Sekoituskulhot

 • Rösle teräskulho, 20 cm

  45,90

  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas sekoituskulho.Röslen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho takaa laadun ruoan valmistukseen. Kaunis kulho soveltuu sekoituskulhoksi ja toimii samalla myös kauniina tarjoiluastiana. Kulhon vetoisuus on 3 litraa.

 • Joseph Joseph Nest Plus 9 kulhosetti

  74,90

  Nest 9 -kulhosetti on upouusi, todella tyylikäs ja kompakti lahjaidea ruuanlaitto- ja leipurimestarille!Nest-kulhosarja on suunniteltu järkevää, silti tyylikästä tilankäyttöä arvostavalle kokkaajalle. Todella raikkaat värit erottuvat edukseen keittiössäsi. Kaikki kulhosetin osat menevät sisäkkäin ja näin ne on helppoa ja siistiä säilyttää kaapissa.

 • Paikanvaraus

  Matfer Teräksinen pyöreäpohjainen vatkauskulho, 2 L

  39,90

  Leipomista harrastavalle pyöreäpohjainen vatkauskulho on lähes välttämätön apuväline.Esimerkiksi suklaan sulattaminen tai kastikkeen valmistaminen onnistuu hyvin pyöreäpohjaisessa vatkauskulhossa. Vesihöyrylle on enemmän pinta-alaa ja vatkainkin liikkuu paremmin pyöreäpohjaisessa kulhossa.

 • Rösle teräskulho, 24 cm

  58,90

  Monikäyttöinen ja kaunis teräskulho.Röslen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho takaa laadun ruoan valmistukseen. Kaunis kulho soveltuu sekoituskulhoksi ja toimii samalla myös kauniina tarjoiluastiana. Kulhon vetoisuus on runsaat 5,4 litraa.

 • Brabantia Sekoituskulho, 3 litraa

  35,90

  Kulhon pohjassa on silikonipinnoite joka estää luistamista ja suojaa keittiötasoasi.Kulhon pehmeästi kaartuva reuna on suunniteltu erityisesti pysymään optimaalisessa asennossa käytön ajan. Pohjan silikonipinnoite estää kulhon luistamisen ja se kestää lämpöä jopa 220 asteeseen asti. Kulhon sisäpuolelta löytyy mittataulukko joka helpottaa sekoitusta.

 • Rösle teräskulho, 28 cm

  64,90

  Suuressa kulhossa valmistat ateriat suuremmallekin porukalle.Röslen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho takaa laadun ruoan valmistukseen. Kaunis kulho soveltuu sekoituskulhoksi ja toimii samalla myös kauniina tarjoiluastiana. Kulhon vetoisuus on runsaat 8,5 litraa.

 • Joseph Joseph Nest 3 kulhosetti

  27,90

  Nest 3 -kulhosarja on kätevä valmistusväline leipomisen ystävälle.Nest -kulhosarja on suunniteltu järkevää, silti tyylikästä tilankäyttöä arvostavalle kokkaajalle. Todella raikkaat värit erottuvat edukseen keittiössäsi. Kaikki kulhosetin osat menevät sisäkkäin ja näin ne on helppoa ja siistiä säilyttää kaapissa.Nest 3 -kulhosettiin kuuluu mehupuristin (1,0 dl), pieni sekoituskulho (0,5 L)ja keskikokoinen sekoituskulho (1,65 L). Värimaailma sisältää vihreän ja…