kasvot menosuuntaan. Izi modular x1 -turvaistuin on tilaa säästävä ja joustava turvaistuin, joka sopii izi modular i-size telakkaan. X1 -mallissa on kolme uudistusta aikaisempaan malliin verrattuna. Ne ovat uudistettu pääntuki, uudistettu lisäsivusuoja…

 • Britax max-safe pro turvaistuin (61-125cm)

  399,00

  Britax max-safe pro turvaistuin tarjoaa pitkäikäistä mukavuutta selkä menosuuntaan matkustaessa 61-125 cm pituisille ja max. 36kg painoisille lapsille. Max-safe pro turvaistuimessa lapsi voi matkustaa selkä menosuuntaan jopa 7-vuotiaaksi asti. Turvaistuin asennetaan auton kolmipisteturvavyöllä, istuimen mukana tulevilla itsestäänkiristyvillä alakiinnityshinoilla ja tukijalalla, joka lasketaan tukevasti auton pohjaa vasten. Max-safe pro turvaistuin on ruotsalaisen plus-testin hyväksymä.max-safe pro turvaistuimessa…

 • Joie versatrax ratas

  349,00

  Joie versatrax on monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu lastenratas. Se soveltuu kaupunkirattaaksi, hieman suuremmaksi matkarattaaksi tai jopa yhdistelmävaunuksi lisävarusteena ostettavan vaunukopan kanssa. Rataspakkaus sisältää rattaan lisäksi sadesuojan, mukitelineen ja adapterin turvakaukalon tai vaunukopan kiinnitykseen.versatrax rattaan istuinosa voidaan kääntää selkä tai kasvot kohti kulkusuuntaa. Selkänoja säätyy täysin makuuasentoon helposti, jolloin ratasta voidaan käyttää jo pienen vauvan kanssa. Istuimessa…

 • Britax kesäpäällinen dualfix isense

  69,00

  Britax kesäpäällinen on lisävaruste britax dualfix tai swingfix turvaistuimiin. Päällinen on suunniteltu erityisesti kuumia kesäpäiviä ajatellen, jotta lapsella olisi miellyttävä olla istuimessa. Kesäpäällinen on valmistettu puuvillafroteesta, joka imee itseensä lämpöä ja hikeä. Päällinen on helppo asettaa istuimeen, eikä istuimen omaa pehmustetta tarvitse poistaa sen alta.lisätietoja:väri: beigeyhteensopivuus: dualfix isense, dualfix 3 i-size, dualfix i-size, swingfix i-size,…

 • Babblarna pinolelu puinen

  21,00

  Laita viisi rengasta päällekkäin ja harjoittele hienomotorisia taitojasi. Kun työskentelet eri renkaiden kanssa, saat käsityksen kokosuhteista ja siitä, miten ne yhdessä luovat Babblarna -hahmon&hellip:&hellip:

 • Ilmaa Blaster, kiitos Pro 2 kuusi nuolet

  19,00

  Air Blaster 6 nuolia Kiitos Pro 2 Sarja: Älä mene lankaan tämän blasterns koon. Se on valtava voima! Se lisätään 6 nuolet mukana. Piilottaa sen takin, jotta voit hiipiä vihollisen, vedä liipaisinta&hellip:&hellip:

 • Folio Balloon, 50, pyöreä, kulta 46 cm

  2,00

  heliumpalloa että sinun pitäisi hemmotellaan hyvin! Juhla ilmapalloja myös paistaa. Täydellinen syntymäpäiviä kun pallo on painettu numero &amp: quot: 50 &amp: quot: kirjoitettu kultainen ilmapallo!&hellip:&hellip:

 • SpyX, Door Alarm

  13,00

  SpyX-ovihälytin suojaa agenttien päämajaa! Ovihälyttimessä on liiketunnistin, joten kutsumattomat vieraat eivät pääse yllättämään! Välttämätön varuste salaiselle agentille!Haaveiletko salaisen&hellip:&hellip:

 • Folio Balloon numerot 0-9 hopeaa 41 cm

  2,00

  heliumpalloa että sinun pitäisi hemmotellaan hyvin! Juhla hopea numerot ilmapalloja myös paistaa. Täydellinen syntymäpäiviä, uudenvuodenaattona, merkkipäivät, ja paljon muita tapahtumia! Vaikutuksen&hellip:&hellip:

 • Halloween punainen mekko hupulla

  24,00

  Onko lapsesi menossa kepponen tai karkkia Halloween? Sitten tämä punainen pelottava mekko on täydellinen. Naamiaisasu on hyvä käyttää myös peloissa, joissa on pelottavia teemoja.Tuotteen Kuvaus:Halloween,&hellip:&hellip:

 • Foliopallon numerot 5 hopeaa 75cm

  4,00

  Helium-ilmapallot, joista sinun pitäisi todella nauttia!Juhlalliset kullanväriset numeroilmapallot, jotka myös kiiltävät. Täydellinen syntymäpäiville, uudenvuodenaattoon, vuosipäiviin ja moniin&hellip:&hellip:

 • Cybex cloud z kesäpäällinen

  51,96

  Cybex kesäpäällinen on lisävaruste cloud z i-size turvakaukaloon. Kesäpäällinen on hengittävää materiaalia ja se imee itseensä lämpöä ja hikeä ja antaa suojaa istuimen omille kankaille. Suunniteltu erityisesti kuumia kesäpäiviä ajatellen. Päällinen on helppo puhdistaa ja sen voi pestä koneessa.lisätietoja:yhteensopivuus: cloud z i-size turvakaukalo

 • Maxi-cosi rodifix pro i-size turvavyöistuin (100-150cm)

  229,00

  Maxi-cosi rodifix pro i-size turvavyöistuin on turvallinen istuin, joka sopii käytettäväksi 3,5-vuotiaasta aina 12-vuotiaaksi asti. Rodifix pro i-size istuimen korkeutta, leveyttä sekä kallistusta voi säätää, jolloin se kasvaa lapsen mukana. Säädöt tapahtuvat kätevästi niskatuen takana olevasta painikkeesta. Istuimen saa kallistettua kolmeen eri asentoon, jolloin matkustaminen on mukavaa kaiken ikäisille. Climaflow-tuuletuspaneelit sekä hengittävät kankaat tehostavat ilmankiertoa…

 • Harry Potter naamiaispuku

  31,00

  Harry Potter naamiaisetLapsesi voi pukeutua ja muuttua Harry Potter -hahmoksi. Tämän viileän ja viileän puvun avulla lapsesi voi pitää Harry Potter -hengen ja mennä naamioihin, joissa on Harry Potter&hellip:&hellip:

 • Smart 10 junior, tietokilpailu

  24,00

  Smart 10 junior on tietokilpailu lapsille ala- ja yläasteella!Pelin mekanismi on tuttu Smart 10 -tapahtumasta tämän vuoden aikuispelistä 2017, jossa sinun ei tarvitse odottaa pitkään vuoroasi!Jokaiselle&hellip:&hellip:

 • Foliopallon numerot 7 kultaa 41cm

  4,00

  Helium-ilmapallot, joista sinun pitäisi todella nauttia!Juhlalliset kullanväriset numeroilmapallot, jotka myös kiiltävät. Täydellinen syntymäpäiville, uudenvuodenaattoon, vuosipäiviin ja moniin&hellip:&hellip:

 • Nuna todl next turvaistuin

  399,00

  Nuna todl next turvaistuin on viiteen kallistuskulmaan säätyvä turvaistuin, jota voi käyttää niin selkä kuin kasvot menosuuntaan. Turvaistuimessa on teräsvahvisteinen runko. Pääntuki säätyy yhdessä hartiavöiden kanssa kuuteen asentoon. Pakkauksen mukana tulee vauvoille tarkoitettu supistaja, joka on valmistettu hengittävästä merinovillasta. Todl next on yhteensopiva nuna base next isofix-telakan kanssa. Samaan telakkaan voidaan kiinnittää myös vauvan turvakaukalo…

 • Bumprider seat+ seisomalaudan istuin

  69,00

  Bumprider seisomalaudan istuin on erillinen istuinosa bumprider seisomalautaan. Istuinosassa on sisäänrakennettu jousitus, ja sen saa säädettyä kolmeen eri korkeuteen lapsen pituuden mukaan. Istuimen kiinnitys seisomalautaan onnistuu helposti yhdellä klikkauksella. Istuin on ergonomisesti muotoiltu, ja siinä on kahva, josta lapsi voi pitää kiinni. Istuinosa on päällystetty hengittävällä pehmusteella. Huomioithan, että bumprider seisomalauta myydään erikseen.lisätietoja:painoraja: 22 kgikä:…

 • Joie tourist matkaratas

  219,00

  Joie tourist signature matkaratas on käytännöllinen, kevyt ja pieneen kokoon taittuva ratas. Siinä on helpot toiminnot ja se mahtuu pientenkin autojen takakontiin tai se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi junamatkalle. Tourist matkarattaassa lapsi matkustaa noin 3 vuotiaaksi tai 15 kg asti.tourist rattaan selkänoja säätyy portaattomasti makuuasentoon, jolloin nukkuminen ja lepääminen onnistuu hyvin. Kuomun saa vedettyä…

 • Bugaboo hoitolaukku

  149,00

  Bugaboo hoitolaukku on tyylikäs ja kätevä lisävaruste rattaisiin tai vaunuihin. Laukussa on runsaasti tilaa ja taskuja kaikille tavaroille ja sen mukana tulee matkahoitoalusta. Hoitolaukussa on kaksi päälokeroa, joilla saa eroteltua esim. Kuivat ja märät vaatteet. Laukun ulkopuolella on piilotettu vetoketjullinen tasku, johon saa talteen esim. Puhelimen ja avaimet. Hoitolaukun saa kiinnitettyä lähes kaikkiin bugaboon rattaista…

 • Unicorn askartelulaatikko

  19,00

  Askartelu yksisarvisteemalla!Tämä setti sisältää paljon leluja, kuten:Täyte, Muovineula, Lanka pinkki, Lanka sininen, Lanka valkoinen, Lanka vaaleanpunainen, Lanka violetti, Hopeajauhe, Kultajauhe,&hellip:&hellip:

 • Paavo Pesusieni Patrik Tähtönen -naamiaispuku Jumpsuit Hoodie

  32,00

  Lapsesi voi pukeutua suosikkisatuhahmokseen, nimittäin Paavo Pesusieni Patrik Stjärnaksi. Tämän siistin ja siistin asun avulla lapsesi voi säilyttää Paavo Pesusieni -hengen ja mennä naamiaisiin,&hellip:&hellip:

 • Cybex coya matkarattaat ja sadesuoja (matte black)

  594,90

  Cybex coya matkarattaat matte black-rungolla ovat ultrakompaktit ja kevyet, pieneen kokoon taittuvat matkarattaat jotka voit ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana*. Rattaiden mukana tulee coya rattaisiin sopiva sadesuoja. Coya sopii käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Coya matkaratas on varustettu ergonomisella makuuasentoon säätyvällä istuimella, säädettävällä jalkatuella, suojaavalla kuomulla ja pehmeällä etupyöräjousituksella. Coya on ihanteellinen ratas matkoille mukaan lentokoneeseen,…

 • Britax smile 5z yhdistelmävaunut ja turvakaukalo

  1168,00

  Britax smile 5z yhdistelmävaunut ja turvakaukalo -paketti sisältää smile 5z yhdistelmävaunut, britax baby-safe core turvakaukalon ja adapterin, jolla turvakaukalo voidaan kiinnittää rattaan runkoon. Smile 5z yhdistelmävaunut ovat monipuoliset vaunut, jotka soveltuvat käyttöön kaikkiin maastoihin. Yhdistelmävaunut sopivat käyttöön vastasyntyneestä alkaen 4-vuotiaaksi asti. Turvakaukalo voidaan kiinnittää autoon turvavyöllä tai lisävarusteena ostettavan isofix-telakan kanssa.smile 5z vaunukoppaa käytetään vastasyntyneestä…

 • Tarrakirjaeläimet

  7,00

  Tarinoiden kertominen kehittää lapsen kielellisiä taitoja ja tarrojen asettaminen puolestaan taas hahmotuskykyä ja sorminäppäryyttä. Tarrakuvien avulla lapset voivat kertoa itse keksimiään ja&hellip:&hellip:

 • Frozen palapelin palat 108

  8,00

  Disney Frozen -palapeli, jossa on Frozen-elokuvan hahmojen kuva. Puzzlessa on 108 suurta palaa, jotka muodostavat kauniin kuvan suosituista hahmoista. Puzzlen yllätys on, että mukana on maalauspala,&hellip:&hellip:

 • Kikid Turvaistuin Premium 40-150cm i-Size 360 ISOFIX R129, musta

  269,00

  Tuotetiedot: Paino: 14,5kg Pituus: 46cm Korkeus: 58cm Leveys: 64cm Paketin tiedot: Paketin paino: 9.5kg Paketin pituus: 46cm Paketin korkeus: 42cm Paketin leveys: 66cm Kikid Turvaistuimet Premium 40-150cm i-Size 360 ISOFIX R129, musta: Soveltuva korkeus: Sopii täydellisesti 40–150 cm pitkille lapsille, tarjoten pitkäikäisen istuinratkaisun vauvasta kouluikään. Asennus: Tarjoaa sekä taaksepäin että eteenpäin suuntautuvan asennuksen, vastaten lapsesi…

 • Joie i-traver turvavyöistuin (15-36kg)

  199,00

  Joie i-traver turvavyöistuin on kasvot menosuuntaan asennettava turvavyöistuin 100-150 cm pituisille eli noin 4-12 -vuotiaalle (ryhmä 2/3). Turvavyöistuimessa lapsi istuu aina kasvot menosuuntaan ja lapsi kiinnitetään auton turvavyöllä turvaistuimeen. I-traver voidaan kiinnittää auton isofix-kiinnikkeisiin tai ilman isofix-kiinnitystä. I-traver on ece r129 standardin mukainen i-size turvaistuin. Signature -mallisto koostuu tyylikkäistä väreistä, laadukkaista kankaista jotka on viimeistelty…

 • Folioilmapalloihin kirjaimia kultaa 41 cm

  2,00

  heliumpalloa on kuuma koriste yksityiskohta juhlissa, puolueiden ja muiden juhlatilaisuuksia. Kohottaa mielialaa juhlissa jalon kiiltävä Letter ilmapalloja! Aiotteko juhlia syntymäpäivää, kaste,&hellip:&hellip:

 • Nuna pipa urbn turvakaukalo isofix-kiinnikkeillä (40-75cm)

  359,00

  Nuna pipa urbn turvakaukalo isofix-kiinnikkeillä on kevyt, i-size -hyväksytty turvakaukalo vauvalle 40-75cm pituuteen asti. Pipa urbn turvakaukalossa on uniikit, integroidut isofix-kiinnikkeet, joiden avulla turvakaukalo voidaan kiinnittää suoraan auton isofixeihin vain muutamassa sekunnissa. Kevyt ja kompaktin kokoinen turvakaukalo on helppo siirtää autosta toiseen tai rattaaseen kiinni. Turvakaukalon kiinnittämiseksi et tarvitse ollenkaan erillistä telakkaa. Pip urbn on…

 • Pehmolelu, kuplatee – valkoinen

  15,90

  Pidätkö myös bubble tea? Nyt voit halailla tämän supersöpön ja pehmeän pienen muhkean tyynyn kanssa, joka kuvaa teekuppia.Bubble tea, eli boba, kuten sitä myös kutsutaan, on supermaukasta – ja nyt myös superpehmoista! Tämä pieni figuuri on täydellinen kodikas elementti kotiin. Pieni muhkea tyyny kuvaa iloista kuppia, joka on täytetty bubble tea.- Mukava muhkea tyyny- Näyttää…

 • Britax smile 5z starttipaketti (baby-safe core turvakaukalolla)

  1229,00

  Britax smile 5z starttipaketti sisältää tarvittavat tuotteet lapsen kanssa liikkumiseen. Paketti sisältää smile 5z yhdistelmävaunut, britax baby-safe core turvakaukalon, britax core base isofix-telakan autoon ja adapterin, jolla turvakaukalo voidaan kiinnittää rattaan runkoon. Smile 5z yhdistelmävaunut ovat monipuoliset vaunut, jotka soveltuvat käyttöön kaikkiin maastoihin. Yhdistelmävaunut sopivat käyttöön vastasyntyneestä alkaen 4-vuotiaaksi asti.smile 5z vaunukoppaa käytetään vastasyntyneestä noin…

 • Aeromoov istuinpehmuste turvavyöistuimeen

  26,36

  Aeromoov hengittävä istuinpehmuste turvavyöistuimeen on lisävaruste, joka on suunniteltu estämään lapsen hikoilua auton turvaistuimessa kesähelteillä. Laadukas istuinpehmuste on helposti kiinnitettävissä ja irrotettavissa. Aeromoov suojaa turvaistuinta kulumiselta ja se saadaan helposti pesuun.aeromoov istuinpehmusteen toisella puolella – lasta vasten – on froteinen pinta, joka imee itseensä lapsen hikoilusta aiheutuvaa kosteutta. Frotee kuivuu nopeasti, joten se on aina…

 • Folioilmapalloihin kirjaimia hopeaa 41 cm

  2,00

  folioilmapalloihin on kuuma koriste yksityiskohta juhlissa, puolueiden ja muiden juhlatilaisuuksia. Kohottaa mielialaa juhlissa jalon kiiltävä Letter ilmapalloja! Aiotteko juhlia syntymäpäivää, kaste,&hellip:&hellip:

 • Foliopallon numerot 2 kultaa 86cm

  4,00

  Helium-ilmapallot, joista sinun pitäisi todella nauttia!Juhlalliset kullanväriset numeroilmapallot, jotka myös kiiltävät. Täydellinen syntymäpäiville, uudenvuodenaattoon, vuosipäiviin ja moniin&hellip:&hellip:

 • Besafe izi go modular x1 turvakaukalo

  219,00

  Besafe izi go modular i-size x1 turvakaukalossa vauva matkustaa turvallisesti vastasyntyneestä noin 12 kk ikään asti (40 – 75 cm). Tämä turvakaukalo on osa besafen modular-konseptia, eli samaan izi modular base-telakkaan saadaan liitettyä sekä turvakaukalo,että toisen vaiheen turvaistuin besafe izi modular i-size. Samaa telakkaa voidaan siis hyödyntää vastasyntyneestä noin neljään ikävuoteen asti.turvakaukalo saadaan kiinnitettyä joko…

 • Numerovalo syntymäpäiville – Numero 2

  2,00

  Numerovalojen avulla juhlitaan syntymäpäivää parhaalla mahdollisella tavalla! Tämä valo on muotoiltu numeroksi kaksi (2) ja siinä on tyylikäs muotoilu monilla mukavilla yksityiskohdilla. Valoissa&hellip:&hellip:

 • Avengers Titan Hero Collection 3-Pack

  49,00

  Avengers on mahtavin supersankaritiimi maailmassa, yhdistyneenä taistelemaan vihollisia vastaan, joita yksikään yksittäinen sankari ei voi vastustaa!Kerää kaikki toiminta ja jännitys Marvelin universumista&hellip:&hellip:

 • Cybex eezy s twist+2 matkarattaat

  519,95

  Cybex eezy s twist+ 2 matkarattaat 2022 ovat kompaktit, uniikilla käännettävällä istuinosalla varustetut rattaat lapselle 22kg painorajaan asti. Ratas on helppokäyttöinen ja kevyt, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti matkoille mukaan. Matkaratas on saatavilla useissa eri väreissä kahdella eri runkovärillä. Mustalla rungolla voit valita värit lava grey/musta runko tai moon black/musta runko.kevyt ja kompakti eezy s…

 • Bugaboo donkey twin adapteri britax

  101,00

  Bugaboo donkey twin adapterin avulla saat kiinnitettyä donkey rattaan runkoon kaksi turvakaukaloa. Adapteri sopii britax turvakaukaloille (primo, baby-safe plus shr, baby-safe i-size). Huom, adapterilla ei voi kiinnittää britax baby-safe isense ja baby-safe 3 i-size turvakaukaloa. Ne voidaan kiinnittää rattaaseen maxi-cosi adapterilla.yhteensopivuus:bugaboo donkey, donkey 2, donkey 3, donkey 5

 • Britax smile 5z yhdistelmävaunut

  999,00

  Britax smile 5z yhdistelmävaunut ovat monipuoliset vaunut, jotka soveltuvat käyttöön kaikkiin maastoihin. Yhdistelmävaunut sopivat käyttöön vastasyntyneestä alkaen 4-vuotiaaksi asti. Smile 5z yhdistelmävaunut sisältävät rungon renkaineen, adapterin turvakaukalolle, vaunukopan ja ratasistuimen. Paketin mukana tulevan adapterin avulla voit kiinnittää runkoon vaivattomasti myös britax turvakaukalon.smile 5z vaunukoppaa käytetään vastasyntyneestä noin puolivuotiaaksi asti (painoraja 9kg). Vaunukoppa on tilava, sen…

 • Folioilmapalloihin – Number kultaa

  3,00

  Ilmapallot numerot, joilla ilmapallot ilmapallo materiaalia folio. Voit yhdistää numeroita sopivaksi syntymäpäivä, häät, vuosipäivä tai muuta tapahtumaa. ilmapallo on itsesulkeutuva venttiili,&hellip:&hellip:

 • Kosmeettisesti liima asentamiseksi mustaches jne. – 6,8 ml

  3,00

  Vesiliukoinen ihon liimaa FaceOn liittää parta, latexsår ja muita erityisiä vaikutuksia haluat kasvoihin.pullo sisältää 6,8 ml ja mukana pienellä siveltimellä.helposti pestä pois vedellä ja&hellip:&hellip:

 • Cybex sun sail aurinkosuoja

  64,95

  Cybex sun sail aurinkosuoja sopii käytettäväksi priam/epriam/mios lux-vaunukoppaan -sekä istuimeen ja coya matkarattaaseen. Sun sail aurinkosuoja on helppo ja nopea kiinnittää kiinnitysjärjestelmällä, jossa on magneettiset pidikkeet. Aurinkosuoja suojaa lasta valolta, uv-säteilyltä, sekä pitää lapsen viileänä kuumilla keleillä. Aurinkosuojaa saa liu’utettua puolelta toiselle, pitäen näin lapsen suojassa koko päivän ajan. Huom, kuvien vaunut ja muut osat…

 • Folioilmapallo, pyöreä, pinkki, 46 cm

  2,00

  heliumpalloa että sinun pitäisi hemmotellaan hyvin! Juhla ilmapalloja myös paistaa. Täydellinen syntymäpäiviä, uudenvuodenaattona, merkkipäivät, ja paljon muita tapahtumia! Vaikutuksen vieraasi&hellip:&hellip:

 • Fuzzikins Floaties kelluva kylpylelu

  12,00

  Fuzzikins Floaties!Suloisia kylpyleluja, joissa on kuvioita ankassa ja elefantissa, jotka istuvat kylvyssä kelluvassa uimarenkaassa. Täydellinen kylpykaveri! Sisältää myös 3 huopakynää, joten voit&hellip:&hellip:

 • Lahjakortti

  50,00

  Lahjoita lelun iloa KidsDreamStoren digitaalisilla lahjakorteilla! Lahjakortilla on aina loputtomasti valinnanvaraa!Toimitus suoraan sähköpostiisi, täydellinen sinulle, joka on poissa viime hetkellä.&hellip:&hellip:

 • Cybex coya matkarattaat (matte black)

  539,95

  Cybex coya matkarattaat matte black-rungolla ovat ultrakompaktit ja kevyet, pieneen kokoon taittuvat matkarattaat jotka voit ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana*. Coya sopii käyttöön syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Coya matkaratas on varustettu ergonomisella makuuasentoon säätyvällä istuimella, säädettävällä jalkatuella, suojaavalla kuomulla ja pehmeällä etupyöräjousituksella. Coya on ihanteellinen ratas matkoille mukaan lentokoneeseen, autoon tai junaan.coya matkarattaat ovat monipuoliset rattaat,…

 • Britax smile 5z rattaat

  849,00

  Lapsimessutarjous! ennakkotilaa uusi britax smile 5 ratas ja vaunukoppa, saat mainio-potkupuvun kaupan päälle! etu voimassa 16.4.2023 asti.britax smile 5z rattaat ovat monipuoliset, äärimmäistä joustavuutta tarjoavat rattaat, jotka sopivat käyttöön kaikkiin maastoihin. Smile 5z ratas sopii käyttöön noin 6kk iästä alkaen 4-vuotiaaksi asti. Lisävarusteena ostettavan smile 5z vaunukopan kanssa käyttö voidaan aloittaa jo vastasyntyneen kanssa. Rattaan…

 • Cybex eezy s/s+/twist adapteri

  54,95

  Cybex eezy s/twist adapteri turvakaukalolle on lisävaruste eezy s -sarjan matkarattaisiin. Adapteri kiinnitetään tukevasti rattaan runkoon. Lisätietoja:yhteensopivuus: kaikki cybex turvakaukalot

 • Eteerinen öljy tuoksu koko 24 eri tuoksuja!

  5,00

  Fragrance Öljy on ominaista aromaattinen tuoksu ja on usein arvostettu suhteessa aromaterapia. Öljy on täysin puhdas ja käytetty aromaterapiaa tai ainesosana ihonhoitotuotteet. Täysin puhdas eteerinen&hellip:&hellip: