Suola- ja pippurimyllyt

 • Rosendahl Grand Cru Maustemylly

  25,90

  Kaunis maustemylly keittiöön tai nosta vaikkapa ruokapöytään ruokailijoiden käytettäväksi.Rosendahlin Grand Cru -sarjan konstailematon maustemylly on valmistettu lyijyttömästä lasista ja se voidaan pestä astianpesukoneessa, kuitenkin enintään 50-55 asteessa.

 • Brabantia Pippuri- ja suolamyllysetti

  31,90

  Linjakkaat myllyt toimivat loistavasti ruokapöydän maustesarjaksi.Brabantia suola- ja pippurimyllysetti sisältää kaksi kaunista ruostumattomasta teräksestä valmistettua maustemyllyä, yhden suolalle ja yhden pippurille. Myllyt merkitty kirjaimilla S ja P. Setti toimitetaan lahjapakkauksessa.

 • Peugeot Paris Pippurimylly 22 cm, valkoinen

  63,90

  Peugeot-myllyjen koneistoilla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu.Tässä myllyssä kätevä karkeudensäätömahdollisuus. Paris on perinteinen klassikkomalli, joka sopii keittiöön kuin keittiöön.

 • Peugeot Alaska elektroninen suolamylly

  69,90

  Peugeot on pippuri- ja suolamyllyn keksijä, ja myllyt on keksitty 1800-luvulla. Tämä mylly toimii paristolla.Peugeotin myllyjen koneistolla on elinikäinen takuu ja se on osasyy, miksi ne ovat ammattilaisten suosiossa. Myllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen ja niissä on karkeuden säätö. Vastajauhetun suolan aromit ovat aivan omaa luokkaansa pussijauheisiin verrattuna.

 • Menu Bottle myllyt

  59,90

  Suola- ja pippurimylly, ja jopa kuiville yrteille.Tanskalainen Menu luo käytännöllisellä, mutta kauniilla muotoilullaan upeita Pohjoismaisen suunnittelun helmiä. Menun Bottle myllysettiin kuuluu kaksi myllyä.

 • Peugeot Paris Duo suola- ja pippurimyllyt, 18 cm musta ja valkoinen

  89,90

  Peugeot on suunnitellut lahjapakkauksessa olevan Paris Duon.Peuogeotin klassikko myllyt on valmistettu puusta ja niiden metallisella koneistolla on elinikäinen takuu. Myllyjen korkeus on 18 cm ja värinä lakattu musta ja valkoinen. Setissä on sekä pippuri- että suolamylly. Mainio lahjaidea kokkaavalle läheiselle.

 • Rosendahl Grand Cru Suolamylly

  35,90

  Laadukas ja käytännöllinen suolamylly tuo maustetta keittiön elämään.Rosendahlin Grand Cru -sarjan konstailematon suolamylly on valmistettu lyijyttömästä lasista ja se voidaan pestä astianpesukoneessa, kuitenkin enintään 50-55 asteessa.