Pyykkikorit

 • Yamazaki Pyykkikori, musta

  71,90

  Säilytä likapyykit hygienisesti ja tyylikkäästiLikapyykit säilyvät hygienisesti ilmavassa pyykkikorissa. Kankaisesta pyykkikorista ilma pääsee vaihtumaan koko ajan. Kori on myös helppo ja kevyt nostaa ja kantaa mukana pyykätessä. Saat kuljetettua pyykit kätevästi esimerkiksi pyykkitupaan.

 • Brabantia Pyykkikori 60 l, korkkikansi

  119,00

  Korkkikannella varustettu pyykkikori tuo lämmintä tunnelmaa sisustukseen.Brabantian 60 litrainen pyykkikori säilöö sisälleen myös suuremmankin perheen pyykit. Korissa on kätevä Quick Drop -suuaukko ja kansi on valmistettu korkista. Korin sisäpuolella on konepestävä kankainen pyykkipussi, jonka avulla pyykkejä voi helposti liikutella. Kori on täynnä tuuletusaukkoja, joiden ansiosta pyykit saavat ilmaaa.

 • Brabantia Pyykkisäkki suorakulmainen, 55 l harmaa

  34,90

  Kätevä ja siisti kankainen pyykkikori kanto-ominaisuudella. Brabantian kulmikas kankainen 55 litran pyykkisäkki, jonka kahvat sulkeutuvat magneettisesti ja kääntyvät käteviksi kantokahvoiksi. Voit näin kuljettaa kätevästi pyykit pyykkisäkissä pesutupaan. Kun säkki on kiinni, voit vain pudottaa likaiset vaatteet pussiin Quick-Drop-aukosta. Aukko pitää pyykit hieman piilossa, mutta kuitenkin hengittävästi korissa. Pussin pohjassa ja kyljissä on kovikkeet, joilla pussi…

 • Brabantia Kokoontaitettava pyykkikori 35 litraa, harmaa

  28,90

  Pyykkikoriin tyhjentää helposti jopa 5 kg:n pyykkikoneen pyykit.Kokoontaittuva kankainen pyykkikori kovalla pohjalla. Koriin on helppo vetää pyykit koneesta ja kantaa kuivaustelineen ääreen. Kokoontaitettuna kori on helppo säilöä todella pieneen tilaan, taitettuna paksuus vain n. 3-5 cm, joten voit säilyttää sitä vaikkapä pesukoneen ja seinän välisessä pienessa rakosessa.Korissa on vettähylkivä erikoispinnoite, joten se ei kastu märkienkään…

 • Brabantia Pyykkisäkki, suorakulmainen 55 l pippuri

  34,90

  Upea pyykkisäkki Brabantian tuoteinnovaatiolla.Tämä Brabantian nerokas avattava ja suljettava pesupussi on tilaa säästävä ja tekee pesupäivästäsi helppoa. Kun magneettiset kantokahvat ovat kiinni, likainen pyyhe putoaa pussissa olevan pika-pudotusaukon läpi. Avaa yläosa pesupäivänä ja laukku on käyttövalmis!

 • House Doctor ruudullinen pyykkikori, 50 cm

  6,90

  Moderni lisä kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen.House Doctorin pyykkikori sopii niin vaatteiden kuin lelujen ja pyyhkeiden säilyttämiseen. Modernia, tyylikästä koria koristaa mustavalkoinen ruutukuvio. Korissa on nahkaiset kahvat. Pyykkipussi kestää 10 kiloa vaatetta.

 • Zone Denmark Confetti-pyykkipussi, violetti

  31,90

  Loistava ratkaisu pyykin keräilemiseen.Zone-sarjan tuotteet sopivat kaikkien kylpyhuoneisiin, sillä niiden mahtavat värit sekä tyylikäs ja ajaton muotoilu tekevät tuotteista uskomattoman toimivia ja käytännöllisiä. Esteettisesti upeat esineet viimeistelevät kylpyhuoneen tai saniteettitilojen sisustuksen viimeistäkin piirtoa myöten. Valitse kolmesta väristä mieluisa, tilaa koko sarja tai yhdistele vaikkapa samaa muotokieltä olevia, mutta erivärisiä tuotteita keskenään. Yksinkertainen todella on kaunista!

 • Yamazaki Pyykkikori, valkoinen

  64,90

  Yksinkertainen ja tyylikäs pyykkikori.Likapyykit säilyvät hygienisesti ilmavassa pyykkikorissa. Kankaisesta pyykkikorista ilma pääsee vaihtumaan. Kori on myös helppo ja kevyt nostaa ja kantaa mukana pyykätessä.