Arabia Muumi muki 0,4L, ABC

26,90

Verkkokauppa:

Kuvaus

Moomin by Arabian Aakkoskokoelman mukeja somistavat hurmaavan muumimaiset kirjaimet. M-kirjaimella koristellun aakkosmukin kuvituksissa Tiuhti ja Viuhti ovat piiloutuneet Muumitalon kellariin mukanaan mystinen matkalaukku. Kaksikolla on aivan oma kielensä, jota ainoastaan Hemuli ymmärtää. Kääntöpuolen kuvitus pohjautuu kirjaan Taikurin hattu.

M-muki on osa erilaisista muumituotteista koostuvaa Muumien ABC -kokoelmaa, jolla Muumit muistuttavat meitä luku- ja kirjoitustaidon merkityksestä sekä lukemisen iloista. ABC-mukien Muumi-aakkoset pohjautuvat Tove Janssonin kirjainkuvituksiin ja anfangeihin eli kirjojen koristeellisiin alkukirjaimiin, joita Jansson piirsi Muumipapan urotyöt -kirjaan sekä erilaisiin Muumi-karttoihin. Kirjainmukien muoto on sama kuin Teema-sarjan mukeilla, mutta muista Muumi-mukeista poiketen niiden koko on isompi, 4 dl.

Mitä sanoja sinä keksit Muumi-kirjaimista?

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!