Sateenvarjot ja telineet

 • Yamazaki Brick sateenvarjoteline, valkoinen

  74,90

  Yamazakin sateenvarjotelineen yksinkertainen design sopii monenlaiseen sisustukseen.Japanilaisen Yamazakin suunnittelema Brick-sateenvarjoteline vie vain vähän tilaa eteisessä, vaikka siihen mahtuu jopa kahdeksan sateenvarjoa. Teline on valmistettu mattapintaiseksi maalatusta teräksestä ja sen näyttävä mutta yksinkertainen design sopii monenlaiseen sisustukseen. Suunniteltu Japanissa.

 • Design House Stockholm Sateenvarjoteline, musta

  199,00

  Tyylikäs sateenvarjoteline on ruotsalaista huippudesignia.Märkien sateenvarjojen ei tarvitse enää kastella koko eteistä, kun markkinoille on tullut tämä huippulaadukas sateenvarjoteline. Telineen pohjalla on sieni, joka imee kosteuden sisäänsä. Sieni ja teräksinen teline luovat yhdessä mielenkiintoisen kontrastin. Teline on muotoiltu yksinkertaisen tyylikkääksi, ja siinä on ripaus sarjakuvamaista linjakkuutta.

 • Yamazaki Sateenvarjoteline, musta

  24,90

  Käytännöllinen design mahdollistaa nyt sateenvarjojen säilytyksen kätevästi. Järjestä nyt sateenvarjosi kauniisti ja käytännöllisesti eteisessäsi. Teline on suunniteltu pitkille ja pienille sateenvarjoille. Lisäksi telineen design on suunniteltu siten, että sen voi sijoittaa kätevästi eteisen nurkkaan. Lattia pysyy kuivana, sillä telineessä on irrotettavat kupit jokaisen sateenvarjopaikan alla.

 • Yamazaki Plain kenkäteline pidennettävä, musta

  127,90

  Upeassa Yamazakin kenkätelineessä yhdistyvät mattapintaiseksi maalattu teräs ja kaunis saarnipuu. Yamazaki Plain -kenkäteline sopii moneen tilaan, koska sen leveys on säädettävissä (41-70 cm). Leveimmilleen säädettynä telineen kolmella tasolla on tilaa ainakin yhdeksälle kenkäparille, jonka lisäksi kenkiä mahtuu myös lattialle telineen alle. Teräshyllyt on helppo pitää siistinä kostealla liinalla pyyhkimällä. Suunniteltu Japanissa.