Teen valmistus

 • Alessi teepannu lintunokalla, Valkoinen

  139,00

  Alessin yksi myydyimmistä tuotteista on samalla elegantti ja leikkisä.Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa Alessin 9093 teepannussa on upeana ominaisuutena linnun muotinen pilli pannunnokassa joka viheltää, kun teevesi on valmis.9093 on yksi Alessin parhaiten myyvistä tuotteista. Michael Gravesin vuonna 1985 suunnnittelema teepannu ottaa vaikutteita Euroopan taiteesta, Amerikan pop-kulttuurista ja hivahteita myös Columbian kulttuurista. 9093 on elegantti ja käytännöllinen…

 • Alessi Tea Rex teepannu, Musta

  149,00

  Omalaatuiset yksityiskohdat ovat ominaisia Alessin tuotteille.Kuparin värinen esihistoriallinen löhikäärme koristaa pannun kaadinta ja viheltää veden kiehuessä. Erikoinen yksityiskohta herättää varmasti ihastusta. Materiaali on ruostumatonta terästä.Tämä on uudistettu versio Alessin perinteisestä pannusta, sen 30-vuotisen taipaleen kunniaksi.

 • Alessi Cha teepannu

  149,00

  Valitse keittiöön Alessin design-tuotteita.Tämän teepannun on suunnittellut Naoto Fukasawa, ja hän nimesi sen teen mukaan (Cha on tee japaniksi). Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Alessin teepannu on laadukas ja kestävä sekä sillä voit keittää veden myös induktioliedellä. pannussa on irrotettava teesihti ja kaatonokan ritilä pitää purut pois kupista.

 • Eva Solo Teehaudutin, musta

  89,90

  Tämä teehaudutin on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat korkeaa design-laatua ja tyylikkyyttä.Eva Solo Teehaudutin on muodoltaan pyöristetty ja valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka takaa sen kestävyyden ja kauniin ulkonäön. Teehauduttimessa on musta neopreenitakki, joka pitää teen lämpimänä ja korostaa teehauduttimen pyöreää muotoa. Teehaudutin on tilavuudeltaan 1 l.Tämä teehaudutin on erittäin käytännöllinen, helppokäyttöinen sekä siinä on automaattinen…

 • Rörstrand SPM teekannu 1,2 l, harmaa

  109,00

  Hauduta ja tarjoile tää tästä kauniista teekannusta.Kaunis ja tilava design-teekannu jokapäiväiseen käyttöön.

 • Eva Solo Teepallo, vihreä

  21,90

  Tyylikkään vihreä teepallo on kätevä keksintö kaikkien teenjuojien iloksi.Designia teekuppiin – perinteisen teesihdin korvaaja puhuttelee muotokielellään. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muovista.

 • Eva Solo Teepussi, teräs

  27,90

  Moneen kertaan käytettävä, teräksinen teepussi on teenjuojan paras kaveri.Teepussi, joka voidaan täyttää uudestaan ja uudestaan. Soveltuu sekä mukeille että teepannuille. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja silikonista, kestää konepesun.

 • Bredemeijer Ikkunallinen Teelaatikko kuudella lokerolla, musta bambu

  31,90

  Ylellinen teelaatikko teepussien säilyttämiseen. Tämä Bredemeijerin laadukas teelaatikko on almistettu korkealaatuisesta bambusta trendikkäässä mustassa. Läpinäkyvän kannen ansiosta näet aina sisällön.