Alessi Bulbul teepannu, teräs – musta

Finnish Design Shop

195,00

Verkkokauppaan >>

Alessin Bulbul-teepannu on erinomainen esimerkki legendaarisen italialaisen suunnittelijan, Achille Castiglionin, kyvystä tulkita esineiden ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia ja välittää ne aivan toisenlaisiin esineisiin. Bulbulin epätavallinen soikea muoto ja innovatiivinen kahva saattavatkin näyttää tutuilta talviurheilusta: Castiglioni haki innoitusta teepannun designiin curlingkivien muodosta. Teepannu sopii kaikille liesille, myös induktioliedelle.

Bulbul kuuluu Alessi Values Collection -kokoelmaan, joka juhlistaa maineikkaan italialaisen designvalmistajan 100-vuotista taivalta. Kokoelman seitsemäs osa on nimeltään Irony, joka viittaa muotoilun leikkisään puoleen sekä Alessin ja sen suunnittelijoiden pyrkimykseen olla ottamatta itseään liian vakavasti.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.