Sisustus - Julisteet

 • Blissposter Secret Place 50×70 juliste

  52,50

  Blissposter taidejulisteet edustavat skandinaavista tyyliä pienellä twistillä. Julisteet luovat erilaisia tunnelmia, joissa syvyys ja kauneus leikittelevät keskenään. Teosten inspiraatiot ovat syntyneet erilaisten tunteiden, hetkien sekä skandinaavisten muotoilujen kautta. Oops… julisteen on luonut Tim Kiukas, teoksen teema: ”The treehouse was built for two. I was waiting for you there. You came. Words weren’t needed. ” Kaikki Blissposter-julisteet on tuotettu Suomessa. Kaikissa julisteissa on taiteilijan signeeraus edessä.  Kuvat on painatettu korkealaatuiselle mattapintaiselle 180g silkkipaperille. Julistekoot ovat standardi-mittaisia, eli niihin on helppo löytää valmiita kehyksiä. Tuotteet toimitetaan kovassa julisterullassa, joka pitää julisteen suojassa kuljetuksen ajan. Hinta ei sisällä kehystä.

 • Paikanvaraus

  Live, laugh, love juliste 30×40 cm

  4,83

  Tämä yksinkertainen Live, laugh, love juliste kullan ja mustan sävyisenä piristää päivääsi. Erilaisista julisteista kokoamalla seinälle kollaasin saat kivaa ilmettä sisustukseesi. Juliste on kokoa 30×40 cm. 

 • Paikanvaraus

  Pilvet juliste 50×70 cm

  12,72

  Juliste valkoharmaista pilvistä vaaleaa taustaa vasten. Unenomainen taivas ja pehmeät muodot luovat kotiisi rauhallisen tunnelman. Sopii erinomaisesti nykyaikaiseen sisustukseen.

 • Paikanvaraus

  Unikot juliste 50×70 cm

  12,72

  Vaaleanpunaisilla unikon kukilla tyylitelty juliste. Luo seinillesi persoonallista ilmettä tyylikkäillä kukka julistella yhdistelemällä eri kokoja. Kehyksillä saat lisää näyttävyyttä.

 • Paikanvaraus

  New York juliste 50×70 cm

  7,74

  New York julisteessa kaupunki on kuvattu kattojen yllä, joten ison kaupungin kuva ulottuu laajalle. Tämä juliste on trendikäs ja nuorekas lisä sisustukseen ja sillä saa helposti ilmettä sisustukseen.

 • Karhu juliste 21×30 cm

  3,54

  Värikkäässä julisteessa karhu katselee hauska raitahattu ja rillit päässä. Hanki julisteeseen kehykset ja laita ilostuttamaan lastenhuoneen sisustusta. Julisteen koko 21×30 cm..

 • Maailmankartta juliste 30×40 cm

  4,14

  Klassisen kaunis maailmankartta juliste, jossa isommat ja pienemmät kaupungit hehkuu valoa. Maailmankartta juliste sopii sekä lapsille että aikuisille, juuri sinulle joka rakastat matkustamista. Näyttävillä kehyksillä luot lisää tunnelmaa.

 • Hopea höyhen juliste 30×40 cm

  4,83

  Tämä muodikas ja trendikäs hopea höyhenjuliste on erinomainen valinta, kun sisustat teini-ikäisen huonetta. Kehyksillä saat lisää ilmettä tähän tyylikkääseen julisteeseen. Julisteen koko 30×40 cm.

 • Kultainen timantti juliste 18×24 cm

  2,94

  Tämä yksinkertainen timantti juliste kullan sävyisenä piristää päivääsi. Erilaisista julisteista kokoamalla seinälle kollaasin saat kivaa ilmettä sisustukseesi. Juliste on kokoa 18×24 cm.

 • Höyhen mustalla taustalla juliste 40×50 cm

  7,63

  Yksinkertaisen kaunis ja ajaton höyhen mustalla taustalla juliste. Juliste kiehtoo katsojaa mystisellä tunnelmalla, höyhenen leijuessa ilmassa. Julisteen koko 40×50 cm.

 • Paikanvaraus

  Mustavalkoinen apina juliste 30×40 cm

  4,13

  Hassunkurinen mustavalkoinen apina puettuna kesävaatteisiin. Sopii lastenhuoneen tai päiväkodin leikkihuoneen sisustukseen.

 • Laituri ja vene juliste 50×70 cm

  9,03

  Laituri ja vene julisteen tunnelma johdattaa katsojan rosoista vanhaa laituria pitkin laituriin kiinnitetyn veneen luokse, kaukana ulapan takana siintää kauniit vastarannan huiput. Tämän kauniin mustavalkoinen juliste tuo rauhallista tunnelmaa sisustukseen. Sopii hyvin esim. makuu- tai työhuoneen sisustukseen.

 • Timantti mustalla taustalla juliste 40×50 cm

  7,63

  Kiiltävä timantti tarjoaa aidon metallisen ilmeen, jota on vaikea voittaa. Tyylikäs ja nykyaikainen timantti mustalla taustalla luo arvoisensa tunnelman, sopii sekä yksin että osana tauluseinää. Julisteen koko 40×50 cm.

 • Sumuinen aamu juliste 50×70 cm

  9,03

  Kauniin Sumuinen aamu metsässä, kun aurinko nousee ja auringonsäteet alkavat lämmittää. Julisteen tunnelma on kauniilla tavalla hieman aavemainen ja rauhallinen, mitä sumun takaa tuleekaan vastaan. Harmaansävyinen juliste jolla on kokoa 50x 70cm tuo rauhallista tunnelmaa esim. makuu- tai työhuoneeseen. 

 • Paikanvaraus

  Tyttö juliste 30×40 cm

  4,83

  Kaunis ja vaikuttava juliste mystisestä tytöstä on kuin maalaus. Tämä juliste tuo persoonallisen yksityiskohdan sisustukseesi.

 • Paikanvaraus

  Jäätynyt metsä juliste 40×50 cm

  5,94

  Juliste johdattaa katsojan talviseen ja kylmään metsään. Harmaansävyisessä julisteessa, jonka koko on 40×50 cm on kaunis huurteinen metsämaisema ympyrän sisällä. 

 • Paikanvaraus

  Sisustuskukat juliste 40×50 cm

  7,63

  Romanttisen tunnelman luova kukkajuliste, jossa vanhan roosan sävyllä saadaan aikaan aitouden tunne. Julisteen tumma tausta korostaa näyttäviä kukkia. Sopii hyvin olohuoneeseen tai kodin oleskelutiloihin. Tyylikkyyttä luot näyttävillä kehyksillä.

 • Ikkuna juliste 30×40 cm

  4,14

  Mitä tämän ikkunan takaa löytyy? Kauniilla tavalla karu mustavalkoinen ikkuna saa katsojan miettimään. Ruutuikkunan takaa pilkistää metsämaisema ja ikkunan edessä on märkä betonilattia, joka luo rouheaa tunnelmaa. 

 • Paikanvaraus

  Suljetut silmät juliste 30×40 cm

  4,83

  Julisteen suljetut silmät välittävät rauhallisen tunnelman ja juliste sopiikin erinomaisesti vaikkapa makuuhuoneeseen tai joogaa harrastavan treenitilan seinälle. Näyttävät mustat paksut ja tuuheat ripset korostavat suljettuja silmiä.

 • Timantti juliste 30×40 cm

  4,83

  Tyylikäs graafinen timanttijuliste, sopii hyvin mustavalkoiseen sisustukseen. Voit yhdistää tämän julisteen muihin mustavalkoisiin julisteisiin. Timantti juliste sopii niin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseen.

 • All you need is love juliste 30×40 cm

  4,83

  All you need is love julisteen teksti on kirjoitettu kauniilla mustilla kirjaimilla valkoiselle pohjalle. Teksti- ja kuvajulisteita yhdistelemällä kollaaseiksi saa helposti tuotua sisustukseen ilmettä.

 • Paikanvaraus

  Maailmankartta juliste 40×50 cm

  8,72

  Tyylikäs mustavalkoinen juliste maailmankartalla. Maailmankarttajuliste on inspiroiva ja ajaton klassikko, joka sopii moneen eri kodin tilaan niin olohuoneeseen kuin toimistoonkin.

 • Musta höyhen juliste 30×40 cm

  4,14

  Juliste, jossa tyylikäs musta höyhen. Tämä höyhenjuliste on yhtä kaunis hyllyssä nojautuneena itsekseen seinää vasten, kuin myös tauluseinällä muiden taulujen kanssa. Taulu sopii niin olo-, työ kuin makuuhuoneeseen.

 • Paikanvaraus

  Lehdet juliste 30×40 cm

  4,83

  Lehdet julisteessa on hento kasvinoksa vaaleanharmaan sävyisenä. Yksinkertaisen kaunis juliste sopii moneen eri kodin tilaan.