Sisustus - Pelit

 • Umbra Buddy shakki

  175,00

  Umbra Buddy shakki peli, jossa on integroituna nappuloiden säilytystila. Nappuloina on uudenlaiset Umbran omat hahmot tuomaan piristettyä ilmettä peliin. Shakki on tyylikäs sisustuselementti myös silloin, kun kiivas peli ei ole käynnissä. Pelihahmojen hiililaatta samettipehmusteella ja pelilaudan kiiltävä pinnoite yhdessä mahdollistavat nappuloiden optimaalisen liikkumisen laudalla.

 • Paikanvaraus

  Umbra Rolz shakki

  98,00

  Umbra Rolz shakki peli mahtuu pieneen säilytystilaan, sillä sen osat saa kätevästi kasattua tiiviisti rullalle. Shakki on hauska seurapeli, jossa erotellaan jyvät akanoista. Nappulat on hartsia, joissa on silkkipainetut shakkihahmot.

 • Paikanvaraus

  Umbra Strumba Kalimba sormipiano

  32,00

  Taskukokoinen Umbra Strumba Kalimba sormipiano on helppo kuljettaa mukana ja nauttia musiikista missä tahansa. Strumba Kalimba on moderni versio klassisesta peukalopianosta ja soitin on alunperin kotoisin Zimbabwesta. Ainutlaatuinen soitin on valmistettu pyökistä ja metallisista pianon ”avaimista”. Pehmeiden ja pyöreiden reunojen ansiosta sormipianoa on mukava pitää menossa mukana. Paketin mukana tulee ohjeet pianon soittoon, joten jokainen…

 • Paikanvaraus

  Umbra Stax neljän suora

  52,00

  Umbra Stax neljän suora peli on modernisti muotoiltu, eli pelin viitsii jättää vaikka vitriiniin esille pelailun jälkeen. Neljän suora pelinä sopii kaiken ikäisille, se on jännittävän kutkuttavaa ajanvietettä perheen pienille kuin isoillekin, sekä koko perheelle yhdessä. Himmeät pelinappulat ja metallipinnoitettu runko yhdessä luovat tälle klassiselle pelille modernin ilmeen.

 • Paikanvaraus

  Umbra Wobble shakki

  255,50

  Umbra Wobble on tyylikäs shakkipeli, jossa on koverat muodot. Shakkinappuloiden pohjat on pyöreitä, jolla on saatu niihin hauska eläväinen muoto, sillä ne pääsevät keinumaan omissa koloissaan. Klassinen peli, jossa on moderni muotoilu. Shakki on tyylikkyyttä ja arvokkuutta tuova esine pelkästään myös sisustusmielessä, mutta myös hauska ajanviete aloittelijoillekin. Wobble setti on valmistettu kauniisi kiillotetusta vaahtera- ja…