Vadit ja kulhot

 • Alessi Girotondo Hedelmäkulho, korkea

  75,90

  Hauskat Girotondo-hahmot koristavat tyylikästä kulhoa.Alessin Girotondo-hahmon on kehittänyt suunnittelijatiimi nimeltä King-Kong. Hahmot ovat koristaneet tarjoiluastioita, kulhoja ja jopa valaisimia. Suunnittelijat haluavatkin viedä Girotondo-teeman yha useampiin esineisiin.

 • Be&liv Petals hedelmävati, musta

  58,90

  Tyylikäs grafiitinharmaa säväyttää.Petals on luonnonkukan kaunista muotokieltä noudattava yksittäisistä litteistä osista muodostuva vati. Kaunis muoto mahdollistaa myös ilmavamman säilytysvaihtoehdon hedelmille pidentäen niiden elinikää. Tuote on pakattu litteäksi helpon toimituksen ja vähäisen hiilijalanjäljen mahdollistamiseksi. Petals-vati on saatavilla neljässä eri värissä; puuteriroosa, grafiitinharmaa, valkoinen ja turkoosi.

 • Kosta Boda Contrast kulho, lime

  64,90

  Kauniit Contrast-sarjan tuotteet sopivat sekä käyttöesineiksi kuin kodin koristeeksi.Anna Ehrnerin suunnittelema kulho on upea, limenvihreillä pyörrekuvioilla väritetty käyttöesine ja koristeastia. Contrast-sarjan tuotteet ovat ainutlaatuisia taideteoksia, joita voidaan käyttää päivittäin. Puhtaat muodot pääsevät oikeuksiinsa vapaasti virtaavien kuvioiden kanssa, jotka ikäänkuin herättävät lasin elementtinä henkiin.

 • Iittala Alvar Aalto Teräsvati, 504 mm

  169,00

  Tähän näyttävään ja klassiseen teräsvatiin sopivat kauniisti niin kynttilät, salaatit, leivonnaiset kuin hedelmätkin.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Yhä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita. Aalto-kokoelmaa täydentävät uusista materiaaleista valmistetut, mutta aina alkuperäiselle muodolle uskolliset tulkinnat.Pentagon Design on yhdistänyt Aallon klassisen muodon tyylikkääseen teräkseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Aalto teräsvati…

 • Italesse Sfera lasimalja, 4 kpl musta

  53,90

  Loistavan laakea lasimalja vaikkapa jälkiruokien tarjoilemiseen.Avainsanoina laatu, rentous ja käytännöllisyys – Italesse tarjoaa nautiskelijoille juuri oikean määrän luksusta arkeen, välttäen kuitenkin turhaa tiukkapipoisuutta. Italessen tuotteissa yhdistyvät sulavasti kestävyys, moderni muotoilu ja innovatiivisten materiaalien käyttö.Ihanteellinen käytettäväksi niin muodollisissa tilaisuuksissa kuin rennommissakin juhlissa. Sfera on monikäyttöinen jalallinen lasimalja ruokien tarjoiluun. Lasin alusta on muotoiltu kolmesta kumirenkaasta ja…

 • Alessi La Stanza dello Scirocco hedelmäkori, valkoinen

  99,00

  Näyttävä kori, joka on tyylikkäintä italialaista designia.“La Stanza dello Scirocco” on valikoima Mario Trimarchin suunnittelemia laadukkaita tuotteita, jotka sopivat joka huoneeseen – aina keittiöstä eteiseen.

 • Iittala Mariskooli 155 mm karpalo

  72,90

  Mariskooli on haluttu lahja ja keräilykohde.Mariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta.

 • Ekobo Medio-kulho, punainen

  43,90

  Aseta kulho esille, sillä kaunista katseenvangitsijaa kelpaa ihastella.Ranskalainen eco-design yritys Ekobo yhdistää modernin esteettisen muotoilun vietnamilaiseen käsityöperinteeseen. Ekobo tukee kestävää kehitystä ja eettistä kaupankäyntiä. Näyttävä, monikäyttöinen Medio-kulho soveltuu mainiosti kaikenlaisen ruuan tarjoiluun, myös lämpimän tai ruokaisien ja kastikkeellisten salaattien. Kaunista kulhoa voi myös käyttää esimerkiksi hedelmien tarjoiluun.

 • Alessi Stanza Dello Scirocco hedelmäkori, musta

  47,90

  Näyttävä design-kori tuo kotiin tuulahduksen Italiaa.“La Stanza dello Scirocco” on valikoima laadukkaita Alessin käyttötuotteita, jotka sopivat niin keittiöön kuin eteiseen. Mario Trimarchin suunnittelema epäsymmetrinen kulho on epoksihartsilla valkoiseksi käsiteltyä ruostumatonta terästä.

 • Alessi Trinity Vati

  65,90

  Kun asuntosi kaipaa viimeisteltyä ilmettä, se syntyy tällä hienolla vadilla.Geometrisesti taiteikas vati jonka on sunnitellut australialainen Adam Cornish. Vadin kaartuvista muodoista sen kolmiomaiseen pohjaan, tämä on täydellinen vati minne tahansa asuntoosi. Tällaista et näe usein.

 • Be&liv Petals hedelmävati, turkoosi

  58,90

  Herkullinen väri ja kaunis muotoilu saavat hedelmävadinkin puhkeamaan kukkaan.Petals on luonnonkukan kaunista muotokieltä mukaileva yksittäisistä litteistä osista muodostuva vati. Kaunis muoto mahdollistaa myös ilmavamman säilytysvaihtoehdon hedelmille pidentäen niiden käyttöaikaa. Tuote on pakattu litteäksi helpon toimituksen ja vähäisen hiilijalanjäljen mahdollistamiseksi.

 • Be&liv Petals hedelmävati, valkoinen

  62,90

  Mainio lahjaidea esimerkisi uuteen kotiin muuttavalle.Petals on luonnonkukan kaunista muotokieltä noudattava yksittäisistä litteistä osista muodostuva hedelmävati. Kaunis muoto mahdollistaa myös ilmavamman säilytysvaihtoehdon hedelmille pidentäen niiden elinikää. Hedelmävati on pakattu litteäksi helpon toimituksen ja vähäisen hiilijalanjäljen mahdollistamiseksi. Petals-vati on saatavilla kolmessa eri värissä; puuteriroosa, valkoinen ja turkoosi.

 • Menu Dropp! kulho, musta

  39,90

  Tämä kulho huomataan tyylikkään elegantilla tavalla.Dropp!-kulhossa on asennetta. Kulho on suunniteltu tarjoiluastiaksi hedelmille tai leivälle, mutta se sopii erinomaisesti myös säilytysasiaksi avaimille, kolikoille ja muulle tavaralle. Kulho on saanut muotonsa paikoilleen jähmettyneestä maalitahrasta. Kulho on pakattu tyylikkääseen lahjapussiin.

 • Iittala Alvar Aalto Kulho ruostumaton teräs 60 x 358 mm

  115,90

  Klassinen muoto yhdistettynä teräkseen.Alvar Aalto suunnitteli kuuluisan kokoelmansa vapaasti puhallettuja lasiesineitä vuonna 1936. Vielä tänäkin päivänä Iittalan puhaltajamestarit luovat käsityönä legendaarisia maljakoita, jotka toistavat Aallon ideaa: sulavan orgaanista muotoa, joka antaa käyttäjän päättää tarkoituksensa.Aalto-kokoelmaa täydentävät uusista materiaaleista valmistetut, mutta aina alkuperäiselle muodolle uskolliset tulkinnat. Pentagon Design on yhdistänyt Aallon klassisen muodon tyylikkääseen teräkseen. Ruostumattomasta teräksestä…

 • Iittala Mariskooli 155 mm, kirkas

  47,90

  Kirkas klassikkomaljaMariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta. Mariskooli on haluttu lahja ja keräilykohde.

 • Iittala Alvar Aalto vati 504 mm, ruusukulta

  166,90

  Kaunis ruusukultainen vati kattaukseen.Alvar Aallon vati sopii monenlaisiin sisustukseen. Kaunis ruusukultainen pinnoite toimii katseenvangitsijana esimerkiksi kattauksessa ja tarjoilussa.

 • House Doctor Triangle vati

  35,90

  Näyttävä ja monikäyttöinen vati.House Doctorin Triangle-vati on kevyen ilmava ja sopii hyvin hedelmien tai vaikkapa kaukosäätimien säilytykseen. Vati on muodostuu kolmiokuvioista ja on siten ilmeeltään tyylikkään graafinen.

 • Alessi Sarrià Pyöreä Kori

  51,90

  Arkkitehtuurista designia.Clotet, joka on hyvinkin aktiivinen arkkitehtuurin saralla, on tehnyt myös useita mielenkiintoisia sisustuselementtejä. Tämä kori on saanut inspiraationsa rypistyneestä paperista.

 • Iittala Mariskooli, 155 mm harmaa

  45,90

  Ikuisesti, jokaiseen kotiin kuuluva klassikkokulho.Mariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta. Mariskooli on haluttu lahja ja keräilykohde.

 • Zilverstad Oblique Hedelmävati

  57,90

  Epäsymmetrinen hedelmävati tuo sisustukseen robustia ilmettä.Oblique-sarja on vaikuttava esimerkki eturivin hollantilaisesta suunnittelusta. Sarjan uostumattomasta teräksestä, lasista ja hiekkakivihartsista valitut materiaalit ovat täydellinen vastaus nykyaikaisiin sisustustrendeihin.Tämän vadin satiininen viimeistely antaa kulholle robustin, nuorekkaan ilmeen. Kaikki Oblique-sarjan esineet ovat epäsymmetrisiä, mikä tuo vadille omaleimaisuutta.

 • Alessi Lupita Koirankuppi

  89,90

  Koirankuppi jossa on luu mukana.Koirankuppi isolle koiralle. Kulho on helposti pestävää terästä. Kulhon on suunnitellut Miriam Mirri. Kulhon vetoisuus cl 150.

 • Iittala Mariskooli 155 mm sade

  37,90

  Rakastettu Mariskooli hohtaa intensiivisessä sinisen sävyssä.Mariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta.

 • Iittala Mariskooli 155 mm mattakirkas

  45,90

  Mariskoolit ovat olleet Iittalan ja Marimekon yhteistuotannossa 1960-luvulta lähtien.Marimekon perustaja Armi Ratia käytti Mariskooleja Bökarsissa kuuluisissa puutarhajuhlissaan ja näin skooleista tuli pikkuhiljaa suosittuja keräilykohteita. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuvaa Mariskoolia on vuosien mittaan valmistettu useassa kauniissa Iittalan lasivärissä.

 • Iittala Mariskooli, 155 mm vedenvihreä

  39,90

  Kaunis koristeena, kätevä kulhona.Mariskooli säilyttää suosionsa vuodesta toiseen. Sekä tarjoiluastiaksi että koriste-esineeksi soveltuva Mariskooli hehkuu Iittalan upeissa lasiväreissä, piristäen sisustusta ja täydentäen kattausta. Mariskooli on haluttu lahja ja keräilykohde.

 • Be&liv Petals hedelmävati, puuteriroosa

  62,90

  Kevään uutuusväri.Petals on luonnonkukan kaunista muotokieltä mukaileva yksittäisistä litteistä osista muodostuva vati. Kaunis muoto mahdollistaa myös ilmavamman säilytysvaihtoehdon hedelmille pidentäen niiden käyttöaikaa. Tuote on pakattu litteäksi helpon toimituksen ja vähäisen hiilijalanjäljen mahdollistamiseksi.

 • Rosenthal TAC kulho, 19 cm

  90,00

  Kaunis kultainen sisäpinta tuo hohtoa sisustukseen.Rosenthalin upea sisältä kullattu kulho on tarjoilupöydän keskipiste. Kulhossa voi säilyttää myös esim. koruja. Halkaisijaltaan kulho on 19 cm ja sen tilavuus on 1,7 litraa.

 • Stelton Tangle Tarjoiluvati

  129,00

  Kaunis koriste ja katseenvangitsija tyylikkääseen kotiin.Ajattoman kaunis Stelton Tangle-tarjoiluvati tuo luksusta tarjoiluun. Materiaali on kuparilla päällystettyä ruostumatonta terästä.

 • Stelton Embrace Hedelmäkulho, 17 x 23 cm

  99,00

  Upea Embrace-sarjan hedelmäkulho on myös loistavan tasokas lahjaidea.Steltonin hedelmäkulho on osa Embrace-sarjaa, joka on tunnettu sen tyylikkäästä, kevyestä sekä orgaanisesta muotokielestään. Embrace-hedelmäkulho on tehty ruostumattomasta teräksestä, ja hedelmät luovat kauniin kontrastin koristeellisen pinnan kanssa.

 • Kosta Boda Contrast tarjoilulautanen, lime

  84,90

  Contrast-tuotteet ovat myös arvostettuja lahjaideoita.Anna Ehrnerin suunnittelema tarjoilulautanen on upea, limenvihreillä pyörrekuvioilla väritetty käyttöesine ja koristeastia. Contrast-sarjan tuotteet ovat ainutlaatuisia taideteoksia, joita voidaan käyttää päivittäin. Puhtaat muodot pääsevät oikeuksiinsa vapaasti virtaavien kuvioiden kanssa, jotka ikäänkuin herättävät lasin elementtinä henkiin.

 • Iittala Alvar Aalto kulho 50 x 182 mm, ruusukulta

  74,90

  Upea tunnettu Aalto-kulho nyt ruusukultaisena. Alvar Aallon tunnukseksi muodostunut epäsymmetrinen aaltoileva muoto syntyi suomalaisen upean luonnon innoittamana. Se on läsnä Aallon tuotannossa arkkitehtuurista lasiesineisiin. Epäsymmetrisesti aaltoilevasta muodosta on tullut ajattoman modernin pohjoismaisen muotoilun klassikko Aallon voitettua vuoden 1937 Pariisin maailmannäyttelyyn liittyvän suunnittelukilpailun. Valo taittuu ruusukultaisessa pinnassa muodostaen lainehtivia kuvioita. Aalto-kulho on monikäyttöinen sisustusesine, joka soveltuu…