Tuikut ja kyntteliköt

 • Kosta Boda Brick Votiivi, musta

  37,90

  Läpinäkyvänä hehkuva musta Brick-tuikkulyhty lahjaksi tai kodin koristeeksi.Brick-sarjan neliömäiset tuikkulyhdyt heijastavat kynttilän hehkua kuin lasisen tiilen läpi hohkaten. Saat ainutlaatuisen asetelman kun ostat useampia votiiveja – ja vaikkapa eri väreissä! Kosta Bodan taidelasivotiivi herättää tunteita ja toimii kodin katseenvangitsijana. Jokainen lyhty on oma, uniikki taide-esineensä.

 • Menu Weight Here-kynttilänjalka

  71,90

  Betonin karua kauneutta.Kaunis kynttiläjalka 6 cm paksulle kynttilälle. Pehmeät linjat ja kovat materiaalit yhdistyvät tässä tyylikkäässä kynttilänjalassa.

 • Iittala Nappula kynttelikkö 251 x 263 mm, valkoinen

  139,00

  Nappula kynttelikkö kruunaa jokaisen juhlapöydän.Valkoiseksi maalattu teräksinen kynttilänjalka on selkeydessään tyylikäs sisustuselementti. Antiikki- ja lämpökynttilöille sopivan nelijalkaisen kynttelikön kaunis ja pehmeä valo luo kodikkaan ilmapiirin kaikkiin sisustuksiin. Näyttävä Nappula sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Upea pöytäkoriste. Arvokas syntymäpäivälahja, häälahja tai tuparilahjaidea.Muotoilija Matti Klenell sai idean Nappulan muotoon erikoisesta pöydästä. Pöydän epätavallinen muoto ja pyöreät jalat inspiroivat muotoilijaa,…

 • Design House Stockholm Night Light kynttilänjalka, valkoinen

  42,90

  Kauniissa kynttilänjalassa on vanhan ajan henkeä.Pia Tornell on suunnitellut päivitetyn version klassisesta messinkisestä yökynttilänjalasta. Night Light-kynttilänjalka on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista. Saatavilla myös mustana.

 • Iittala Kivi kynttilälyhty 60 mm, turkoosi

  16,90

  Perinteisen tyylikäs Kivi-tuikkulyhty sopii koristeeksi jokaiseen kodin huoneeseen.Kivi-kynttilälyhtyjen houkutteleva muoto tuo valon kauniisti esiin, ja sen vaikutusta vahvistaa Iittalan materiaaliosaaminen: kauttaaltaan kirkas ja tasaisen värinen lasi vaatii ehdotonta tarkkuutta valmistuslämpötiloissa ja tietotaidossa.

 • Be&liv Blossom kynttilälyhty, musta

  47,90

  Messinki ja kulta yhdistyvät kauniisti luoden tuikun muodolle särmää ja syvyyttä.Be&livin Blossom-kynttilälyhdyn metallinen materiaali korostaa kynttilänvalon siroutta ja luo liekille uuden ulottuvuuden. Tuotteen vankka rakenne ja kevyt muotoilu tarjoavat uudenlaisen muotokielen, joka päästää kynttilän liekin tanssimaan kauniisti.Tuote on postitettavissa ja pakataan pieneen tilaan. Tuotteen erottuvat ja ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistuvat materiaalin ominaisuuksia hyödyntämällä ja Be&liv:lle tunnuksenomaisella…

 • Kosta Boda Brick Votiivi, valkoinen

  37,90

  Taidelasiesine, jota voi käyttää tuikkulyhtynä, säilytysastiana tai vaikkapa kukka-alustana.Brick-sarjan neliömäiset tuikkulyhdyt heijastavat kynttilän hehkua kuin lasisen tiilen läpi hohkaten. Saat ainutlaatuisen asetelman kun ostat useampia votiiveja – ja vaikkapa eri väreissä! Kosta Bodan taidelasivotiivi herättää tunteita ja toimii kodin katseenvangitsijana. Jokainen lyhty on oma, uniikki taide-esineensä.

 • Kosta Boda Brick Votiivi, sininen

  37,90

  Brick-lyhdyt ovat neliön muotoisia, uniikkeja lasiesineitä, joilla on useampi käyttötarkoitus.Brick-sarjan neliömäiset tuikkulyhdyt heijastavat kynttilän hehkua kuin lasisen tiilen läpi hohkaten. Saat ainutlaatuisen asetelman kun ostat useampia votiiveja – ja vaikkapa eri väreissä! Kosta Bodan taidelasivotiivi herättää tunteita ja toimii kodin katseenvangitsijana. Jokainen lyhty on oma, uniikki taide-esineensä.

 • Design House Stockholm Night Light kynttilänjalka, musta

  54,90

  Kynttilänjalka yhdistää vanhan mallin ja modernin muotoilun.Pia Tornell on suunnitellut päivitetyn version klassisesta messinkisestä yökynttilänjalasta. Night Light-kynttilänjalka on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista. Saatavilla myös valkoisena.