Artek Kori pöytävalaisin

358,00

Verkkokauppa:

Kuvaus

Artekin Kori-pöytävalaisin on osa TAF Studion suunnittelemaa valaisinkokoelmaa, jonka oivaltava, hieman industrial-henkinen muotoilu perustuu kekseliääseen ”valokori”-elementtiin. Ja ehkä jo hoksasitkin, että sen mukaan valaisin on myös saanut nimensä!

Artekin valaisimille tyypillisesti Kori valaisee sekä suoraan että epäsuorasti luoden tilaan miellyttävän tunnelman ja luonnonvaloa jäljittelevän valaistuksen: korimaisen rakenteen sisältä kajastava hehku tuo mieleen lehtien lävitse siivilöityvän auringonvalon. Sarjan valaisimet valmistetaan Italiassa, ja ne on suunniteltu helppohoitoisiksi ja kestäviksi, ja kaikki niiden metalliosat voidaan kierrättää. Pöytävalaisimen metallipinta on jauhemaalattu kirkkaan keltaoranssiksi.

Kori-pöytävalaisimessa ”valokori” on käännetty ylösalaisin, ja niinpä se muistuttaa ulkomuodoltaan minikokoista lyhtypylvästä tai kenties majakkaa, joka valollaan kutsuu väsyneet matkaajat kotiin. Monikäyttöinen valaisin valaisee tilaa sekä suoraan ylöspäin että epäsuorasti alaspäin suuntautuvalla hajavalolla, ja se sopiikin sekä kohdevaloksi että tunnelmavalaistusta luomaan. Sijoita Kori-valaisin lukuvaloksi yöpöydälle tai olohuoneen lukunurkkaukseen tai tunnelmavaloksi vaikkapa ikkunalaudalle tai lipaston päälle.

*Sivustolla on poimintoja useiden verkkokauppojen valikoimista ja ostaminen tapahtuu näistä suoraan. Osa tuotteista on voinut poistua jo myynnistä, joten pahoittelemme mikäli tuotetta ei enää ole saatavilla!