Puutarhavälineet

 • Fiskars Fiskars QuikFit™ Rikkaruohorauta

  19,90

  Tämä rikkaruohorauta on voittanut kansainvälisen Red Dot -muotoilupalkinnon.Teräväksi teroitettu terä rikkaruohojen kitkemiseen, maanpinnan rikkomiseen, kylvövakojen tekemiseen tai sammaleen poistamiseen laatoilta ja kiveyksiltä.

 • Fiskars Urban istutustyökalusetti

  25,90

  Elegantti istutustyökalu kokonaisuus huonekasvien ja parvekepuutarhan kasvien istuttamiseen sekä hoitoon.Nämä modernit istutustyökalut ovat tyylikkään valkoisia joihin kuuluu möyhennyskuokka, kasviveitsi ja istutuslapio laadukkaassa kangaskääreessä.

 • Fiskars PowerGear Oksasakset P91

  37,90

  Oksasakset kuivuneille oksille.Oksasakset kuolleiden ja kuivuneiden varpujen ja oksien leikkaamiseen varsinkin silloin kun tarvitaan hieman lisää voimaa.

 • Fiskars Työhansikkaat, koko 8

  19,90

  Työhansikkaat takaavat tukevan otteen puutöitä tehdessä.Kun karsit ruusupensastasi tai tarvitset suojaa käsillesi välttääksesi rakot istutustöistä, Fiskarsin työhansikkaat ovat aina hyvä valinta hyvin varustetulle puutarhurille. Hansikkaiden materiaali on laadukas ja hengittävä, ne myös istuvat käteen hyvin, muotoilunsa ansiosta. Hanskoissa on vahvistettu kämmenpuoli kovaan työntekoon.

 • Fiskars Oksasakset sormilenkillä, ohileikkaava malli

  34,90

  Ergonomisesti muotoillut kahvat takaavat oikeanlaisen otteen.Fiskars-oksasakset on muotoiltu ergonomisesti päämääränä työkalun helppo ja mukava käyttö. Niinpä monet puutarhurit ja teollisuuden asiantuntijat ovat tunnustaneet ne tuotekategoriansa parhaiksi hinta-laatusuhteeltaan ja suorituskyvyltään.Ergonomiset kahvat on valmistettu erittäin kestävästä, lasikuituvahvisteisesta polyamidista ja ruostumattomat terästerät on helppo lukita kun saksia ei käytetä. Käänteentekevä, uusi mekanismi, joka vähentää työn kuormittavuutta, helpottaa erityisesti…

 • Fiskars Inspiration™ Istutustalikko

  5,90

  Istustalikko toimii kätevänä kaverina kasvien istutuspuuhissa.Fiskars Inspiration™ sarjan istutustyökalut ja oksasakset soveltuvat hyvin esimerkiksi aloittelevalle puutarhurille, parvekepuutarhurille, keittiöpuutarhurille ja trenditietoisille puutarhureille. Sarjan käytännöllisyys ja uudet viehättävät värit: liila ja valkoinen, ilahduttavat käyttäjäänsä. Fiskars Inspiration™ sarjan työvälineet kuvastavat Fiskarsia kestävyydellään, keveydellään, ergonomisuudellaan, hyvällä laadullaan sekä muotokielellään.

 • Fiskars Premium Istutustalikko

  9,90

  Istutustalikko sopii istutukseen juuria vahingoittamatta sekä kitkemiseen.Premium-istutustyökalujen materiaali on kevyt ja kestävä FiberComp™, teräosa on ruostumatonta terästä ja kädensijassa on miellyttävä ja otteenpitävä SoftGrip™-pinta. Työkalut ovat sekä näyttäviä että käytännöllisiä. Ne kestävät lämpötilavaihtelun (-40 asteesta +150 asteeseen) ja ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä. Istutustalikon vahvat teräspiikit uppoavat kovaankin maahan ja siinä on kätevä ripustusreikä.

 • Fiskars halkaisukirves

  57,90

  Fiskarsin halkaisukirves.Kestävä, kevyt ja käyttövarma pitkä varsi.

 • Fiskars PowerGear Oksasakset Ohileikkaavamalli P92

  34,90

  Oksasaksilla saat siistittyä pihan pensaat vaivattomasti.Oksasakset tuoreiden varpujen ja oksien leikkaamiseen silloin kun tarvitaan lisää voimaa. Nämä sakset sopivat myös pienempään käteen.

 • Fiskars Telescopic puutarhatalikko

  47,90

  Teroitettu terä helpottaa kaivamista ja nurmikon reunojen tasaamista.Teleskooppisarjassa varren pituutta voi säätää portaattomasti 1050-1250 mm välillä tuotetta käyttävän henkilön pituuden mukaan tai työn vaatimusten mukaan. Työasento pysyy ergonomisena ja selkään ja käsivarsiin kohdistuva rasitus pienenee. Muovinen varren yläosa suojaa kylmältä ja takaa paremman otepitävyyden. Terän ja varren liitos on hitsattu. Lapioiden terä sekä talikon piikit…

 • Fiskars Työkäsineet naisille

  11,90

  Oikeanlaiset ja laadukkaat naisten työkäsineet suojaavat pihatöissä.Kämmen haljasnahkaa, päällys mustaa drellipuuvillaa, puuvillainen kokovuori lisää mukavuutta puutarha- ja pihahommiin.

 • Fiskars In-Lock yleisharavan lapa

  9,90

  Kestävää yleisharavaa voi käyttää myös maan pinnan muokkaamiseen.Fiskars vaihtovarsiharavassa on ideaa: yhteen varteen voit kiinnittää viisi erilaista lapaosaa. Lapaosat valmistetaan sitkeästä ja kestävästä erikoismuovista.

 • Fiskars StaySharp Max Reel ruohonleikkuri korilla

  369,00

  Erinomainen vaihtoehto bensiini- ja sähkökäyttöisille leikkureille.Fiskars StaySharp Max Reel ruohonleikkuri korilla on hiljainen ja ekologinen ruohonleikkuri isolla ruohonkerääjäksi lisätyllä korilla. Leikkuri ei tarvitse sähköä tai bensaa. Soveltuu erinomaisesti pienemmille pihoille.

 • Fiskars QuikDrill puutarhakaira M-koko

  64,90

  Puutarhakairat ovat markkinoiden kuumimpia puutarhatuotteita!Fiskars QuikDrill™ puutarhakairan kahdella teroitetulla, optimaalisessa kulmassa olevalla terällä saadaan tehoa reikien tekoon. Puutarhakairassa kolme eri teräkokoa, jotka ovat vaihdettavissa kuhunkin varteen. Eri kokoisten terien vuoksi tuote sopii eri käyttötarkoituksiin. Puutarhakairan terät katkovat juuria ja välttelevät kiviä, jolloin terä ei jumiudu kairatessa. Puutarhakairalla voi kairata syvemmälle ennen kuin maa-aines pitää tyhjentää,…

 • Fiskars Retkikirves

  52,90

  Monipuolinen ja tehokas Fiskars retkikirves.Käytännöllinen Fiskars retkikirves lyhyellä verralla esimerkiksi mökille, autoon tai veneeseen.

 • Fiskars Pro Oksasakset P90

  34,90

  Oksasakset tehokkaaseen työskentelyyn puutarhan parissa.Fiskarsin Pro -oksasakset ovat erinomaiset kaikenlaiseen oksien karsimiseen ja siistimiseen. Terät ovat pehmustetut työturvallisuuden ja -mukavuuden lisäämiseksi. Ainutlaatuinen muotoilu helpottaa ja tehostaa työskentelyä.

 • Fiskars PowerGear™ X Raivaussakset, ohileikkaava S

  49,90

  Läpimitaltaan enintään 38 mm:n paksuisen tuoreen puun usein toistuvaan leikkuuseen.Ohileikkaava malli varmistaa hyvän ulottuvuuden ja siistin leikkuujäljen.

 • Fiskars Inspiration oksasakset P26, ohileikkaava

  17,90

  Käytännöllinen ja viehättävän sininen työkalu puutarhurille.Fiskars Inspiration™ sarjan istutustyökalut ja oksasakset soveltuvat hyvin esimerkiksi aloittelevalle puutarhurille, parvekepuutarhurille, keittiöpuutarhurille ja trenditietoisille puutarhureille. Sarjan työvälineet kuvastavat Fiskarsia kestävyydellään, keveydellään, ergonomisuudellaan, hyvällä laadullaan sekä muotokielellään. Oksasaksissa on tukeva kädensija ja reikä rannehihnalle. PTFE-pinnoite vähentää kitkaa sekä helpottaa leikkaamista ja puhdistusta.

 • Fiskars Fiskars QuikFit™ Yleisharava

  15,90

  Monikäyttöinen FiberComb-lapa ja -piikit varteen nähden kulmassa, joka varmistaa ergonomisen työasennon.Perustyökalu nurmikon perustamiseen ja maan tasoittamiseen ennen kylvämistä. Sopii sekä pitkän heinän haravointiin että pintamaan, hiekan ja mullan tasoittamiseen ennen kylvämistä ja kylvösten tiivistämiseen.

 • Fiskars Kapea istutuslapio

  7,90

  Kapeisiin yrtti- ja kukkapenkkeihin ja ahtaisiin paikkoihin sopiva istutuslapio kapeammalla kärjellä.Ergonomisesti muotoillut, monikäyttöiset istutustyökalut sopivat kaikkeen puutarhassa istuttamiseen, kitkemiseen ja maan muokkaukseen. Materiaalina lasikuituvahvisteinen polyamidi, joka kestää jopa 35 kilon painon sekä säänvaihtelut (-40 – +150 °C) ja on helppo puhdistaa. Materiaali on täysin kierrätettävissä. Istutustyökaluissa tyylikäs pintakuviointi.

 • Fiskars PowerLever Oksasakset P53

  27,90

  Näillä saksilla leikkaa pensaat ja puut uuteen uskoon.Ideaalit sakset varpujen ja oksien leikkaamiseen. Kestävää ruostumatonta terästä.

 • Messinkinen sumutin

  42,90

  Kastele kasvisi tällä tyylikkäällä kastelukannulla!Tällä hienolla messinkisellä sumuttimella pidät kasvisi kylläisenä tyylikkäästi. Varo ettet kastele kasvejasi liikaa!

 • Fiskars PowerGear X Raivaussakset, alasinmalli L

  99,00

  Läpimitaltaan enintään 55 mm:n paksuisen kovan ja kuivan puun tehokkaaseen leikkuuseen.Alasinmallinen terä parantaa kestävyyttä ja leikkuutehoa. Kaareva alempi terä parantaa otetta.

 • Fiskars Fiskars QuikFit™ Rikkaruohohara

  22,90

  Rikkaruohojen poistamiseen ja maan muokkaamiseen.Rikkaruohojen poistamiseen ja kitkemiseen tarkoitetut työkalut helpottavat harmillisten ja epähaluttujen kasvien torjumisessa.

 • Fiskars Fiskars QuikFit™ Lyhyt varsi, harmaa

  14,90

  Tämä varsi sopii yhteen kaikkii Fiskarsin QuikFit-tuotteisiin.Yksi varsi ja paljon mahdollisuuksia – uusi Fiskars QuikFit™, jossa on vaihdettavat päät, tekee puutarhatyöskentelystä tehokkaampaa ja auttaa pitämään työkaluvajan järjestyksessä. Monipuolinen, täydellisesti yhteensopivien työkalujen valikoima on erittäin helppokäyttöinen ja säästää aikaa.

 • Fiskars Telescopic puutarhan pistolapio

  53,90

  Teroitettu terä helpottaa kaivamista ja nurmikon reunojen tasaamista.Teleskooppisarjassa varren pituutta voi säätää portaattomasti 1050-1250 mm välillä tuotetta käyttävän henkilön pituuden mukaan tai työn vaatimusten mukaan. Työasento pysyy ergonomisena ja selkään ja käsivarsiin kohdistuva rasitus pienenee.Muovinen varren yläosa suojaa kylmältä ja takaa paremman otepitävyyden. Terän ja varren liitos on hitsattu. Lapioiden terä sekä talikon piikit ovat…

 • Fiskars talvihansikkaat

  17,90

  Vettähylkivä polyuretaanipinta takaa hyvän pidon.Hanskat suojaavat kylmältä ja puutarhatöistä aiheutuvilta haavaumilta. Fiskarsin talvihansikkaat tarjoavat tuulenpitävän suojan. Vettähylkivä polyuretaanipinta takaa puolestaan pitävän otteen. Laadukkaat talvihanskat, joiden sisäpinnan fleecevuori pitää kädet lämpimänä.

 • Fiskars Työkäsineet miehille

  11,90

  Pehmeät ja laadukkaat miesten työkäsineet suojaavat käsiä pihatöissä.Kämmen haljasnahkaa, päällys mustaa drellipuuvillaa, puuvillainen kokovuori lisää mukavuutta puutarha- ja pihahommiin.

 • Designkastelukannu, teräs

  69,00

  Tämä tuotteen esittelyteksti on mahtipontinen: “Maailman helpoin ja kätevin tapa kastella kukat.”Ruukkua, astiaa tai säilötä ei enää voi keksiä, sillä ne on jo keksitty. Mutta onneksi aina voi parantaa. Tällä kertaa tuotesuunnittelijat ottivat hampaisiinsa kukkien kastelukannun ja teki siitä niin hyvän kuin vaan voi. Syntyi Designkastelukannu.Kannu on terästä ja siihen on kiinnitettynä kunnon kumiletku. Kumiletku…

 • Fiskars PowerGear Oksasakset ohileikkaavamalli P94

  39,90

  Patentoitu PowerGear™ mekanismi leikkaa 3,5 kertaa helpommin kuin standardit oksasakset.Uniikki kääntyvä kahvan liike vähentää käteen kohdistuvaa painetta. Sakset ovat erittäin kevyet ja kestävät. Ruostumattomat terät (CrMoV) pysyvät terävinä pitempään ja tarttumaton PTFE pinnoite ylemmässä terässä vähentää terän kulumista. Ohileikkaavan terän leikkuuteho on 26 mm.

 • Fiskars Fiskars QuikFit™ Omenapoimuri

  21,90

  Yletä ylimpiinkin oksiin tämän teleskooppivarteen liittettävän poimurin avulla.Fiskars QuikFit™ omenapoimurilla saat kerättyä hedelmät nopeasti ja vaivattomasti. Yhdistettynä Fiskars QuikFit™ Teleskooppivarteen poimurilla yltää jopa kuuteen metriin saakka.

 • Fiskars Light Lapio

  32,90

  Fiskarsin kevyt lapio.Kevyt, tasakärkinen lapio soveltuu maa-aineksen, katteiden ja lumen nostamiseen ja siirtämiseen.

 • Fiskars PowerGear™ pensassakset

  73,90

  Ihanan kevyet, mutta äärimmäisen tehokkaat.Erittäin kevyet ja tehokkaat Fiskars pensassakset soveltuvat pensasaitojen ja pensaiden muotoiluun sekä leikkaamiseen. Ainutlaatuiset voimanvälitysmekanismit PowerGear™ ja PowerLever™ antavat lisävoimaa ja mahdollistavat leikkuun koko terän pituudelta. Lasikuituvahvisteisen polyamidikahvan ansiosta leikkaaminen on olennaisesti kevyempää perinteisiin pensassaksiin verrattuna.

 • Fiskars Fiskars QuikFit™Adapteri

  9,90

  Adapterin eli yleisliittimen avulla voidaan yhdistää eri valmistajien työskentelypäät Fiskars QuikFit™ -yleisvarteen.Työkaluvajan varsiviidakkoon löytyy nyt ratkaisu Fiskarsilta. Uusi Fiskars QuikFit™ on kattava sarja puutarhatyökaluja, joihin kaikkiin sopii sama varsi. Yhden klikkauksen päässä on kymmenittäin mahdollisuuksia erilaisiin puutarha- ja pihatöihin. Kun käytössä on vain yksi varsi, tulee työkaluvajaan tilantuntua ja järjestystä, ja puutarhatöihin ryhtyminen käy leppoisammin.

 • Fiskars kokoontaitettava lapio

  79,90

  Kätevä ja käytännöllinen kokoontaitettava lapio sopii esimerkiksi pienen pihan perusvarusteeksi.Tämä kokoontaitettava lapio on helppo ja äänetön taittaa kokoon ja avataestävä lapio muun muassa retkeilyyn. Lapiossa on kaksi asentoa: lapio tai kuokka. Kätevän kokonsa ansiosta tätä on helppo kuljettaa ja varastoida kankaisessa vyölaukussa, joka tulee paketin mukana. Terä on karkaistua booriterästä, nivelmekanismi karkaistua alumiinia ja varsi…

 • Fiskars Servo-System™ Ruohosakset

  31,90

  Nämä sakset on muotoilultaan erityisen sopivat ruohon leikkaamiseen.Fiskars-ruohosaksissa on nerokas Servo-System™ -mekanismi, joka estää terien jumiutumisen ja takaa keskeytymättömän, tehokkaan leikkaamisen. Ergonomiset ja kevyet sakset ovat mukavat käytössä ja aina 360 asteeseen saakka. Säädettävällä leikkuupäällä tavoittaa helposti hankalatkin paikat. Terät on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä ja kahvat lasikuituvahvisteisesta polyamidista.

 • Fiskars Leveä istutuslapio

  7,90

  Puutarhan monityökalu auttaa istuttamisessa, kitkemisessä ja maan muokkaamisessa.Ergonomisesti muotoillut, monikäyttöiset istutustyökalut sopivat kaikkeen puutarhassa istuttamiseen, kitkemiseen ja maan muokkaukseen. Materiaalina lasikuituvahvisteinen polyamidi, joka kestää jopa 35 kilon painon sekä säänvaihtelut (-40 – +150 °C) ja on helppo puhdistaa. Materiaali on täysin kierrätettävissä. Istutustyökaluissa tyylikäs pintakuviointi.

 • Fiskars Kuokka

  11,90

  Kestävä kuokka kaikenlaisiin puutarhan istutushommiin.Ergonomisesti muotoillut, monikäyttöiset istutustyökalut sopivat kaikkeen puutarhassa istuttamiseen, kitkemiseen ja maan muokkaukseen. Materiaalina lasikuituvahvisteinen polyamidi, joka kestää jopa 35 kilon painon sekä säänvaihtelut (-40 – +150 °C) ja on helppo puhdistaa. Materiaali on täysin kierrätettävissä.

 • Fiskars PowerGear Raivaussakset saksiterällä, S-koko

  43,90

  Fiskarsin ohileikkaavat saksiteräiset raivaussakset on suunniteltu tarkkaan leikkaamiseen, jolloin voidaan leikata terien kärjillä.Fiskars-raivaussakset sopivat kaikkeen leikkaamiseen puutarhassa. Ainutlaatuinen PowerGear™ -mekanismi lisää leikkuuvoimaa ja jakaa sen tasaisesti koko leikkuutoiminnolle. PowerStep™ -teknologia mahdollistaa leikkaamisen yhdessä tai useammassa vaiheessa. Se vähentää työn kuormittavuutta ja helpottaa erityisesti nuorten ja seniorikäyttäjien työskentelyä pienentäen rasitusta ja tehden puutarhatyöstä entistä miellyttävämpää. Fiskars-raivaussakset…

 • Fiskars Fiskars QuikFit™ Möyhennyskuokka juuriterällä

  23,90

  Sopii kylvömaan valmisteluun ja hoitoon.Maan haraamiseen, muokkaamiseen, kuohkeuttamiseen ja pinnan rikkomiseen.

 • Fiskars Garden Pro Oksasakset

  37,90

  Oksasaksien uusi mekanismi vähentää rasitusta ja tekee puutarhatyöstä entistä miellyttävämpää.Fiskars -oksasakset on muotoiltu ergonomisesti päämääränä työkalun helppo ja mukava käyttö. Niinpä monet puutarhurit ja teollisuuden asiantuntijat ovat tunnustaneet ne tuotekategoriansa parhaiksi hinta-laatusuhteeltaan ja suorituskyvyltään. Ergonomiset kahvat on valmistettu erittäin kestävästä, lasikuituvahvisteisesta polyamidista ja ruostumattomat terästerät on helppo lukita kun saksia ei käytetä.Valikoimaan sisältyvät käytännölliset sormilenkilliset…

 • Fiskars Hedelmäpoimuri

  35,90

  Hedelmäpoimurin pussi on kestävää puuvillaa.Fiskarsin erikseen myytäviin varsiin kiinnitettävä hedelmäpoimuri, jotta ylettyisit korkeimmillekin oksille. Poimuri on helppo ja nopea kiinnittää varteen, eikä sen kiinnittämiseen vaadita työkaluja.

 • Fiskars Fiskars QuikFit™ Rautaharava

  18,90

  Haravointiin, maan tasoittamiseen ja multapaakkujen rikkomiseen.Haravan piikit ovat karkaistua hiiliterästä, joten ne kestävät kovemmankin käytön.

 • Fiskars PowerGear Pensassakset

  74,90

  Erittäin kevyet ja tehokkaat Fiskars pensassakset soveltuvat pensasaitojen ja pensaiden muotoiluun sekä leikkaamiseen.Ainutlaatuiset voimanvälitysmekanismit PowerGear™ ja PowerLever™ antavat lisävoimaa ja mahdollistavat leikkuun koko terän pituudelta. Lasikuituvahvisteisen polyamidikahvan ansiosta leikkaaminen on olennaisesti kevyempää perinteisiin pensassaksiin verrattuna. Terät ruostumatonta terästä, yläterässä kitkaa vähentävä PTFE-pinnoite.