Lehtitelineet

 • Rosendahl Wallpaper Magazine Rack lehtiteline

  96,90

  Näyttävä, seinälle kiinnitettävä lehtiteline.Helposti seinälle kiinnitettävä, tyylikäs lehtiteline. Tässä modernissa ja kätevässä lehtitelineessä lehdet ovat aina käden ulottuvilla. Muodostaa näyttävän kokonaisuuden, joka samalla toimii kauniina sisustuselementtinä.

 • House Doctor Rack Lehtiteline, musta

  115,90

  Tyylikäs ja yksinkertainen sanomalehtiteline.Yksinkertainen hylly seinälle lehdille, kirjeille ja tärkeille papereille. Kiinnitetään ruuvein seinään kiinni ja sopii erinomaisesti olohuoneeseen tai eteiseen.

 • Paikanvaraus

  Alessi Blow up Lehtiteline

  109,00

  Alessin tyylikäs, kineettistä muotoilua edustava lehtiteline.Taitava brasilialainen suunnittelijapari, Campana-veljet, tekivät Blow Up -sarjan esteettisellä lähestymistavalla, jossa metalliputket ovat pistetty yhteen melkein satunnaisesti ja näyttävät kuin räjähtävän. Piristä kotisi ilmettä tällä lehtitelineellä.

 • House Doctor lehtiteline, musta

  45,90

  Tyylikäs ja yksinkertainen teline lehdille.Jos haluat sisustaa tyylikkäästi, mutta kuitenki pitää sisustuksen yksinkertaisena, tämä lehtiteline on sinulle! Se ei muuta sisustustasi radikaalisti, mutta antaa silti sopivan säväyksen siihen.

 • Pinetta Lehtienkeräyskori, valkoinen

  54,90

  Kerää lehdet, lelut ja muut tavarat koriin ja pidä koti siistinä.Käytännöllinen lehtienkeräyskori on yksinkertainen ja huomaamaton. Kerää kaikki ylimääräiset tavarat kasaan ja laita kaunis kori nurkkaan tai pöydän alle piiloon. Viilukorin sivuilla on nostokahvat, jotka hlpottavat sen siirtelyä paikasta toiseen.Kori on käsityötä, joten mitat saatavat hieman vaihdella, pääsääntöisesti kori on 34 × 34 × 34…