Piknik ja riippumatot

 • Sagaform Istuinalusta pieni, harmaa

  15,90

  Pienessä käytännöllisessä istuinalustassa on vettähylkivä alapinta. Sagaformin tyylikäs istuinalusta on helppo kääriä kokoon ja kiinnittää tarranauhalla. Vie kokoon käärittynä vain vähän tilaa. Yläpinta lämmittävää ja ihanan pehmeää lampaanvillaa jäljittelevää sherpa-kangasta.

 • Sagaform Teräksinen Juomapullo, pinkki

  24,90

  Kehittyneen tyhjiörakenteen ansiosta juomapullo pitää juomasi jääkylmänä ja toimii myös termoksena.Sagaformin juomapullo on täydellinen liikkuvalle ihmiselle joka haluaa nauttia juomansa autossa, junassa, lenkillä tai työpaikalla. Tyylikäs ja kestävä juomapullo pitää juomasi jääkylmänä jopa 24 tuntia tai kuumana peräti 12 tuntia. Juomapullo on varustettu vuotamattomalla korkilla huoletonta kuljettamista varten. Kestää konepesun.

 • Cilio Arolo Piknikkori, 2 hlöä

  99,00

  Cilio Arolo piknikkori sisältää kaiken mitä tarvitset ulkona syödessäsi. Kori on suunniteltu kahdelle ja siinä on tukeva kantokahva. Arolo piknikkori pakkaus sisältää yhden piknik-korin, 2 kpl veitsiä, 2 kpl haarukoita, 2 kpl lusikoita, 2 kpl lautasia ja 2 kpl mukeja.Cilio on vuonna 1993 alkunsa saanut saksalainen yritys, jonka laajasta valikoimasta löytyy laadukkaita ja käytännöllisiä välineitä…

 • Sagaform City Retkihuopa, harmaa

  35,90

  Varustaudu piknik-kauteen tällä tyylikkäällä retkihuovalla.Käytännöllinen, mutta ylellinen piknikhuopa, jossa vettä hylkivä kääntöpuoli ja vetoketjullinen säilytysosa. Huopa on helppo kääriä kokoon, jolloin sitä voidaan kätevästi kantaa kantokahvasta.

 • Sagaform City Kylmäkori, pellava

  36,90

  Sagaformin klassinen pellavakankaiselta näyttävä kylmäkori, jossa fiksuja toimintoja. Tämän Sagaform City -sarjan kylmäkorin kannen voi rullata kokoon ja kiinnittää tarralla reunaan, jolloin kori pysyy avonaisena. Laukun voi myös taittaa kokoon silloin, kun sitä ei käytetä.

 • Sagaform Teräksinen juomapullo, roosa

  23,90

  Tyylikäs vesipullo kylmälle tai kuumalle juomalle.Sagaformin tyylikäs teräksinen juomapullo haalean roosan värisenä. Edistyksellinen tyhjiörakenne pitää juoman jääkylmänä jopa 24 tuntia tai lämpimänä jopa 12 tuntia. Pullo sopii niin treeni- kuin arkikäyttöön.

 • Sagaform Huopa/istuinalusta, vihreä

  43,90

  Kun tarvitset matkaan kätevän istuinalustan tai istuinhuovan.Tässä kätevä piknikhuopa Sagaformilta, jossa vettä hylkivä kääntöpuoli. Helppo kääriä kokoon, jolloin huopaa voidaan kantaa kantokahvasta.