Mausteikot

 • Rosendahl Grand Cru öljy- ja viinietikkapullo, 20 cl

  22,90

  Käytä vaikkapa alkupalojen tai salaattien tarjoilemisen yhteydessä nostamalla kaunis pullo pöytään.Rosendahlin Grand Cru -sarjan konstailematon öljylle tai viinietikalle sopiva pullo on valmistettu lyijyttömästä lasista ja se voidaan pestä astianpesukoneessa, kuitenkin enintään 50-55 asteessa.

 • Seletti Posliininen maitokannu

  16,90

  Ihana suloinen maitotölkki-posliinikannu Posliinista valmistettu maitokannu ilmentää pelkistettyjä linjoja ja tyyliä. Valkoinen väritys sopii kaikkiin kattauksiin.

 • Eva Solo öljy- tai viinietikkapullo

  39,90

  Design-pullo on tyylikäs lahja gourmet-kokille.Tippastop-pillillä varustetusta öljypullosta on helppo kaataa öljyä tai viinietikkaa. Korkki sulkee pullon tiiviisti säilytyksen ajaksi.

 • Tonfisk Design SHAKE suola- ja pippurisirottimet, valkoinen

  37,90

  Keraamiset sirottimet ovat konepestäviä.Tonfisk Design SHAKE suola- ja pippurisirottimet erottuvat edukseen kattauksessasi. Suolasirotin on yksireikäinen, pippurisirottimessa on useampi reikä.

 • Adam & Eve Suolasirotin Valkoinen

  21,90

  Tämä sirotin kelpaa katseenvangitsijaksi omaan tai vaikkapa iloisen lahjansaajan keittiöön.Professori Eero Aarnion PlastexDesignille suunnitteleman keraamisen Delight-sarjan suola- ja pippurisirottimet hurmaavat selkeillä muodoillaan ja tyylikkyydellään. Muotoilijan työnimi sirottimille oli pipo, jonka muodot sirottimista voi helposti oivaltaa. Leikkisät sirottimet tuovat mieleen myös iloiset pelinappulat. Suomessa käsityönä valmistetut upeat sirottimet tuovat iloa ruokapöytään ja ovat niin kauniita, ettei…

 • Cole & Mason Classic Öljy-viinietikkapullosetti

  44,90

  Tyylikäs ja sotkuton ratkaisu öljyn ja viinietikan säilyttämiseen ja helppoon annosteluun.Öljy – ja viinietikkapullojen kaatonokka estää tippojen valumisen pullon reunoille, jotta kätesi ja työtasosi pysyisivät puhtaina. Silikonitiivisteen spiraalimainen rakenne palauttaa mahdolliset tipat takaisin pulloon. Pullot on helppo täyttää uudelleen leveästä suuaukosta. Pullosetti on helppo puhdistaa, sillä laadukas lasi kestää konepesun ja tulpan voi pyyhkäistä käsin…

 • Adam & Eve Pippurisirotin Musta

  24,90

  Eero Aarnion suunnittelemat keraamiset sirottimet muistuttavat pipoja tai pelinappuloita. Ihanan leikkisät ja tyylikkäät.Professori Eero Aarnion PlastexDesignille suunnitteleman keraamisen Delight-sarjan suola- ja pippurisirottimet hurmaavat selkeillä muodoillaan ja tyylikkyydellään. Muotoilijan työnimi sirottimille oli pipo, jonka muodot sirottimista voi helposti oivaltaa. Leikkisät sirottimet tuovat mieleen myös iloiset pelinappulat. Suomessa käsityönä valmistetut upeat sirottimet tuovat iloa ruokapöytään ja ovat…

 • Brabantia Teline kahdelle pullolle, teräs

  27,90

  Aseta keittiökiskoon tai nosta pöydälle. Tilaa kahdelle pullolle tai purkille!Keittiökiskoon kiinnitettävä teline auttaa tilanhallinnassa! Pidä vaikkapa öljy- ja viinietikkapullot aina käden ulottuvilla tai irroita teline kiskosta ja nosta pullot pöytään. Telineen ulkonäköä voi kuvailla moderniksi, sillä sen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii klassiseen sisustustyyliin. Telineen pohjassa on kumitassut, joiden ansiosta se ei naarmuta työtasoja. Kestävä…

 • Sagaform Öljy- ja viinietikkasetti

  27,90

  Ajattoman tyylikkäät lisukepullot sopivat myös juhlapöydän kattaukseen.Hienot säilytys- ja tarjoilupullot viinietikalle ja oliiviöljylle. Pyöreät tammikorkit pullojen nokassa suojaavat nesteitä hapettumiselta.

 • Paikanvaraus

  Paderno Öljy- ja viinietikkakannu, 0,75 l

  34,90

  Padernon upea öljy- ja viinietikkakannu avuksi lieden viereen ja tarjoiluun.Tyylikäs peilipintainen kannu sopii mainiosti öljyn tai viinietikan säilömiseen ja tarjoiluun. Kahva on mukava kädessä ja kannun kaatonokka kapea, jolloin annostelu on hallittavissa eikä roiskeita synny. Kannu itsessään eristää esimerkiksi öljyn altistumisen valolle ja hapelle, jolloin se pysyy tuoreena ja laadukkaana pitkään. Suosittelemme käsinpesua.

 • Arabia Arctica Sokerimalja kannella 0,26 l

  32,90

  Eleettömyys ja puhtaus ovat Artica-malliston valttikortit.Arctican tarkkaan harkittuihin, eleettömiin muotoihin ja puhtaaseen valkoisuuteen ei kyllästy. Funktionaalisuus sekä monikäyttöisyys ovat Arcticalle avainsanoja. Arctica yhdistyy kattauksissa loistavasti vaikkapa värikkäisiin Kokoihin tai 24h Tuokioon.

 • Cole & Mason Maustepurkki, 10 cm

  4,90

  Kauniita lasisia maustepurkkeja voi käyttää omien mausteseoksien tekemiseen tai valmiiden mausteiden säilyttämiseen. Cole & Mason Maustepurkeissa on kierrettävä krominen korkki, joka loksahtaa paikoilleen kolmeen eri asentoon: kaatoaukko, sirotin tai suljettu.

 • Stelton Sokerikko, musta 0,3 l

  21,90

  Stelton sokerikko noudattaa kuuluisan termoskannun muotokieltä.Steltonin sokerikko on suunniteltu maailmankuulun Steltonin termoskannun mukaan. Se sopii mainiosti kaikkiin tyylikkäisiin kahvipöytiin. Steltonin termoskannu on kiistämättä yksi tunnetuimpia termoskannumalleja maailmassa. Se on myös skandinaavisen muotoilun ikoneja. Erik Magnussen on jälleen onnistunut nivomaan sokerikon muotoilussa kauneuden, helppokäyttöisyyden ja laadukkuuden yhteen tuotteeseen.

 • Eva Solo kermakko ja sokerikko

  62,90

  Trendikkään juhlavaan kahvipöytään suunniteltu kermakko ja sokerikko.Kermakossa on tippoja ehkäisevä kaatoreunus ja tiivis silikonikansi säilytystä varten. Sokerikon älykäs annostelijakorkki annostelee jokaisella kallistuksella teelusikallisen sokeria lävitseen.

 • Tonfisk Design NEWTON Maitokaadin-sokerikko, valkoinen

  39,90

  Maitokaadin ja sokerikko samassa tuotteessa.NEWTON on maitokaatimen sekä sokerikon nerokas yhdistelmä. Sokeri pysyy sille tarkoitetussa kupissa vaikka maitokaatimen kääntäisi ylösalaisin. Maitokaadin ei valuta kaadettaessa pisaroita pyödälle. Kaikki osat ovat valkoista posliinia ja ovat konepestäviä.

 • Paikanvaraus

  ASA Grande Originale sokerikko, 15 cm

  9,90

  Tarjoile sokeri tyylikkäästi pöydässä.Grande Originale -tuotteet ovat saaneet vaikutteita Italiasta. Muotoilu on tyylikkään yksinkertaista. Sokerikko on keraaminen ja kaatonokka on ruostumatonta terästä.

 • Adam & Eve Pippurisirotin Punainen

  24,90

  Tämä sirotin on valmistettu Suomessa käsityönä.Professori Eero Aarnion PlastexDesignille suunnitteleman keraamisen Delight-sarjan suola- ja pippurisirottimet hurmaavat selkeillä muodoillaan ja tyylikkyydellään. Muotoilijan työnimi sirottimille oli pipo, jonka muodot sirottimista voi helposti oivaltaa. Leikkisät sirottimet tuovat mieleen myös iloiset pelinappulat. Suomessa käsityönä valmistetut upeat sirottimet tuovat iloa ruokapöytään ja ovat niin kauniita, ettei niitä tarvitse nostaa kaappiin…

 • Alessi Cha sokerikulho

  64,90

  Naoto Fukasawan suunnittelema suoraviivainen sokerikulho.Tämän sokerikulhon on suunnittellut Naoto Fukasawa, ja hän nimesi sen teen mukaan (Cha on tee japaniksi). Naoto onnistui myös tekemään suoraviivaisen ja käytännöllisen kulhon, joka sopii mihin tahansa kattaukseen.

 • Mint Inc. Salad Song öljy- tai viinietikkapullo, valkoinen

  17,90

  Oopperaa laulava öljypullo sopii vaikka pastan seuraksi.Tämä Mint Inc:n suunnittelema öljy- tai viinietikkapullo on valmistettu hienosta posliinista, viilletty ja sitten taivutettu avaamaan ’laulavan’ kaatonokan. Tämä pullo on ergonominen ja miellyttävä katsoa.Pullo on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Se ei vaadi juurikaan puhdistusta. Pullo on suljettu korkilla ja sen on helppo täyttää.Pullosta on myynnissä valkoinen malli. Kahden pullon…

 • Rosenthal Suomi Sokerikko

  59,00

  Korkealaatuinen sokerikko on saanut muotokielensä joessa muotoutuneesta kivestä.Timo Sarpanevan ja Rosenthalin vuonna 1976 yhteistyönä syntynyt Suomi-sarja sopii moneen eri kattaustyyliin. Joessa muovautuneesta kivestä muotokielensä saanut sarja kattaa kokonaisen ruoka- ja tarjoiluastiaston. Kerää koko sarja tai aloita tästä tyylikkäästä Suomi-sokerikosta. Yhdistämällä Suomi-sokerikon ja -kermakon saat tyylikkään lahjan – sekä miehelle että naiselle.

 • Rosenthal Suomi Kermakko

  72,90

  Aistikas kermakko on tehty suomalaisen muotoilun ystäville.Timo Sarpanevan ja Rosenthalin vuonna 1976 yhteistyönä syntynyt Suomi-sarja sopii moneen eri kattaustyyliin. Joessa muovautuneesta kivestä muotokielensä saanut sarja kattaa kokonaisen ruoka- ja tarjoiluastiastonHanki koko sarja tai aloita tästä tyylikkäästä Suomi-kermakosta.Vinkki: yhdistämällä Suomi kermakon ja sokerikon saat tyylikkään ja hienostuneen lahjapaketin.

 • Alessi Cha Kermakko

  64,90

  Yksinkertaisen kaunis kermakko.Tämän kermakon on suunnittellut Naoto Fukasawa, ja hän nimesi sen teen mukaan (Cha on tee japaniksi). Naoto onnistui myös tekemään suoraviivaisen kermakon, joka sopii muiden Alessin Cha-sarjan tuotteisiin erinomaisesti.

 • Seletti Estetico sokerikko

  12,90

  Sokerikulho hauskalla designilla.Tässä Seletin hauskassa purkissa designin esikuvana on toiminut säilyketölkki. Lisää tämä yksityiskohta kattaukseesi, eikä se varmasti jää huomaamatta.

 • Alessi Kermakko, Musta

  62,90

  Tyylikäs Alessin kermakkoMichael Gravesin muotoilema kermakko takaa tyylikkäämmän ilmeen sinun kahvipöydällesi. Tämä ruostumattomasta teräksestä tehty kermakko ei ruostu, ei läikytä kermaaasi pöydälle ja säilyy suosikkinasi pitkään.

 • Yamazaki Tower Mausteteline

  34,90

  Japanilaista funktionaalisuutta ja tyyliä mausteiden tarjoiluun. Tässä kauniissa Yamazakin Tower-maustetelineessä löytyvät oliiviöljypullo, suola-ja pippurimyllyt sekä muut eniten käyttämäsi mausteet kätevästi yhdestä paikassa. Kantokahvan ansiosta mausteteline on helppo siirtää lieden viereltä ruokapöytään ja tyylikkäänä se myös näyttää hyvältä monenlaisessa kattauksessa. Telineen pohjalla on irtonainen silikonimatto, joka on helppo pitää puhtaana. Suunniteltu Japanissa.