Maljakot ja vaasit

 • Rosenthal Triu maljakko 22 cm, kupari

  169,00

  Innovatiivinen maljakko tuo uutta ilmettä sisustukseen.Triu maljakko on innovatiivinen sisustuselementti Rosenthalilta. Maljakossa on kuusi putkenpäätä, joihin voit laittaa kukkia.

 • Iittala Ruutu maljakko 115 x 180 mm, kirkas

  149,00

  Maljakon valmistus viimeistellään käsityönä.Ranskalaisten Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelema Ruutu-maljakko yhdistää suupuhalletun värilasin ominaisuudet ajattomaan, geometriseen muotoon Jokainen Ruutu-maljakko on ainutlaatuinen, sillä maljakot puhalletaan teräsmuottiin ja viimeistellään käsityönä. Yksi maljakko syntyy seitsemän ammattilaisen yhteistyöllä ja vaatii 24 työtuntia. Vinoneliön muotoinen Ruutu-maljakko on upea sisustuselementti joko yksittäin tai useamman värin ryhmässä.

 • Iittala Alvar Aalto Maljakko 120 mm, kirkas

  89,90

  Klassikko kaikelle kauniille. Aalto-maljakko on varma ja tyylikäs lahjaidea.Luonnon innoittama Alvar Aalto pelkisti muotokielen ja hyödynsi käsityöläisten materiaalituntemuksen muotoillessaan esineitä. Kasvava Alvar Aalto -kokoelma juhlii ikoniksi kohonnutta Aallon muotokieltä.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka…

 • Sagaform Moon maljakko iso, musta

  69,90

  Moon-maljakossa näyttää yksittäinenkin kukka kauniilta.Sagaformin elegantti ja modernin tyylipuhdas maljakko, joka on jauhemaalattua metallia. Maljakko toimii yhtä hyvin sekä kauniina sisustusesineenä että käytännöllisenä maljakkona, jonka yläosassa leikkokukka pysyy paikallaan.

 • Sagaform Duo vaasi, lila

  41,90

  Koristeellinen vaasi jota katselee mielellään kukilla tai ilman.Duo vaasissa yhdistyy leikkisä muotoilu ja raikkaat värit. Kaksi ihanaa lasista maljakkoa toinen vaikka tulppaanikimpulle ja toinen kevään ensimmäisille pionille. Kukilla tai ilman, Duo on koristeellinen kokonaisuus sisustukseen.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 28 cm, ruskea

  149,00

  Viimeistele sisustus tällä ruskeaa paperipussia esittävällä Wirkkalan klassikolla.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakon useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.Keräile koko sarja tai aloita tästä toimivasta 28 senttisestä, keraamisesta ja ruskeasta maljakosta.

 • Stelton Tangle maljakko

  84,90

  Tangle-maljakko sopii vaativankin sisustajan kotiin.Ajattoman kaunis Steltonin Tangle-maljakko on kuin taideteos. Lasista maljakkoa koristaa kuparilla päällystetty ruostumaton teräs.

 • Seletti Love in a Bloom Heart -vaasi

  74,90

  Laita nyt kukat esille aivan erityisessä vaasissa, jollaisia ei jokaisesta kodista löydy. Love in Bloom näyttää oikealta anatomiselta ihmissydämmeltä. Moderni rakkaus muutettuna upeaksi, jopa arvaamattomaksi tuotteeksi jossa yhdistyvät realistisuus ja kauneus. Asettele vaasissa kukkaset esille upeasti hieman erilleen.

 • House Doctor Knitted maljakko, valkoinen

  10,90

  Pehmeän ja kovan yhdistelmä.House Doctorin maljakko on kuin villasukka. Knitted-maljakon pinnassa on kudotun näköinen kuviointi. Tämä maljakko sopii täydellisesti talviseen sisustukseen.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 14 cm, mattavalkoinen

  39,90

  Legendaarista Rosenthal-desiginia kotiin tai lahjaksi.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussimaljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussimaljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakoiden useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 14 cm, ruskea

  57,90

  Maljakon ulkopuolen karhea keraaminen pinta mahdollistaa valon ja varjon leikin.Tapio Wirkkala ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakoiden useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.Keräile koko sarja tai aloita tästä toimivasta 14 cm keraamisesta ruskeasta maljakosta.

 • Rosendahl Alev Siesbye vaasi 10 cm, valkoinen

  30,90

  Klassisen tyylikäs maljakko sopii kauniisti sisustettuun kotiin.Maljakko on kaunis sellaisenaan, mutta sen kaunis, puhdaslinjainen muoto korostaa yksinkertaisenkin kukka-asetelman kauneutta.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 18 cm, ruskea

  64,90

  Viimeistele sisustus tällä Tapio Wirkkalan klassikolla.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakon useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.Keräile koko sarja tai aloita tästä toimivasta 18 senttisestä, keraamisesta ja ruskeasta maljakosta.

 • Iittala Alvar Aalto Maljakko 27 cm, kirkas

  209,00

  Tämän Aalto-maljakon uusi koko tuo pitkävartiset leikkokukat näyttävästi esiin.Kirkas lasi on monikäyttöinen ja tyylikäs sisustuselementti. Suomalaisen luonnon kauneus näkyy Alvar Aallon muotoilun  epäsymmetrisessä aaltoilevassa muodossa, josta on tullut Aallon tunnus  arkkitehtuurista lasiesineisiin. Aalto-maljakosta on tullut yksi maailmanlaajuisesti tunnetuista modernin pohjoismaisen muotoilun klassikoista. Jokainen maljakko valmistetaan yksittäin suupuhaltamalla, katkaistaan lasimassasta käsin ja hiotaan lopulliseen muotoonsa Iittalan…

 • Iittala Alvar Aalto -kokoelman maljakkosetti 160 mm + 95 mm, kirkas

  199,00

  Klassikkomaljakoiden täydellinen liitto.Vuonna 1936 Alvar Aalto voitti Karhula-Iittalan järjestämän suunnittelukilpailun työllään Eskimonaisen nahkahousut, joka koostui sarjasta erikokoisia ja -mallisia maljakoita. Verrattuna aikakautensa koristeellisiin esineisiin maljakoiden yksinkertainen ja orgaaninen muoto oli vallankumouksellinen. Aalto ei halunnut määritellä maljakoilleen käyttötarkoitusta, vaan se jäi käyttäjän tehtäväksi. Tänä päivänä Aalto-maljakko on suomalaisen muotoilun symboli ja yksi maailman kuuluisimmista lasiesineistä. Jokainen…

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 10 cm, mattavalkoinen

  32,90

  Helposti tunnistettava muotoiluikoni sekä upea lahja ja vierasvieminen.Vuonna 1977 Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin yhteistyönä syntynyt Paperipussimaljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi. Keräile koko Rosenthal Paperipussisarja!Maljakoita löytyy eri kokoisina ja eri väreissä.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 14 cm, kiiltävä valkoinen

  89,90

  Kaikki arvostavat näitä huippudesignia edustavia maljakoita.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakoiden useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.Kerää koko sarja tai aloita tästä valkosta posliinia olevasta toimivasta 14 cm Paperipussista.

 • Iittala Alvar Aalto maljakko 95 mm, valkoinen

  89,90

  Upean valkoisena hohtava legendaarinen maljakko.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa.

 • Rosendahl Alev Siesbye vaasi 10 cm, läpinäkyvä

  26,90

  Herkän kaunis ja tyylikäs vaasi kauniisiin kukka-asetelmiin.Suupuhallettua lasia. Ei konepestävä. Maljakko on kaunis sellaisenaan, mutta sen upea ja puhdaslinjainen muoto korostaa yksinkertaisenkin kukka-asetelman kauneutta.

 • House Doctor Pure vaasi

  76,90

  Monikäyttöinen ja kaunis vaasi.House Doctorin Pure vaasi on käsintehty ja sen vuoksi sen pinta onkin kauniin elävä. Yksikään tuote ei ole täysin toisensa kaltainen. Uniikkeihin Pure vaaseihin kokoat näyttävät kukka-asetelmat tai valmistat vaikka juhlaboolin.

 • Muurla Kapseli -maljakko, kirkas ja vaaleanpunainen

  65,90

  Kapseli on All in one -ajattelun lopputulos maljakkojen maailmaan.Kapselin suupuhalletut lasiosat yhdistää toisiinsa ohut silikonirengas, jota siirtämällä alemman lasiosan pinnalla säädät maljakon korkeutta kulloisellekin sommitelmallesi sopivaksi.Happy design -suuntauksen innoittamana maljakon osien värimaailmoiksi valikoitui iloiset sekä voimakkaat värit korostamaan lasiosien yksinkertaisen pelkistettyä ja tasapainoista kokonaisuutta.

 • Muurla Kapseli -maljakko, kirkas ja valkoinen

  65,90

  All in one -maljakko tyylikkään valkoisena.Nyt Kapseli myös tyylikkäänä valkoisena, joka yhdistyy lähes jokaiseen sisustukseen. Kapselin suupuhalletut lasiosat yhdistää toisiinsa ohut silikonirengas, jota siirtämällä alemman lasiosan pinnalla säädät maljakon korkeutta kulloisellekin sommitelmallesi sopivaksi.Happy design -suuntauksen innoittamana maljakon osien värimaailmoiksi valikoitui iloiset sekä voimakkaat värit korostamaan lasiosien yksinkertaisen pelkistettyä ja tasapainoista kokonaisuutta.

 • Iittala Alvar Aalto maljakko 220 mm, kirkas

  147,90

  Asettele leikkokukat tähän upeaan maljakkoon.Yksinkertaisen elegantti maljakko on yksi Alvar Aallon alkuperäisistä suunnittelutöistä. Kaunis maljakko on suupuhallettu Suomessa Iittalan lasitehtaalla.

 • Design House Stockholm Focus vaasi 18 cm, kirkas

  60,90

  Leveämpi design-vaasi kodin sisustamiseen ja kukka-asetelmille.Suupuhalletussa lasivaasissa on krominen kansi. Magnus Löfgrenin suunnittelema Focus-vaasi on muotoutunut useammaksi eri malliksi, mutta tämä vaasi soveltuu erityisesti leveille ja upeille kukka-asetelmille tai kannen kanssa käytettynä yhden kukan kauniiksi esittelijäksi. Vaasi toimitetaan upeassa Design House Stockholmin lahjapakkauksessa.

 • Iittala Alvar Aalto Malja 50 x 195 mm, valkoinen

  114,90

  Matala Aalto-malja tyylikkään valkoisena.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa.

 • Iittala Alvar Aalto Malja 50 x 195 mm, kirkas

  109,00

  Matala malja sopii esimerkiksi korujen säilytykseen.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa.

 • Iittala Alvar Aalto Maljakko 160 mm, karpalo

  309,00

  Suomalaisen muotoilun klassikko kauniin karpalonpunaisena.Alvar Aalto -kokoelman maljakko on suomalaisen muotoilun klassikko vuodelta 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan lasitehtaan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa. Yhden Aalto-maljakon valmistamiseen tarvitaan seitsemän lasin ammattilaista, kaksitoista työvaihetta ja 30 työtuntia.

 • Lyngby Porcelain Lyngby-maljakko kukkakuvioinnilla, 20 cm

  69,90

  Lyngbyn Porcelænin Lyngby-maljakko on kauniisti kukilla koristeltu alkuperäisen mallin mukainen tuote. Lyngbyn Porcelænin Lyngby-maljakko on valmistettu valkoisesta posliinista, jossa on sileä, lasitettu pinta. Siinä on käsinmaalattu 24 karaatin kultareuna, joka tuo maljakolle kauniin ulkonäön. Voit helposti yhdistää sen muiden Lyngby-maljakoiden kanssa.Kaunislinjainen Lyngby-maljakko on tanskalainen designklassikko, jonka Lyngby Porcelain -posliinitehdas lanseerasi vuonna 1936. Poiketen ajan koristeellisesta…

 • Sagaform Hold maljakko

  39,90

  Maljakko kätevällä jatko-ominaisuudella. Tyylikäs lasia ja metallinhohtoa yhdistävä maljakko. Maljakon erikoisuus on siinä, että lasimaljakon metallisella jatkeella pystyt asettamaan maljakkoon myös korkeampia kukkia kätevästi. Tässä siis yhdistyy tyyli ja käytännöllisyys aivan erityisellä tavalla.

 • Design House Stockholm Focus vaasi 20 cm, kirkas

  54,90

  Upea vaasi on ruotsalaisen huippusuunnittelijan käsialaa.Suupuhalletussa lasivaasissa on krominen kansi. Magnus Löfgrenin suunnittelema Focus-vaasi on muotoutunut useammaksi eri malliksi, mutta tämä vaasi soveltuu erityisesti upeille kukka-asetelmille tai kannen kanssa käytettynä yhden kukan kauniiksi esittelijäksi. Vaasi toimitetaan upeassa Desigh House Stockholmin lahjapakkauksessa.

 • Muurla Cupido Täyttymys Maljakko

  22,90

  Cupido-maljakoissa toistuu kaunis sydänteema.Rakkaus tarvitsee siivekkään sanansaattajan. Täyttymys-maljakko mukailee sydämen muotokieltä. Sopii pienille kimpuille, tai yksittäiselle oksalle.

 • Iittala Alvar Aalto Maljakko 160 mm, kirkas

  171,90

  Kirkas Aalto-vaasi on helppo yhdistää sisustukseen kuin sisustukseen.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa.

 • House Doctor Isla maljakko, musta

  41,90

  Tyylikästä muotoilua.House Doctorin klassisen kaunis Isla-maljakko on valmistettu päällystetystä alumiinista. Muotoilultaan yksinkertaisessa vaasissa kukat ovat tyylikkäästi esillä.

 • Iittala Alvar Aalto maljakko 160 mm, valkoinen

  171,90

  Tulppaanit ja ruusut ovat kuin tehtyjä tälle klassikolle.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa.

 • Design House Stockholm Grow Medium Greenhouse

  37,90

  Tyylikäs yhden kasvin kasvihuone.Tässä kasvihuoneessa on tilaa yhdelle kukalle tai muulle kasville. Caroline Wetterlingin suunnittelema Grow kasvihuone on tehty kahdesta lasisesta osasta. Pohjapuoli on multaa ja kasvia varten. Kansipuoli on varustettu pienellä kaatonokalla, joten se toimii myös kastelukannuna. Kansiosassa on myös venttiili, joka päästää sisään ilmaa ja säätelee kosteutta ja lämpötilaa kasvihuoneen sisällä.Tuote on käsintehtyä…

 • Iittala Ruutu maljakko 205 x 270 mm, kirkas

  229,00

  Ajattoman geometrisesti muotoiltu maljakko.Ranskalaisten Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelema Ruutu-maljakko yhdistää suupuhalletun värilasin ominaisuudet ajattomaan, geometriseen muotoon.Jokainen Ruutu-maljakko on ainutlaatuinen, sillä maljakot puhalletaan teräsmuottiin ja viimeistellään käsityönä. Yksi maljakko syntyy seitsemän ammattilaisen yhteistyöllä ja vaatii 24 työtuntia. Vinoneliön muotoinen Ruutu-maljakko on upea sisustuselementti joko yksittäin tai useamman värin ryhmässä.

 • Kosta Boda Contrast maljakko, lime

  74,90

  Contrast-maljakko on alkukesän värien sävyttämä vaasi, jossa kukka-asetelma pääsee oikeuksiinsa.Anna Ehrnerin suunnittelema maljakko on upea, limenvihreillä pyörrekuvioilla väritetty käyttöesine ja koristeastia. Contrast-sarjan tuotteet ovat ainutlaatuisia taideteoksia, joita voidaan käyttää päivittäin. Puhtaat muodot pääsevät oikeuksiinsa vapaasti virtaavien kuvioiden kanssa, jotka ikäänkuin herättävät lasin elementtinä henkiin.

 • Rosenthal Triu vase 22 cm, hopea

  169,00

  Innovatiivinen maljakko moderniin sisustukseen.Triu maljakko on innovatiivinen sisustuselementti Rosenthalilta. Maljakossa on kuusi putkenpäätä, joihin voit laittaa kukkia.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 18 cm, kiiltävä valkoinen

  109,00

  Legendaarinen designmaljakko kotiin tai lahjaksi.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakon usat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.Keräile koko sarja tai aloita tästä valkoista posliinia olevasta, toimivasta 18 cm Paperipussista.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 22 cm, mattavalkoinen

  69,90

  Tyylipuhdas mattavalkoinen Paperipussi-maljakko on kaunis yksityiskohta skandinaaviseen sisustukseen.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakon useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.

 • Sagaform Bubbla maljakko

  14,90

  Sagaformin sievä pieni maljakko.Tyylikäs pieni kirkas maljakko. Korkeus 240 mm.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 10 cm, valkoinen

  55,90

  Varma valinta skandinaaviseen asumiseen.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakon useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.Keräile koko sarja tai aloita tästä suloisesta valkoista posliinia olevasta 10 senttimetrin Paperipussista.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 18 cm, mattavalkoinen

  65,90

  Tyylipuhdas ja tunnistettava mattavalkoinen paperipussimaljakko.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussimaljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussimaljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussimaljakoiden useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn.

 • Rosenthal Paperipussi maljakko 22 cm, kiiltävä valkoinen

  139,00

  Ideaalin kokoinen Wirkkalan Paperipussi-maljakko laatutietoisen sisustajan kotiin.Tapio Wirkkalan ja Rosenthalin vuonna 1977 yhteistyönä syntynyt Paperipussi-maljakko on edelleen yksi Rosenthalin kansainvälisesti myydyimpiä tuotteita. Paperipussi-maljakko on designklassikko, jolla piristät kotiasi tai ystävääsi – kukilla tai ilman.Paperipussi-maljakon useat koot ja materiaalit mahdollistavat tuotteiden keräilyn. Aloita vaikka tästä valkoista posliinia olevasta, 22 cm korkuisesta.

 • Muurla Rinkeli Kynttilälyhty / maljakko harmaa, 18,5 cm

  49,90

  Suomessa suunniteltu Rinkeli-kynttilälyhty/maljakko kodin sisustukseen tai lahjaksi.Rinkeli on nykyaikainen yhdistelmä maljakkoa ja kynttilälyhtyä, joka koostuu kolmesta erillisestä osasta. Rinkelin kolme osaa voidaan pinota eri käyttötarkoituksiin. Yhdistämällä kaksi alinta osaa saat kauniin kynttilälyhdyn tuikuille ja pienille kynttilöille. Kun yhdistät kaikki kolme osaa, sinulla on käytössäsi maljakko tai lyhty isommille kynttilöille.