Naulakot

 • Yamazaki Plain pystynaulakko, valkoinen

  123,90

  Naulakko on hyvä esimerkki Yamazakille tyypillisestä arkea helpottavasta käyttöesineestä, joka samalla on hyvin kaunis.Muotokieleltään puuta muistuttava Yamazaki Plain -naulakko on valmistettu mattapintaiseksi maalatusta teräksestä, johon saarnipuiset oksat tuovat ripauksen luonnollista lämpöä. Eteisen lisäksi naulakko sopiikin hyvin vaikka makuuhuoneeseen. Painavan jalustan ansiosta se pysyy tukevasti pystyssä. Naulakko on suunniteltu Japanissa.

 • Design House Stockholm Arrow naulakko, valkoinen

  49,90

  Alumiinista valmistettu, huippumuotoiltu naulakko.Seinästä ulospäin avattava nuolinaulakko on valmistettu pintakäsitellystä alumiinista. Naulakko kestää painaviakin roikkuvia, mutta on kätevä ripustin esimerkiksi silitetylle paidalle tai prässätyille housuille. Jos nuolen varren laittaa takaisin seinää vasten, syntyy graafisesti mielenkiintoinen nuolikuvio, ja silti nuolen päitä voi käyttää pienempinä koukkuina. Symbolisesti hauskoja nuolia voi myös yhdistellä keskenään, saaden aikaiseksi pidemmän naulakkorivin.

 • House Doctor seinänaulakko, musta

  52,90

  Siro, mutta kestävä naulakko.Yksinkertaista tyylikkyyttä eteiseen. House Doctorin musta rautanaulakko kestää hieman suuremmankin määrän päällysvaatteita. Naulakko on vahva, mutta muotoilultaan hyvin siro, joten se sopii hyvin hieman pienempäänkin eteiseen.

 • House Doctor Pock naulakko, musta

  79,90

  Kätevä naulakko säilytystaskulla pieniin tiloihin.House Doctorin Pock -seinähylly on kätevä säilytyskaluste eteiseen tai pieniin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen. Hylly on valmistettu maalatusta teräksestä ja siinä on kolme koukkua ja käytännöllinen tasku esimerkiksi käsineille tai vaikka saippuapulloille.

 • Menu Afteroom naulakko, musta

  109,00

  Tyylikäs naulakko vaatteiden säilytykseen.Menun Afteroom-seinänaulakko on käytännöllinen takkien, vaatteiden, laukkujen ja hattujen säilytykseen. Afteroom-seinänaulakko on helppo asentaa paikoilleen. Naulakon on suunnitellut Tukholmassa toimiva suunnittelijaduo Afteroom.

 • House Doctor Pock naulakko, vaaleanharmaa

  59,90

  Kätevä naulakko säilytystaskulla pieniin tiloihin.House Doctorin Pock -seinähylly on kätevä säilytyskaluste eteiseen tai pieniin tiloihin kuten kylpyhuoneeseen. Hylly on valmistettu maalatusta teräksestä ja siinä on kolme koukkua ja käytännöllinen tasku esimerkiksi käsineille tai vaikka saippuapulloille.

 • Menu Afteroom naulakko, valkoinen

  109,00

  Menun Afteroom-seinänaulakko on käytännöllinen takkien, vaatteiden, laukkujen ja hattujen säilytykseen.Afteroom-seinänaulakko on helppo asentaa paikoilleen. Naulakon on suunnitellut Tukholmassa toimiva suunnittelijaduo Afteroom.

 • Design House Stockholm Wave Naulakko 2 kpl, musta

  97,90

  Ruotsalainen design-naulakko skandinaaviseen makuun.Pidennä Wave-naulakkoriviä ostamalla useampi naulakkosetti peräkkäin tai asettele naulakot hauskasti päällekkäin. Upeasti muotoiltu design-naulakko leikkii mahtavasti varjoilla riippuen siitä, mistä kulmasta valoa kajastaa. Kiinnitys mukana tulevilla ruuveilla.

 • Design House Stockholm Atelier Seinänaulakko

  125,90

  Tyylikäs ja kätevä seinänaulakko eteiseen tai miksei myös keittiöön.Design House Stockholmin Atelier-seinänaulakko on Alexander Lervikin suunnittelema, jolle onkin ominaista koristeellinen ja tyylikäs muotoilu. Naulakossa on kahdeksan eripituista koukkua, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ripustaa siihen useampia takkeja ja laukkuja, näyttäen samalla myös kivalta. Seinänaulakon yläosa toimii hyllynä, johon voit laittaa taidetta tai säilyttää siinä huiveja ja vaikka…

 • Design House Stockholm Arrow naulakko, musta

  44,90

  Luo mielenkiintoisia yksityiskohtia sisustukseen näillä design-naulakoilla.Seinästä ulospäin avattava Arrow-naulakko on valmistettu pintakäsitellystä alumiinista. Naulakko kestää painaviakin roikkuvia, mutta on kätevä ripustin esimerkiksi silitetylle paidalle tai prässätyille housuille. Jos nuolen varren laittaa takaisin seinää vasten, syntyy graafisesti mielenkiintoinen nuolikuvio, ja silti nuolen päitä voi käyttää pienempinä koukkuina. Symbolisesti hauskoja nuolia voi myös yhdistellä keskenään, saaden aikaiseksi…

 • Yamazaki Tower Kenkähylly kannella, musta

  167,90

  Teräsrunkoinen Yamazaki Tower-kenkähylly on todellinen tilaihme.Yamazaki Tower -kenkähylly vie tilaa syvyyssuunnassa vain n. 25 cm, joten se sopii kapeaankin eteiseen tai vaatehuoneeseen. Viidellä hyllyllä on tilaa ainakin 15 kenkäparille, jonka lisäksi kenkiä mahtuu myös lattialle telineen alle. Kauniin saarniviilutetun kannen päällä taas voi säilyttää vaikkapa avaimia ja aurinkolaseja. Lisäksi hyllyn päädyssä on kaksi irrotettavaa koukkua,…

 • Design House Stockholm Wave Naulakko 2 kpl, valkoinen

  97,90

  Mielenkiintoisesti muotoiltu ja tyylikäs design-naulakko.Pidennä Wave-naulakkoriviä ostamalla useampi naulakkosetti peräkkäin tai asettele naulakot hauskasti päällekkäin. Upeasti muotoiltu design-naulakko leikkii mahtavasti varjoilla riippuen siitä, mistä kulmasta valoa kajastaa.