Sisustustyynyt

 • Finlayson Valo koristetyyny 42 x 42 cm, beige

  24,90

  Koristetyynyn valoisaa kiiltoa.Upea Valo-koristetyyny on tyylikäs uutuus. Sohvatyynyksikin sopivan koristetyynyn päälliskankaan himmea kiilto tuo ylellisyyttä sisustukseen.Koristetyynyillä luot kodin eri tiloihin haluamasi tyylin ja tunnelman. Koristetyynyt sopivat väreiltään yhteen muiden Finlayson-tekstiilien kanssa.

 • Mette Ditmer Bubble-sisustustyyny, 40 x 40 cm sammaleen vihreä

  44,90

  Anna ilmettä olohuoneelle näillä ihanilla sisustustyynyillä!Sataprosenttisesti käsityönä valmistetut Mette Ditmerin Bubble-sisustustyynyt ovat pehmeitä ja näyttäviä. Tyynyn pintaa koristavat pyöreät, yhteenpunotut nauhat. Pakettiin kuuluu päällisen lisäksi myös ankanhöyhenillä täytetty sisätyyny.

 • Mette Ditmer Straw-sisustustyyny, 40 x 40 cm petrooli

  37,90

  Petroolinsävyinen sisustustyyny kodin ilmettä parantamaan.Sataprosenttisesti käsityönä kierrätysmateriaalista valmistetut Mette Ditmerin Straw-sisustustyyny on muhkea ja ihanan pehmeä. Upeat värit sopivat hyvin kaikkiin kodin huoneisiin ja vahvan tekstuurin ansiosta tyynyn pinta näyttää elävältä valon ja varjon määrästä riippuen. Sisätyyny on täytetty ankanhöyhenillä.

 • Mette Ditmer Cosmos-tyynynpäällinen, 35 x 70 cm violettivalkoinen

  27,90

  Irrotettavat tyynynpäälliset on järkevä valinta etenkin silloin kun tahtoo vaihtaa sisustusta kausittain.Mette Ditmerin laadukkaat Cosmos-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyynyt myydään erikseen.

 • House Doctor tyynynpäällinen lintu, 50 x 50 cm

  39,90

  Komea lintutyyny olohuoneen sohvalle tai makuuhuoneeseen.Pellavainen ja puuvillainen tyynynpäällinen jossa on hieno lintukuvio. Tyyny on edestä pellava (vaaleabeige) ja takaa musta. Tyyny minkä huomaa heti kun tulee huoneeseen! Sisätyyny ei kuulu pakettiin.

 • House Doctor Triangle tyynynpäällinen, punainen

  29,90

  Graafinen kuvio punaisen sävyissä.House Doctorin Triangle-tyynynpäällinen tuo nopeasti väriä sisustukseen. Tyynyyn on kuvioitu eri värisiä kolmioita, jotka tuovat kuosille hauskan graafisen ilmeen.

 • Vallila Vanha Turku Tyynypäällinen 43 x 43 cm, minttu

  13,90

  Tuo ripaus vanhan Turun maisemaa olohuoneesi sisustukseen.Vallilan Vanha Turku -tyynynpäällinen esittelee Turun vanhempaa puolta. Suunnittelijalle kankaassa oleva katu on tuttu jo 20 vuoden takaa. Nähdessään kadun hän ihastui siihen välittömästi!Tyynynpäällinen on suunniteltu Suomessa ja valmistettu auditoidulla tehtaalla Pakistanissa. Huomaathan, että tyynynpäällisen kuvio voi vahdella riippuen siitä, mistä kohtaa kangasta se on leikattu. Tämä tekeekin jokaisesta…

 • Mette Ditmer Ellipse-tyynynpäällinen, 45 x 45 cm oranssivalkoinen

  27,90

  Luo uutta ilmettä kotiin värikkäillä sisustustyynyillä!Mette Ditmerin laadukkaat Ellipse-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyynyt myydään erikseen.

 • Finlayson Sara koristetyyny, Nutria

  19,90

  Kaunis Sara -koristetyyny piristää sistuksen. Päällisessä on vetoketju.Upea Sara-koristetyyny on sametin pehmeä uutuus. Sara-koristetyynyn kaunis vakosametin omainen kangas pysyy tyylikkäänä pesusta toiseen. Luo sohvalle tai sängyn päälle kutsuva lepopaikka kuviollisista ja yksivärisistä koristetyynyistä. Maanläheiset Sara-koristetyynyt sopivat väriltään yhteen muiden Finlayson-sisustustekstiilien kanssa.

 • Mette Ditmer Mega-tyynynpäällinen, 35 x 70 cm oranssi-luonnonvalkoinen

  27,90

  Ihanalla yksityiskohdalla koristeltu koristetyynyn päällinen.Mette Ditmerin laadukkaat Mega-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyyny myydään erikseen.

 • Mette Ditmer Ellipse-tyynynpäällinen, 45 x 45 cm mustavalkoinen

  26,90

  Klassinen pallokuviointi tuo ilmettä sisustamiseen.Mette Ditmerin laadukkaat Ellipse-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyynyt myydään erikseen.

 • House Doctor Pale Stripes tyynynpäällinen

  41,90

  Sisustustyynyllä glamouria kotiin.House Doctorin tyynynpäällinen on valmistettu ylellisestä sametista. Kauniin shampanjan värisessä tyynyssä on raita kuviointi.

 • Mette Ditmer Ellipse-tyynynpäällinen, 45 x 45 cm violettivalkoinen

  27,90

  Konstailematon kuosi on tyylikäs valinta kodin sisustamiseen.Mette Ditmerin laadukkaat Ellipse-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyynyt myydään erikseen.

 • Iittala Taika tyynynpäällinen 50 x 50 cm, harmaa

  59,90

  Lumoava Taika-sarja vie ajatukset lapsuuden satujen maailmaan.Sarjassa Heikki Orvolan Aika-sarjan pelkistetyt muodot kohtaavat Klaus Haapaniemen suunnitteleman tarujen fantasiamaailman. Kuvion taianomaiset yksityiskohdat avautuvat käyttäjälle vähitellen. Taika inspiroi luomaan omia arjen tarinoita.Vuonna 2014 sarja on täydentynyt Taika-tekstiileillä, jotka tuovat ripauksen Taikaa myös kodin sisustukseen.

 • Vallila Pispala Tyynynpäällinen 43 x 43 cm, beige

  14,90

  Tyynynpäälliseen on ikuistettu ihastuttava Pispalan asuinalue Tampereelta.Tämä kaunis Vallilan 43 × 43 cm -kokoinen koristetyynynpäällinen sopii kauniisti vaikkapa sohvalle, nojatuoliin tai sängyn päälle. Tyynynpäällinen on kappalepainettu, joten kuvio asettuu aina kuvan mukaisesti.

 • Mette Ditmer Ellipse-tyynynpäällinen, 35 x 70 cm violettivalkoinen

  27,90

  Mette Ditmerin Ellipse-sisustustyynyyn on suunniteltu yksinkertaisen kaunis pallokuosi.Mette Ditmerin laadukkaat Ellipse-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyynyt myydään erikseen.

 • House Doctor Indi-tyynyliina, musta-valkoinen, 50 x 50 cm

  32,90

  Mustavalkoinen boheemi kuvionti tekee tästä tyynynpäällisestä trendikkään.House Doctorin Indi-tyynynpäällisessä on tyylikäs boheemi kuviointi. Mustavalkoisen värinsä ansiosta tyyny sopii moneen eri sisustukseen.

 • House Doctor Cosy tyynynpäällinen

  29,90

  Kodikkuutta sisutukseen koristetyynyllä.Muhkea ja pehmeä tyynynpäällinen House Doctorilta. Tyynyn kaunis neulos ja harmaa väri sopivat jokaiseen sisustukseen. Cosy-sarjaan kuuluu myös viltti.

 • Vallila Kataja Tyynynpäällinen, 45 x 45 cm

  22,90

  Kaunis tyynynpäällinen olohuoneen sohvalle sisälle tai ulos terassille. Tämä tyyny kestää mainiosti ulkoilmaa.Kataja-tyynynpäällinen kestää hyvin ulkoilmaa, joten voit koristella tyynyillä myös vaikka parvekkeesi. Materiaali on kestävää polypropeeni/polyesterisekoitetta, joka oivasti piristää sisustustasi. Tyynyliina ei haalistu auringonvalossa.Vallila Interior on suomalainen sisustustekstiileihin keskittyvä perheyritys. Vallilan tekstiilikokoelmaa on vuosien saatossa uudistettu ja viety eteenpäin intohimolla, rohkeudella ja lujalla ammattitaidolla. Keväisin…

 • Finlayson Sara koristetyyny, vaalea beige

  19,90

  Piristä sisustustasi Finlaysonin kauniin vaaleilla koristetyynyillä. Upea Sara-koristetyyny on sametin pehmeä uutuus. Sara-koristetyynyn kaunis vakosametin omainen kangas pysyy tyylikkäänä pesusta toiseen. Luo sohvalle tai sängyn päälle kutsuva lepopaikka kuviollisista ja yksivärisistä koristetyynyistä. Vaaleat Sara-koristetyynyt sopivat väriltään yhteen muiden Finlayson-sisustustekstiilien kanssa.

 • Vallila Karhunvatukka Tyynypäällinen 43 x 43 cm, violetti

  13,90

  Ihastuttava kukkakuosinen koristetyynynpäällinen, jonka pääosassa ovat kukat ja karhunvatukat.Vallilan Karhunvatukka-tyynypäällinen sopii olohuoneen sohvalle taikka nojatuoliin koristamaan sisustusta. Kaikki tyynynpäälliset ovat uniikkeja, sillä kuvio saattaa vaihella sen mukaan, mistä kohtaa kangasta se on leikattu. Valitsemalla Vallilan tuotteen, tuet vastuullista puuvillantuotantoa Better Cotton -aloitteen kautta. BCI-puuvilla hankitaan Mass Balance järjestelmän kautta eikä sitä ole jäljitettävissä yksittäisiin tuotteisiin. Täysin…

 • Vallila Alma tyynynpäällinen 43×43 cm

  16,90

  Upea kukkakuosi tuo luksusta kodin sisustukseen.Alma-tyynynpäällinen tuo kodin sisustukseen juhlan tuntua. Tanja Orsjoen suunnittelemassa kuosissa komeilevat suuret ja näyttävät ruusut. Koristetyynynpäällisen nimi juontaa juurensa suunnittelijan suvun kesäpaikan historiaan: suunnittelijan mummun äiti oli nimeltään Alma, ja hän istutti kukkapenkkiin upeita ruusuja.Huomaathan, että tyynynpäällisen kuvio voi vaihdella riippuen siitä, mistä kohtaa kangasta tyynynpäällinen on leikattu. Jokainen koristetyyny…

 • Design House Stockholm Elsa Beskow Hare tyynynpäällinen

  39,90

  Elsa Beskowin kuvittamat kodin sisustustuotteet ovat täydellisiä lahjoja itselle tai ystävälle.Elsa Beskowin satukirjat ovat monelle tuttuja lapsuudesta. Satujen rakastetut kuvitukset ovat saaneet uuden elämän Catharina Kippelin suunnittelemassa tuotesarjassa ja sen kuoseissa. Kippel on valinnut visuaalisia elementtejä Beskowin piirroksista korostaen huumoria ja tapaa, jolla Beskow kuvasi ihmisiä ja luontoa.

 • Vallila Hola tyynynpäällinen 43×43 cm

  16,90

  Ihana kesäinen kuosi tyylikkääseen sisustukseen. Hola, terveisiä kauniista värikkäästä Meksikosta! Saara Kurkelan suunnittelema Hola-tyynynpäällinen on sympaattinen ja mielikuvituksellinen rantakuosi Tulumista. Hola-koristetyynynpäällistä omalla sohvalla tai sängyllä ihaillessa voi sukeltaa eksoottiseen rantaelämään, turkoosinsinisen meren kimallellessa taustalla. Lumoava eläinaihe on persoonallinen katseenvangitsija ja sopii erinomaisesti myös vaikkapa lastenhuoneen sisustukseen. Tyynynpäälinen on kappalepainettu, jolloin kuvio osuu aina keskelle tyynyä….

 • Mette Ditmer Ellipse-tyynynpäällinen, 45 x 45 cm harmaavalkoinen

  27,90

  Korkealaatuisesta kankaasta valmistettu tyynynpäällinen.Mette Ditmerin laadukkaat Ellipse-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyynyt myydään erikseen.

 • Mette Ditmer Multi-tyynynpäällinen, 35 x 70 cm valkoraidallinen

  27,90

  Esteettisesti houkutteleva tyynynpäällinen värikkäillä raidoilla.Hauska froteesta valmistettu tyynynpäällinen. Ihanat värit tekevät tyynystä makean sisustuselementin esimerkiksi terassille tai vaikkapa takkahuoneeseen. Soveltuvat myös sohvan tai sängyn koristeeksi.

 • House Doctor Pale Squares tyynynpäällinen

  41,90

  Ruutukuvioitu tyynynpäällinen.House Doctorin tyynynpäällinen on valmistettu ylellisestä sametista. Harmaanvioletissa tyynyssä on kaunis kuvioitu pinta, joka antaa kankaalle eloa.

 • Vallila Infinite Deer Tyynypäällinen 43 x 43 cm, musta

  16,90

  Ihastuttavan alkuvoimainen Infinite Deer -kuosi myös sisustusyynyjen päällisenä.Aikojen alussa tyhjyydestä syntyi äärimmäisen mahdollisuuden tila. Pimeys ja valo, jotka yhdistyvät tässäkin kuosissa. Infinite Deer -tyynynpäällisen kuosi on taiteilija Rasmus Tikkasen ja muiden Vallilan suunnittelijoiden yhteistyön tulos. Päällinen on suunniteltu Suomessa ja valmistettu auditoidulla tehtaalla Pakistanissa. Täysin kierrätettävä pakkaus. Tutustu muihin Vallila Infinite Deer -kuosisiin tuotteisiin.Huomaathan, että…

 • Vallila Aleksanteri tyynynpäällinen, 43 x 43 cm, punainen

  16,90

  Vallilan koristetyynynpäälliset tuovat sisustukseen maustetta.Aleksanteri-tyynynpäällisen kuosi on Tanja Orsjoen suunnittelema. Kuosin yksityiskohtaisuus muodostaa vaikutelman pitsisestä kankaasta ja runsaudessaan Aleksanteri-koristetyyny onkin todellinen sisustuksen katseenvangitsija.Tyynynpäällisissä hurmaavat samat kuosit kuin painokankaissa. Vallilan 43 × 43 cm -kokoinen koristetyynynpäällinen sopii kauniisti vaikkapa sohvalle, nojatuoliin tai sängyn päälle. Tyyny on materiaaliltaan Vallilan puuvillasekoitusta (83 % puuvilla, 17 % polyesteri), kuosi…

 • Mette Ditmer Cosmos-tyynynpäällinen, 45 x 45 cm violettivalkoinen

  12,90

  Valkoisen ja violetin sävyinen kuosi on nopea, mutta tyylikäs kodin kaunistaja.Mette Ditmerin laadukkaat Ellipse-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyynyt myydään erikseen.

 • Mette Ditmer Mega-tyynynpäällinen, 35 x 70 cm mustaharmaa

  27,90

  Tyylikäs sisustustyyny sopii niin sohvalle kuin sängylle.Mette Ditmerin laadukkaat Mega-tyynynpäälliset on suojattu kosteutta ja likaa hylkivällä käsittelyllä, joten ne ovat kestävät ja soveltuvat siksi hyvin myös lapsiperheille tai koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Upealla kuvioinnilla väritetyt tyynynpäälliset ihastuttavat ja luovat tyylikkyyttä sisustukseen. Pakettiin kuuluu vain tyynynpäällinen, sisätyyny myydään erikseen.

 • Mette Ditmer Straw-sisustustyyny, 40 x 40 cm hiekka

  37,90

  Hiekanruskea sävy on aina toimiva ja suomalaiseen kotiin sopiva.Sataprosenttisesti käsityönä kierrätysmateriaalista valmistetut Mette Ditmerin Straw-sisustustyyny on muhkea ja ihanan pehmeä. Upeat värit sopivat hyvin kaikkiin kodin huoneisiin ja vahvan tekstuurin ansiosta tyynyn pinta näyttää elävältä valon ja varjon määrästä riippuen. Sisätyyny on täytetty ankanhöyhenillä.

 • Familon Princess Koristetyyny pellava, puuteri

  28,90

  Korkealaatuiset Familon Home-malliston Princess-pellavakoristetyynyt ovat ihanan tuntuisia. Yksivärisen pellavakoristetyynyn puuterin väritys on hento, lämpimän vaaleanpunainen. Kivipesty pellava on erittäin pehmeää ja korkealaatuista. Pellava kestää aikaa ja käyttöä, ja muuttuu joka pesulla yhä pehmeämmäksi. Princess-pellavakoristetyynyt ovat klassiselta tyyliltään rauhallisia, ja pehmeät sävyt sopivat tilaan kuin tilaan.

 • Vallila Rakkaustarina Tyynypäällinen 43 x 43 cm, terra

  13,90

  Kauniit maanlähesen väriset pionit kukkivat sisustustyynynpäällisessäsi ympäri vuoden.Pionien kukinta-aika on lyhyt, siksi Rakkaustarina-kuosin suunittelija onkin halunnut ikuistaa sen tyynynpäällisen muodossa. Näin upeat kukat ihastuttavat katselijoita pitkään. Huomaathan, että kaikki tyynynpäälliset ovat uniikkeja! Kuvio saattaa vaihella tyynyliinassa sen mukaan, mistä kohtaa kangasta se on leikattu.Valitsemalla Vallilan tuotteen, tuet vastuullista puuvillantuotantoa Better Cotton -aloitteen kautta. BCI-puuvilla hankitaan Mass…

 • Vallila Persikka Luxus tyynynpäällinen 43 x 43 cm, beige

  18,90

  Vallilan Persikka Luxus antaa ripauksen ylellisyyttä sisustukseen.Persikka Luxus -tyynynpäällisen on suunnitellut Tanja Orsjoki. Toistuvat pyöreät persikat, lehdet ja kukinnot tuovat kuosiin hauskaa rytmiä. Paksu ja yleellinen materiaali on 100% polyesteria, ja kevyesti metallinhohtoinen kiilto kuvioinnissa tekee kuosista aavistuksen verran juhlavan.Vallilan koristetyynynpäälliset tuovat sisustukseen maustetta! Tyynynpäällisissä hurmaavat samat kuosit kuin painokankaissa. Vallilan 43 × 43 cm…

 • Mette Ditmer Bubble-sisustustyyny, 40 x 40 cm petrooli

  44,90

  Pehmeä ja muhkea sisustustyyny antamaan uutta ilmettä sohvalle, nojatuolille tai sängylle.Sataprosenttisesti käsityönä valmistetut Mette Ditmerin Bubble-sisustustyynyt ovat pehmeitä ja näyttäviä. Tyynyn pintaa koristavat pyöreät, yhteenpunotut nauhat. Pakettiin kuuluu päällisen lisäksi myös ankanhöyhenillä täytetty sisätyyny.