Pyykkitelineet

 • Brabantia Pull-out pyykkinarut 22 m, teräs

  53,90

  Seinälle asennettava teline, josta voi vetää pyykkinarut tarpeenvaatiessa ulos.Kompakti ja pehmeästi ulosvedettävä pyykkinaru. Narut liukuvat helposti ulos ja niissä on jarrut, jotta ne pysyvät tiukkana pyykkejä ripustettaessa. Pyykkinaru sopii myös märkätiloihin, koska kotelo on ruostesuojattu. Teline on helppo asentaa seinälle mukanatulevien ohjeiden avulla. Kahden seinän maksimietäisyys 4,4 metriä.

 • Brabantia T-model pyykinkuivausteline

  99,00

  Täydellinen ratkaisu suurenkin perheen pyykin kuivaamiseen.Tukevassa pyykinkuivaustelineessa on runsaasti tilaa kuivattaville pyykeille. Kokoontaitettava teline on helppo avata ja sulkea.

 • Brabantia WallFix-pyykinkuivausteline säilytyslaatikolla, 24 m

  189,00

  Seinään kiinnitettävä pyykinkuivausteline on aina käyttövalmis ja se taittuu suojaan.Helppokäyttöinen seinälle ripustettava pyykinkuivausteline on heti käyttövalmis. Aukeaa yhdellä vedolla ja kapasiteettia riittää myös isommille pyykeille. Teline on säänkestävää, ruostumatonta materiaalia. Mukana selkeät ohjeet, joilla telineen asentaminen käy kädenkäänteessä.

 • Brabantia Lift-O-Matic pyykinkuivausteline suojapussilla 50 m, hopea

  119,00

  Telineen korkeuden voi säätää pyykinpesijän pituuden mukaan juuri sopivaksi.Oletko kyllästynyt kantelemaan painavaa pyykkikoria pitkin poikin pitkiä kuivausnaruja? Brabantian ulosasennettava, jalkansa ympäri pyörivä pyykinkuivausteline on helppokäyttöinen ja kevyt kuivaaja, jonka voi säätää sopivalle työskentelykorkeudelle. Laita pyykit naruille kuivumaan ja anna tuulen hoitaa loput. Saat puhtaan raikkaita ja pehmeitä sekä helposti kerättäviä pyykkejä. Teline on ruosteen- ja…

 • Brabantia Pull-out pyykkinarut 22 m, valkoinen

  34,90

  Vedä piilossa olevat pyykkinarut esiin vain tarvittaessa.Kompakti pehmeästi ulosvedettävä pyykkinaru. Narut liukuvat helposti ulos ja niissä on jarrut, jotta ne pysyvät tiukkana pyykkejä ripustettaessa. Pyykkinaru sopii myös märkätiloihin, koska kotelo on ruostesuojattu.Teline on helppo asentaa seinälle mukanatulevien ohjeiden avulla. Kahden seinän maksimietäisyys 4,4 metriä.