Sauna & Spa

 • Hukka Saunamittaristo kovaan käyttöön

  49,90

  Tämän Hukka Saunamittaristo kesto on kovaa kuin kivi. Mittaristo kun on aitoa kiveä.Suomalainen ei kylmään saunaan mene. Suomalainen pitää myös kosteasta saunasta. Näistä syistä johtuen, on selvää että kunnon saunassa pitää olla ehdottoman kunnollinen mittaristo, josta käy ilmi saunan lämpötila ja saunan ilmankosteus.Hukka Saunamittaristo kovaan käyttöön on tehty kovasta aineesta: kivestä. Se kestää papalta pojanpojalle…

 • Jokipiin Pellava Koivu Saunapäähine

  35,90

  Saunahattu suojaa päätä ja hiuksia löylyssä sekä luo saunatunnelmaa. Jokipii Pellavan Esipesty Koivu-saunapäähine (erinomainen pitkille hiuksille) suojaa hiuksiasi, päänahkaasi ja korviasi saunan kuumuudessa. Mm. kampaajat suosittelevat käyttämään suojaa erityisesti värjäyksen jälkeen. Saunapäähineen kuminauhakiristys auttaa säätämään päähineen juuri sinulle sopivaksi.

 • Hukka Höyrykivet kiukaalle

  23,90

  Kuivat löylyt nyt kosteiksi – Kiuaskivillä se onnistuu!Sijoita Hukka Höyrykivet päällimmäisiksi kiuaskiviksi. Valele vettä kuumiin kivikuppeihin. Veden höyrystyessä saunan ilma pysyy tasaisen kosteana. Voit myös laittaa veden sekaan hajusteita, jolloin saat makoisan tuoksuvat löylyt.

 • Musta löylykauha

  16,90

  Musta löylykauha tuo saunaan lisää tunnelmaa.Tämä löylykauha on suomalainen tuote ja kestää isältä pojalle. Musta kauha luo saunaasi ikiaikaista tunnelmaa.

 • Hukka Saunatroikka

  43,90

  Haluaisitko saunaasi suihkulähteen? Ja kun kuitenkin haluat, niin tässä sellainen on!Tämä Saunatroikka on valmistettu suomalaisesta vuolukivestä. Paketin mukana tulee itse Troikka ja pussillinen kiviä. Kivet laitetaan Troikan kaukaloon. Troikka kastelee kiuastasi, joten se löylyttää saunaasi automaattisesti.

 • Arto Teräskauha

  63,90

  Arton teräksinen tarkkuuskauha. Designia Suomesta.Jos joku sanoo, että löylynheittäminen ei ole tarkkuuspuuhaa, hän on väärässä. Löylyä ei synny ellei heitetty vesi osu kiukaaseen. Tämän kauhan idea on yksinkertainen: Kauhan päästä on U:n muotoinen päistä avonainen putki. Putkikauhalla veden kaataminen tarkasti kiukaalle onnistuu helposti. Pituutta on riittävä 68 cm, joten kädet eivät pääse palamaan.

 • Hukka Mahtava Makkaraputki

  24,90

  Otetaan kivi. Kaiverretaan se ontoksi. Laitetaan makkara tuubiin ja sitten koko komeus kiukaalle.Mahtava uusi keksintö saunamakkaran valmistukseen. Makkara laitetaan Hukka makkaraputken sisälle ja sitten koko komeus kiukaalle. Saunan löylyjen yhteydessä on mukava ihastella paistuvaa makkaraa. Koska makkaraputki on tiivis toisesta päästä ei “makkaramehut” valu kiukaaseen. Makkara pysyy mehevänä ja kiuas makkaramehuista puhtaana. Kiitos laavakiven, makkara…