Pippurimyllyt ja suolamyllyt

 • Cole & Mason Napoli soft touch lahjasetti

  42,90

  Miellyttävän tuntuiset soft touch -myllyt lahjapakkauksessa.Laadukkaiden maustemyllyjen kirkas säiliöosa on lasinkirkasta akryylia.

 • Cole & Mason Gourmet Precision Derwent suolamylly

  57,90

  Laadukkaat ja tyylikkäät myllyt ovat pitkäikäinen investointi.Gourmet precision -myllyt ovat huippulaadukkailla koneistoilla varustettuja uudenlaisia myllyjä. Pippurimyllyn 6 ja suolamyllyn 3 erilaista jauhauskarkeutta ovat tarkkoja ja tasaisen lopputuloksen takaavia jauhatusasteita. Säätö ei ole portaaton vaan jauhatukset lohksahtavat ennalta määriteltyihin kohtiin, taaten tasaisen jauhatuksen koko ajan.Huom. Tuote sisältää vain suolamyllyn.

 • Joseph Joseph Milly suola- ja pippurimyllyt

  47,90

  Tämä hauska ja tyylikäs Joseph Josephin Milly -suola- ja pippurimyllysetti paitsi näyttää hyvältä pöydällä, myös vähentää sotkua keittiössä.Erityissuunniteltu korkki kerää ylimääräisen suolan ja pippurin talteen eikä päästä sitä putoamaan pöydälle. Mylly toimii helposti vääntämällä. Kestävä keraaminen mekanismi on säädettävä ja sen voi säätää haluamaansa karkeusasteeseen.

 • Peugeot Paris suolamylly valkoinen 18 cm

  49,90

  Klassinen ja hieman korkeampi suolamylly.Peugeot myllyissä on ainutlaatuinen elinikäinen takuu koneistolla. Tässä myllyssä kätevä karkeudensäätömahdollisuus. Paris on perinteinen klassikkomalli. Sopii keittiöön kuin keittiöön.

 • Peugeot Paris pippurimylly valkoinen 18 cm

  49,90

  Paris on legendaarinen peugeotin myllymalli.Peugeot myllyissä on ainutlaatuinen elinikäinen takuu koneistolla. Tässä myllyssä kätevä karkeudensäätömahdollisuus. Paris on perinteinen klassikkomalli. Sopii keittiöön kuin keittiöön.

 • Paikanvaraus

  Peugeot Elis Sense sähköinen pippurimylly

  109,00

  Tässä on pippurimyllyjen Rolls Royce.Peugeot-sähkömyllyn koneistolla on elinikäinen takuu ja mekanismilla on kahden vuoden takuu. Jauhaa kätevästi päällä olevaa nappia painamalla tuoretta ruohetta. Myllyssä on myös U-select mekanismi, jolla saa kätevästi säädettyä suolan tai pippurin karkeutta. Elis-mylly on terästä. Myllyssä on myös valo.

 • Cole & Mason Gourmet Precision Windermere Suolamylly

  55,90

  Suolarakeet rouheeksi käden käänteessä.Windermere on Cole & Masonin Precision Gourmet -huippusarjan mylly. Precision Gourmet -myllyissä on ainutlaatuinen koneisto: se säilyttää jauhatuksen karkeuden toisin kuin tavalliset myllyt, jotka löystyvät nopeasti ja vaativat jatkuvaa karkeuden säätämistä. Suolamyllyssä on 3 karkeudensäätöä ja erittäin tasainen jauhatus. Korkeus 180 mm.

 • Cole & Mason Horsham Suolamylly

  35,90

  Modernisti muotoillussa Cole&Masonin kromin värisessä suolamyllyssä on kolme eri karkeudensäätöä.Käytännöllisellä sekä tyylikkäällä suolamyllyllä on helppo vaihtaa hienosta karkeaan ja päin vastoin. Cole & Mason Horsham -suolamyllyn koneisto on asennettu myllyn yläpäähän, jolloin jauhatus tapahtuu “ylösalaisin”, ei enää maustemuruja maustekaappissa ja pöytäpinnoilla.Tehokas keraamista valmistettu mylly jauhaa runsaasti maustetta jokaisella pyöräytyksellä.

 • Cole & Mason Gourmet Precision Derwent pippurimylly

  57,90

  Laadukkaat ja tyylikkäät myllyt ovat pitkäikäinen investointi.Gourmet precision -myllyt ovat huippulaadukkailla koneistoilla varustettuja uudenlaisia myllyjä. Pippurimyllyn 6 ja suolamyllyn 3 erilaista jauhauskarkeutta ovat tarkkoja ja tasaisen lopputuloksen takaavia jauhatusasteita. Säätö ei ole portaaton vaan jauhatukset lohksahtavat ennalta määriteltyihin kohtiin, taaten tasaisen jauhatuksen koko ajan.Huom. Tuote sisältää vain pippurimyllyn.

 • Peugeot Paris pippurimylly valkoinen 12 cm

  39,90

  Kauniin kiiltävän valkoinen pippurimylly laatubrändillä.Peugeot myllyissä on ainutlaatuinen elinikäinen takuu koneistolla. Tässä myllyssä kätevä karkeudensäätömahdollisuus. Paris on perinteinen klassikkomalli. Sopii keittiöön kuin keittiöön.

 • Cole & Mason Horsham Pippurimylly

  35,90

  Modernisti muotoillussa pippurimyllyssä on jopa viisi eri karkeudensäätöastetta.Käytännöllisellä sekä tyylikkäällä Cole & Mason Horsham -pippurimyllyllä on helppo vaihtaa hienosta karkeaan ja päin vastoin. Pippurimyllyn koneisto on asennettu myllyn yläpäähän, jolloin jauhatus tapahtuu “ylösalaisin”, ei enää maustemuruja maustekaappissa ja pöytäpinnoilla. Tehokas hiiliteräksestä valmistettu mylly jauhaa runsaasti maustetta jokaisella pyöräytyksellä.

 • Cole & Mason Crystal Maustemyllyt 12,5 cm, lahjapakkaus

  46,90

  Tyylikkään kirkkaat Crystal suola- ja pippurimyllyt nyt lahjapakkauksessa.Cole & Masonin Crystal-myllysetin kulmikkaat muodot taittavat kauniisti valoa antaen kattaukselle raikkautta. Läpinäkyvät myllyt ovat korkealuokkaista lasinkirkasta akryylia. Pienikokoiset myllyt sopivat hyvin osaksi kattausta. Valikoimasta löydät mallit, jotka miellyttävät niin käyttäjää kuin katsojaakin. Pippurimyllyn innovatiivinen teräksinen Precision-koneisto leikkaa pippurin kuoren ennen jauhamista, mikä tuo pippurin aromin esiin ennen…

 • Peugeot Paris pippurimylly 50 cm

  103,90

  Rouhitun pippurin ystävälle riittävän suuri pippurimylly.Peugeot Paris -pippurimylly on erittäin tyylikäs lahja gourmet-kokille tai hääparille. Taattu katseenkerääjä ja keskustelunherättäjä ruokapöydässä. Kun tällä myllyllä rouhaisee pippuria annokseen, niin jo se saa herkuttelijalle veden herahtamaan kielelle. Koneistolle myönnettävä ikuinen takuu kertoo Peugeot’n myllyjen tinkimättömästä laadusta.

 • Cole & Mason Gourmet Precision Keswick pippurimylly

  52,90

  Laadukas pippurimylly, jossa tasainen jauhatus.Keswick on Cole & Masonin Precision Gourmet -huippusarjan mylly. Precision Gourmet -myllyissä on ainutlaatuinen koneisto: se säilyttää jauhatuksen karkeuden toisin kuin tavalliset myllyt, jotka löystyvät nopeasti ja vaativat jatkuvaa karkeuden säätämistä. Pippurimyllyssä on 6 karkeudensäätöä ja erittäin tasainen jauhatus.

 • Rosendahl Grand Cru suola- ja pippurimyllysetti

  62,90

  Grand Cru suola- ja pippurimyllysetti, jossa on mausteet mukana.Elegantit ja muotokieleltään ajattoman tyylikkäät myllyt päivittävät keittiövälineistön uudelle tasolle. Rosendahlin Grand Cru suola- ja pippurimyllyt ovat kannelliset, joten kattaukset pysyvät siistimpinä. Keraamisten leikkureiden ansiosta rouhe on sopivan hienojakoista ja työ lähes vaivatonta. Tilaa keittiöösi arvokkuutta ja käytännöllisyyttä nostamaan tai loistavaksi lahjaksi.

 • Cole & Mason Gourmet Precision Windermere Pippurimylly

  55,90

  Pippurit rouheeksi käden käänteessä.Windermere on Cole & Masonin Precision Gourmet -huippusarjan mylly. Precision Gourmet -myllyissä on ainutlaatuinen koneisto: se säilyttää jauhatuksen karkeuden toisin kuin tavalliset myllyt, jotka löystyvät nopeasti ja vaativat jatkuvaa karkeuden säätämistä. Pippurimyllyssä on kuusi karkeudensäätöä ja erittäin tasainen jauhatus. Korkeus 180 millimetriä.

 • Peugeot Paris U-select Duo suola- ja pippurimyllyt, 18 cm chocolate

  89,90

  Perinteiset Peugeot Paris -klassikkomyllyt nyt samassa pakkauksessa.Peugeot Paris -myllyt sopivat muotoilunsa ansioista keittiöön kuin keittiöön ja ne on valmistettu kestävästä puusta. Peugeot-myllyissä on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Näissä myllyissä on lisäksi kätevä karkeudensäätömahdollisuus. Settiin kuuluu suola- ja pippurimylly ja myllyjen korkeus on 18 cm.

 • Joseph Joseph Milltop Suola- ja pippurimyllysetti

  49,90

  Kauniisti muotoiltu myllypari Joseph & Josephilta.Näiden eleganttien suola- ja pippurimyllyjen näppärän muotoilun ansiosta jauhatusmekanismi löytyy yläosasta, joten ylimääräinen suola tai pippuri putoaa takaisin myllyn sisään sen sijaan, että karisee tasolle.

 • Peugeot Alaska elektroninen pippurimylly

  69,90

  Peugeot myllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Alaska on uutuusmylly, joka toimii paristoilla!Peugeot on pippurimyllyn keksijä, ja myllyt on keksitty 1800-luvulla. Peugeotin myllyjen koneistolla on elinikäinen takuu ja se on osasyy, miksi ne ovat ammattilaisten suosiossa. Myllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen ja niissä on karkeuden säätö. Vastajauhetun pippurin aromit ovat aivan omaa…

 • Peugeot Paris suolamylly valkoinen 12 cm

  34,90

  Pippurimylly tarvitsee kaverikseen tämän killtävän suolamyllyn.Peugeot myllyissä on ainutlaatuinen elinikäinen takuu koneistolla. Tässä myllyssä kätevä karkeudensäätömahdollisuus. Paris on perinteinen klassikkomalli. Sopii keittiöön kuin keittiöön.

 • Cole & Mason Burford Sähköinen Suola- ja pippurimylly, rosteri

  39,90

  Kaunis ja linjakas elektroninen mylly tyylikkääseen keittiöön ja kattaukseen.Kauniin linjakkaasti muotoillun sähköisen Burford -myllyn harjatun rosterirungon sisällä on huipputerävä ja laadukas keraaminen koneisto, joka nappia painamalla vapauttaa pippurin intensiivisen aromin tai jauhaa reilusti suolaa. Koneistolla on 10 vuoden takuu.

 • Cole & Mason Aldeburgh Suola- ja pippurimyllyt

  34,90

  Aldeburgh-myllyt tunnistaa niiden elegantisti kiertyvästä muotoilusta.Nämä suola- ja pippurimyllyt on valmistettu kirkkaasta akryylistä. Myllyissä on huipputerävä ja laadukas keraaminen koneisto, joka ei ruostu, vaikka myllyllä jauhettaisiin suolaa sisältäviä mausteseoksia.Koneistossa on kuusi eri karkeudensäätöä. Karkeuden säätäminen onnistuu kätevästi myllyn yläosassa olevaa nuppia kääntämällä. Mylly täytetään ruuvaamalla nuppi pois, jolloin kansiosa avautuu. Koneistolla on 10 vuoden takuu.

 • Paikanvaraus

  Peugeot Elis Sense sähköinen suolamylly

  109,00

  Tästä ei voi suolamylly enää paljon paremmaksi mennä, sillä tämä on lähes täydellinen.Peugeot-sähkömyllyn koneistolla on elinikäinen takuu ja mekanismilla on kahden vuoden takuu. Jauhaa kätevästi päällä olevaa nappia painamalla tuoretta ruohetta. Myllyssä on myös U-select mekanismi, jolla saa kätevästi säädettyä suolan tai pippurin karkeutta. Elis-mylly on terästä. Myllyssä on myös valo.