Säilytys

 • Brabantia Etuluukullinen leipälaatikko, mattapintainen teräs

  62,90

  Tässä leipälaatikossa on sormenjälkiä hylkivä pinta.Tyylikäs leipälaatikko on keittiön kiiltävä säilytysratkaisu. Etuluukullinen leipälaatikko on päältä tasainen, jotta sen päälle voi laittaa esimerkiksi muita keittiön tavaroita, kuten säilytyspurnukoita. Leipä pysyy laatikossa tuoreena ja luukku on vahvistettu magneettisella tiivisteellä. Laatikko on tilava ja se on valmistettu ruosteenkestävästä teräksestä, johon ei tartu sormenjäljet.

 • Eva Solo Toolbox Säilytyslaatikko 15 cm, musta

  52,90

  Toolboxin käyttötarkoituksissa vain mielikuvitus on rajana.Säilytinlaatikko sopii pelkistetyn muotoilunsa ansiosta sisustukseen kun sisustukseen. Toolbox säilyttää tyylillä keittiön aterimet, työhuoneen kynät, kylpyhuoneen kosmetiikkatuotteet tai mitä keksitkään siellä säilyttää.

 • Brabantia Fall Front Leipälaatikko, mattamusta

  64,90

  Tyylikäs leipälaatikko viimeistelee keittiötasosi.Brabantian Fall Front Leipälaatikko on tilava ja sopii moneen sisustukseen. Sen kulmikkaat kulmat takaavat hyvän tilavuuden. Kansi avautuu sisäänpäin ja siinä on magneettinen sulkija. Leipälaatikon saa myös kiinnitettyä seinään tarvittaessa sen takana olevien reikien ansiosta! Todellinen tilaihme, jolle keksii varmasti paikan keittiössä.

 • House Doctor säilytyspurkkisetti, ruudullinen

  16,90

  Suloiset säilytyspurnukat.House Doctorin suloisen ruudulliset säilytyspurkit keittiöön. Kolme eri kokoista ja väristä metallista purnukkaa, kuivien elintarvikkeiden säilyttämiseen. Väreinä vaaleanpunainen, vaaleanvihreä sekä beige.

 • Stelton Bread bag, suuri, hiekka

  29,90

  Tämä Steltonin ainutlaatuinen leipäpussi on Klaus Rathin suunnittelema.Pussissa on magneetit jotka sulkevat pussin täysin, näin leipäsi pysyy tuoreena ja rapeana. Tuote on valmistettu 100 % ekologisesta, sertifioidusta buldaanista (puuvilla) joten se on konepestävä ja helppo puhdistaa.Koe kestävä ilo Steltonin tuotteiden huolellisesta muotoilusta joita vaalii mielellään. Yllättävää, innovatiivista, laadukasta skandinaavista designia – Steltonin tuotteet rikastuttavat arjen!

 • Peltilaatikot kodintarvikkeille, 3 osaa

  24,90

  Kätevät peltipurkit kodintarvikkeille.Tähän kolmeosaiseen peltilaatikkosarjaan saat järjestettyä kodin pienemmät esineet, jotka tuntuvat aina olevan hukassa. Hyvä myös lahjaksi!Settiin sisältyy yksi suurempi laatikko esimerkiksi kenkien hoitoon liittyville asioille ja kaksi pienempää laatikkoa vaikka ompeluvälineille ja ensiaputarvikkeille.

 • Paikanvaraus

  ASA Memo säilytyspurkki, 14 cm

  8,90

  Tyylikäs säilytyspurkkiSäilytyspurkki liitutaululla. Kirjoita liidulla purkin kylkeen sen sisältö. Purkissa on muovinen kansi.

 • Stelton Bread bag, suuri musta

  35,90

  Steltonin supersuosittu leipäkori.Tämä suuri leipäkori on tyylikkään musta ja magneetilla varustettu sulkumekanismi varmistaa leivän tuoreena pysymisen. Pussit on valmistettu elintarvikkeiden säilyttämiseen hyväksytystä puuvillasta.

 • Brabantia Fall Front Leipälaatikko, valkoinen

  49,90

  Brabantia Fall Front -leipälaatikko on täydellinen valinta leipäsi tuoreena pitämiseen.Etsitkö tilaa säästävää ratkaisua? Brabantia Fall Front -leipälaatikko säästää tilaa ja pitää kannen kiinni magneetilla, jotta leipäsi pysyvät tuoreina. Siihen mahtuu jopa kaksi isoa leipää.Leipälaatikko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 • Paikanvaraus

  ASA Memo säilytyspurkki, 7 cm

  3,90

  Tyylikäs valkoinen purkki, jossa liitutaulu kyljessä.Säilytyspurkki liitutaululla. Kirjoita liidulla purkin kylkeen sen sisältö. Purkissa on muovinen kansi.

 • Brabantia Tasty + nelikulmainen Säilytyspurkki 1,6 l, vaaleanharmaa

  11,90

  Tilaa säästävä nelikulmainen säilytyspurkki auttaa pitämään keittiön järjestyksessä.Tasty+ säilytyspurkki on kestävä ja nelikulmaisen muotonsa sekä pinottavuutensa ansiosta tilaa säästävä. Kirkkaasta nelikulmaisesta säilytyspurkista näkee yhdellä silmäyksellä sen sisällön ja määrän. Kannen silikonitiiviste pitää sisällön tuoreena pidempään. Kestää konepesun.

 • Brabantia Leipälaatikko roll-top, valkoinen

  44,90

  Kaunis ja yksinkertainen leipälaatikko ei vie turhaa tilaa työtasoilta.Tämä leipälaatikko ei vaadi lisätilaa keittiöstäsi! Laatikon päälle voi laittaa esimerkiksi mausteita ja sen sisällä säilyy kaikki leivät ja lämpimäiset aina ruispaloista muffinsseihin. Laatikossa on muovinen äänenvaimennin, jotta luukku liikkuu sujuvasti ja lähes äänettömästi.

 • Alessi Miò Säilytyspurkki kissanruualle

  34,90

  Säilytä lemmikkisi ruuat tässä kauniissa Alessin purkissa.Alessi Miò on parasta design-antia lemmikeiden maailmaan. Miriam Mirrin on suunnitellut tämän purkin, jossa voit säilöä kissasi lempiruokaa.

 • Roll Top Leipälaatikko

  53,90

  Säilö leipäsi tyylikkäästi.Brabantian Roll Top Leipälaatikossa pidät leipäsi kätevästi samassa paikassa. Leipälaatikko on mattamusta ja se säilöö hyvin jopa kaksi leipäpussia. Leipälaatikko on tilava ja avautuu hyvin ylöspäin ja voit säilyttää laatikon päällä muuta tavaraa, kuten kahvi- tai sokeripurkkia. Kaunis mattamusta sopii jokaiseen keittiön sisustukseen.

 • Iittala Kastehelmi purkki 116 x 57 mm harmaa

  19,90

  Lasipisarainen purkki antaa sisällön heijastua kauniisti läpi.Kastehelmi-purkki soveltuu kaikenlaiseen säilyttämiseen, tarjoiluun ja sisustamiseen. Lasipurkki on konepesunkestävä, muovikannen voi pyyhkiä kostutetulla liinalla.

 • Yamazaki Tosca magneettinen jääkaappihylly

  54,90

  Kaikki keittiön tarpeellisimmat tarvikkeet yhdessä paikassa siistissä hyllyssä. Säilytä nyt kaikki pienet käytännölliset keittiötarvikkeet yhdessä paikassa. Hyllyyn mahtuu esimerkiksi mausteita, ja koukkuihin voit ripustaa vaikka sakset ja tölkinavaajan. Tyylikäs väritys sopii keittiöön kuin keittiöön. Ylähyllylle mahtuu myös esimerkiksi keittokirja tai vaikka mausteita.

 • Rosendahl Grand Cru säilytyspurkki tammikannella

  26,90

  Kaunis säilytysrasia vaikkapa pastalle.Rosendahl Grand Cru säilytyspurkissa voit säilyttää kodin pikku esineitä tai esim. makeisia. Sarjassa 5 erikokoista purkkia.

 • Alessi Kalisto 3 Keittiölipas

  94,90

  Tyylikkäimmät yksityiskohdat keittiöön tulevat Alessilta.Centro Studi Alessin ja Clare Brassin yhteistyönä syntyneen Kalistò 3 -säilytysrasian upean muotoilun alle voi kätkeä esimerkiksi muroja, jauhoja, muita kuiva-aineita tai erilaisia aarteita. Säilytyspurkin materiaali on peilipintaiseksi kiillotettua ruostumatonta terästä, kannen nuppi on alumiinia.

 • Paikanvaraus

  Alessi Kalisto 2 Keittiölipas

  94,90

  Alessin yksi tunnetuimmista muotoiluista.Yksi Alessin parhaiten tunnetuista tuotteista on Kalisto-lipas. Se on teräksinen purkki säilytykseen niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen.

 • Stelton Spider

  37,90

  Hämähäkki josta ei voi olla pitämättä!Spider on jääkaappimagneetti, jonka kahdeksan jalkaa pitävät paikallaan kaiken sen, mitä haluat jääkaapin oveen kiinnittää: rakkaimpien valokuvat, muistilaput, ostoslistat, parhaimmat reseptit tai mitä ikinä keksitkään. Spider ei ole vain käytännöllinen kapistus vaan myös tyylikäs sisustuselementti. Spider toimii myös niillä pinnoilla, joihin magneetti ei tartu. Vaihtoehtoisen ruuvikiinnityksen ansiosta Spiderin voi kiinnittää…

 • Paikanvaraus

  Yamazaki Tosca Leipälaatikko, valkoinen

  127,90

  Yamazakin tyylikäs Tosca-leipälaatikko tuo lisää säilytystilaa keittiöön ja helpottaa siisteyden ylläpitämistä.Vaikka Tosca onkin leipälaatikko, sopii se muidenkin ruokatarvikkeiden säilytykseen – sen voi varata vaikka aamiaistarvikkeille. Laatikko aukeaa etupuolelta, joten sen päällä on tilaa esimerkiksi kahvinkeittimelle tai leivänpaahtimelle.Saarnipuinen kahva on kaunis yksityiskohta, josta magneetilla sulkeutuva laatikko on helppo avata.

 • Verso Design Koppa Tool Box säilytyskori

  84,90

  Kätevässä korissa säilytät kodin pientavarat järjestyksessä.KOPPA TOOL BOX valmistetaan koivuvanerista. Siinä on irrallinen huopapohja ja irroitettava lokerikko.

 • Brabantia Roll-top leipälaatikko, teräs

  49,90

  Makean näköinen ja käytännöllinen leipälaatikko päivittäiseen käyttöön.Tämä leipälaatikko ei vaadi lisätilaa keittiöstäsi! Laatikon päälle voi laittaa esimerkiksi mausteita ja sen sisällä säilyy kaikki leivät ja lämpimäiset aina ruispaloista muffinsseihin. Laatikossa on muovinen äänenvaimennin, jotta luukku liikkuu sujuvasti ja lähes äänettömästi.

 • Arkku Fania 85 cm – Ruskea

  1,79
 • Alessi Miò Säilytyspurkki koiranruualle

  44,90

  Tyylikäs design-purkki koirasi murkinalle.Alessi Miò on parasta design-antia lemmikeiden maailmaan. Miriam Mirrin on suunnitellut tämän purkin, jossa voit säilöä koirasi lempiruokaa.