Takkatarvikkeet

 • Zack Prano polttopuuteline

  279,00

  Tyylikäs teline polttopuille.Todella tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu teline polttopuille. Sopii loistavasti takan viereen.

 • Muurla Kantaja halko- ja lehtikori, koivu

  129,00

  Kaunis käyttöesine skandinaaviseen kotiin.Kantaja on sulavalinjainen ja katseenkiinnittävä lehti- ja takkapuuteline. Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa, suomalaisesta koivuviilusta.’Puu elävänä luonnonmateriaalina kiehtoo muokattavuudellaan ja haastavuudellaan. Kantajan katsetta johdattelevissa ja vaativissa muodoissa näkee valmistuksen tinkimättömän ammattitaidon.’- Ari Kostamo, muotoilija

 • Zack Ghio takkalasi

  229,00

  Pidä kipinät loitolla ja nauti elävästä tulesta.Lasilevy pitää kipinät turvallisesti loitolla. Jalat on valmistettu ruotumattomasta teräksestä. Yksinkertaisesti muotoiltu lasi sopii monenlaisiin takkoihin ja sisustustyyleihin.

 • Carlo Milano koristetakka

  169,00

  Nauti kauniista takkatunnelmasta ilman savua ja nokea.Onko suunnitelmissa romanttinen ilta kahdelle tai rento illanvietto ystävien kanssa…? Carlo Milanon bioetanolilla palavalla koristetakalla luot upean tunnelman tilanteeseen kuin tilanteeseen ja luot asuntoosi samalla luksustunnelmaa. Ympäristöystävällistä bioetanolia käyttämällä ei huoneistoon tule savua ja nokea, etkä tarvitse huoneistoosi näin savupiippua.

 • Muurla Kantaja halko- ja lehtikori, tammi

  129,00

  Muurlan kantaja myös tyylikkäässä tammessa.Kantaja on sulavalinjainen ja katseenkiinnittävä lehti- ja takkapuuteline. Tuote on valmistettu käsityönä Suomessa, suomalaisesta koivuviilusta.’Puu elävänä luonnonmateriaalina kiehtoo muokattavuudellaan ja haastavuudellaan. Kantajan katsetta johdattelevissa ja vaativissa muodoissa näkee valmistuksen tinkimättömän ammattitaidon.’- Ari Kostamo, muotoilija