ALVIN pussilakanasetti ja aluslakana – ekologinen

Jotex

99,90

Verkkokauppaan >>

Osasto:

Setti, jossa pussilakana, tyynyliina ja kuminauhalakana ekologista puuvillaa. Pussilakanassa ja tyynyliinassa painettu kuvio, jossa harmoniset värit. Kuvio esittää vilkasta kaupunkia, jossa on teitä, taloja, eläimiä ja luontoa. Yksivärinen kuminauhalakana, jossa yhteensopiva kermanvalkoinen väri. Kulmissa olevien kuminauhojen ansiosta lakana pysyy hyvin paikallaan patjan ympärillä. Ekologinen puuvilla on miellyttävä materiaali nukkuessa, sillä se tuntuu viileältä ja pehmeältä ihoa vasten. Langantiheys 144 tc. (Langantiheys kertoo lankojen lukumäärän, thread counts, neliötuuman alalla. Mitä suurempi langantiheys, sitä laadukkaampi kangas.)

Tuote on 100% ekologista puuvillaa, GOTS-sertifioitu, CU 829732. Kaikki aina puuvillan viljelystä poimintaan ja itse tuotteen valmistukseen on tarkoin valvottua. Tuote on vastuullisesti tuotettu koko toimitusketjun läpi, ja työolot viljelyksillä ja tehtaissa ovat hyvät. Jotexille tekstiilit ovat sydämen asia, ja teemme parhaamme, että tekstiilintuotantomme olisi mahdollisimman kestävää ja oikeudenmukaista.

*Osa tuotteista on voinut poistua myynnistä tai loppua, varmista saatavuus ja tämän hetken hinta klikkaamalla verkkokauppaan. Tällä sivustolla vain poimintoja tuotteista, joita on tai on ollut jossain vaiheessa myynnissä eri verkkokaupoissa. Lue lisää täältä.