Lasien puhdistusvälineet

 • Leopold Vienna karahvin kuivausteline

  9,90

  Valuta pesuvedet turvallisesti karahvista.Kuivaa karahvisi telineessä pelkäämättä hajoamista. Kromatussa telineessä on silikonipehmusteet lasin reunuksille.

 • Italesse Vinocchio Dekantterin kuivausteline

  76,90

  Dekantterille tarkoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuivausteline.Avainsanoina laatu, rentous ja käytännöllisyys – Italesse tarjoaa nautiskelijoille juuri oikean määrän luksusta arkeen, välttäen kuitenkin turhaa tiukkapipoisuutta. Italessen tuotteissa yhdistyvät sulavasti kestävyys, moderni muotoilu ja innovatiivisten materiaalien käyttö. Vinocchion dekantterille tarkoitettu teline on pieni muotoilun ja käytännöllisyyden mestariteos. Sen minimalistinen muotoilu ratkaisee loistavalla tavalla dekantterin kuivaamisen ongelman.

 • Paikanvaraus

  Pulltex dekantteriharja

  11,90

  Puhdistaa dekantterisi kauimmaisistakin nurkista, joihin tavallisella pulloharjalla ei pääse.Viinin nauttiminen dekantterista saa viinin maistumaan paremmalta. Dekantterin puhdistus on kuitenkin vaikeaa, jos ei ole kunnon välineitä. Pulloharja ei tahdo oikein ylettyä kunnolla ja astianpesuharja ei edes mahdu dekantteriin. Dekantterin puhdistusharja tekee puhdasta jälkeä helposti ja nopeasti.

 • Paikanvaraus

  Bilbo viinikuulat

  17,90

  Bilbo viinikuulilla on helppo ja kätevä tapa puhdistaa haastavammankin muotoinen karahvi sisältä.Viinikarahvit ovat hienoja, mutta niiden puhdistaminen on yhtä tuskaa. Harja ei ylty ja erikoisharjoja ei löydy. Vaan eipä tarvitse viinikarahvia nurkkaan nakata, sillä näillä viinikuulilla puhdistat viinikarahvin nopeasti ja turvallisesti. Kaada kuulat karahviin ja lisää vettä. Karahvin pyöritys poistaa viinitahrat karahvin sisältä. Helppo ja…

 • Spiegelau Mikrokuituliina

  17,90

  Mikrokuituliina on täydellinen väline viinitahrojen puhdistukseen.Spiegelau mikrokuituliina on suunniteltu lasien puhdistukseen, kiillotukseen ja huoltamiseen. Liinalla on erinomainen imukyky, eikä se jätä lainkaan nukkaa laseihin. Liina helpottaa lasien huoltoa tehden niistä säihkyvän kirkkaat. Liinaa voi käyttää hyvin myös esimerkiksi ikkunoiden, peilien ja silmälasien kiillotukseen!Pakkaus sisältää yhden mikrokuituliinan.Spiegelau on yksi Euroopan vanhimmista ja perinteikkäimmistä lasivalmistajista. Spiegelau suunnittelee…

 • Paikanvaraus

  Spiral-karahvinkuivausteline

  28,90

  Näin kuivaat viinikarahvin helposti ja turvallisesti rikkomatta sitä.Karahvinkuivausteline on tarpeellinen väline, sillä karahvin kuivaaminen liinalla saattaa olla hankalaa. Karahvin voi vaikka säilyttää tyylikkäässä kuivaajassa.